Avis

Aviser er et svært fleksibelt og tilpassbart premium-tema som er fullpakket og raskt. Det er designet for blogger, nyheter, magasiner og andre publikasjonssider, og kan også brukes som et fleksibelt flerbruks-tema. Finn ut om dette temaet er det du leter etter i avisgjennomgangen.


Avisanmeldelse

Om avis

Avis er et av de mest populære og høyt rangerte WordPress-temaene på Themeforest. Et tema i magasin-stil, det er best egnet for nyhetssider, digitale magasiner og andre publikasjoner, men det er fremdeles fleksibelt nok til å bruke til alle slags nettsteder, uavhengig av emne.

Avistema er utviklet av tagDiv.

Funksjoner i avisa

Aviser er fullpakket med mange funksjoner. Her er høydepunktene:

Meget tilpassbar design

Målet med Magazine-temaet er å gjøre det enkelt for deg å tilpasse nettstedet ditt og lage et profesjonelt nyhetsnettsted med et unikt utseende. Ingen to nettsteder som bruker dette temaet vil se like ut på grunn av ubegrensede tilpasningsmuligheter.

Aviser kommer med over 80 ferdige demoer du kan importere med et enkelt klikk. De siste versjonene inkluderer også PRO-demoer, som er raskere og lettere design.

tagDiv Composer sidebygger

Etter å ha installert Newspaper-temaet, kan du få tilgang til alle tilpasningsalternativene rett på fronten ved å bruke tagDiv Composer. Du kan endre hvilken som helst farge eller skrift ved hjelp av denne sidebyggeren. Med avis-temaet har du mange typografimuligheter da det støtter tilpassede fontfiler, Google-skrifter og Typekit, så det er i utgangspunktet ingen grenser.

For hver side er det mange layoutalternativer å velge mellom med tagDiv Cloud Library.

Avisanmeldelse - temapanel

For hver side er det mange layoutalternativer å velge mellom.

Avisanmeldelse - oppsett

I innleggene dine kan alle sider på siden skjules eller tilpasses.

Avisavisa - innlegg

Under Temafarger og Tema skrifter, kan du endre stilen på alle deler av nettstedet ditt, fra topptekst til bunntekst. Aviser støtter tilpassede fontfiler, Google-skrifter og Typekit, så det er ingen begrensning for typografien din.

Avisanmeldelse - farger og skrifter

Header and Footer Builder

En av måtene mange nettsteder ser like ut er ved å bruke samme headerdesign. Aviser lar deg opprette et unikt stylet nettsted ved å gi deg mulighetene til å lage din egen topptekst og bunntekst. Ved hjelp av Nettstedsbehandling-knappen kan du aktivere Sticky Header og se Mobile-overskriften. Dra og slipp elementer inn i det ved å bruke elementene i tagDiv Composer.

Avisanmeldelse - toppstiler

Når du kommer til bunnen av siden, kan du importere en ny bunntekst fra tagDiv Cloud Library eller bare lage din egen som du gjorde med overskriften.

Innebygd annonseintegrasjon

Når du har lagt til et annonseelementelement i tagDiv Composer, kan du opprette og administrere annonsene du viser på hver side eller mal på nettstedet ditt. Bare dra og slipp elementet til ønsket posisjon, plasser koden eller last opp et tilknyttet bilde og trykk Lagre.

Dessuten kan du nå vise inline-annonser i artiklene dine. Åpne den enkle innleggsmalen med tagDiv Composer, og klikk på Innholdet ditt. I kategorien Annonseinnstillinger skriver du ned koden din og velger å vise den etter ønsket antall avsnitt. Avistema støtter responsive Google-annonser, AdSense og bannerannonser.

Avisanmeldelse - annonseplasseringer

For hver seksjon limer du bare inn annonsekoden fra Google Adsense (eller et hvilket som helst annet tredjeparts annonsenettverk). Du kan også velge å deaktivere annonsen på skrivebordet, nettbrettet eller telefonen.

Avisavisa - annonsealternativer

Tallrike elementer å dra & Miste

Avistema inkluderer dusinvis av elementer også. Du kan bruke dem til å vise artikler, forfatterinformasjon, været osv.

De svært tilpassbare Flex Blocks og Flex Grids lar deg vise blogginnlegg på en fleksibel måte. Du kan aktivere et Ajax-filter slik at besøkende kan velge å se innlegg etter forfatter, kategori, ID eller tag. Dessuten kan du legge til en forskyvning slik at du kan endre hvilke artikler som vises og hvor.

Avisanmeldelse - widgets

Det er også 25 “blokker”-widgeter som du kan bruke til å vise forskjellige innlegg. Blokkering lar deg vise blogginnlegg på en tilpassbar, fleksibel måte. Du kan aktivere et Ajax-filter slik at besøkende kan velge å se innlegg etter forfatter, kategori eller tag.

Avisanmeldelse - BLOCKS

Og “unike innlegg” -funksjonen forhindrer at det samme innlegget vises mer enn en gang på en enkelt side. Med andre ord kan du bruke flere blokker på en enkelt side uten å bekymre deg for at de samme innleggene dukker opp i mer enn en blokk.

tagDiv Cloud Library

Når du først installerer Newspaper Theme og aktiverer alle nødvendige plugins, får du en som heter tagDiv Cloud Library. Dette gir deg tilgang til over 1000 maler, blokker, sider, topptekst, bunntekst og seksjoner. Fra vakre enkeltinnleggsmaler til morsomme 404-maler, kan du importere hver enkelt med et enkelt klikk.

tagDiv Cloud Library

(Hvis du leter etter en måte å lage mer avanserte gallerier med et mer brukervennlig grensesnitt, anbefaler vi på det sterkeste Envira Gallery-plugin.)

Inkluderer premium plugins

Aviser-temaet leveres med noen få plugins inkludert:

 1. tagDiv Composer (installering påkrevd): tilpasset front and dra og slipp sidebygger
 2. tagDiv Cloud Library (påkrevd): 1000+ ferdige maler for sider og artikler
 3. tagDiv Newsletter: lar publikum registrere deg for e-postoppdateringer ved hjelp av en av de populære abonnementsleverandørene: Mailchimp, Mailer Lite eller Feedburner.
 4. tagDiv Social Counter (påkrevd): viser antall tilhengere og fans av sosiale medier
 5. tagDiv Mobile Theme: et lettere, raskere tema som lastes på mobile enheter
 6. Slider Revolution: et populært plugin-modul for glidebryter

Avis-tema-plugins

(For en mye raskere og mer brukervennlig plugin-modul for glidebryter enn Slider Revolution, anbefaler vi monolog.)

Dokumentasjon og støtte

tagDiv tilbyr utmerket dokumentasjon på det offisielle nettstedet som går over alle funksjonene i Newspaper-temaet. Det er omfattende og inkluderer skjermbilder av hvert trinn. Noen funksjoner kan bruke mer forklaring, men det er nok der til å dekke det grunnleggende og komme i gang.

Kjøpet av avis-temaet inkluderer 6 måneders støtte fra utviklerne, via et eget privat supportforum. De lover maksimal responstid på 1 virkedag, og privat e-poststøtte om nødvendig. Det er også et alternativ å utvide støtten i 12 måneder til.

Resultatene våre

Aviser er et pent tema med stor fleksibilitet og designalternativer. Som med alle kompliserte temaer, er det definitivt en læringskurve for å komme i gang. Imidlertid er det relativt enkelt å navigere, og det meste av grensesnittet er fleksibelt og brukervennlig.

Noen av de innebygde funksjonene blir bedre implementert med plugins, for eksempel det helt grunnleggende bildegalleriet (vi anbefaler Envira Gallery i stedet). På denne måten, hvis du noen gang bestemmer deg for å bytte tema, vil bildegalleriene dine bli bevart.

En skiller seg ut i avisa er de fleksible designalternativene. Ingen to nettsteder som bruker dette temaet vil se like ut.

Vi gir Avis 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få avis nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map