Codul promoțional de contact constant (2020)

Codul cuponului de contact constant


Căutați un cod promoțional Constant Contact? Constant Contact este cel mai important serviciu de marketing prin e-mail pentru întreprinderile mici. Vine cu un constructor de e-mailuri drag and drop pe care îl puteți utiliza pentru a personaliza șabloane de e-mail sau pentru a vă proiecta e-mailul personalizat în câteva clicuri. Puteți crea cu ușurință un e-mail de bun venit pentru a saluta noii utilizatori ai site-ului web, pentru a trimite e-mailuri automate bazate pe comportamentul utilizatorului și pentru a retrimite e-mailurile către non-deschizători. Constant Contact oferă, de asemenea, instrumente puternice de creare a listelor pentru creșterea listelor de e-mailuri, segmentarea persoanelor de contact și o soluție completă de creare a site-urilor web. Dacă sunteți în căutarea unui cod promoțional Constant Contact, astfel încât să puteți începe cu cele mai bune prețuri posibile, sunteți la locul potrivit! La IsItWP, lucrăm din greu pentru a negocia oferte exclusive în numele dumneavoastră. Continuați să citiți pentru a afla cum puteți beneficia de până la 15% reducere la marketingul prin email constant de contact.

obține 15% OFF pe email de contact constant de contact

Folosiți codul nostru cupon Constant Contact pentru a obține 15% reducere!

Obțineți oferta »

obține 15% OFF pe email de contact constant de contact
Nu este necesar un cod. Faceți clic pe butonul pentru a solicita acordul.

GO TO HTTPS://WWW.ISITWP.COM/REFER/CONSTANT-CONTACT/

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a obține cea mai bună afacere posibilă cu codul nostru promoțional exclusiv Constant Contact.

În primul rând, accesați site-ul Constant Contact utilizând link-ul nostru de trimitere. De acolo, puteți face clic pe butonul Incepe luna ta libera buton.

Cod de reducere la contact constant

În pagina următoare, va trebui să adăugați detalii pentru planul dvs. de e-mail și să introduceți numele de utilizator și parola pentru a crea un cont nou.

Plan de e-mail de contact constant

Acum trebuie să derulați puțin în jos pentru a selecta Plata în avans 12 luni opțiune. În acest fel, puteți economisi 15% și obține o utilizare gratuită de 30 de zile pe Constant Contact.

Plata constantă de contact

Consultați secțiunea de rezumat a comenzii pentru a revizui comanda și faceți clic pe butonul Următor → buton pentru a finaliza achiziția.

Sperăm că ați găsit util codul nostru cupon Constant Contact. De asemenea, poate doriți să consultați pagina cupoanelor noastre pentru mai multe reduceri.

Întrebări frecvente despre codul cuponului de contact constant

Nu sunteți gata să începeți cu Constant Contact încă? Aici vom răspunde la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim cu privire la reducerea noastră de Contact constant.

1. Ce este un serviciu eficient de e-mail marketing?

Serviciul de marketing prin e-mail este o soluție finală pentru a trimite e-mailuri frumoase către 1.000 de abonați într-un singur clic. Este un instrument de marketing pentru a obține mai multe oportunități de afaceri și a-ți dezvolta afacerea la nivelul următor.

2. Cât costă lunar un serviciu de e-mail marketing?

Cu codul nostru de reduceri Constant Contact, prețul lor începe de la 20 USD pe lună la 500 de abonați. Veți beneficia, de asemenea, cu 15% reducere la planul de 12 luni în avans și la o probă gratuită de 30 de zile.

3. Există o versiune gratuită a unui serviciu de e-mail marketing?

Da, cu încercare constantă de 60 de zile constantă pentru utilizatorii IsItWP, puteți utiliza gratuit serviciul de e-mail marketing. Fără riscuri, fără cerințe de card de credit și fără taxe ascunse!

4. Care sunt avantajele unui serviciu eficient de marketing prin e-mail?

Un serviciu puternic de e-mail marketing precum Constant Contact te va ajuta în mai multe moduri:

 • Glisați și eliberați producătorul de e-mailuri: Vine cu un constructor de e-mailuri drag and drop încorporat pentru a personaliza șabloanele de e-mail și pentru a proiecta e-mailuri frumoase pentru utilizatorii dvs., fără a edita niciun cod.
 • Comercializare prin e-commerce e-commerce: Constant Contact oferă o soluție completă de e-mail pentru magazinele de comerț electronic care include găsirea de noi clienți, implicarea clienților și trimiterea de e-mailuri automate către cumpărătorii potențiali.
 • Urmărirea e-mailului: Puteți urmări campaniile de marketing prin e-mail pentru a vedea răspunsul utilizatorilor. În acest fel, vă puteți îmbunătăți e-mailurile și puteți obține mai multe afaceri online.
 • Segmentare e-mail: Puteți sorta contactele dvs. în segmente adecvate pentru a trimite emailul potrivit oricând. De asemenea, ajută la declanșarea unui e-mail pe baza clicurilor utilizatorului de pe site-ul dvs..

… plus multe altele. Consultați recenzia noastră completă de contact constant pentru a vedea mai multe funcții și opțiuni.

5. Este Constant Contact bun pentru întreprinderile mici și magazinele online?

Da, un serviciu de e-mail marketing precum Constant Contact este ideal pentru magazinele de afaceri mici și comerțul electronic. Oferă un constructor de e-mailuri drag and drop, e-mailuri automate privind comportamentul utilizatorului, e-mailuri de bun venit și un preț accesibil.

6. Care este cel mai bun serviciu de e-mail marketing?

Constant Contact este un serviciu popular de e-mail marketing și disponibil de multă vreme. Pentru mai multe opțiuni, consultați lista completă a celor mai bune servicii de e-mail marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map