bjørk

Leter du etter å bygge det perfekte nettstedet for bedriften din? Det kan være lurt å vurdere å bruke det enkle og elegante temaet Birch. I denne bjørkeanmeldelsen vil vi vise deg funksjonene og om det er det perfekte temaet for nettstedet ditt.


Birch Review

Om bjørk

Birch er et responsivt WordPress-tema designet av Adam Mills.

Det er et enkelt, elegant, iøynefallende tema som fokuserer på å skape det perfekte nettstedet for bedriften din. Det er et vakkert designet tema som tiltrekker brukerne oppmerksomhet med sine unike funksjoner og forskjellige tilpasningsmuligheter. Birch har mange nyttige funksjoner for å gjøre dette temaet det perfekte temaet for bedriften din.

Funksjoner av Birch

Birch kommer med et bredt spekter av tilpassede funksjoner som hjelper deg å bygge det enkle og elegante nettstedet for bedriften din. Typografien til dette temaet er vakkert og rent, og vil hjelpe leserne dine til å engasjere seg mer på nettstedet ditt. Birch kommer med mange forskjellige tilpasningsalternativer for hjemmesiden din som gjør at den skiller seg ut og tiltrekker oppmerksomheten til brukerne dine.

Her er noen viktige funksjoner som gjør bjørketema til et godt valg for nettstedet ditt.

Responsiv og Retina Ready

Å ha et tema som ikke reagerer, kan frustrere brukerne dine og kan føre til lavere rangeringer av søkemotorer så det å ha et mobil responsivt tema er veldig viktig. Og Birch er mobil responsiv, noe som betyr at nettstedet ditt vil være perfekt optimalisert for hver nettleser, enhet og skjermstørrelse. Birch er også netthinneklar, noe som betyr at bildene dine forblir skarpe på alle enhetene.

Utvalgt video

Utvalgte videoer ligner veldig på et omtalt bilde, bortsett fra i stedet for for et bilde du har en video. Videoen vil tiltrekke seg oppmerksomheten til brukerne dine ved å vise dem hva bedriften har å tilby dem. Du kan ganske enkelt legge til en YouTube- eller Vimeo-innebygd kode for å vise frem på toppen av siden din eller på hjemmesiden.

Parallax-glidebryteren

Du kan fange øynene til brukerne dine med en vakker glidebryter for parallaks på hjemmesiden. Glidebryteren viser bakgrunnsbilder og lag med parallakseffekten. Mange populære nettsteder velger denne effekten for å øke den besøkende opplevelse, og det bør du også gjøre.

hjemmeside

Hjemmesiden har mange forskjellige nyttige tilpasningsalternativer som gjør at den skiller seg ut for brukerne dine. Alle deler av hjemmesiden er valgfri og kan enkelt slås av og på etter behov.

Birch Review hjemmeside

  • Hjemmeside Bio: Markedsfør din biografi eller del interessant informasjon om selskapet ditt.
  • Bunntekst-widgeter på hjemmesiden: Vis en unik samling av bunntekstwidgets for hjemmesiden din og en annen samling for andre sider.
  • Vitnesbyrd om hjemmesider: Uthev dine beste attester i en glidebryter.
  • Hjemmeside Innlegg: Velg fra hvilken som helst innleggskategori for å vise et utdrag av det siste innlegget.
  • Hjemmeside utvalgte sider: Uthev 3 sider på nettstedet ditt.

kortkoder

Bjørk kommer med enkel å bruke kortkoder innebygd rett i. Du kan enkelt legge til knapper med tilpassede meldinger, lenker og farger uten å måtte vite alle de kompliserte kodene. Kortkoder vil forbedre funksjonaliteten og variasjonen i innholdet ditt enormt uten frustrasjonen som følger med å lære avanserte teknikker for utvikling av nettet eller å ansette en utvikler for å gjøre kodingen for deg. Du kan også formatere tekst og bilder i kolonner og vise lysbildefremvisning med bildene dine.

tilpasning

Birch tilbyr et ubegrenset fargevalg, slik at du kan style ethvert element nøyaktig slik du ønsker det skal være. Når du endrer fargene, kan du forhåndsvise endringene i sanntid på nettstedet ditt. Med Birch kan du også bruke hvilken som helst Google Font til å tilpasse tekst og overskriftstekst.

Birch Review Farger

Temaalternativer

Du kan bruke temalternativene for å få det nye nettstedet ditt i gang på få minutter, og begynne å tilpasse nettstedet ditt med bare noen få museklikk.

Dokumentasjon og støtte

Å kjøpe bjørk betyr at du har tilgang til gratis livstidsstøtte 24/7. Treningsvideoer er også tilgjengelige på YouTube for å hjelpe deg med å forstå hvordan du bruker Birch-temaet effektivt.

Bjørketema kommer med en omfattende skriftlig dokumentasjon som dekker alle aspekter av temaet.

Med hver kopi av Birch-tema får du gratis levetidsoppdateringer som automatisk lastes ned og installeres på nettstedet ditt.

Bjørk er tilgjengelig for en engangsavgift på $ 59. Når du kjøper Birch, får du tilgang til mange forskjellige premium-plugins som vil spare deg for over $ 150.

Resultatene våre

Björk er det perfekte forenklede temaet for å lage et elegant, minimalistisk nettsted for bedriften. Med sine funksjoner, snarveier, parallaks-glidebryter, forskjellige tilpasningsinnstillinger og hjemmeside-bio kan du lage et veldig enkelt og elegant nettsted for bedriften.

Vi gir Birch 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få bjørk nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me