Smart passiv inntekt Pro

Ser du etter et WordPress-tema som hjelper deg med å forvandle nettstedet ditt til en penger å tjene penger? Smart Passive Income Pro er et WordPress-tema som likner designet på Pat Flyns blogg, en kjent tilknyttet markedsfører. I denne Smart Passive Income Pro-gjennomgangen viser vi deg hvorfor det kan være et utmerket valg for ditt tilknyttede markedsføringsnettsted.


Smart-Passiv inntekt-Pro-tema-hjemmeside

Om Smart Passive Income Pro

Smart Passive Income Pro er et WordPress-tema utgitt av StudioPress. Det er en direkte kopi av Pat Flyns Smart Passive Income-blogg som lærer folk hvordan de kan tjene en passiv online inntekt.

Smart Passive Income Pro er et barnetema i Genesis rammeverk, noe som betyr at du trenger å ha Genesis-tema installert før du aktiverer Smart Passive Income Pro.

Et barn-tema arver alle funksjonene fra det overordnede temaet. Du kan gjøre tilpasninger på et barnetema uten å bekymre deg for å miste dem etter oppdatering av overordnet tema. Du kan lese mer om hvorfor du trenger et barnetema.

Genesis rammeverk som et overordnet tema gir mange fordeler for brukerne. Det leveres med SEO-innstillinger og er et lett tema uten mange oppblåste funksjoner.

Sjekk også ut:Topp plugins for tilknyttet markedsføring.

Funksjoner ved Smart Passive Income Pro

Hvis du leter etter et WordPress-tema som er optimalisert for å øke din passive inntekt, kan Smart Passive Income Pro være det riktige temaet for deg. La oss se på funksjonene.

Nydelig hjemmeside design

Smart Passive Income Pro lar deg lage en tilpasset hjemmeside ved å bruke widgets alternativ. Du kan tilpasse hjemmesiden slik du vil ved å legge til widgets til 6 widgeter på forsiden.

Du kan endre bakgrunnsbildet til hjemmesiden din ved å navigere til Utseende »Tilpass» Bakgrunnsbilde på forsiden.

bakgrunn på forsiden

Fremtredende CTA-knapper

Hjemmesiden lar deg også inneholde flere fremtredende oppfordringsknapper, som kan være en nyttig funksjon for deg hvis du ønsker å lede besøkende til en destinasjonsside rett fra hjemmesiden din..

På samme måte som hjemmesiden, kan du legge til en tilpasset oppfordring til handling like etter enkeltoppføringsoppføringer. For å gjøre dette, må du gå til Widgets-panelet og sette inn innholdet i Etter påmelding widget-område.

etter inngangs widget-området

3 sidemaler

Temaet støtter tre tilpassede sidemaler. De er Arkiv, Blogg og Landing.

Landingsmalen lar deg lage en helt ny side som ikke ligner designet på resten av nettstedet. Malen skjuler navigasjonsmenyen, toppteksten og bunnteksten, slik at de besøkende vil fokusere på din oppfordring til handling uten distraksjoner.

Du kan endre layoutinnstillingene for hele temaet eller for individuelle innlegg eller sider. Temaet støtter venstre, høyre og ingen sidefelt.

layoutinnstillinger

Smart Passive Income Pro vs. Infinity Pro

Smart Passive Income Pro er fokusert på å hjelpe solepreneurs til bygge et nettsted for å tjene penger. På den annen side er Infinity Pro fokusert på å hjelpe digitale bedrifter med å opprette et nettsted.

Når det er sagt, tilbyr Infinity Pro flere funksjoner enn Smart Passive Income Pro tilbyr for å utvide din solo online-virksomhet. For eksempel, med Infinity Pro, vil du få en ekstra sidemal, Lead capture som er bygget spesielt for å utvide ditt nyhetsbrev. Faktisk tilbyr det også mer innebygde widgetiserte områder. Imidlertid, hvis du er ute etter et tema som ligner på Pat Flyns blogg, kan Smart Passive Income Pro være et utmerket valg for deg.

Dokumentasjon og støtte

Når du har kjøpt temaet, vil du få tilgang til dokumentasjonen deres som forteller deg hvordan du konfigurerer nettstedet ditt akkurat som demosiden..

Du vil også få en fullstendig liste over kodebiter for Genesis-rammeverket der du kan tilpasse temaet ytterligere.

Du kan få temaet for en engangsavgift på $ 99,95.

StudioPress krever ikke et lisensgebyr per nettsted, noe som betyr at du kan bruke temaet deres på så mange nettsteder du ønsker uten å betale en ekstra avgift. Det beste av alt, når du kjøper et tema, vil du få ubegrensede oppdateringer og støtte for livet.

De tilbyr support via e-post og svarer veldig raskt på supportforespørsler.

Resultatene våre

Med StudioPress Smart Passive Income Pro kan du opprette et nettsted akkurat som Pat Flyns blogg. Den lar deg legge til mange oppfordringsknapper på forskjellige fremtredende steder på hjemmesiden din.

Akkurat som alle StudioPress-temaer, er Smart Passive Income Pro rask, søkemotoroptimalisert, lett og responsiv. Alle tematilpasninger bør gjøres ved å bruke Widgets og Customizer-alternativene. Hvis du aldri har brukt et Genesis-barnetema før, er sjansen stor for at du må henvise til dokumentasjonen deres for å få nettstedet ditt til å se ut som demosiden.

Hvis du vil prøve hele StudioPress-temasamlingen, kan du få deres Pro Plus-medlemskap. Medlemskapet koster $ 499,95, og du kan få tilgang til alle nåværende og fremtidige temaer.

Vi gir StudioPress Smart Passive Income Pro 4.6 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,5 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Smart Passive Income Pro nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map