Topp 200+ Black Friday & Cyber ​​Monday WordPress-erbjudanden 2019

Black Friday och Cyber ​​Monday-erbjudanden


Letar du efter de bästa WordPress-erbjudanden, kuponger och rabatter för Black Friday och Cyber ​​Monday 2019? Då är du på rätt plats!

Vi vet att det kan vara tidskrävande att hitta de bästa WordPress-erbjudandena, men inga bekymmer! Vi sökte efter dig så att du kan gå vidare och ta den perfekta affären innan den är slut.

Kom ihåg att dessa erbjudanden är giltiga i en BEGRÄNSAD TID. Vi har angett utgångsdatumet bredvid varje erbjudande.

Här är ULTIMATE-listan över WordPress-erbjudanden som du inte vill missa. I den här artikeln kan du hitta dussintals erbjudanden om premium WordPress-teman, plugins, verktyg, webbhotell och andra WordPress-tjänster.

Black Friday Giveaway 2019: Vinn tre Amazon-presentkort med 50 $

På denna Black Friday ger vi bort tre Amazon-presentkort värda $ 50 till våra läsare. Allt du behöver göra är att gå in i giveaway och skicka in så många poster för att få en chans att vinna den.

Notera: Vi kommer att uppdatera den här artikeln ständigt under de kommande veckorna. Glöm inte att bokmärka det här inlägget så att du inte missar din favoritavtal.

1. Utvalda erbjudanden

Spara 35% på OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är världens mest kraftfulla blygenerations- och konverteringsoptimeringsverktyg. Du kan använda den för att konvertera dina övergivande besökare till prenumeranter och sedan kunder. Toppföretag använder OptinMonster för att växa sina e-postlistor och öka sina intäkter.

Tack vare flera byggfunktioner kan du använda OptinMonster för att skapa vackra optinformer. Den har nästan oändliga integrationer med tredjepartsprogramvara för att visa de anpassade optinformulärerna för dina besökare. Med funktionsautomationsfunktionen kan du anpassa optinformulärerna och visa mänskliga meddelanden.

Kolla upp OptinMonsters fallstudier för att ta reda på hur onlineföretag växer sitt antal snabbt. Den här högsäsongen erbjuder de en betydande rabatt på deras premiumprogramvara inklusive OptinMonster University.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 6 dec

Få 35% RABATT OptinMonster »

Spara 60% på WPForms

WPForms

WPForms är marknadens bästa WordPress-kontaktformulär. Det är lätt att använda med de mest nybörjarvänliga alternativen och premiumfunktioner.

Med WPForms-drag-och-släpp-formulärbyggare kan du helt enkelt dra i formulärets fält och ändra deras ordning. Du får anpassade formmallar, villkorad logikstöd, betalningsportar och andra funktioner. WPForms stöder också Constant Contact, MailChimp, AWeber och andra tjänster från tredje part.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 60% RABATT på WPForms »

Spara 60% på MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights är det mest populära Google Analytics-pluginet för WordPress-webbplatser. Den integreras enkelt med din WordPress-instrumentpanel för att visa statistik om dina besökare. Med MonsterInsights kan du få en anpassad Google Analytics i WordPress.

Du kan också skapa anpassade rapporter baserade på användardata för att bygga strategier och ytterligare växa din online-verksamhet.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 60% RABATT MonsterInsights »

Spara 35% på SeedProd

SeedProd

SeedProd är det bästa WordPress-programmet som snart kommer och plugin för underhållsläge. Det låter dig skapa en vacker, professionell kommer snart sida med en nedräkningstimer för din WordPress webbplats. Realtidsbyggaren hjälper till med snabb anpassning av text, teckensnitt, färger och layout.

Det kommer med massor av inbyggda mallar, så du kan välja en förbyggd mall och starta din kommande sida på din webbplats direkt. Du kan också integrera det med populära e-posttjänster som Constant Contact, ActiveCampaign, CovertKit och mer för att skicka e-post till dina prenumeranter om dina senaste nyheter

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 35% RABATT SeedProd »

Spara 35% på RafflePress

RafflePress

RafflePress är den bästa WordPress-giveaway-plugin. Det hjälper dig att engagera din publik med virala giveaways och tävlingar. Du kan använda detta plugin för att snabbt växa din e-postlista, webbplatstrafik och följare av sociala medier.

RafflePress-drag-and-drop-byggaren låter dig ställa in giveaway-kampanjer på några minuter. Med dussintals förbyggda mallar är det lättare att komma igång snabbt. Det erbjuder 1-klick-inträde och bedrägeriskydd för att eliminera flera bedrägeriposter.

RafflePress-pluginet kommer också med en giveaway-målsida för att köra en distraktionsfri tävling på din WordPress-webbplats. Du kan använda de avancerade spårnings- och ommålningsfunktionerna för att öka dina konverteringar.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 35% RABATT på RafflePress »

Spara 30% på WP Mail SMTP Pro

WP Mail SMTP

WP Mail SMTP Pro är den bästa WordPress SMTP- och PHP Mailer-plugin av WPForms. Den tar hand om alla dina e-postproblem, inklusive leverans, skräppostfiltrering, etc. När du byter från allmänna e-postinställningar till WP Mail SMTP kommer alla dina reklammeddelanden att landa i kundens inkorg.

Det låter dig skicka hundratals e-postmeddelanden säkert. WP Mail SMTP-plugin integreras också med populära SMTP-leverantörer. Det stöder multisite nätverk och lokalisering.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 35% RABATT WP Mail SMTP Pro »

Spara 63% på Bluehost

Bluehost

Bluehost är en officiellt rekommenderad WordPress-webbhotell. De är för närvarande värd för över en miljon WordPress-webbplatser. De erbjuder ett gratis domän, gratis SSL-certifikat, gratis webbplatsbyggare med mallar och en speciell 63% rabatt för IsItWP-användare.

kupongskod: Används automatiskt

Deal tillgänglighet: 25 nov – 2 dec

Få 63% RABATT Bluehost »

Spara 50% på konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är marknadens bästa WordPress-marknadsföringstjänst. Det låter dig skapa vackra e-postmeddelanden och skicka dem till dina prenumeranter snabbt. Du kan använda e-postbyggaren för dra och släpp för att designa professionella e-postmeddelanden. Det levereras också med flera färdiga e-postmallar som är helt lyhörda och ser bra ut på alla enheter.

Med deras e-post- och marknadsföringsautomationsfunktion kan du hälsa nya prenumeranter med en snabb välkomstmeddelande, utlösa e-postmeddelanden baserat på användarbeteende, skicka e-postmeddelanden till icke-öppnare och utöka din räckvidd med kraftfulla listbyggnadsverktyg.

Constant Contact-e-posttjänsten är perfekt för e-handelswebbplatser. Det erbjuder flera verktyg för att växa din onlinebutik genom att hitta nya kunder och engagera dem för att fortsätta besöka din webbplats med automatiserade e-postmeddelanden.

Du kan spåra dina e-postmarknadsföringsresultat i realtid. Denna statistik hjälper dig att skapa nya och effektiva strategier för framtida kampanjer.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 25 november – 27 nov

Få 50% RABATT konstant kontakt »

Spara 60% på MemberPress

MemberPress

MemberPress är det bästa WordPress-medlemskapspluginet som finns tillgängligt för WordPress-användare. Det hjälper dig att starta din medlemswebbplats snabbt. Om du vill acceptera betalningar online, sälja digitala nedladdningar och hantera vem som ser din webbplats använder du MemberPress.

Det integreras med nästan alla WordPress-plugins från tredje part, så att du kan skapa en kraftfull, funktionsrik medlemssida. Det fungerar också bra med populära tjänster som WooCommerce, Stripe, ActiveCampaign och mer.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 60% RABATT MemberPress »

Spara 25% på Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder är en populär WordPress-sidbyggare som du kan använda på din webbplats för att dra och släppa innehållsblock. Det gör att du snabbt kan ställa in funktioner och innehåll på din WordPress-webbplats. Du behöver inte någon kodningskunskap för att skapa sidor när du använder Beaver Builder.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 25% RABATT Beaver Builder »

2. WordPress Hosting-erbjudanden

Spara upp till 30% på WP Engine

WP-motor

WP Engine är världens mest populära WordPress-värdföretag. De erbjuder delade och dedikerade värdplaner. Denna semestersäsong kan du spara med deras årliga förskottsbetalning och få upp till 5 månader gratis på deras planer för start, tillväxt och skala.

Kupongskod: cyberwknd30

Deal giltighet: 28 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på WP-motor »

Spara upp till 70% på HostGator

Hostgator

HostGator är en av de äldsta och populära webbhotellleverantörerna i branschen. Det erbjuder VPS och dedikerade värdplaner. Förutom detta kommer det också med WordPress-värdplaner och 1-klickinstallationer.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få upp 70% RABATT HostGator »

Spara 15% på InMotion Hosting

InMotion Hosting

InMotion Hosting är ett populärt WordPress-värdföretag. De erbjuder flera rabatter till IsItWP-användare på sina WordPress-värdplaner.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 15% RABATT på InMotion Hosting »

Spara 40% på DreamHost

Dream

DreamHost är ett populärt WordPress-värdföretag. Den här högsäsongen kan du få STOR rabatt på deras planer med ett gratis domännamn och ett gratis SSL-certifikat.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 40% RABATT DreamHost »

Spara 30% på Domain.com

Domain.com

Domain.com är ett domännamn och webbhotelltjänst. Det föreslår också affärsidéer till nybörjare som vill komma igång snabbt.

Kupongskod: NAMEBOYBF

Deal giltighet: 29 nov

Få 30% rabatt på Domain.com »

Spara upp till 40% på svänghjulet

Skaffa svänghjulet

Svänghjulet är ett populärt webbhotell. De erbjuder hanterade hostingtjänster för WordPress-användare med förstklassig kundsupport och avancerade servrar.

Kupongskod: FLYDAY19

Deal giltighet: 25 nov – 4 december

Få upp till 40% rabatt på svänghjulet »

Spara 40% på Cloudways

Cloudways

Cloudways är ett populärt molnhotellföretag. De erbjuder flera planer för dedikerad WordPress- och WooCommerce-värd. Deras webbhotellpanel är enkel och nybörjarvänlig. Den här högsäsongen kan du få 40% rabatt i 3 månader på alla värdplaner från Cloudways.

Kupongskod: BFCM40

Deal tillgänglighet: 14 november – 4 dec

Få 40% RABATT på Cloudways »

Spara upp till 67% på A2 Hosting

A2 Hosting

A2 Hosting är en av de bästa leverantörerna av WordPress-värd som finns. Det som skiljer A2 Hosting är dess utvecklarvänliga funktioner. Till skillnad från andra värdleverantörer erbjuder A2 Hosting en oöverträffad återbetalningsgaranti när som helst, så att du kan vara värd för din webbplats riskfri. Efter de första 30 dagarna är du berättigad till ett förhållande till återbetalning för oanvända tjänster.

Kupongkoder:

 • MEGA67: 67% rabatt på Shared Hosting
 • HALFDEDI: 50% rabatt på hanterad dedikerad server (från $ 96,50 / mo)
 • WP60: 60% rabatt på hanterad WordPress (från $ 9.78 / mo)
 • RSLR51: 51% rabatt på återförsäljarhosting (från $ 9,80 / mo)
 • MVPS-50: 50% rabatt på hanterade VPS och Core VPS (från $ 25 / mo)

Deal giltighet: 26 november – 2 dec

Få upp 67% RABATT A2 Hosting »

Spara upp till 75% på GreenGeeks

GreenGeeks

GreenGeeks är ett populärt miljövänligt webbhotellföretag. Det är snabbt, säkert och erbjuder flera värdalternativ, inklusive återförsäljarplaner, WordPress-värd osv.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få upp 75% rabatt på GreenGeeks »

Spara 20% på WordPress.com

WordPresscom

WordPress.com erbjuder lösningar för webbhotell. Den här högsäsongen kan du få en fantastisk rabatt på deras e-handelsplaner.

Kupongskod: BLACKCYBER2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 20% RABATT WordPress.com »

Spara 50% på Liquid Web

Liquid Web

Liquid Web är ett hanterat WordPress- och WooCommerce-värdföretag. Under denna högsäsong kan du få STORA rabatter på deras vanliga licenser, livstid och andra licenser.

Kupongskod: JINGLE50

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 50% RABATT på flytande webb »

Spara upp till 75% på FastComet

FastComet

FastComet är en hanterad molnhotellleverantör på marknaden. Den här högsäsongen kan du använda rabatter på delade planer, moln VPS och uppgraderingar.

Kupongkoder:

 • Delade planer: BFSALE75 (75% RABATT)
 • Cloud VPS: BFCLOUD30 (30% RABATT)
 • Uppgradera till en högre plan: BOOST25 (25% RABATT)

Deal giltighet: 29 nov

Få upp 75% RABATT FastComet »

Spara 70% på Crioshavyn

Crioshavyn

Crioshavyn är en hanterad WordPress-värdlösning. Det ger säkert webbhotell med dagliga säkerhetskopior, cybersäkerhet, premium SSL och mer.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 5 december

Få 70% RABATT Crioshavyn »

Spara 30% på Nestify

Nestify

Nestify är ett värdföretag för WordPress och WooCommerce. Det erbjuder också anpassade lösningar för utvecklare, byråer och företag.

Kupongskod: WPB30OFF

Deal giltighet: 28 nov – 4 dec

Få 30% RABATT Nestify »

Spara 20% på WP-hjälp

WP-hjälp

WP-hjälp är en hanterad WordPress-värdlösning. De erbjuder också WordPress-underhållstjänster.

Kupongskod: BFCM19

Deal giltighet: 12 nov – 10 dec

Få 20% RABATT på WP-hjälp »

3. WordPress Plugin-erbjudanden

Spara 30% på Formidable Forms

formidabla former

Formidable Forms är den mest avancerade plugin för formbyggare för WordPress som finns. Om du letar efter ett formulärbyggnadsprogram som låter dig skapa onlineapplikationer, datahanteringssystem, realtidsdatavisualiseringar och betalningssamlingar är Formidable Forms rätt passande för dina behov.

Under denna högsäsong erbjuder Formidable Forms 30% rabatt på alla premiumplaner för nya inköp och ett val av gratispris.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 30% RABATT på formidabla formulär »

Spara 35% på TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse är det bästa sociala beviset plugin för WordPress för att växa ditt företag. Den visar liveverifierade kunders aktivitet för dina webbplatsbesökare. Du kan välja en förbyggd layout och helt anpassa den sociala bevisrutan för att ändra färg, teckensnitt osv.

Med smart inriktning kan du visa socialt bevis för rätt personer vid rätt tidpunkt. Det är enkelt att konfigurera och visa omedelbara resultat i din tillväxtstatistik.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 6 dec

Få 35% RABATT TrustPulse »

Spara 30% på ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates är ett WordPress-plugin som används för att täcka affiliate-länkar och hantera dem på din webbplats. Du kan täcka de långa, fula affilierade webbadresserna och förvandla dem till enkla, snygga länkar. Den här högsäsongen får du 30% rabatt på någon licens.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 20 nov – 2 dec

Få 30% RABATT TörstigAffiliates »

Spara 60% på Pretty Links Pro

Pretty Links Pro

Pretty Links Pro är ett populärt plugin för URL-kortare och anslutande länk för WordPress. Det ger flera möjligheter att tjäna pengar på ditt innehåll. Plugin lägger automatiskt till affiliate-länkar på dina sidor, inlägg och widgets.

Med URL-förkortningsfunktionen konverterar den dina långa och fula affilierade webbadresser till enkla länkar. Du kan marknadsföra dessa förkortade affiliate-länkar från dina videor och podcasts. Det låter dig också lägga till affiliate-länkar i dina e-postkampanjer.

kupongskod: BF2019

Kodens giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 60% RABATT på Pretty Links Pro

Spara 50% på LearnDash

LearnDash

LearnDash är ett WordPress-plugin för lärningshanteringssystem. Det gör att du kan skapa dina onlinekurser och sälja dem enkelt.

Kupongskod: BLACKFRIDAY50

Deal giltighet: 29 nov (19:00 till 16:00 EST)

Få 50% rabatt på LearnDash »

Spara upp till 50% på StartBooking

StartBooking

StartBooking är ett populärt schemaläggningsprogram online. Det integreras med WordPress så att dina kunder kan schemalägga tid med dig.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal tillgänglighet: 29 nov – 6 dec

Få upp 50% RABATT Startbokning »

Spara 15% på Sucuri

Sucuri

Sucuri är det populäraste WordPress-säkerhetspluginet. Det levereras med flera verktyg för att se till att din webbplats förblir skyddad från skadlig programvara och hackare.

Kupongskod: cyber15suc

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 15% RABATT Sucuri »

Spara 40% på Really Simple SSL

Riktigt enkelt SSL

Really Simple SSL är den mest populära WordPress SSL-plugin. Det låter dig lägga till SSL-certifikat på din webbplats med ett klick.

Kupongskod: NVMBR19

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% RABATT på riktigt enkel SSL »

Spara 50% på Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallerys är det bästa WordPress-bildgalleriets plugin. Det integreras med tredjeparts plugins för att importera bilder från Instagram, Flickr och andra bildkällor. Du kan visa vackra bildgallerier med enkla alternativ och fantastiska funktioner.

Kupongskod: WPBEGINNER50

Deal giltighet: 25 nov – 6 dec

Få 50% RABATT Envira Gallery »

Spara 30% på Soliloquy

Monolog

Soliloquy är det bästa WordPress-bildreglaget-plugin. Det är nybörjarvänligt och erbjuder flera tillägg som hjälper dig att lägga till funktioner i dina bildreglage. Du kan skapa skjutreglage för visat innehåll, galleri-reglage och mer med Soliloquy.

Kupongskod: BF30

Deal giltighet: 25 nov – 6 dec

Få 30% RABATT Soliloquy »

Spara upp till 30% på Elementor Pro

Elementor Pro

Elementor Pro är ett populärt plugin för WordPress-sidbyggare. Det kommer med en visuell designupplevelse för att konfigurera din webbplats och enkelt skapa målsidor.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 3 dec

Få 30% rabatt på Elementor Pro »

Spara 40% på Visual Composer

Visuell kompositör

Visual Composer är en populär WordPress-webbplatsbyggare. Du kan använda den för att enkelt skapa vackra webbplatsdesigner och sidor.

Kupongskod: 40blackfriday

Deal giltighet: 25 nov – 4 december

Få 40% RABATT Visual Composer »

Spara 15% på LifterLMS

LifterLMS

LifterLMS är ett populärt plugin för lärningshanteringssystem för WordPress-webbplatser. Det är nybörjarvänligt och gör det enkelt att ställa in kurser för dina användare.

Kupongskod: BLACKFRIDAY19

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 15% RABATT på LifterLMS »

Spara 40% på PublishPress

PublishPress

PublishPress erbjuder kraftfulla WordPress-plugins för utgivare, tidskrifter och mer online.

Kupongskod: BLACKFRIDAY40

Deal giltighet: 12 nov – 5 dec

Få 40% RABATT Publicera »

Spara 30% på Flycart

Flycart

Flycart erbjuder WordPress- och WooCommerce-plugins av högsta kvalitet för att skapa din online-verksamhet. Plugins hjälper också till i processerna för att köra din eCommerce-butik smidigt.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 19 nov – 4 dec

Få 30% RABATT Flycart »

Spara 40% på WP-säkerhetsrevisionslogg

WP-säkerhetsrevisionslogg

WP Security Audit Log är ett WordPress-aktivitetslogg-plugin. Det hjälper dig att övervaka, granska och spåra användarbeteende i realtid på din webbplats. Du kan använda detta plugin för att enkelt upptäcka misstänkta aktiviteter och skadliga hack i WordPress.

Kupongskod: BF201940

Deal giltighet: 27 nov – 3 dec

Få 40% rabatt på WP-säkerhetsrevisionslogg »

Spara 40% på Complianz GDPR

Complianz GDPR

Complianz GDPR är ett WordPress-paket för integritetssvit. De skannar hela tiden din webbplats och skickar varningar om några ändringar krävs.

Kupongskod: NVMBR19

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% RABATT Complianz GDPR »

Spara 25% på ProfilePress

ProfilePress

ProfilPress är ett populärt avancerat plugin för WordPress-profilhantering. Det integreras enkelt med alla WordPress-plugins från tredje part (som WooCommerce) för att skapa användarregistreringsformulär, anpassade inloggningsformulär och mer.

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: 29 nov – 3 dec

Få 25% RABATT ProfilPress »

Spara 50% på Google-teckensnitt för WordPress

Google-teckensnitt för WordPress

Google-teckensnitt för WordPress hjälper till att lägga till vackra teckensnitt på din webbplats och du kan välja mellan 100-teckensnitt för din text, rubriker och länkar.

Kupongskod: BF50

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 50% RABATT på Google-teckensnitt för WordPress »

Spara 35% på WP-zink

WP Zink

WP Zink har en samling premium WordPress-plugins som WordPress till Buffer Pro, Page Generator Pro, Hootsuite Pro och Comment Rating Field Pro. Du kan dra nytta av en söt rabatt på alla deras plugins för att öka användarnas engagemang på din webbplats.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 35% rabatt på WP-zink »

Spara 50% på Barn2 Media

Barn2 Media

Barn2 Media erbjuder en liten samling premium WordPress-plugins. De flesta av deras plugins är byggda för att stödja WooCommerce-webbplatser. De erbjuder också andra WordPress-plugins som lösenordsskyddade kategorier och bättre senaste kommentarer.

Kupongskod: BARN2CYBER2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 50% RABATT Barn2 Media »

Spara 250% krediter på ShortPixel

ShortPixel

ShortPixel är en bildoptimerings- och komprimeringsplugin för WordPress-webbplatser. Det minskar bildstorleken utan att påverka bildens kvalitet. Dessa komprimerade bilder hjälper till att förbättra hastigheten och prestandan på din webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 1 dec

Få 250% krediter på ShortPixel »

Spara 50% på WooNinjas

WooNinjas

WooNinjas erbjuder WordPress-pluginutveckling och anpassningstjänster. De arbetar med populära plugins för att hjälpa till att konfigurera din webbplats smidigt.

Kupongskod: BLKFDY50

Deal giltighet: Nu – 6 december

Få 50% RABATT på WooNinjas »

Spara 30% på avancerade innehållsmallar

Avancerade innehållsmallar

Avancerade innehållsmallar erbjuder anpassade WordPress-innehållsmallar för inlägg, sidor och anpassade inläggstyper.

Kupongskod: SVART FREDAG

Deal giltighet: 27 nov – 4 dec

Få 30% RABATT på avancerade innehållsmallar »

Spara 40% på Adsanity

Adsanity

Adsanity är ett plugin för annonshantering för WordPress-webbplatser. Det gör att du kan visa attraktiva annonser på dina sidor, inlägg och widgetområden. Med det kan du spåra resultaten för dina annonser och schemalägga annonser för framtiden.

Kupongskod: HOHOOHYEAH

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 40% RABATT Adsanity »

Spara 75% på WPMRR

WPMRR

WPMRR är en videohandledningssida av WPBuffs. Den har en komplett kursplan för dig att lära dig hur du hanterar dina WordPress-webbplatser och ökar dina intäkter.

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: 25 nov – 3 dec

Få 75% RABATT på WPMRR »

Spara 50% på iThemes

iThemes

iThemes är moderföretaget för många populära WordPress-plugins BackupBuddy, iThemes Security, etc. Den här högsäsongen kan du få 50% RABATT på alla deras produkter.

Kupongskod: BOOM50

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 50% rabatt på iThemes »

Spara 35% på WP Rocket

WP-raket

WP Rocket är ett WordPress-cache-plugin. Du kan använda detta plugin för att förbättra hastigheten och prestandan på din webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 26 nov – 3 dec

Få 35% RABATT på WP-raket »

Spara 30% på avancerade annonser

Avancerade annonser

Advanced Ads är ett kraftfullt och lättanvänt plugin för WordPress-annonser.

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på avancerade annonser »

Spara 50% på SEOPress

SEOPress

SEOPress är ett populärt WordPress SEO-plugin för att förbättra din webbplatstrafik enkelt.

Kupongskod: BLACKFRIDAY50

Deal giltighet: 27 nov – 2 dec

Få 50% RABATT SEOPress »

Spara 40% på BlogVault

BlogVault

BlogVault är ett populärt WordPress-backup-plugin. Det hjälper till att skapa säkerhetskopior och återställer din webbplats enkelt.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 40% RABATT på BlogVault »

Spara 40% på WP-kuponger och erbjudanden

WP-kuponger och erbjudanden

WP-kuponger och erbjudanden är ett populärt plugin för WordPress-kuponger. Det är lätt att använda och hjälper till att öka dina affiliateintäkter.

Kupongskod: WPCD40

Deal giltighet: 20 november – 30 november

Få 40% rabatt på WP-kuponger och erbjudanden »

Spara 50% på IconicWP

IconicWP

IconicWP säljer premium WooCommerce-plugins. De erbjuder tillägg för din onlinebutik för att lägga till fantastiska anpassade funktioner utan att bryta din webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 50% RABATT på IconicWP »

Spara upp till 50% på Event Espresso

Event Espresso

Event Espresso är en av de bästa plugin-programmen för evenemangsregistrering och ticketing manager. Det låter dig enkelt omvandla din webbplats till ett fullt funktionellt system för händelseshantering.

Den här högsäsongen kan du spara 25% på nya supportlicenser. Om du är en nuvarande kund kan du spara mycket pengar genom att få 50% rabatt på tillägg.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få upp 50% RABATT Espresso för evenemang »

Spara 35% på WP1099

WP1099

I USA används 1099-MISC-formulär för att rapportera betalningar till leverantörer eller dotterbolag som tjänar $ 600 eller mer under skatteåret. Med WP1099-insticksprogrammet kan du samla in den information du behöver för att skicka in ett 1099-MISC-formulär för dina marknadsförsäljare eller dotterbolag.

WP1099 är kompatibel med WooCommerce och Easy Digital Downloads.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 35% RABATT WP1099 »

Spara 40% på händelsekalendern

Händelsekalendern

Händelsekalendern är ett kraftfullt WordPress-händelsekalenderstift. Det hjälper till att skapa händelser på din webbplats enkelt.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 22 nov – 2 dec

Få 40% RABATT på evenemangskalendern »

Spara 30% på Bootstrapped Ventures

Bootstrapped Ventures

Bootstrapped Ventures erbjuder premium WordPress-plugins som Easy Affiliate Links, Easy Image Collage, etc..

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 30% RABATT med Bootstrapped Ventures »

Spara 25% på Advanced Custom Fields Pro

Advanced Custom Fields Pro

Advanced Custom Fields Pro är ett premium WordPress-plugin som ger dig full kontroll över din redigeringsskärm och anpassade fältdata.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 25% RABATT på avancerade anpassade fält Pro »

Spara 30% på WP skickat e-post

WP skickat e-post

WP skickat e-post är en ultimat WordPress-e-postloggningslösning. Det hjälper till att lägga till en skickad e-postmapp till din WordPress-webbplats.

Kupongskod: SVART FREDAG

Deal giltighet: 27 nov – 4 dec

Få 30% RABATT skickat mail »

Spara 35% på WP-CRM-system

wp-crm-system

WP-CRM-systempluginet gör det superlätt att hantera klienter på din WordPress-webbplats. Med mindre manuell inmatning kan du enkelt hantera dina kunders information.

Bäst av allt, WP-CRM-system integreras med populära WordPress-plugins som Gravity Forms och WooCommerce och andra tredjepartsappar som Slack och MailChimp.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 35% RABATT WP-CRM-system »

Spara upp till 100 $ på AmaLinks Pro

AmaLinks Pro

AmaLinks Pro är ett Amazon-anslutet plugin för marknadsförare och byråer.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få upp till 100 $ OFF på AmaLinks Pro »

Spara 78% på Starfish recensioner

Starfish Recensioner

Starfish Recensioner är ett premium-plugin för generering av WordPress-granskning. Det hjälper till att samla recensioner online.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 15 november – 30 november

Få 78% RABATT Starfish Recensioner »

Spara 35% på villkorliga kassafält

villkorade kassafält

Med villkorliga kassafält kan du samla in ytterligare information du behöver direkt vid kassan. Med plugin behöver du inte skicka e-post för uppföljning för att samla in kundinformation. På så sätt kan du spara tid och undvika krångel.

Villkorliga kassafält integreras sömlöst med WooCommerce och Easy Digital Downloads.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 35% RABATT villkorliga kassafält »

Spara 35% på bakgrundsbilder på helskärm

Helskärmbakgrund

Bakgrundsbilder på helskärm är ett lättanvänt WordPress-plugin som låter dig enkelt lägga till ett obegränsat antal bakgrundsbilder till din webbplats. Du kan ha en annan bild på varje sida eller använda en bild globalt för hela webbplatsen.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 35% RABATT bakgrundsbilder på helskärm »

Spara 10% på WP Buffs

WP Buffs

WP Buffs är en 24/7 WordPress-underhållstjänst för webbplatsägare och byråer. De är ett fjärranslutet WordPress-team som hjälper dig med allt relaterat till WordPress-underhåll, inklusive hastighetsoptimering, ger säkerhet och webbplatsövervakning.

Med WP Buffs kan du spendera mindre tid på felsökning och mer tid på att växa och marknadsföra din webbplats.

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: 25 nov – 3 dec

Få 10% rabatt på WP-bufféer »

Spara 40% på JoomUnited

Joomunited

JoomUnited är ett enda stopp för WordPress-plugins. Plugins kan köpas separat eller som ett paket. De flesta av deras plugins är freemium, vilket innebär att du kan ladda ner en lite version från det officiella WordPress-arkivet gratis och sedan uppgradera till en premiumversion senare om det behövs.

Kupongskod: BFJU

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 40% RABATT JoomUnited »

Spara 30% på avancerade kuponger

Avancerade kuponger

Advanced Coupons är ett WooCommerce-kupongplugin. Det låter dig enkelt köra erbjudanden i dina WooCommerce-butiker. Du kan skapa komplexa vagnsvillkor för användare innan de tillämpar kuponger. Det låter dig också ställa in ett start- och slutdatum för kupongen eller affären.

Kupongskod: BF2019

Deal tillgänglighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% RABATT på avancerade kuponger »

Spara 30% på AAWP

AAWP

AAWP är en populär Amazon-affiliate-webbplatslösning som du kan använda på din WordPress-webbplats för att marknadsföra Amazon-produkter och tjäna affiliate-provisioner.

Kupongskod: BLACKWEEKEND2019

Deal tillgänglighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på AAWP »

Spara 30% på allt i ett SEO Pack Pro

Allt i ett SEO Pack Pro

Allt i ett SEO Pack Pro är ett av de populäraste WordPress SEO-plugins på marknaden. Det optimerar din WordPress-webbplats eller blogg för sökmotorer och sociala medienätverk. Den här högsäsongen kan du få 30% RABATT på ditt köp på All in One SEO Pack Pro för 1 år.

Kupongskod: BL3CKFRID0Y

Deal tillgänglighet: 22 nov – 7 december

Få 30% RABATT Allt i ett SEO Pack Pro »

Spara 30% på WP Sheet Editor

WP Sheet Editor

WP Sheet Editor är ett enkelt WordPress-kalkylarkplugin. Det låter dig bulkredigera WooCommerce-produkter och inlägg i ett kalkylblad. Du kan också hantera dina WordPress-inlägg och användare i enkla kalkylblad.

Kupongskod: BLACKFRIDAY998723

Deal tillgänglighet: 21 nov – 6 dec

Få 30% RABATT WP Sheet Editor »

Spara 40% på Smart Slider 3

Smart Slider 3

Smart Slider 3 är den perfekta responsiva reglaget för WordPress. Gör vackra och kraftfulla reglage, karuseller och block med nästa generations visuella redaktör. Säg adjö till förvirrande, svåranvända verktyg. Säg hej till ett helt nytt sätt att arbeta med reglage. Smart Slider 3 skjuter gränserna för vad reglagen ska vara.

Kupongskod: SAVE4019

Deal tillgänglighet: 27 nov – 3 dec

Få 40% RABATT Smart Slider 3 »

Spara 30% på PowerPack Beaver Addons

PowerPack Beaver Addons

PowerPack Beaver Addons kommer med ytterligare funktioner för Beaver Builder. Den har flera anpassade moduler, sidmallar och sektionsmallar.

Kupongskod: SAVEBIG

Deal tillgänglighet: 25 nov – 4 december

Få 30% RABATT på PowerPack Beaver Addons »

Spara 40% på PowerPack Elementor Addon

PowerPack Elementor Addons

PowerPack-tillägg för Elementor är tillägg och widgets för Elementor-sidbyggaren. Det har fler alternativ för Elementor-byggaren, inklusive kreativa widgetar och integrationer med tredjeparts plugins.

Kupongskod: SAVEBIG

Deal tillgänglighet: 25 nov – 4 december

Få 40% RABATT PowerPack Elementor Addon »

Spara 30% på Plus Addons för Elementor

Plus tillägg för Elementor

Plus Addons för Elementor erbjuder kraftfulla resurser, inklusive mallar, tillägg, widgets och mer för Elementor-sidbyggare.

Kupongskod: TACK

Deal giltighet: 26 nov – 4 dec

Få 30% RABATT Plus Addons för Elementor »

Spara 30% på Ultimate Addons för Elementor

Ultimate Addons for Elementor av Brainstorm Force

Ultimate Addons for Elementor tillhandahåller ett bibliotek med användbara widgetar för att lägga till mer funktionalitet och alternativ till din WordPress Elementor sidbyggare plugin.

Kupongskod: BIGGESTBF19

Deal giltighet: 25 nov – 4 december

Få 30% RABATT Ultimate Addons för Elementor »

Spara 30% på WPfomify

WPformfy

WPfomify är ett socialt bevis och FOMO marknadsföringsplugin för WordPress-webbplatser. Du kan använda detta plugin för att visa senaste försäljning och anmälningar. På så sätt kan du locka fler besökare och öka konverteringsfrekvensen på din webbplats.

Kupongskod: SAVEBIG

Deal tillgänglighet: 25 nov – 4 december

Få 30% RABATT WPfomify »

Spara 30% på affiliate-kuponger

anslutna kuponger

Affiliate-kuponger är ett WordPress-plugin för freemium-kupong som hjälper affiliate-marknadsförare att öka sina klickfrekvenser och generera mer intäkter. Den här högsäsongen kan du spara 30% på alla nya inköp och uppgraderingar.

kupongskod: BLACKWEEKEND2019

Kodens giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på affiliate-kuponger

Spara upp till 50% på SearchWP

sök wp

SearchWP är ett populärt sökplugin för WordPress. Sök WP ersätter standard WordPress-sökningen med en förbättrad sökning för att göra det lättare för dina användare att upptäcka rätt innehåll på din webbplats.

kupongskod: Används automatiskt

Kodens giltighet: 29 nov – 2 dec

Få upp 50% rabatt på SearchWP

Spara 30% på Ultimate Addons för Elementor

ultimata tillägg för elementor

Om du använder Elementor-plugin (den populära WordPress-sidbyggaren) på din webbplats och vill lägga till fler funktioner, kanske du vill prova Ultimate Addons för Elementor. Den här högsäsongen kan du spara 30% på Ultimate Addons.

kupongskod: BIGGESTBF19

Kodens giltighet: 25 november – 4 december

Få 30% RABATT Ultimate Addons för Elementor

Spara 30% på FooPlugins

FooPlugins

FooPlugins erbjuder flera premium-plugins för bildgallerier, videogallerier och popup-fönster med lightboxar. Den här högsäsongen erbjuder de 30% rabatt på nya och förnyelser av FooGallerya- och FooBox-licenser.

kupongskod: BlackFriday2019

Kodens giltighet: 29 nov – 3 dec

Få 30% RABATT på FooPlugins

Spara 40% på Click Ranger Pro

Klicka på Ranger Pro

Click Ranger Pro är ett WordPress-plugin som spårar dina klick, nedladdningar och händelser. Du kan se informationen i ditt Google Analytics-konto.

kupongskod: HOHOOHYEAH

Kodens giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 40% RABATT Klicka på Ranger Pro

Spara 30% på Yoast

Yoast SEO

Yoast är det mest populära WordPress SEO-pluginet. Det integreras med din webbplats för att förbättra sökmotorens ranking och öka användarnas engagemang. Plugin kan du lägga till metainformation exakt för att locka fler besökare till din webbplats från olika källor, inklusive sociala medienätverk.

kupongskod: Används automatiskt

Kodens giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% RABATT Yoast

Spara 40% på WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce är den mest populära WordPress eCommerce-plugin för att starta en onlinebutik. Under denna högsäsong kan du få 40% rabatt på alla dess teman och förlängningar.

Kupongskod: BLACKCYBER2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 40% RABATT på WooCommerce »

Spara 40% på WP Draw Attention

WP Draw Attention

WP Draw Attention är ett kreativt WordPress-plugin. Det erbjuder ritverktyg för att rita former på din webbplats bilder. Det hjälper till att markera de specifika delarna av bilden. Plugin är kompatibel med flera bildformat, inklusive PNG, JPG och GIF.

kupongskod: BF2019

Kodens giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 40% RABATT WP Draw Attention

Spara 30% på Weglot

Weglot

Weglot är ett WordPress-översättningsplugin. Det låter dig skapa flerspråkiga webbplatser, e-handel butiker och personliga bloggar. Plugin hjälper till att rangordna din flerspråkiga webbplats i sökmotorer.

kupongskod: WG2019BF30

Kodens giltighet: 22 nov – 3 dec

Få 30% RABATT på Weglot

Spara 20% på UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus är ett kraftfullt WordPress-backup-plugin. Det hjälper till att säkerhetskopiera, ställa in schema och återställa din WordPress-webbplats enkelt.

Kupongskod: BlackFridayWPB20SaleUDP

Deal giltighet: 25 nov – 3 dec

Få 20% RABATT UpdraftPlus »

Spara 50% på GiveWP

GiveWP

GiveWP är den mest populära WordPress donaiton-plugin. Den här högsäsongen kan du få 50% RABATT på alla deras prisplaner.

Kupongskod: ThanksGIVEing2019

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 50% RABATT GiveWP »

Spara 50% på WP-affärsrecensioner

WP Business Reviews

WP Business Reviews är det bästa pluginprogrammet för WordPress recensioner. Det låter dig visa upp din Facebook, Google, Yelp och andra recensioner på din webbplats i en vacker stil.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 3 dec

Få 50% RABATT WP-affärsrecensioner »

Spara 40% på Ninja Forms

Ninja Forms

Ninja Forms är en populär WordPress-drag-och-släpp-formbyggare. Det låter dig skapa flera typer av formulär, inklusive en donationssamlingsformulär, en enkätformulär, etc..

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 3 dec

Få 40% RABATT Ninja-formulär »

Spara 40% på Caldera-formulär

Caldera Forms

Caldera Forms är ett WordPress-formulärbyggnadsprogram. Det gör att du enkelt kan bygga komplexa former.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 3 dec

Få 40% RABATT Caldera-formulär »

Spara 25% på Cozmoslabs

Cozmoslab

Cozmoslabs är moderföretaget för många populära WordPress-plugins som Profile Builder Pro, TrasnlatePress, etc. Den här högsäsongen kan du få 25% rabatt på alla deras plugins.

Kupongskod: CLBF25OFF

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 25% RABATT på Cozmoslabs »

Spara 25% på TranslatePress

TranslatePress

TranslatePress är ett WordPress-översättningsplugin. Det översätter ditt innehåll från frontend och stöder också WooCommerce ur rutan.

Kupongskod: TPBF25OFF

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 25% RABATT TranslatePress »

Spara 25% på Revive Old Post

Återuppliva gamla posten

Revive Old Post är ett populärt WordPress-plugin som hjälper till att hålla ditt innehåll levande. Det ökar din närvaro på sociala medier genom att dela dina gamla inlägg automatiskt på Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram.

kupongskod: Används automatiskt

Kodens giltighet: 23 november – 3 december

Få 25% RABATT Revive Old Post

Spara upp till 65% på CSS Hero

CSS Hero

CSS Hero är ett avancerat WordPress-plugin för att anpassa allt på din webbplats. Det fungerar med dina favoritverktyg sömlöst för visuell anpassning från sidhuvud till sidfot. Den här högsäsongen kan du få en enorm rabatt från deras startplan till livstidsplan.

kupongskod: HEROBF19

Kodens giltighet: 29 nov – 2 dec

Få upp 65% RABATT på CSS Hero

Spara 50% på Long Tail Pro

Long Tail Pro

Long Tail Pro är ett populärt WordPress-plugin för att hitta mindre konkurrenskraftiga sökord och öka din webbplatstrafik. Du kan ange frönyckelorden och få hundratals användbara förslag. Det låter dig också köra nyckelordanalysen och bestämma nyckelordets lönsamhet med rankningsvärde.

kupongskod: Används automatiskt

Kodens giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 50% RABATT Long Tail Pro

Spara 25% på Maps Marker Pro

Maps Marker Pro

Maps Marker Pro är ett populärt plugin för mappning och geo-innehållshantering. Det levereras med flera kartor, filter, markeringskluster, nyckellös geokodning, gps-spår och andra användbara funktioner.

kupongskod: MAPSMARKER-BF2019

Kodens giltighet: Nu – 1 dec

Få 25% rabatt på Maps Marker Pro

Spara 40% på Password Policy Manager

Lösenordspolishanterare

Password Policy Manager för WordPress hjälper till att konfigurera policyer för att verkställa starka lösenord för din webbplats och WooCommerce-butik. Det fungerar sömlöst med WordPress multisite nätverk. Vid misstänksamhet kan du återställa alla lösenord med ett klick och användarna får en e-postvarning för att ändra sina lösenord.

kupongskod: BF201940

Kodens giltighet: 27 nov – 3 dec

Få 40% RABATT lösenordspolicyhanterare

Spara 25% på AffiliateWP

AffiliateWP

AffiliateWP är ett WordPress-anslutet plugin. Du kan använda detta plugin för att enkelt konfigurera en komplett affiliate-lösning på din WordPress-webbplats. Det erbjuder affiliate-marknadsföringsverktyg för att växa ditt företag och öka intäkterna.

Kupongskod: BFCM2019

Deal tillgänglighet: 29 nov – 6 dec

Få 25% rabatt på AffiliateWP »

Spara 25% på enkla digitala nedladdningar

Enkla digitala nedladdningar

Easy Digital Downloads är ett premium WordPress-plugin. Det gör att du enkelt kan sälja dina digitala nedladdningar från din WordPress-webbplats. Du kan sälja dina e-böcker, programvara, PDF-filer och alla andra digitala format med Easy Digital Downloads.

Kupongskod: BFCM2019

Deal tillgänglighet: 29 nov – 6 dec

Få 25% RABATT Easy Digital Downloads »

Spara 25% på WP Simple Pay

WP Simple Pay

WP Simple Pay är ett Stripe-betalningsprogram för WordPress-webbplatser. Det gör betalningssamlingen enkel för en gång och återkommande betalningar utan att ställa in en kundvagn. Du kan lägga till denna lösning till din webbplats utan kodkännedom.

Kupongskod: BFCM2019

Deal tillgänglighet: 29 nov – 6 dec

Få 25% rabatt på WP Simple Pay »

Spara 25% på Restrict Content Pro

Begränsa Content Pro

Restrict Content Pro är ett WordPress-plugin-medlemskap. Det låter dig ge exklusiv tillgång till innehåll till värderade medlemmar på din webbplats. Du kan också lägga till kupongkoder och erbjudanden för användare.

Kupongskod: BFCM2019

Deal tillgänglighet: 29 nov – 6 dec

Få 25% RABATT Begränsa Content Pro »

Spara 25% på sockerkalendern

Sockerkalender

Sockerkalender är ett enkelt händelsekalendertillskott för WordPress webbplatser. Det har stora funktioner för att hantera dina online-evenemang helt enkelt. Det fungerar bra med återkommande evenemang, erbjuder evenemangskategorier, stöd för flera dagar och är översättningsklart. Du kan också ställa in start- och slutdatum för evenemang.

Kupongskod: BFCM2019

Deal tillgänglighet: 29 nov – 6 dec

Få 25% RABATT sockerkalender »

Spara 40% på Hookturn

Hookturn

Hookturn erbjuder högkvalitativa WordPress-plugins för ACF-, WooCommerce- och WordPress-formulär. De tillhandahåller också anpassade fält.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 27 nov – 3 dec

Få 40% RABATT Hookturn »

Spara 50% på S3 Media Maestro

S3 Media Maestro

S3 Media Maestro levererar enkelt Amazon S3-medieinnehåll till din WordPress-webbplats. Du kan också hantera din Amazon S3-instrumentbräda inom WordPress.

Kupongskod: WPBBFCM19

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 50% RABATT S3 Media Maestro »

Spara 50% på WP Courseware

WP Courseware

WP Courseware är ett WordPress-lärningshanteringssystem. Det hjälper till att bygga onlinekurser enkelt.

Kupongskod: WPBBFCM19

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 50% RABATT WP-kursprogram »

Spara 50% på Churnly

Churnly

Churnly är en komplett WordPress automatiserad churn busting-plugin. Det hjälper till att minska kundens svårigheter i backend.

Kupongskod: WPBBFCM19

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 50% RABATT Churnly »

Spara 30% på välgörenhet

Charitable

Charitable är ett WordPress-donationsplugin. Det hjälper till med dina insamlingskampanjer.

Kupongskod: PRO30BF19

Deal giltighet: 29 nov – 3 dec

Få 30% RABATT välgörenhet »

Spara 40% på MotoPress

MotoPress

MotoPress erbjuder gratis och premium WordPress-plugins för olika affärsnischer. De tillhandahåller också kvalitetstema för din webbplats.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: Nu – 4 december

Få 40% rabatt på MotoPress »

Spara 20% på WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator är en populär WordPress-innehållskureringslösning på marknaden. Det hjälper till att importera flöden från olika resurser och publicera dem som inlägg på din webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 20% RABATT WP RSS Aggregator »

Spara upp till 35% på Helpie WP

Helpie WP

Helpie WP är ett modernt WordPress-FAQ och kunskapsbaserad plugin. Det hjälper till att skapa produktionsdokument enkelt.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 5 december

Få 35% rabatt på Helpie WP »

Spara 40% på WP Geo Directory

WP Geo Directory

WP Geo Directory är ett populärt plugin för WordPress-kataloger. Det är fullt skalbart och gör det möjligt att lägga till miljoner listor utan att bryta din webbplats.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 40% rabatt på WP Geo-katalogen »

Spara 25% på GravityView

GravityView

GravityView hjälper till att visa Gravity Forms-poster på din webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 25% RABATT GravityView »

Spara 25% på CreativeMinds

CreativeMinds

CreativeMinds erbjuder 100+ användbara WordPress-plugins för varje affärsnisch.

Kupongskod: BLACKFRIDAY19

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 25% rabatt på CreativeMinds »

Spara upp till 40% på läckra hjärnor

Läckra hjärnor

Delicious Brains erbjuder ett brett utbud av WordPress-plugins inklusive WP Migrate DB Pro, WP Offload Media och WP Offload SES.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få upp till 40% RABATT på läckra hjärnor »

Spara 33% på WP ERP

WP ERP

WP ERP erbjuder kompletta HR-, CRM- och redovisningslösningar för din WordPress-webbplats. Det minskar mänskliga ansträngningar och ökar effektiviteten.

Kupongskod: ERP-BFCM33

Deal giltighet: Nu – 4 december

Få 33% RABATT WP ERP »

Spara 30% på widgetalternativ

Widget-alternativ

Widget-alternativ är ett populärt plugin för WordPress-widgetkontroll. Det hjälper till att visa eller dölja widgetar på specifika sidor.

Kupongskod: BLACKWEEKEND2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på widgetalternativ »

Spara 30% på admin kolumner Pro

Admin Column Pro

Admin Column Pro är ett WordPress-innehållshanteringsplugin. Det låter dig söka, redigera och hantera ditt innehåll snabbt.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 26 nov – 3 dec

Få 30% RABATT på admin kolumner Pro »

Spara 30% på Yoohoo-plugins

Yoohoo-plugins

Yoohoo-plugins erbjuder premium WordPress-plugins för webbplatshantering, administratörer och WooCommerce butiksägare.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på Yoohoo-plugins »

Spara 50% på WP Hantera Ninja

WP Hantera Ninja

WP Manage Ninja erbjuder premium WordPress-plugins och teman. Deras populära plugins inkluderar WPPayForm Pro, WP Fluent Forms, Ninja Tables Pro, etc..

Kupongskod: BLK199

Deal giltighet: 25 nov – 5 dec

Få 50% RABATT WP Hantera Ninja »

Spara upp till 30% på Fatcat Appas

Fatcat-appar

Fatcat Apps tillhandahåller WordPress-plugins för marknadsförare för att öka din webbplatstrafik och konverteringar.

Kupongkoder:

 • BF2019: Alla plugins (20% RABATT)
 • BFBUNDLE2019: Produktbunt (30% RABATT)

Deal giltighet: 27 nov – 6 dec

Få upp 30% rabatt på Fatcat-appar »

Spara 60% på WP Met

WP Met

WP Met erbjuder kraftfulla WordPress-plugins som Elements Kit och Elementor metform.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 10 dec

Få 60% RABATT WP Met »

Spara 50% på ToolSuite

ToolSuite

ToolSuite erbjuder en kraftfull uppsättning WordPress-plugins för att skapa en robust och säker webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 50% RABATT ToolSuite »

Spara 25% på Block Lab

Block Lab

Block Lab erbjuder anpassade Gutenberg-block för enkel anpassning och redigering av dina sidor och inlägg.

Kupongskod: svart block

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 25% RABATT Block Lab »

Spara 50% på Posterno

Posterno

Posterno är en WordPress-katalog och listar plugin. Det gör att du enkelt kan skapa någon form av katalog eller klassificerad lista.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 50% RABATT Posterno »

Spara 50% på social snap

Social snap

Social Snap är ett WordPress-plugin för sociala medier som hjälper till att öka din webbplatstrafik och öka användarnas engagemang. Det gör att dina användare enkelt kan dela sidor och inlägg på sociala mediekanaler.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 5 december

Få 50% RABATT Social snap »

Spara 50% på Buttonizer

Buttonizer

Buttonizer är ett populärt plugin för flytande knapp med WordPress. Det ökar användarinteraktioner och konverteringar på din webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 50% RABATT knapptryckare »

Spara 50% på Gravity Wiz

Gravity Wiz

Gravity Wiz erbjuder flera användbara tillägg för Gravity Forms. Dessa tillägg hjälper till att lägga till fler funktioner i dina WordPress-formulär.

Kupongskod: SVART MAGI

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 50% RABATT på Gravity Wiz »

Spara STORT på Materiella plugins

Materiella plugins

Materiella plugins erbjuder WordPress-medlemskap, utbildning och webbkurs plugins. Det ger också premiummallar för dina kurs- och medlemssidor.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 25 nov – 6 dec

Få STOR rabatt på Materiella plugins »

Spara 80% på Tripetto

Tripetto

Tripetto är en visuell form och plugin för undersökningsbyggare. Det låter dig skapa konversationsformer med smart logik.

Kupongskod: FSBFCM2019

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 80% RABATT Tripetto »

Spara 35% på WP-bokningssystem

WP-bokningssystem

WP-bokningssystem är ett WordPress-bokningskalenderplugin. Det hjälper till att skapa en bokningskalender för ditt fritidshus eller hyresföretag.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 35% RABATT WP-bokningssystem »

Spara 30% på WP-kuponger

WP-kuponger

WP-kuponger är ett WordPress-kupongplugin. Det hjälper till att ställa in kuponger och erbjudanden på din webbplats professionellt.

Kupongskod: SVART FREDAG

Deal giltighet: 22 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på WP-kuponger »

Spara 30% på perfmatters

perfmatters

perfmatters är ett WordPress-prestanda-plugin. Det hjälper till att påskynda din webbplats och minskar avvisningsfrekvensen.

Kupongskod: SVART FREDAG

Deal giltighet: 22 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på perfmatters »

Spara 30% på Shop Plugins

Handla plugins

Shop Plugins tillhandahåller WooCommerce-plugins av hög kvalitet för att enkelt skapa din online-verksamhet.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% RABATT Shop-plugins »

Spara 33% på weDevs

weDevs

weDevs erbjuder flera WordPress-verktyg och plugins som WP ERP, weForms, WP User Frontend, etc..

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: Nu – 4 december

Få 33% RABATT på weDevs »

Spara 30% på starka uttalanden

Starka vittnesmål

Strong Testimonials är ett populärt plugin för WordPress-testimonials. Det hjälper till att samla in användarutlåtanden och visa dem på din webbplats vackert.

Kupongskod: BFRIDAY

Deal giltighet: 30 nov

Få 30% RABATT på starka kommentarer »

Spara 30 $ på Link Whisper

Link Whisper

Link Whisper är ett kraftfullt WordPress-plugin för att automatisera din interna länk och hjälper till att öka webbplatsens rankning.

Kupongskod: svart fredag

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Skaffa $ 30 Länk viskar »

Spara 30% på wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables är ett enkelt WordPress-plugin som du kan använda för att skapa tabeller och diagram på din webbplats.

Kupongskod: F5302302

Deal giltighet: Nu – 10 dec

Få 30% RABATT wpDataTables »

Spara 30% på Amelia

Amelia

Amelia är ett populärt WordPress-boknings- och händelseplugin. Det låter dig acceptera onlinebokningar från din webbplats och fungerar perfekt för företagsnivåer.

Kupongskod: 0007A217

Deal giltighet: Nu – 10 dec

Få 30% rabatt på Amelia »

Spara 30% på Modula

Modula

Modula är ett WordPress-bildgalleriplugin för fotografer, artister och kreativa byråer.

Kupongskod: BFRIDAY

Deal giltighet: 30 nov

Få 30% rabatt på Modula »

Spara 40% på BackWPup

BackWPup

BackWPup är ett premium WordPress-backup-plugin. Det skapar kompletta säkerhetskopior på webbplatsen och återställs automatiskt.

Kupongskod: WPBeginnerCyber10

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 40% RABATT på BackWPup »

Spara 40% på FlerspråkigPress

MultilingualPress

MultilingualPress är ett perfekt WordPress-plugin för att skapa en flerspråkig webbplats. Det fungerar sömlöst med Gutenberg-redaktör och alla populära WordPress-plugins.

Kupongskod: WPBeginnerCyber10

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 40% RABATT FlerspråkigPress »

Spara 40% på OneStock för WooCommerce

One lager för WooCommerce

OneStock for WooCommerce hjälper till att hålla ditt lager synkroniserat. Det är ett fantastiskt WordPress-plugin för att köra din WooCommerce-butik smidigt.

Kupongskod: WPBeginnerCyber10

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 40% RABATT One lager för WooCommerce »

Spara 35% på AliDropship

AliDropship

AliDropship är ett WooCommerce-dropshipping-plugin. Det hjälper till att importera produkter från AliExpress till din onlinebutik.

Kupongskod: WPBEGINNER35

Deal giltighet: 27 nov – 3 dec

Få 35% rabatt på AliDropship »

Spara upp till 70% på Swift Performance

Snabb prestanda

Swift Performance erbjuder användbara WordPress-plugins för cache, bildoptimering och mer.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 18 nov – 3 dec

Få 70% rabatt på snabba prestanda »

Spara 35% på Tyche Softwares

Tyche Softwares

Tyche Softwares erbjuder premium WooCommerce-plugins och tillägg för att lägga till fler funktioner i din onlinebutik.

Kupongskod: BFCM19

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 35% RABATT Tyche Softwares »

Spara 30% på WP Frontend Admin

WP Frontend Admin

WP Frontend Admin är en WordPress frontend-instrumentpanelen. Det hjälper till att skapa frotend-webbappar med WordPress.

Kupongskod: BLACKFRIDAY998723

Deal giltighet: 21 nov – 6 dec

Få 30% RABATT WP Frontend Admin »

Spara upp till 50% på snart kommer & Underhållsläge PRO

Kommer snart och underhållsläge PRO

Kommer snart & Underhållsläge PRO är ett premium WordPress-plugin. Det kommer med 120+ teman och 1+ miljoner gratis bilder för att enkelt utforma dina kommande sidor.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 15 november – 5 december

Få upp till 50% rabatt kommer snart & Underhållsläge PRO »

Spara 30% på Google Maps Widget Pro

Google Maps Widget Pro

Google Maps Widget Pro är ett populärt WordPress-plugin för Google Maps. Det är helt mobilt och ger dig möjlighet att lägga till obegränsade kartor på din webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 15 november – 5 december

Få 30% rabatt på Google Maps Widget Pro »

Spara 40% på Hyvor Talk

Hyvor Talk

Hyvor Talk är ett WordPress-kommentar-plugin. Det är lätt att använda och engagera användare på din webbplats.

Kupongskod: WPBEGINNER6215

Deal giltighet: 1 dec

Få 40% RABATT Hyvor Talk »

Spara 60% på Meta Box

Meta Box

Meta Box är ett kraftfullt WordPress-plugin som hjälper utvecklare snabbt och skapar anpassade fält.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 26 nov – 6 dec

Få 60% RABATT Meta Box »

Spara upp till 50% på UnderConstructionPage PRO

UnderConstructionPage Pro

UnderConstructionPage PRO är ett kraftfullt WordPress-plugin för att skapa underkonstruktionssidor för din webbplats. Den levereras med 200+ mallar för att enkelt konfigurera en underkonstruktionssida.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 15 november – 5 december

Få upp 50% RABATT UnderConstructionPage PRO »

Spara 40% på helt enkelt schemaläggningar

Bara schemalägga möten

Bara schemalägga möten är ett enkelt att använda WordPress-schemaläggningsprogram. Den är flexibel och översättningsklar.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 40% RABATT helt enkelt schemalägga möten »

Spara 35% på Amplify Plugins

Förstärka plugins

Förstärka plugins erbjuder flera WordPress- och WooCommerce-plugins som Quick Checkout, WP1099, Villkorliga utcheckningsfält, etc. Denna semestersäsong kan du få 35% rabatt på alla deras plugins.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 35% RABATT Förstärk plugins »

Spara 30% på StoreApps

StoreApps

StoreApps erbjuder premium WooCommerce-plugins. Dessa plugins är användbara för att utöka funktionaliteten i din onlinebutik.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 22 nov – 3 dec

Få 30% RABATT StoreApps »

Spara 40% på enkla funktioner

Enkel begäran om funktion

Enkel begäran om funktion är ett WordPress-återkopplingssamlingsplugin. Det hjälper till att prioritera funktionsbegäran som dina kunder behöver.

Kupongskod: FSBFCM2019

Deal giltighet: Nu – 6 december

Få 40% rabatt på enkla förfrågningsfunktioner »

Spara upp till 50% på DragDropr

DragDropr

DragDropr är en WordPress-drag-och-släpp-sidbyggare. Det hjälper till att anpassa din webbplats visuellt från frontend utan att redigera någon kod.

Kupongskod:

 • BF / CMmonthly20: 20% RABAT per månad
 • BF / CMannual50: 50% RABAT Årligen

Deal giltighet: Nu – 6 december

Få 50% RABATT DragDropr »

4. WordPress-teman erbjudanden

Spara 25% på eleganta teman

eleganta teman

Eleganta teman är ett av de populäraste WordPress-temahubberna. De tillhandahåller även premium WordPress-plugins, inklusive dra och släpp Divi Builder, Bloom e-postoptins och Monarch social media sharing.

kupongskod: Används automatiskt

Deal tillgänglighet: Från 27 nov

Få 25% rabatt på eleganta teman »

Spara 30% på Astra Theme

astra tema

Astra-tema är ett snyggt och mycket anpassningsbart WordPress-tema för alla webbplatser. Det levereras med flera startsidor som du kan använda för att starta din webbplats. Astra-temat är kompatibelt med populära drag-and-drop-sidbyggare för att anpassa sidor snabbt.

kupongskod: BIGGESTBF19

Kodens giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 30% RABATT på Astra-tema

Spara 100 $ på StudioPress

Studio

StudioPress är det populäraste WordPress-temaföretaget. De är kända för sitt Genesis Theme-ramverk. Den här högsäsongen kan du köpa deras teman till fantastiska rabatter. Nya kunder får 100 $ rabatt på StudioPress Pro Plus-paketet för alla teman.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 28 nov – 2 dec

Få 100 $ OFF StudioPress »

Spara 50% på CSSIgniter

CSSIgniter

CSSIgniter erbjuder kraftfulla, premium WordPress-teman. Alla deras teman är moderna och eleganta med unika funktioner för att bygga en webbplats eller e-handel butik.

Kupongskod: BLACKFRIDAY2019

Deal giltighet: 25 nov – 5 dec

Få 50% RABATT på CSS-tändare »

Spara 25% på Themeisle

Themeisle

Themeisle erbjuder en liten samling premium WordPress-teman och mallar. Alla deras teman är moderna och eleganta med fantastiska funktioner för din WordPress-webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal tillgänglighet: 29 nov – 3 dec

Få 25% RABATT på Themeisle »

Spara 40% på Themify

Themify

Themify är en populär WordPress-kommersiell temabutik. Under denna högsäsong kan du få STORA rabatter på Themify-teman, plugins och master club. Du kan också bli en del av deras giveaway och vinna Amazon-presentkort, 1-årigt Themify’s Master Club-medlemskap och mer.

Kupongskod:

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% rabatt på Themify »

Spara 50% på Envato

Envato

Envato är en marknadsplats för WordPress-teman, plugins och andra resurser. Den här högsäsongen kan du få 50% rabatt på 500+ artiklar på ThemeForest, CodeCanyon, GraphicRiver, VideoHive och AudioJungle.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 26 nov – 3 dec

Få 50% RABATT Envato »

Spara 60% på WPZoom

WP-zoom

WPZoom är en populär WordPress-temabutik som erbjuder vackra, lyhörda premiumtema för din webbplats. Alla deras teman är SEO-vänliga och översättningsklara. De kommer också med uppdateringar med 1 klick och en importör för demoinnehåll så att du kan få din webbplats igång på nolltid.

Med WPZoom kan du köpa deras teman som ett allt-i-ett-paket eller individuellt. Du kan använda teman på ett obegränsat antal domäner, inklusive klientsajter.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 60% RABATT på WPZoom »

Spara 40% på TeslaThemes

TeslaThemes

TeslaThemesf är en av de populäraste WordPress-temabutikerna. De är kända för sina vackra, moderna teman.

Kupongskod: WINTER2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% RABATT på Tesla temat »

Spara 20% på hantverksteman

Hantverksteman

Artisan Themes erbjuder modulära teman för WordPress för att skapa underbara webbplatser. Alla deras teman är lyhörda och optimerade för SEO.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 5 dec

Få 20% RABATT på hantverkartema »

Spara 40% på ThemeTrust

ThemeTrust

ThemeTrust erbjuder premium WordPress-teman med helt responsiv design och förstklassigt stöd för att skapa din webbplats.

Kupongskod: BLACK19

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 40% rabatt på ThemeTrust »

Spara 20% på Anariel Design

Anariel Design

Anariel Design har en liten samling vackert utformade WordPress-teman för restauranger, välgörenhetsorganisationer, personliga bloggar och andra webbplatser. Deras teman är lyhörda och optimerade för SEO.

Kupongskod: ANARIELBLACK2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 20% RABATT Anariel Desflign »

Spara 30% på ChurchThemes.com

ChurchThemes.com

ChurchThemes.com är en WordPress-temabutik med premiumtema för kyrkor, andliga och religiösa webbplatser. Deras teman kommer med en följeslagare plugin för att lägga till ännu fler funktioner på dina webbplatser som evenemang, personal, platser och mer.

Kupongskod: BLACKFRIDAY2019

Deal giltighet: 27 nov – 4 dec

Få 30% rabatt på ChurchThemes.com »

Spara 35% på Floemas

FloThemes

FloThemes erbjuder lättanpassade, lyhörda och SEO-vänliga WordPress-teman. Deras teman är lämpliga för portföljsidor, fotografer och kreativa artister.

Kupongskod: Save35

Deal tillgänglighet: 18 nov – 1 dec

Få 35% RABATT Floemas »

Spara upp till 40% på CyberChimps

CyberChimps

CyberChimps har en vacker samling premium WordPress-teman. Deras teman är specifikt utformade för tidskrifter, bloggar, e-handel och webbplatser med 1 sida. Alla deras teman har ett dra och släpp-gränssnitt som gör anpassningen enkel. De erbjuder också premium WordPress-plugins. Den här högsäsongen kan du få 40% rabatt på köpet av deras Responsive Pro-tema.

Kupongskod: BF2019

Deal tillgänglighet: 4 november – 4 dec

Få upp till 40% rabatt på CyberChimps »

Spara 40% på Showemas

ShowThemes

ShowThemes erbjuder moderna, eleganta WordPress-teman designade specifikt för evenemang. Du kan dra nytta av deras fantastiska affär och starta händelsens webbplats till mycket låga kostnader.

Kupongskod: WINTER2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% RABATT Visa temat »

Spara 40% på Imagely

Imagely

Imagely är WordPress-bildgalleriets plugin från NextGEN Gallery. Du bör också kolla in vår guide för de bästa WordPress-bildgalleri-plugins.

Kupongskod: WINTER2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% RABATT Imagely »

Spara 40% på Photocrati

Photocrati

Photocrati är ett populärt WordPress-fototema byggt av fotografer för fotografer. Du bör också kolla in vår artikel om bästa WordPress-plugins för fotografer.

Kupongskod: WINTER2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% RABATT Photocrati »

Spara 50% på Visualmodo

Visualmodo

Visualmodo har en stor samling av multifunktionella, premium WordPress-teman. Deras teman är lämpliga för byråer, personlig blogg, hälsa, portfölj, småföretag och restaurangwebbplatser.

Kupongskod: WPBeginner

Deal giltighet: Nu – 10 dec

Få 50% RABATT Visualmodo »

Spara 50% på Themeum

Themeum

Themeum är ett populärt WordPress-tema- och pluginföretag. De erbjuder mångsidiga WordPress-teman som är lämpliga för ideella, små företag, portföljer, crowdfunding-webbplatser, e-handelsbutiker, musiker och fitnesswebbplatser.

Kupongskod: BLACKFRIDAY50

Deal giltighet: 25 nov – 5 dec

Få 50% rabatt på Themeum »

Spara 30% på MH-teman

MH-teman

MH Themes erbjuder premium WordPress-magasinetema. Alla deras teman är optimerade för SEO och prestanda.

Kupongskod: BLACKWEEKEND2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% rabatt på MH-teman »

Spara 40% på Pixelgrade

Pixelgrade

Pixelgrade är en WordPress-temabutik som erbjuder vackra och eleganta teman för att skapa en webbplats.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 40% RABATT Pixelgrade »

Spara 30% på teman

aThemes

aThemes erbjuder användarvänliga WordPress-teman. Deras teman är snabba, lyhörda och optimerade för SEO.

Kupongskod: BLACKFRIDAY19 ELLER CYBERMONDAY19

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% RABATT på teman »

Spara 25% på PanKogut

PanKogut

PanKogut erbjuder gratis och premium WordPress-teman för restauranger, kaféer och livsmedelsrelaterade företag.

Kupongskod: panblack2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 25% rabatt på PanKogut »

Spara 50% på PixelEmu

PixelEmu

PixelEmu erbjuder professionella WordPress-teman och plugins.

Kupongskod: BLACK2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 50% RABATT PixelEmu »

Spara 40% på WP Pagebuilder Framework

WP Pagebuilder Framework

WP Pagebuilder Framework är ett snabbt och minimalistiskt sidbyggande ramverk för WordPress-webbplatser. Den här högsäsongen kan du få 40% RABATT på deras premiumtillägg.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% RABATT WP Pagebuilder Framework »

Spara 40% på DiviMonk

DiviMonk

DiviMonk är det populära mallbiblioteket för Divi-tema och Divi Builder. Divi är flaggskeppswebbplatsen släppt av Elegant Themes. Om du använder något Divi-drivet tema, behöver du bara installera DiviMonk Template-plugin och välja dina favoritmallar för din WordPress-instrumentpanel.

kupongskod: SAVEBIG

Kodens giltighet: 25 november – 4 december

Få 40% RABATT DiviMonk

Spara 30% på Yithemes

yithemes

Yithemes är ett enda stopp för WooCommerce-teman och plugins. Du kan antingen köpa produkterna individuellt eller registrera dig för ett premiummedlemskap, vilket ger dig obegränsade nedladdningar för varje produkt.

kupongskod: Används automatiskt

Deal tillgänglighet: 28 november – 2 dec

Få 30% RABATT Yithemes »

Spara 40% på Templatic

templatic

Templatic är ditt enda nav för premium WordPress-teman och plugins. Denna helgdag ger Templatic dig 40% rabatt på alla produkter.

kupongskod: 40OFFBF

Kodens giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 40% RABATT Templatic

Spara 25% på sekundära teman

sekundära teman

Secondline Themes är specialiserat på att sälja premium podcast-teman för WordPress. Under denna högsäsong kan du spara 25% på alla teman som köpts från Secondline-teman.

kupongskod: WPBEGINNER25sear

Kodens giltighet: 29 nov – 3 dec

Få 25% RABATT på andra linje-teman

Spara 20 $ på 8Tema

8Theme

8Theme erbjuder mångsidiga och lyhörda e-handels WordPress-teman. Den här högsäsongen erbjuder de 20 $ rabatt på sitt XStore-tema.

kupongskod: Används automatiskt

Kodens giltighet: 22 nov – 7 december

Få $ 20 OFF 8Tema

Spara 40% på Webnus

Webnus

Webnus erbjuder högkvalitativa WordPress-teman och gratis plugins. De erbjuder också tjänster som speeed-optimering, SEO-optimering, anpassad webbutveckling osv.

kupongskod: Används automatiskt

Kodens giltighet: 29 november – 5 december

Få 40% RABATT på Webnus

Spara 25% på fångtema

Fånga teman

Fånga teman tillhandahålla gratis och premium WordPress-teman för webbutgivare. De erbjuder också plugins som du kan använda för att lägga till funktioner på din webbplats.

Kupongskod: tacksägelse

Deal giltighet: 22 nov – 2 dec

Få 25% RABATT på fångtema »

Spara 35% på Zakra

Zakra

Zakra är ett premium WordPress-tema. Det är mycket anpassningsbart och snabbt i prestanda.

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: 23 nov – 2 dec

Få 35% RABATT Zakra »

Spara upp till 99% på MyThemeShop

MyThemeShop

MyThemeShop erbjuder premium WordPress-teman och plugins. Resurserna byggs specifikt för små och stora företag.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 1 december – 7 december

Få upp 99% RABATT MyThemeShop »

Spara 35% på ThemeGrill

ThemeGrill

ThemeGrill erbjuder ett brett utbud av populära teman för flera ändamål. Du kan få fantastiska funktioner för din webbupplevelse till ett pris som är ett absolut fynd.

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: 23 nov – 2 dec

Få 35% RABATT på ThemeGrill »

Spara upp till 77% på Mina Boutique-teman

Mina Boutique-teman

Mina Boutique-teman erbjuder unika och eleganta WordPress-teman. De ger också hjälp med att ställa in din webbplats eller blogg.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få upp 77% RABATT på mina Boutique-teman »

Spara 33% på Gretaemas

GretaThemes

GretaThemes erbjuder vackra WordPress-teman. De tillhandahåller både gratis och premiumtema och mallar.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 26 nov – 6 dec

Få 33% RABATT på Gretaemas »

Spara 25% på SuperbTemas

SuperbThemes

SuperbThemes är en premium WordPress-temabutik. Alla deras teman är SEO-optimerade och mobilkänsliga.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 25% RABATT SuperbTemas »

Spara 50% på RoughPixels

RoughPixels

RoughPixels är en WordPress-temabutik som erbjuder blogg, personliga och affärsmässiga teman.

Kupongskod: BFRIDAY50

Deal giltighet: 26 nov – 3 dec

Få 50% RABATT på RoughPixels »

Spara 40% på Tema-gruppen

Themesgrove

Themesgrove erbjuder premium WordPress-teman för utbildning och byråer.

Kupongskod: TGBFCM

Deal giltighet: 25 nov – 4 december

Få 40% rabatt på temagruva »

Spara 30% på DiviThemeCenter

DiviThemeCenter

DiviThemeCenter är ett premiumtema för eleganta teman Divi.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 16 nov – 16 dec

Få 30% RABATT DiviThemeCenter »

Spara 50% på Jupiter X Theme

Jupiter X Theme

Jupiter X Theme är en avancerad WordPress-sidbyggare av Elementor. Det hjälper till att bygga din webbplats snabbt.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 26 nov – 3 dec

Få 50% RABATT Jupiter X Theme »

Spara 45% på SecretLab

SecretLab

SecretLab erbjuder mobilkänsliga WordPress-teman för webbbyråer, småföretag och digitala marknadsförare.

Kupongskod: FSBFCM2019

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 45% RABATT SecretLab »

Spara 50% på Start och sälj

Starta och sälja

Starta och sälja tillhandahåller WordPress-teman och plugins för kvinnliga företagare att starta sina företag snabbt.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 50% RABATT Start och sälj »

Spara 40% på Everest-teman

Everest-teman

Everest-teman erbjuder premium WordPress-teman för tidningar, tidningar och personliga bloggar.

Kupongskod: etblackfriday2019

Deal giltighet: Nu – 9 december

Få 40% RABATT Everest-teman »

Spara 30% på ThemeMiles

ThemeMiles

ThemeMiles erbjuder gratis och premium WordPress-teman. De ger responsiv design och enkel installation.

Kupongskod: TM30OFF

Deal giltighet: Nu – 10 dec

Få 30% RABATTTEMILJOR »

Spara 30% på Wbcom-design

Wbcom Designs

Wbcom Designs erbjuder WordPress-teman och plugins-utvecklingstjänst. De tillhandahåller också inbyggda plugins för BuddyPress, WooCommerce och andra populära plattformar.

Kupongskod: BFCM30

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 30% RABATT Wbcom-design »

Spara 35% på Divi Professional

Divi Professional

Divi Professional erbjuder inbyggda Divi-barntema, plugins och moduler.

Kupongskod: DPBLACKCM35

Deal giltighet: Nu – 4 december

Få 35% RABATT Divi Professional »

Spara 30% på MysteryTemas

MysteryThemes

MysteryThemes erbjuder vackra, eleganta och helt lyhörda teman med kraftfulla funktioner.

Kupongskod: BF30OFF

Deal giltighet: 20 nov – 10 dec

Få 30% RABATT på mysterietemor »

Spara 30% på AccessPress-teman

AccessPress-teman

AccessPress-teman erbjuder vackra WordPress-teman för online-tidningar, nyheter och personliga bloggar.

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: Nu – 5 december

Få 30% rabatt på AccessPress-teman »

Spara 30% på 7Tema

7Theme

7Tema är en kommersiell WordPress-temabutik. De tillhandahåller WordPress-teman för fotografer, fastigheter, spa, restaurang osv.

Kupongskod: blckfrdy

Deal giltighet: 25 nov – 3 dec

Få 30% RABATT 7Tema »

Spara 50% på PremiumCoding

PremiumCoding

PremiumCoding erbjuder mycket anpassningsbara WordPress-teman. De tillhandahåller även onlinestudier, artiklar och andra användbara resurser.

Kupongskod: PremiumCyber50

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 50% RABATT PremiumCoding »

Spara 30% på ThemeHunk

ThemeHunk

ThemeHunk är ett WordPress-temaföretag som erbjuder gratis och premiumtema för e-handel och andra affärswebbplatser.

Kupongskod: PRODUCT30

Deal giltighet: 25 nov – 5 dec

Få 30% RABATT ThemeHunk »

Spara 20% på FancyThemes

FancyThemes

FancyThemes erbjuder handgjorda WordPress-teman och plugins för professionella bloggare.

Kupongskod: blackfriday18

Deal giltighet: 21 nov – 28 nov

Få 20% RABATT FancyThemes »

Spara 50% på temaformat för bloggning

Bloggning av temastilar

Blogging Theme Styles erbjuder gratis och premium WordPress blogging teman. Deras teman är redo för e-handel och enkla att använda.

Kupongskod: BLACKFRIDAY50

Deal giltighet: 27 nov – 3 dec

Få 50% RABATT på tematyper med bloggning »

Spara 40% på HasThemes

HasThemes

HasThemes erbjuder WordPress och Shopify-teman. De erbjuder också Bootstrap- och HTML-mallar.

Kupongskod: GET40

Deal giltighet: Nu – 6 december

Få 40% RABATT TEMA »

Spara 30% på Mantra-hjärnan

Mantrahjärnan

Mantrahjärnan är ett WordPress-företag som erbjuder premiumtema och plugins.

Kupongskod: black2019

Deal giltighet: Nu – 4 december

Få 30% RABATT Mantrahjärna »

Spara 25% på A WP Life

Ett WP-liv

Ett WP-liv erbjuder premium WordPress-bloggteman, mallar och plugins. De tillhandahåller resurser som är till hjälp för att enkelt skapa en professionell WordPress-blogg.

Kupongskod: BLACKFRIDAY19

Deal giltighet: 25 nov – 5 dec

Få 25% RABATT på ett WP-liv »

Spara 35% på SparkleTemas

SparkleThemes

SparkleThemes erbjuder en ultimat samling av de optimerade WordPress-teman för olika företag som en tidning, en blogg, en e-handel butik, en medicinsk butik, en fitnesswebbplats osv..

Kupongskod: bfcythemes35

Deal giltighet: 10 november – 5 december

Få 35% RABATT SparkleTemas »

Spara 40% på Woostify

Woostify

Woostify är ett premium WordPress WooCommerce-tema som hjälper till att öka din försäljning.

Kupongskod: BLACKOFF

Deal giltighet: 26 nov – 6 dec

Få 40% RABATT Woostify »

Spara 30% på MaltaTemas

MaltaThemes

MaltaThemes erbjuder enkla WordPress-teman och plugins för att enkelt skapa vackra webbplatser.

Kupongskod: WPBEGINNER30

Deal giltighet: Aktiv nu!

Få 30% RABATT på MaltaTemas »

5. Erbjudanden för WordPress-tjänster och verktyg

Spara 50% på LiveChat

Live

Ta kontakt med dina besökare och peka dem i rätt riktning med Live. Du kan omedelbart se vad dina besökare skriver i chattfönstret så att du kan ge snabb hjälp till dina kunder.

Det levereras med kraftfulla inbyggda rapporter. Dessutom kan du integrera det med Google Analytics för mer detaljerad spårning.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 50% RABATT på LiveChat »

Spara 40% på SEMRush

SEMRush

SEMRush är det mest populära online-marknadsförings- och SEO-verktyget. Det hjälper till med innehåll, reklam, SEO, marknadsföring och mer.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 6 december

Få 40% RABATT på SEMRush »

Exklusiv semesterrabatt på BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce är en populär eCommerce-plattform för att skapa och växa din onlinebutik. Det kommer med noll transaktionsavgifter och massor av fantastiska funktioner.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 31 december

Få exklusiv semesterrabatt på BigCommerce »

Spara 50% på SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue är en populär e-postmarknadsföringstjänst för webbplatser för små företag. Det erbjuder automatiseringsalternativ för marknadsföring som hjälper till att växa ditt företag.

Kupongskod: BlueFriday50

Deal giltighet: 25 november – 30 november

Få 50% RABATT SendinBlue »

Spara upp till 73% på IPVanish

IPVanish

IPVanish är en populär VPN-tjänst som du kan använda för att enkelt bläddra bland blockerade webbplatser. Det är användarvänligt och enkelt att använda.

Kupongskod: CYBERDEAL19

Deal giltighet: 1 nov – 2 dec

Få upp 73% rabatt på IPVanish »

Spara 90% på HandyWP

HandyWP

HandyWP erbjuder WordPress-tjänster för att hjälpa nybörjare utan kännedom om kod. Tjänsterna inkluderar webbplatsändringar, kodredigeringar, postformatering, glitch fixes, plugin-uppdateringar osv.

Kupongskod: wpbeginner

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 90% RABATT HandyWP »

Spara 30% på WC-leverantörer

WC-leverantörer

WC-leverantörer är en populär marknadslösning online. Det levereras med flera plugins som hjälper dig att utöka funktioner på din marknadsplats.

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 30% RABATT WC-leverantörer »

Spara 40% på SiteLock

Sitelock

SiteLock ger webbplatsens säkerhet och skydd. Det skyddar också dina besökare från cyberhot.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 1 dec

Få 40% RABATT SiteLock »

Spara 60% på Designmodo

Designmodo

Designmodo tillhandahåller en startram för att enkelt utforma webbplatser och e-postmallar.

Kupongskod: SVART

Deal giltighet: Nu – 1 dec

Få 60% RABATT på Designmodo »

Spara 60% på SERPCloud

SERPCloud

SERPCloud erbjuder spårningstjänst online för populära sökmotorer som Google, Yahoo !, Bing, etc..

Kupongskod: BFCM2019

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 60% RABATT SERPCloud »

Spara upp till 90% på Udemy

Udemy

Udemy är en online-kursleverantör med 1000-talskurser om webbutveckling och WordPress.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov

Få upp 90% RABATT Udemy »

Spara 33% på WP Stagecoach

WP Stagecoach

WP Stagecoach är en WordPress-sceneringslösning. Du kan skapa en iscenesättningssida med ett klick och trycka på för att leva när du är redo.

Kupongskod: BLACKFRI2019

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 33% RABATT WP Stagecoach »

Spara 20% på WP Allied

WP Allied

WP Allied är en WordPress-hanteringstjänst. Det ger 24-timmars webbplatsövervakning, uppdateringar, prestationsoptimering, aktivitetsspårning och mer.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 20% rabatt på WP-tillämpad »

Spara 40% på WPeka

wpeka

WPeka är en WordPress-tutorialwebbplats som också säljer 100+ WordPress-teman och plugins. Du kan antingen köpa produkter individuellt eller få ett premiummedlemskap för att få tillgång till alla WPeka-produkter.

kupongskod: BFPLUG19

Kodens giltighet: 10 november – 4 december

Få 40% RABATT på WPeka

Spara upp till 30% på stapelbart

Stapel

Stapel erbjuder premium WordPress Gutenberg-block för att helt anpassa din webbplats med den senaste redigeraren.

Kupongskod:

 • LAUNCH20: 20% RABATT på Stackable V2
 • LTD30: 30% RABATT på livstidserbjudanden

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få upp till 30% RABATT Stackable »

Spara 20% på BuddyBoss

BuddyBoss

BuddyBoss är en populär WordPress-plattform för att bygga onlinemiljöer. Det låter dig också skapa och sälja onlinekurser.

Kupongskod: CYBERMONDAY2019

Deal giltighet: 2 dec – 3 dec

Få 20% RABATT BuddyBoss »

Spara 50% på FreshBooks

Freshbooks

FreshBooks är en kraftfull programvara för bokföring och fakturering för små företag. Denna högsäsong kan du få 50% RABATT på alla deras planer i tre månader när du hoppar över provperioden och väljer att köpa just nu.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 13 nov – 18 dec

Få 50% RABATT FreshBooks »

Spara 50% på Security Ninja Pro

Säkerhet Ninja Pro

Säkerhet Ninja Pro ger webbplatssäkerhet för dina och kunders webbplatser. Det är enkelt att konfigurera och skydda dina webbplatser mot skadlig programvara och hackare.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 15 november – 5 december

Få 50% RABATT Ninja Ninja Pro »

Spara 30% på Smartmockups

Smartmockups

Smartmockups är en mockupgeneratortjänst för din webbplats. Det kommer med hundratals mockupmallar och färdiga mönster.

Kupongskod: BLACKFRIDAY30

Deal giltighet: 20 november – 29 november

Få 30% RABATT på smartmockups »

Spara upp till 98% på WP-komprimering

WP-komprimering

WP Compress är en populär WordPress-bildoptimeringstjänst. Du kan länka din webbplats till deras plattform och de tar hand om resten.

Kupongskod: KLICKA HÄR

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 98% RABATT WP-komprimering »

Spara 79% på CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN är en snabb och säker VPN-tjänst som hjälper till att strömma och webbläsare blockerade webbplatser utan begränsningar.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 79% RABATT CyberGhost VPN »

Spara 40% på CodeVibrant

CodeVibrant

CodeVibrant erbjuder webbplatsutveckling, SEO, webbhotell och marknadsföringstjänster för sociala medier.

Kupongskod: CV40OFF

Deal giltighet: 20 nov – 10 dec

Få 40% RABATT på CodeVibrant »

Spara 50% på WP101

WP101

WP101 erbjuder enkla WordPress-videotutorials för nybörjare. Det täcker flera ämnen från teman till plugins50. Under denna högsäsong kan du spara 50% på alla medlemsnivåer från WP101.

kupongskod: SAVE50

Kodens giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 50% RABATT WP101

Spara 10% på WP EasyCart

WP EasyCart

WP EasyCart erbjuder kundsupport för din WordPress kundvagn och e-handel butik. Det fungerar perfekt med alla WordPress-teman.

kupongskod: BLACKFRIDAY19

Kodens giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 10% RABATT på WP EasyCart

Spara 25% på eLearnCommerce

eLearnCommerce

eLearnCommerce är en eLearning-plattform för WordPress. Det hjälper dig att lära dig hur du skapar medlemssidor, onlinekurser, coaching och utbildningsplattformar och mer.

kupongskod: BFRIDAY25

Kodens giltighet: Till 4th december

Få 25% RABATT på eLearnCommerce

Spara 50% på WP 301-omdirigeringar

WP 301 omdirigeringar

WP 301 omdirigeringar hjälper till att fixa omdirigering och 404-fel direkt. Det ökar din trafik med användarvänliga omdirigeringar och ignorerar dålig trafik eller bots.

kupongskod: Används automatiskt

Kodens giltighet: 15 november – 5 december

Få 50% rabatt på WP 301-omdirigeringar

Spara 50% på WP-återställning

WP Återställ

WP Återställ är ett WordPress-utvecklingsverktyg för nybörjare och icke-utvecklare. Det levereras med ett klick på återställning med 1 klick för att installera en ny WordPress-webbplats när du fastnar i din webbplatsutveckling. Återställningen påverkar inte ditt tema eller plugins och återställer bara WordPress-kärnfilerna.

kupongskod: Används automatiskt

Kodens giltighet: 15 november – 5 december

Få 50% rabatt på WP-återställning

Spara 90% på WP Health

WP Health

WP Health erbjuder övervakningstjänster för WordPress för att se till att din webbplats fungerar perfekt. Den här högsäsongen kan du få 90% rabatt på den första månaden du köper.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 90% RABATT på WP-hälsa »

Spara 30% på WP Fusion

WP Fusion

WP Fusion erbjuder kraftfulla WordPress-automatiseringsverktyg för att enkelt ansluta din webbplats till dina favoritverktyg.

Kupongskod: BLACKFRIDAY19

Deal giltighet: 28 nov – 3 dec

Få 30% rabatt på WP-fusion »

Spara 30% på CheckoutWC

CheckoutWC

CheckoutWC är en helt anpassningsbar kassasida för WooCommerce-butiker. Det hjälper att dölja fler användare med en anpassad och vacker malldesign.

Kupongskod: SVART FREDAG

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 30% RABATT KassaWC »

Spara 30% på ForumWP

ForumWP

ForumWP är ett modernt WordPress-program för att enkelt skapa ett online-forum. Den integreras med din temastyling för att matcha knappar, teckensnitt, färger och andra inställningar. Plugin erbjuder e-postmeddelanden för användare och forum moderatorer.

kupongskod: WPB2019BF

Kodens giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 30% RABATT på ForumWP

Spara 30% på ServerPress

ServerPress

ServerPress tillhandahåller en lokal WordPress-installation för testning och utveckling. Den här högsäsongen kan du få 30% RABATT på deras premiumplan.

Kupongskod: 2019BLACKFRIDAY

Deal giltighet: Nu – 6 december

Få 30% RABATT ServerPress »

Spara 20% på Toolkit för Elementor

Verktygssats för Elementor

Verktygssats för Elementor är ett ramverk som du kan använda för att förbättra webbplatsens prestanda, arbetsflödesproduktivitet och mer.

Kupongskod: ElementorBF19

Deal giltighet: Nu – 30 november

Få 20% RABATT verktygssats för Elementor »

Spara 50% på WPDandy

WPDandy

WPDandy tillhandahåller WordPress-underhåll, hantering och portaltjänster.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 3 december

Få 50% RABATT WPDandy »

Spara 5000 $ på VidApp

VidApp

VidApp är byggd för webbplatser för medlemskap för att lägga till videosupport. Det ansluter till WordPress-innehåll för att designa och anpassa din appstruktur enkelt.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: Nu – 2 dec

Få 5000 $ rabatt på VidApp »

Spara 40% på WP Site Auditor

WP Site Auditor

WP Site Auditor erbjuder flera verktyg för att granska din webbplats och generera SEO-revisionsrapport.

Kupongskod: blackfridaydeal

Deal giltighet: Nu – 30 november

Få 40% rabatt på WP Site Auditor »

Spara 25% på SatelliteWP

SatelliteWP

SatelliteWP är en WordPress-underhållslösning. Funktionerna inkluderar en hälsobedömning av din webbplats, automatiserade säkerhetskopior, regelbundna uppdateringar, säkerhetsskanningar, prestandaskanningar och mer.

Kupongskod: BF25ANNUEL

Deal giltighet: 29 nov – 2 dec

Få 25% rabatt på SatelliteWP »

Spara 30% på Fotor

Fotor

Fotor är en online redaktör och designare online. Det hjälper till att skapa vackra mönster med konstnärliga klistermärken.

Kupongskod: Tack

Deal giltighet: 25 nov – 1 dec

Få 30% RABATT Fotor »

Spara 50% på användarliknande

userlike

userlike är ett livechattprogram för att ge kundsupport. Den här högsäsongen kan du få 6 månader gratis service på deras Team- eller företagspaket.

Kupongskod: Userl1keBl4ck2019

Deal giltighet: Nu – 31 december

Få 50% RABATT Användarliknande »

Spara 50% på Chaport

Chaport

Chaport är ett gratis livechattprogram som hjälper till att installera en livechattknapp på din webbplats. Den här högsäsongen kan du få 50% RABATT på deras proplan.

Kupongskod: BLACKFRIDAY2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 50% RABATT Chaport »

Spara 50% på Formilla

Formilla

Formilla är en kraftfull kundmeddelandeprogramvara för att förbättra din kommunikation med kunder.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 29 nov – 6 dec

Få 50% RABATT på Formilla »

Spara 40% på MintWP

MintWP

MintWP tillhandahåller vitmärkta WordPress-supporttjänster för byråer och webbplatsägare. Du kan fokusera på tillväxten av ditt företag och låta MintWP hantera kundsupport.

Kupongskod: BF2019

Deal giltighet: 25 nov – 2 dec

Få 40% rabatt på MintWP »

Spara 40% på Missinglettr

Missinglettr

Missinglettr är en WordPress social automatiseringstjänst. Det konverterar dina blogginlägg automatiskt till sociala kampanjer och hjälper till att öka webbplatsens trafik.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 6 december

Få 40% RABATT Missinglettr »

Spara 80% på Termageddon

Termgeddon

Termageddon är en sekretesspolicygenerator som hjälper dig att hålla din webbplats uppdaterad med de senaste policyerna varje gång någon webbplatslag ändras på internet.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: Nu – 6 december

Få 80% RABATT på Termageddon »

Spara 30% på WisdmLabs

WisdmLabs

WisdmLabs tillhandahåller open source-lösningsutvecklare för att hjälpa till att skapa din företags webbplats Du kan fokusera på tillväxten av ditt företag medan WisdmLabs tar hand om din webbplats.

Kupongskod: BFCM30

Deal giltighet: 28 nov – 2 dec

Få 30% RABATT på WisdmLabs »

Spara 30% på WP Super Admins

WP Super Admins

WP Super Admins erbjuder WordPress-tjänster som plugin-utveckling, webbplatsunderhåll och mer.

Kupongskod: BLACKFRIDAY998723

Deal giltighet: 21 nov – 6 dec

Få 30% rabatt på WP Super Admins »

Spara 50% på Solwin Infotech

Solwin Infotech

Solwin Infotech tillhandahåller WordPress-tjänster, inklusive webbdesign, webbutveckling, SEO, webbplatsunderhåll och mer.

Kupongskod: Auto-tillämpas

Deal giltighet: 18 nov – 5 december

Få 50% RABATT Solwin Infotech »

Vi hoppas att våra erbjudanden är användbara. Glöm inte att ta din affär innan den går ut.

Om du tyckte att den här listan var till hjälp kanske du också vill kolla in vårt inlägg på de bästa WordPress-webbhotelltjänsterna.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map