Divi Theme & Builder Review (2020): Er det verdt prisen?

Divi er et av de mest populære WordPress-temaene på markedet. Divi er skapt av elegante temaer, en av de ledende WordPress-temabutikkene i verden, og er et vakkert WordPress-tema med flere formål. I denne Divi-temagjennomgangen vil vi se nærmere på funksjonen og sjekke hva alt oppstyret handler om.


divi-tema

Om Divi Theme

Divi er opprettet av Elegant Themes, som er et av de ledende WordPress-temaselskapene i verden.

Divi er inkludert i Elegant Themes temaklubbmedlemskap som gir deg tilgang til 2 temaer (Divi og Extra) og 2 plugins (Bloom og Monarch) for prisen for et enkelt tema. Du får også hundrevis av Divi-nettsteder som lar deg raskt starte et nettsted av alle typer uten å måtte bygge fra grunnen av.

I ti år har selskapet gitt premium WordPress-støtte for produktene sine som driver med et stort antall nettsteder.

Selv om elegante temaer har hovedkontor i San Francisco, er de en distribuert arbeidsstyrke med over 70 ansatte over hele verden.

Divi Theme Review: Kraftig temapakke pakket med 100+ nettstedspakker

Som en premium-tema og plugin-utvikler vet Elegant Themes hva WordPress-brukere vil ha av et kraftig tema. De vil ha fleksibilitet og funksjoner pakket i ett fint bunt.

Divi var alt jeg ønsket meg! Enkel å bruke moduler, dra-og-slipp-design, forhåndsdefinerte oppsett, Tilpass-panelet og Custom CSS-boksen gjør alt for en usedvanlig rask, effektiv måte å lage rene, moderne nettsteder som klienter leter etter.

-Kathy Kroll Romana

La oss se på noen av hovedfunksjonene i Divi Theme.

Bygg en hvilken som helst webside med Divi Builder

Når du kjøper et Elegant Themes-medlemskap, finner du to forskjellige smaker av Divi i dashbordet: Divi Theme og Divi Builder (plugin).

Alle temaene utgitt av elegante temaer, inkludert Divi Theme, leveres med dra og slipp Divi Builder som lar deg enkelt bygge og tilpasse nettstedet ditt.

Hvis du vil ha et godt tilpassbart WordPress-tema, kan du bruke Divi Theme. Alternativt, hvis du vil bruke et annet tema, men også trenger en dra-og-slipp-side-plugin-plugin, kan du bruke Divi-byggherren.

Med Divi Builders standardredigerer kan du enkelt dra og slippe rader, kolonner, elementer og moduler for å lage vakre oppsett på egen hånd. Dette lar deg lage et fullt tilpasset nettsted på kort tid uten å berøre en kodelinje.

divi-builder-grensesnitt

Hver modul i oppsettet kan fjernes eller dupliseres ved å klikke på en knapp. Modulene er også tydelig merket og fargekodet, slik at du enkelt kan utforme en layout som fungerer for nettstedet ditt, selv om du er nybegynner.

Hvis du vil legge til en ny seksjon i oppsettet, kan du gjøre det med 1 klikk og deretter sette inn nye moduler i den delen med et par par klikk på en knapp.

Divis Standard Editor lar deg se “skjelettet” til nettstedoppsettet, det er som byggesteiner for nettstedets tema. Men hvis du foretrekker en temaredigerer som er litt mer visuell, ikke bekymre deg, Divi tilbyr det også, som vi skal overgå senere.

Sjekk også: Beste byggeplattformer på nettstedet

Klar til bruk

Divi Theme leveres med hundrevis av layoutpakker som er klare til bruk. Dette er komplette design med forskjellige oppsett og farger som gir deg et hoppstart i å sette opp ditt tema. Alle ferdiglagde oppsett kan enkelt og uendelig tilpasses.

Det er spesielt nyttig å bruke en nettstedspakke hvis du ikke ønsker å bygge et helt nytt design for nettstedet ditt fra bunnen av. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig nettstedspakke fra biblioteket og importere den til WordPress og deretter gjøre den nødvendige tilpasningen.

Divi-oppsett-bibliotek

Hver nettstedspakke er designet for en bestemt type nettsted og inneholder 7-8 sider / oppsett som passer for den aktuelle nettstedstypen. Siden disse oppsettene er forhåndsbygget, er alt du trenger å gjøre å importere oppsettet og legge til ditt eget innhold.

Du kan bla gjennom layoutene etter kategorier som Mote & Skjønnhet, teknologi, helse & Fitness, tjenester og mer. Eller bare søk etter det perfekte oppsettet ved å skrive inn søkeordene.

divi-yoga-layout

Som en del av Divi Design Initiative, hevder Divi at de vil legge til en ny layoutpakke hver uke.

Med Divi Layouts kan du enkelt og raskt bygge websider som er tilpasset akkurat dine behov.

Legg øyeblikkelig fra 46+ innholdsmoduler til Divi Layout

Moduler er byggesteinene i Divi-tema, også kjent som elementer. Det er 46 innholdsmoduler som du kan legge til en hvilken som helst side eller layout i temaet ditt. Innholdsmoduler inkluderer glidebryter, trekkspill, portefølje, oppfordring til handling, gallerier, videoer, sosiale knapper og mye mer.

divi-innhold moduler

Du kan enkelt legge til innholdsmoduler for å tilpasse temaet ved å dra en modul til en side. Alternativt kan du legge den til fra Live Preview ved å klikke på (+) -knappen, finne innholdsmodulen du velger, og klikke den for å legge den til delen.

divi-add-modul

De fleste innholdsmoduler kan også tilpasses, så du sitter ikke fast med standardmodulstil. Du kan velge farger, tekst, størrelse, bilde, rammer og mer.

tilpassings-Divi-moduler

Dette gir deg total kontroll over hvordan temaet ditt ser ut, slik at du ikke har et nettsted som ser ut som andres.

Suveren Divi-funksjon: Live Preview Customizer

Når du designer nettstedet ditt, må du klikke på forhåndsvisningsknappen for å åpne et nytt vindu for å se hvordan nettstedet ditt ser ut. Men med Divis Live Preview, kan du se nøyaktig hvordan nettstedet ditt vil se ut når du bygger det.

divi-live-preview

Den raske og brukervennlige Live Preview-tilpasningen lar deg endre farger, skrifter, stil og mer. Dette gjør tilpasningen enklere for selv de nybegynnere som kan se endringene med en gang og kan angre dem når som helst.

Siden Divi gir deg muligheten til å tilpasse temaet ditt med Standard Editor eller Visual Builder, kan du velge hvilket som passer best for deg. Eller bruk en kombinasjon av begge deler for å bygge temaet akkurat som du vil.

Divis plugin-kompatibilitet

divi-wordpress

Vil du starte et nettsted for e-handel? Divi støtter også WooCommerce, et av de beste eCommerce-plugins på markedet, rett utenfor boksen.

Med en Divi nettbutikkoppsett og WooCommerce-plugin, kan du raskt bygge nettbutikken til drømmene dine. Nettbutikken din vil se utrolig ut på alle enheter, og du kan fremdeles bruke Divi-temaet til å lage forskjellige deler av nettstedet ditt. Nettbutikkoppsettene deres leveres også med alle sidene du trenger for å selge produktene, inkludert en vognside og kasseside.

Divi butikksideoppsett er også ferdigbygget med butikkmoduler slik at du enkelt kan organisere produktene dine i kategorier som omtalt, på salg og mer.

divi-online-butikken

I tillegg kommer Divi på 32 språk med RTL-støtte. Oversettelser inkluderer både backend og frontend på nettstedet ditt. Den støtter også WPML slik at du kan lage flerspråklige nettsteder med samme utrolige tema.

Sucuri Safe Theme

Et sikkerhetsproblem i et WordPress-tema eller en plugin kan svekke sikkerheten på nettstedet ditt.

Koden bak Divi-temaet er revidert av Sucuri, et av de ledende websikkerhetsselskapene i verden. Etter nøye studier av koden ga Sucuris sikkerhetseksperter Divi det trygge temaseglet sitt.

divi-sikkerhet

Det er vurdering av gjennomgangsteamet at dette temaet ble utviklet ekstremt bra, og som sådan er Divi Theme fortjent for Safe Theme-seglet. Ingen vesentlige problemer ble identifisert under sårbarhetsvurderingen. Ingen problemer ble identifisert i koderevisjonen

– Sucuri Team

Divi-priser

Divi tilbyr 2 forskjellige prisplaner: Årlig tilgang og tilgang til levetid. Du kan betale $ 89 per år, som er deres mest populære plan, eller en engangspris på $ 249 for å få tilgang til levetid og oppdateringer. Begge planene gir deg tilgang til alle temaer (Divi og Extra) og plugins (Bloom og Monarch), temaoppdateringer, premium support, ubegrenset bruk av nettsteder og en risikofri garanti.

divisjonspriser

Divi kundesupport og dokumentasjon

Når du kjøper Divi by Elegant Themes, får du full tilgang til omfattende dokumentasjon, supportfora og deres fantastiske supportteam.

Elegant Themes har en godt trent stab av profesjonelle som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med temaspørsmålene.

I tillegg driver elegante temaer også en nyttig blogg som inneholder veiledninger og guider med trinn og skjermbilder som er enkle å følge, for å hjelpe deg å lære å gjøre alt og alt med Divi.

divi-support-bloggen

Deres støtterisens lar deg også installere Divi på så mange nettsteder du vil. Du kan til og med bruke den til å bygge klientnettsteder.

Teknisk support tilbys bare via billettbaserte e-poster.

Vår dom om bruk av Divi Builder og Divi Theme

Vi undersøkte nøye de utrolige funksjonene som tilbys i Divi. Etter å ha prøvd å kjøre den en stund, fant vi Divi som et utmerket valg for alle som ønsker å bygge et fantastisk nettsted med letthet. Vi gir det 5 av 5 stjerner.

Hvis du likte Divi-anmeldelsen vår, kan det være lurt å sjekke ut anmeldelsen vår på WP Bakery Page Builder

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Divi nå »
Se Divi-kupong »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map