Koda neprekinjenega kontaktnega kupona (2020)

Stalna kontaktna koda kupona


Iščete kodo kupona za stalne stike? Constant Contact je vodilna email storitev za mala podjetja. Priložen je ustvarjalec e-poštnih sporočil s povleci in spusti, s katerimi lahko v nekaj klikih prilagodite predloge e-pošte ali oblikujete svojo e-pošto po meri. Lahko preprosto ustvarite e-poštno sporočilo, s katerim pozdravite nove uporabnike spletnih strani, pošljete samodejna e-poštna sporočila na podlagi vedenja uporabnikov in pošljete e-poštna sporočila ne odpirajočim uporabnikom. Constant Contact ponuja tudi močna orodja za izdelavo seznamov za rast seznamov e-poštnih sporočil, segmentacijo stikov in celovito rešitev za ustvarjanje spletnih mest. Če iščete promocijsko kodo stalnega stika, da bi lahko začeli z najboljšimi možnimi cenami, ste na pravem mestu! V IsItWP se trudimo, da bi se v vašem imenu pogajali o ekskluzivnih pogodbah. Bodite pozorni, če želite izvedeti, kako do 15% OFF na trženju e-poštnih sporočil Constant Contact.

Pridite 15% OFF o stalnem kontaktnem e-poštnem marketingu

Uporabite našo kodo kupona za stalne stike, da dobite 15% popust!

Pridobite ponudbo »

Pridite 15% OFF o stalnem kontaktnem e-poštnem marketingu
Koda ni potrebna. Kliknite gumb za zahtevo posla.

Pojdite na HTTPS://WWW.ISITWP.COM/REFER/CONSTANT-CONTACT/

Sledite spodnjim navodilom, da dobite najboljšo možno ponudbo z našo ekskluzivno kodo kupona Constant Contact.

Najprej obiščite spletno mesto stalnih stikov s pomočjo naše referenčne povezave. Od tam lahko kliknete na Začnite svoj brezplačni mesec gumb.

Koda stalnega stika za popust

Na naslednji strani boste morali dodati podrobnosti svojega e-poštnega načrta in vnesti svoje uporabniško ime in geslo za ustvarjanje novega računa.

Stalni kontaktni e-poštni načrt

Zdaj se morate nekoliko pomakniti navzdol, da izberete Predplačilo 12 mesecev možnost. Tako lahko prihranite 15% in pridobite 30-dnevno brezplačno uporabo pri stalnem stiku.

Stalno plačilo s stiki

Za pregled naročila si oglejte razdelek s povzetkom naročila in kliknite na Naslednji gumb za dokončanje nakupa.

Upamo, da ste našli našo kodo kupona za stalne stike v pomoč. Za dodatne popuste lahko preverite tudi našo stran s kuponi.

Pogosta vprašanja o kodi kupona za stalne stike

Še niste pripravljeni začeti s stalnim stikom? Tu bomo odgovorili na nekaj najpogostejših vprašanj, ki jih dobimo o našem popustu za stalne stike.

1. Kaj je učinkovita storitev trženja e-pošte?

Storitev trženja po e-pošti je odlična rešitev za pošiljanje lepih e-poštnih sporočil tisočim naročnikom v enem kliku. To je tržno orodje, s katerim pridobite več poslovnih potencialov in povečate svoje podjetje na naslednjo raven.

2. Koliko znaša mesečna storitev za trženje e-pošte?

Z našo kodo popustov Constant Contact se njihova cena začne pri 20 USD na mesec za 500 naročnikov. Dobili boste tudi 15% popust na 12-mesečni predplačniški načrt in 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

3. Ali obstaja brezplačna različica storitve trženja e-pošte?

Da, s 60-dnevno preizkusno različico Constant Contact za uporabnike IsItWP lahko storitev e-poštnega trženja BREZPLAČNO uporabljate. Brez tveganja, brez zahteve po kreditni kartici in brez skritih pristojbin!

4. Kakšne so prednosti učinkovite storitve e-poštnega trženja?

Zmogljiva storitev trženja e-pošte, kot je Constant Contact, vam bo pomagala na številne načine:

 • Povlecite in spustite Builder e-pošte: Na voljo je z vgrajenim ustvarjalcem e-poštnih sporočil, s katerim lahko prilagodite predloge e-pošte in oblikujete čudovita e-poštna sporočila za svoje uporabnike, ne da bi urejali nobeno kodo.
 • Elektronsko trženje e-trgovine: Constant Contact ponuja celovito e-poštno rešitev za e-trgovino, ki vključuje iskanje novih strank, sodelovanje strank in pošiljanje samodejnih e-poštnih sporočil potencialnim kupcem.
 • Sledenje po e-pošti: Spremljate lahko svoje marketinške kampanje po e-pošti, če želite videti odziv uporabnikov. Tako lahko izboljšate svoja e-poštna sporočila in povečate več poslov v spletu.
 • Segmentacija e-pošte: Stike lahko razvrstite v ustrezne segmente, da lahko vsakič pošljete pravo e-pošto. Pomaga tudi sprožiti e-poštno sporočilo na podlagi uporabnikovih klikov na vašem spletnem mestu.

… In še veliko več. Če si želite ogledati več funkcij in možnosti, si oglejte celoten pregled stalnih stikov.

5. Ali je Constant Contact dober za mala podjetja in spletne trgovine?

Da, e-poštna storitev trženja, kot je Constant Contact, je idealna za mala podjetja in e-trgovino. Priložen je ustvarjalec e-poštnih sporočil s povleci in spusti, samodejna e-poštna sporočila o vedenju uporabnikov, dobrodošla e-poštna sporočila in dostopna cena.

6. Katera je najboljša storitev trženja e-pošte?

Constant Contact je priljubljena storitev trženja e-pošte in je na voljo že dlje časa. Za dodatne možnosti si oglejte naš celoten seznam najboljših storitev trženja e-pošte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map