Kjernen

Ser du etter et mangfoldig WordPress-tema? The Core er et vakkert, stilig og målrettet designet tema av Mojo Marketplace for online virksomheter og byråer. I The Core review viser vi funksjonene og hjelper deg med å bestemme om det er det rette temaet for dine behov.


Kjernevurderingen

Om kjernen

The Core er et vakkert og mangfoldig tema av Mojo Marketplace, en berømt nettbutikk for kreative WordPress-temaer.

Den er utviklet for designbyråer, små bedrifter, fotografer og mer. Temaet har over 20 innebygde nettstedmaler å velge mellom. Du kan enkelt opprette en webside etter behov med The Core.

Alle malene med demoinnhold og påkrevde plugins vises når du installerer og aktiverer temaet i WordPress-administratoren din.

Funksjoner ved kjernen

Når det gjelder funksjoner, har The Core alt du trenger i et tema. Det oppfyller dine krav utrolig ved å ta vare på små ting som nettstedsjustering, bredde, innholdstetthet og mer.

Den har en seksjon for sider og innlegg med styling, justering og andre alternativer. Seksjonen om sosiale profiler er detaljert, slik at du enkelt kan velge dine sosiale kanaler.

Kjernetemaet dekker alle seksjoner som topptekst, bunntekst, innhold, typografi og mer. La oss se nærmere på funksjonene:

Nettstedets bredde

De fleste av utviklerne vet hvordan de skal administrere bredden på nettstedet ved å redigere koden. Imidlertid gjør Core det veldig enkelt å sette opp utformingen av nettstedet med to alternativer: Full bredde og sentrert. Disse alternativene kommer med de andre innstillingene for å administrere nettstedvisning.

Nettstedets bredde

Det er også et alternativ for justering av nettsteder som lar deg vise nettstedet på venstre, midtre og høyre side av skjermen.

Nettstedsjustering

Dette er de første innstillingene som gjør arbeidet enkelt for deg uten å redigere noen kode.

Sosiale profiler

Avsnittet om sosiale profiler lar deg legge til sosiale kanaler med ubegrensede muligheter. Du kan bare klikke på Legge til knapp.

Legg til sosiale profiler

Det vil åpne en popup med alternativene for å legge til navn, URL og velge passende ikon for den sosiale kanalen.

Sosiale lenker

Du kan legge til så mange sosiale profiler du trenger.

Topptekst og bunntekst

Toppteksten inneholder innstillinger for toppteksttype, logoposisjon, bakgrunnsfarge, rullegardinfarge, klebrig topptekst, topplinje og mer.

Innstillinger for topptekst

Som topptekst, er bunntekstinnstillinger også nyttige for å enkelt konfigurere den profesjonelle bunnen av nettstedet ditt. Bunntekstalternativer er som å aktivere bunntekst-widgeter, antall kolonner, bakgrunn, tittelfarge og mer.

Bunntekstinnstillinger

Du kan ganske enkelt legge til copyright-teksten og justere dens plassering med avstand og bakgrunnsfarge.

Copyright tekst

De andre bunntekstinnstillingene inkluderer sosiale alternativer, bunntekstmeny og mer.

Innlegg og sider

Kjernetemaet har alle innstillingene du trenger for innlegg og sider. I Innlegg-delen får du alternativene som bloggstil, kommentarer styling, omtalt bilde, rundt bilde, justering, paginering og mer.

Innstillinger for innlegg

Du kan også redigere innstillingene for enkelthodehode separat i denne delen. Det har sine egne alternativer.

Innlegg Header

Den har også de detaljerte alternativene for å lage portefølje og hendelser for innleggene.

Sideseksjonen har topphøyde, justering og andre innstillinger som gjør at du enkelt kan sette opp sidene.

Sideoverskrift

Du kan redigere disse innstillingene når som helst for å administrere sidene og innleggene dine.

typografi

Det er en fantastisk og detaljert seksjon som dekker den komplette nettstedtypografien fra overskrifter til kropp, bunntekst og mer. Alternativene inkluderer skrifttype, stil, størrelse, farge, avstand og mer.

typografi

Innstillinger for typografi er delt i henhold til nettstedets seksjoner. Det meste av tiden beholder du den samme skrifttypen for hele nettstedet, men disse alternativene lar deg enkelt endre fontinnstillingene på hvilken som helst side.

Widgets seksjon

Widgets-delen i temaet er rett og slett flott. Du får et generelt widget-område og bunntekstalternativer. Imidlertid er den fantastiske delen av dette avsnittet å administrere sidefelt for forskjellige sider.

Widgets seksjon

Du kan endre sidefelt for sider og innlegg hver for seg, slik at nettstedet er i din fulle kontroll.

Responsiv og netthinneklar

Kjernen er en fullt ut responsivt tema noe som betyr at brukerne dine vil få en optimal opplevelse på hvilken som helst skjermstørrelse eller enhet. Retina-klar-alternativet sørger for at innholdet er lesbart og vises vakkert på en hvilken som helst mobilskjerm.

Dokumentasjon og støtte

Kjernetemaet har en detaljert dokumentasjon som tydelig forklarer hvordan du får nettstedet / bloggen din opp og kjører raskt og enkelt.

Kjernen er tilgjengelig mot en engangsavgift på $ 49 for en enkelt lisens. Du kan også kjøpe en lisens på 5 sider eller en utviklerlisens. Om nødvendig kan du også inkludere addon-tjenester med kjøpet ditt, for eksempel WordPress-temainstallasjon og WordPress-sikkerhetskopi av nettstedet.

Du kan legge inn spørsmål om support ved å logge deg på Mojo markedsplass. ThemeFuse, teamet bak The Core løser alle støttespørsmål på en riktig måte. Du kan imidlertid også sende dem e-post for spørsmål.

Resultatene våre

Core er et mangfoldig WordPress-tema fra Mojo Marketplace for din personlige blogg, fotografering, design og nettbyråer, bedrifter og mer. Med The Core kan du enkelt få nettstedet ditt i gang. I tilfelle du trenger hjelp, kan du enkelt finne en løsning ved å henvise til dokumentasjonen.

Temautformingen og alternativspanelet gjør tilpasningen enkel.

Vi gir The Core 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Vurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 0,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få kjernen nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map