Topp 9 webbhotell med gratis webbplatsmigrationsservice (jämfört)

fri migration


Letar du efter en webbhotell med en gratis migreringsservice för webbplatsen?

Om du hade en obehaglig upplevelse med din nuvarande webbhotell, som dålig supportupplevelse, kanske du vill migrera din webbplats till en ny webbhotellleverantör.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa webbhotelltjänsterna som erbjuder gratis migrationstjänst till nya användare.

Varför leta efter webbhotell med gratis migrering

Webbplatsöverföring kommer med många utmaningar, såsom stillestånd, förlust av data, inkomstbortfall, SEO-frågor osv.

Om du är en nybörjare och inte vill utsätta din webbplats genom att överföra din webbplats på egen hand är det i ditt bästa intresse att hitta en webbhotell som erbjuder gratis webbplatsmigrering.

Som sagt, inte alla gratis migrationstjänster som erbjuds av olika värdleverantörer skapas lika. Innan du hoppar in är det värt att ta en stund för att undersöka om din webbplats är berättigad till en gratis migrationstjänst.

1. SiteGround

gratis migrering, SiteGround webbhotell, gratis ssl

Med ett stort rykte & tillförlitlighet när det gäller prestanda, säkerhet och kvalitetstid Siteground är det bästa alternativet att betrakta som din nästa webbhotelltjänst.

Det erbjuder gratis migrationstjänster för nya användare som tidigare har värd sin webbplats med ett annat värdföretag. Detta alternativ är dock endast tillgängligt med GrowBig- och GoGeek-planerna. Om du väljer StartUp-planen måste du betala ett extra belopp för tjänsten.

Du kan begära en webbplatsöverföring med hjälp av kontoinställningsguiden. Det erbjuder också ett gäng verktyg för att optimera din webbplats när det gäller prestanda och SEO. För att utnyttja gratis migrationstjänst kan du registrera dig för GrowBig-planen till $ 3,95.

Läs mer om SiteGround här.

2. HostGator

Hostgator, gratis migrering

HostGator är en annan värdtjänst som erbjuder gratis migrationstjänster för din webbplats med alla dess värdplaner. Tänk på att du bara kan begära gratis migrering inom 30 dagar efter att du registrerat dig för planen. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret för webbplatsöverföring och migrera din webbplats.

Beroende på din kontotyp kan du också välja överföringar av cPanel till cPanel. cPanel-överföringar inkluderar alla domäner, addon-domäner, underdomäner och cPanel-inställningar.

Läs mer om HostGator här.

3. A2 Hosting

En värd, gratis migration

A2 Hosting är nästa alternativ att kolla in om du vill ha en gratis migrationstjänst för din webbplats. För att utnyttja gratistjänsten måste du fylla i formuläret för migreringsförfrågan och en specialist kommer att slutföra hela migrationsprocessen inom 3-5 arbetsdagar.

Även om du inte har någon professionell kunskap om hur du migrerar din webbplats från en värd till en annan kan du enkelt göra det utan att betala ett enda öre. Det lägsta startpriset för A2 Hosting är $ 3,91 och planerna inkluderar funktioner som hastighetsoptimering på serversidan verktyg, gratis SSL-certifikat, SSD-lagring, bra drifttid etc. För att veta mer om A2 Hosting klicka här.

4. GreenGeeks

GreenGeeks, gratis migration

GreenGeeks är ännu en fantastisk webbhotell som erbjuder gratis migrationstjänst.

När du väljer din plan kan du begära gratis webbplatsöverföring genom att ge dem din aktuella webbhotellinformation. Expertteamet migrerar sedan webbplatsen för dig utan att du behöver göra något. Det hjälper dig också att överföra ditt domännamn gratis. GreenGeeks erbjuder emellertid inte gratis migrering för sina dedikerade servrar.

GreenGeeks liknar inte de andra webbhotellleverantörerna eftersom de är beroende av grön energi för att köra backend-servern och tar ett steg framåt för att minska koldioxidavtrycket.

5. Inmotion Hosting

InMotion WordPress Hosting

Om du har varit värd för din webbplats med ett annat värdföretag och vill migrera den till Inmotion Hosting kan du enkelt göra det på ett problemfritt sätt. Allt du behöver göra är att välja en värdplan och sedan skicka in formuläret för begäran om överföring.

Deras expertgrupp kommer att hantera migrationsprocessen och få det gjort för dig. De migrerar webbplatsfiler, databaser, domänregister, e-postkonton och cPanel-inställningar åt dig. Även om Inmotion Hosting inte är den billigaste webbhotellleverantören, så snart du börjar använda deras planer, ser du att funktionerna och tekniken är värt priset.

Du får också fantastisk webbplatsprestanda och hastighet med en optimerad och SSD-driven server. Läs mer om InMotion-värd här.

6. Liquid Web

Liquid Web Discount Code, gratis migrering

Liquid Web erbjuder gratis migrationstjänster till sina användare som väljer en helt hanterad webbhotellösning. Precis som de flesta andra alternativ i listan, behöver du bara fylla i ett begäran för att få gratis migrering.

I formuläret måste du lägga till några information som dina aktuella värddetaljer, destinationsnamn, information om domänerna på den inkommande servern och DNS-inställningar, etc. Liquid Web planerar sedan migreringen och slutför den för dig.

Prisintervallet för Liquid Web är ganska högt och börjar med minst 19 $ per månad. Premiumpriset speglar också kvaliteten på den tjänst de tillhandahåller. Om du planerar att vara värd för en applikation som kräver hög serveranvändning i backend och du har en tillräcklig budget kan Liquid Web vara rätt webbhotell för dig.

7. WP-motor

WP-motor

Med WP Engine är det enkelt och kostnadsfritt att migrera din webbplats från ett annat värdföretag. Det erbjuder WP Engine Automated Migration plugin för att göra saker sömlösa. Allt du behöver är dina WP Engine SFTP-referenser.

Med WP Engine kan din migrering slutföras på bara några enkla steg efter att de manuella stegen har slutförts.

8. HostPapa

HostPapa Hosting Review, gratis ssl, ssl

HostPapa är en annan bra lösning för dig som erbjuder gratis migrationstjänst. Varje plan inkluderar gratis migrationstjänst, så vilken plan du väljer kan du få din webbplats migrerad gratis utan krångel. Det erbjuder gratis överföring för domännamn också.

Med HostPapa kan du ha ett stort antal funktioner och bra webbplatsprestanda till bara $ 2,95.

Tillsammans med delad hosting, WordPress-värd och VPS-värd, erbjuder Hostpapa återförsäljarhosting.

9. InterServer

Interserver, gratis migrering

Med InterServer är det enkelt och snabbt att migrera din webbplats från din nuvarande värd. Välj bara en plan och öppna sedan en migreringsbiljett. I biljetten måste du inkludera all information om din nuvarande värd som du behöver för att bearbeta migreringen.

InterServers plan börjar på $ 4, lite högre än konkurrenterna. Men de tjänster som den erbjuder helt motiverar det pris de har listat.

Interserver erbjuder en gratis migrationstjänst så fort du köper en plan från dem. Du kan komma åt migreringsverktyget i din värdpanel för att överföra din webbplats till Interserver.

Så det är det. Detta är några av webbhotellleverantörerna som erbjuder gratis migrationstjänster för din webbplats. Du kanske också vill kolla in hur du ställer in en e-handelswebbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map