Bridge Theme

Det er noen gode flerfunksjons WordPress-temaer som er tilgjengelige på skogen, og Bridge er en av de mest populære blant dem. I denne Bridge-temavurderingen vil vi se på dens funksjoner, fleksibilitet og brukervennlighet.


Bridge tema gjennomgang

Om Bridge Theme

Bridge er et multi-purpose WordPress-tema som er tilgjengelig fra themest-markedet. Det er opprettet av Qode Themes, som er et digitalt designbyrå. Qode-temaer ble grunnlagt i 2013, og siden har de gitt ut 15 WordPress-temaer.

I løpet av en kort periode har Qode Themes tjent eliteforfattermerken på skog med mer enn 57.000 salg. De har solgt varer til mer enn 2 millioner amerikanske dollar. Selskapet har for tiden 38 ansatte og de vokser raskt.

Bridge WordPress-tema er deres mest populære produkt. Det har blitt kjøpt mer enn 32 000 ganger med overveldende anmeldelser fra kunder.

Funksjoner ved Bridge Theme

Som mange premium WordPress-temaer kommer Bridge med mange funksjoner. Tillat brukere å opprette praktisk talt alle slags nettsteder uten kodingskunnskap. La oss se på noen av funksjonene.

24 unike oppsett

Bridge-tema kommer med 24 klare til bruk layout som brukere kan distribuere med et klikk. Oppsettene er delt inn i klassisk, portefølje, blogg, rutenett, venstre meny, en side, fullskjerm, destinasjonsside og butikkategorier.

Bridge Theme Layouts

Hver layout gir deg et fleksibelt design for nettstedet ditt. Du kan bruke hvilken som helst av disse layoutene basert på dine egne krav. Alle oppsettene kan tilpasses fullstendig, og du kan endre hva som helst med de innebygde verktøyene.

100+ Unike demonstrasjoner

Bridge er designet for å være et flerbruks-tema. Den har som mål å imøtekomme behovene til praktisk talt alle slags WordPress-nettsteder som kan tenkes. For å oppnå dette målet, kommer det med mer enn 100 unike demoer med sitt eget design og innhold.

En av de vanligste klagene som brukere møter overfor andre premium-temaer er at nettstedet deres ikke ser ut som demoen de så. Med Bridge-tema kan du enkelt lage et nettsted nøyaktig som demoen med bare et enkelt klikk. Alt design- og demoinnholdet blir installert på nettstedet ditt. Nå trenger du bare å erstatte innholdet med ditt eget, og du vil ha en webside klar til å lanseres.

Bakgrunner i full skjerm og parallakseffekt

Bridge-tema gir deg full kontroll på hvordan du bruker bakgrunnsbilder på nettstedet ditt. Du kan bruke et bakgrunnsbilde på fullskjerm, bruke et stort bilde ved å tilpasse overskriften. Ringe til handlingsknapper i overskriften. Denne fleksibiliteten gjenspeiles i mange av de innebygde layoutene og demoene.

Bridge lar deg også legge til Parallax-lag på sidene dine. Dette gir en side en visuell dybde og gjør at den ser mer interaktiv og engasjerende ut. For ikke å nevne at det imponerer brukere som besøker nettstedet ditt.

Gratis plugins inkludert

Bridge-tema kommer med to premium WordPress-plugins inkludert i temaet ditt. Disse programtilleggene er Visual Composer og Layers Slider.

Visual Composer er en av de mest populære WordPress-dra- og slipp-sidebyggerne. Det lar deg enkelt lage en hvilken som helst sideoppsett du vil bruke ved å dra og slippe-redigereren. Visual Composer er ekstremt kraftig, men likevel utrolig nybegynnervennlig.

Layers Slider er en førsteklasses WordPress-glidebrygg-plugin som lar deg lage vakre bilde-skyvekontroller, videospillere med fantastiske CSS-animasjoner og 3D-effekter.

Integrasjon med andre WordPress-plugins

En av de største bekymringene for brukerne når de kjøper et premium WordPress-tema, er om det vil fungere med et av programtilleggene de vil bruke. Bridge kommer med full støtte for mange av de gratis og betalte WordPress-programtilleggene.

Bridge WooCommerce-støtte

Den er fullt kompatibel med WooCommerce, som er en av de mest populære e-handelsplattformene for WordPress-nettsteder i verden. Bridge kommer med klare til å bruke butikkmaler som vil overta WooCommerce-butikken og vil vise den vakkert uten anstrengelse.

Bridge-temaet er også kompatibelt med WPML, en WordPress-plugin for å lage flerspråklige nettsteder. Det inkluderer også stiler for Gravity-skjemaer, kontaktskjema 7 og Google Maps.

Mega Menu

Bridge-temaet har intuitive måter å lage navigasjonsstrukturen på nettstedet ditt. Den har også innebygd støtte for å bygge Mega Menus. Brukere kan tilpasse både standard- og mobilmenyer. Du kan også opprette brede eller normale undermenyer samtidig. Det er til og med alternativet å velge et bredt menyoppsett med eller uten ikoner. Du kan også legge til widgeter i en av kolonnene i den brede menyen og opprette en hvilken som helst layout.

Diverse funksjoner

Bridge tema tilbyr mye mer enn bare standard sett med funksjoner. Som vi sa at det er et kraftverk, og det er designet for å være fleksibelt nok for alle slags nettsteder. Her er noen flere funksjoner du finner med Bridge-tema.

 • 600+ Google-skrifter
 • 80+ Shortcodes
 • Oversettelse Klar med full RTL-støtte
 • Innebygd portefølje, galleri, attester
 • Muroppleggsnettoppsett
 • Klissete topptekster
 • Knapp til handling
 • CSS 3-animasjoner
 • Ajax sideoverganger
 • Infografikk og tellere
 • Font Awesome og Font Elegant ikonpakker
 • Sosiale knapper
 • Fullskjermsøk
 • Hele skjermmenyer
 • Og mye mer…

Dokumentasjon og støtte

Noe av det viktigste du må se etter når du kjøper et premium WordPress-tema, er dokumentasjon og supportalternativer. Bridge tema kommer med omfattende dokumentasjon. Det inkluderer detaljerte artikler med trinnvise instruksjoner om hvordan du konfigurerer nettstedet ditt. Den inneholder også instruksjoner for å bruke nesten alle funksjoner i temaet.

Det er også et økende utvalg av videoopplæringer for brukere som ønsker å se hvordan de raskt kan komme i gang.

Profesjonell kundestøtte er tilgjengelig fra utviklere. De har et godt trent og dyktig team som er ivrige etter å hjelpe gjennom det offisielle støtteforum.

Resultatene våre

Bridge kommer med alle funksjonene man kan forvente av et profesjonelt WordPress-tema av høy kvalitet. Det har god ettersalgssupport og omfattende dokumentasjon. Vi vil si at det er et godt valg for alle slags WordPress-nettsteder. Vi gir det 3,8 av 5 stjerner.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star HalfVurdering Stjernetomt 3,5 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få Bridge nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map