StudioPress Executive Pro gjennomgang

Leter du etter et tema som viser de viktigste prosjektene dine fremtredende? Executive Pro er et WordPress-barnetema for Genesis rammeverk. Det lar deg presentere forretningsmessige mål og visjon på en førsteklasses måte. I denne Executive Pro Review vil vi dele funksjonene i detaljer for å vise deg hvorfor dette temaet kan være et perfekt valg for nettstedet ditt.


Executive Pro Review

Om Executive Pro

Executive Pro er et tema av StudioPress, den populære WordPress-temautvikleren. Det er et enkelt tema som hjelper deg med å vise frem premium-tjenester til kundene dine i en elegant stil. Den har innebygde funksjonsbokser eller uskarphet for å vise viktige produkter med bilder, slik at kundene kan se dem ved første blikk på websiden din.

StudioPress gir deg fordelen av et engangskjøp med levetidsoppdateringer, slik at du kan bruke dette temaet på så mange nettsteder du vil.

Fasiliteter ved Executive Pro

Enkel og elegant design med mange funksjoner er tilgjengelige i dette temaet. Executive Pro er bygget på en slik måte at det enkelt lar deg lage et sterkt nettsted ved hjelp av widgeter og enkel tilpasning.

Ta en titt på noen av de viktigste funksjonene som lar deg bestemme hvorfor Executive Pro kan være ditt riktige valg:

Tematilpassing

Lurer du på å redigere temaet ditt i sanntid? Executive Pro har en tematilpasning som lar deg redigere fargevalg, innhold, bakgrunnsbilde og mer.

Tematilpassing

Du kan prøve livlige farger og se dem endre seg på bakgrunnen til nettstedet ditt i sanntid. Det lar deg lage ditt eget fargevalg også. Hvis fargen ikke passer, kan du også bruke et bakgrunnsbilde og se det i forhåndsvisningen. Du kan endre så mange bilder for å få det beste bildet for nettstedets bakgrunn.

Med tilpasseren kan du endre fargen på lenker og annen lenke styling. På lignende måte som bakgrunnsfargen, kan du bruke et hvilket som helst fargeskjema for koblinger som samsvarer med nettstedet ditt og bilder.

Temaets widgetområder

Executive Pro har flere widgetområder som du kan tilpasse for å lage et kraftig nettsted på kort tid. Du kan redigere hele hjemmesiden din for å legge til widgeter for bilder og annet nyttig innhold.

Det primære sidepanelet-widgeten vil hjelpe når du velger 2 eller 3 kolonnes sideoppsett. Imidlertid lar widgeten Call to Action-widgeten deg legge til samtalen i handlingsmeldingen eller knappen med en lenke.

Tema-widgeter

Du kan legge til glidebryteren for bildene i widgeten Hjemmeside-glidebryter. Vi anbefaler deg å bruke monolog plugins for glidebryter for bilder som følger med en enkel widget for å legge til glidebryter i et hvilket som helst widget-område.

En av de viktigste widgetene er After Entry. Dette er en unik funksjon som kommer med svært få temaer for StudioPress. Hvis du har hundrevis av sider eller innlegg, trenger du ikke legge til den samme meldingen etter hvert innlegg manuelt. Du kan ganske enkelt legge til meldingen eller annet nyttig innhold i dette widget-området, og det er alt.

Widget-områdene på startsiden øverst og på hjemmesiden, lar deg tilpasse toppen og midten av siden. Du kan legge til en meny, sosiale medieikoner, funksjonsbokser og annet innhold i dette området.

Dette temaet har også 3 widgetområder for bunnteksten, slik at du kan legge til hurtigkoblinger, posisjonsdetaljer eller en hvilken som helst annen widget du ønsker. For å lære mer, bør du lese om WordPress bunntekst.

Header Right Widget-område

Som diskutert ovenfor, har Executive Pro mange widgetområder. Et annet viktig widget-område er Header Right. Det vises vanligvis øverst til høyre ved siden av nettstedets tittel eller logo.

Dette widgetområdet godtar bare noen få typer widgeter som tilpasset meny, søkeskjema og tekstwidget. Hvis du har dette widgetområdet, vil du redde smerten ved å redigere koden for å justere topptekstdetaljene.

Responsiv og optimalisert

Du vet kanskje at alle nettsteder skal være lydhøre for å prestere bra med søkemotorene. Executive Pro er et fullt responsivt tema og fungerer utmerket i alle skjermstørrelser. Du bør sjekke hva er et responsivt tema.

Den er også optimalisert for å prestere raskere enn vanlig. Innholdet er delt i bokser og det fremskynder nettstedet å rangere i søkemotorene.

Dokumentasjon og støtte

Du vil få tilgang til trinnvise opplæringsprogrammer for å sette opp Executive Pro-temaet på nettstedet ditt slik det fungerer i demonstrasjonen.

Executive Pro er tilgjengelig for en engangsavgift som lar deg bruke temaet på et ubegrenset antall nettsteder. Du får også tilgang til ubegrenset e-poststøtte. StudioPress er kjent for kvaliteten og hastigheten på brukerstøtten deres.

Hvis du er en fan av Genesis-rammeverket, kan du spare mye penger ved å investere i StudioPress ProPlus. Med en engangsavgift får du tilgang til alle StudioPress-temaer, pluss levetidsoppdateringer og support. Du vil også få automatisk tilgang til alle nye temaer de lanserer i fremtiden.

Resultatene våre

Executive Pro-temaet er egnet for bedrifter å vise og markedsføre produktene og tjenestene på nettstedet deres. Temaets enkle konfigurering med flere widgetområder lar deg få nettstedet ditt opp og gå raskt uten problemer.

Vi gir Executive Pro 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Executive Pro nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map