Shoptimizer gjennomgang – # 1 -optimalisert WooCommerce-tema

Leter du etter det perfekte WordPress-temaet for din WooCommerce-butikk? Shoptimizer er et av de beste WooCommerce-optimaliserte temaene som eksisterer for hastighet og konvertering.


I vår Shoptimizer-gjennomgang har vi satt løftene på prøve, slik at du kan finne ut om det er det beste WordPress-temaet for din WooCommerce-butikk.

Om Shoptimizer

shoptimizer desktop

Shoptimizer er et produkt av CommerceGurus, et ledende WordPress-temafirma med fokus på å lage WooCommerce-optimaliserte temaer. De er kjent for å lage enkle å administrere og intuitive WordPress-temaer for e-handelsnettsteder.

Med over 10.000 kunder er CommerceGurus en av de beste WooCommerce-temaselgerne på ThemeForest-markedet.

Så langt har CommerceGurus listet opp 13 WordPress-temaer i ThemeForest. Imidlertid selges Shoptimizer-temaet utelukkende på deres nettsted.

Komme i gang med Shoptimizer

I motsetning til de fleste premium WooCommerce-temaer oppblåser ikke Shoptimizer WordPress-grensesnittet ditt med for mange menyalternativer. Alle temalternativer er inkludert i WordPress Customizer, slik at du kan forhåndsvise endringene uten å måtte bytte frem og tilbake mellom redigereren og forhåndsvisningsskjermen..

For den beste tilpassingsopplevelsen, foreslår Shoptimizer at du installerer en gratis plugin, Kirki, etter å ha installert temaet. Kirki-plugin gir en rik brukeropplevelse til WordPress Customizer.

Etter installasjonen kan du finne mange forskjellige menyer i tilpasseren din som vist på skjermdumpen nedenfor. Du kan deretter endre fargepalettene, justere hastighetsinnstillingene, tilpasse overskriften og navigasjonen og mer i tilpasseren.

innstillinger for shoptimizer

Det anbefales at du installerer en annen gratis plugin, Autoptimize, som hjelper deg med å øke nettstedets hastighet ytterligere. Etter å ha aktivert plugin-modulen, må du ekskludere følgende skript fra Autoptimize ved å legge til denne linjen: Kirki / moduler / webfont laster / leverandør-Typekit / webfontloader.js

autoptimize

Shoptimizer-funksjoner – Hvordan det stabler seg

La oss se på hvordan Shoptimizer stabler opp mot andre populære WooCommerce-temaer.

1. Det mest optimaliserte WooCommerce-temaet

Hvis du lanserer en eCommerce-butikk for første gang ved å bruke WooCommerce, kan Shoptimizer-temaet være det beste valget for deg. Temaet gjør det enkelt å kontrollere dine egne data med WooCommerce.

Shoptimizer ble bygget basert på anbefalte fremgangsmåter foreslått av Baymard, et storskala eCommerce UX-forskningsinstitutt.

2. Demoinstallasjon med ett klikk

Med Shoptimizer er det enkelt å installere demoinnholdet til WordPress-installasjonen. Du kan raskt legge til en nydelig hjemmeside, om, kontakt, vanlige spørsmål og salgssider med bare ett klikk. Alt du trenger å gjøre er å installere og aktivere One Click Demo Import-plugin ved å navigere til Utseende »Installer plugins.

Etter å ha installert demoinnholdet, kan du justere innholdet og utformingen etter dine behov uten å måtte bygge fra bunnen av. Det betyr, selv om du er en absolutt nybegynner til WordPress, kan du enkelt starte en konverteringsoptimalisert WooCommerce-butikk uten å måtte berøre noen kode.

3. Bygget for hastighet og konverteringer

Nettstedshastighet er en av de viktigste aspektene ved en e-handelsbutikk. Selv en ekstra forsinkelse kan koste deg mye salg og inntekter. For ikke å nevne, du kan ikke gå på akkord med hastigheten når du velger et WordPress-tema for WooCommerce-butikken din.

Shoptimizer er svært optimalisert for ytelse på nettet og serveren. Nedenfor er noen måter Shoptimizer stabler opp med tanke på ytelse og hastighet.

Minifisert CSS-oppretting:

hastighet tilpasning

I din tematilpasning vil du få et alternativ for automatisk minifisering av hoved CSS-filen for superrask lasting. Du kan også aktivere et kritisk CSS-stilark i din tilpasning, slik at nettstedet ditt lastes nesten umiddelbart for kundene dine når de ankommer. Dette kan være en enorm milepæl for konverteringer for e-handelsvirksomheten.

Google Fyrtårnsrevisjon:

shoptimizer hastighetsrevisjon

Lighthouse er et åpen kildekodeverktøy fra Google som lar deg revidere en webapp for tilgjengelighet, progressive webapper og mer. Shoptimizer-tilsyn gir en god samlet ytelse.

4. Forbedre din produktkategori SEO

Uten tvil kan det å ha riktig optimaliserte kategorisider få deg høy rangering for søkeordene du målretter mot. Faktisk gjør kategorisider det enkelt for brukerne og søkemotorene å navigere til nettstedet ditt. Det hjelper brukerne dine til å begrense valgene sine raskt og finne de riktige produktene.

shoptimizer produktkategori seo

For å forbedre produktkategorien SEO har Shoptimizer inkludert et ekstra felt for produktkategorier. Det betyr at du, i tillegg til å legge til presentert kategoritekst og et bilde til toppen, også kan legge til en ekstra nøkkelordrik kopi under kategorisiden din for å få bedre søkeresultatplassering.

Temaet har til og med den nødvendige Schema.org-merkingen du trenger. Dette hjelper søkemotorer med å forstå innholdet på nettstedet ditt bedre.

I slekt: Beste plugin-pakker med rikt innhold som eksploderer organisk trafikk.

5. Beste handleopplevelse

For å gi kundene den beste handleopplevelsen, inkluderer Shoptimizer håndplukkede e-handelsfunksjoner som er bevist å øke e-handelsvirksomheten til neste nivå.

Slik gir Shoptimizer brukerne den beste handleopplevelsen.

Enkel produktoppdagelse:

shoptimizer produktfunn

Når du søker etter produktene dine, trenger ikke kundene dine nødvendigvis å forlate siden for å se toppresultatene. De automatisk fullført søk -funksjonen viser umiddelbart resultatene under søkefeltet. Det betyr at kundene dine kan velge riktig produkt på få sekunder.

Mega Menu Support:

støtte for shoptimizer mega-meny

Å legge til en mega-meny er en fin måte å vise frem de utvalgte produktene i den øverste navigasjonslinjen. På den måten, når en bruker svever over et menyelement, kan du vise en rullegardin med de mest solgte produktene og underkategoriene.

6. Jobber med store sidebyggere

Noe av det beste med Shoptimizer er at det fungerer med alle de store sidebyggerne. Hvis du leter etter et WooCommerce-tema som fungerer best med din favoritt WordPress-sidebygger, kan Shoptimizer være det beste valget.

Dokumentasjon og støtte

I motsetning til andre temaer er Shoptimizer-temaet eksklusivt tilgjengelig på CommerceGurus nettsted.

Du kan kjøpe Shoptimizer-temaet for bare 99 dollar. Med GPLv2 (eller senere) lisensen kan du bruke temaet på så mange nettsteder du ønsker. Imidlertid gir ditt enkelt kjøp rett til støtte på ett nettsted. Shoptimizer leveres med et varslingssystem som ber deg om i administasjonspanelet for nye oppdateringer.

Dokumentasjonen deres leder deg gjennom alle aspekter ved å bygge et nettsted med Shoptimizer. De tilbyr support via e-post.

Vår dom om Shoptimizer for WooCommerce Stores

Hvis du leter etter et alt-i-ett WordPress-tema for å drive en eCommerce-butikk drevet av WooCommerce, anbefaler vi at du installerer Shoptimizer.

I motsetning til de fleste andre premium WooCommerce-temaer oppblåser ikke Shoptimizer WordPress-administratoren din med en mengde menyalternativer. Alle temaalternativer er inkludert i WordPress-tilpasningen din, noe som betyr at du enkelt kan tilpasse nettstedet ditt ved å se på forhåndsvisningen, uten å måtte bytte frem og tilbake mellom redigereren og forhåndsvisningen.

Importøren av dummyinnhold gjør det enkelt å bygge et vakkert nettsted på få minutter, ikke timer. Siden det støtter de fleste WordPress-sidebyggere, er det en lek med Shoptimizer å bygge et nettsted.

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å lese artikkelen vår om de beste sidebyggerne for WordPress.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,6 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få Shoptimizer nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me