Temmer Elemin

Ser du etter et enkelt og attraktivt kommersielt tema for WordPress? Elemin er et tema basert på moderne teknologi med pen design og flere funksjoner for å presentere arbeidet ditt vakkert. I denne Themify Elemin-gjennomgangen viser vi funksjonene og hjelper deg med å bestemme om det er det rette temaet for dine behov.


Themify Elemin Review

Om Elemin

Elemin er et tema med dristige farger fra monokromatiske til multikromatiske variasjoner. De 11 skinnene til temaet hjelper deg med å enkelt skifte til designet du trenger. Themify Elemin støtter høyre til venstre (RTL), flere standardoppsett, gallerier og mer.

Funksjoner av Elemin

Når det gjelder funksjoner, har Themify Elemin ingen mangel på å la deg presentere innholdet ditt vakkert. Fra bilde til videoinnhold kan du vise innleggene i lysbilder og sider utrolig. Dette temaet har flere fargealternativer, slik at du kan matche stylingen din med oppsettet.

De andre generelle funksjonene du finner i de fleste av Themify-temaene er som byggherre, enkel logo- og taglineskriving, fontstyling, full tilpasning fra bakgrunn til lenker og mer vil hjelpe deg med å bygge et kraftig nettsted.

La oss se nærmere på funksjonene til Themify Elemin:

Twitter-integrasjon

Themify Elemins panel lar deg integrere Twitter-kontoen din med temaet ditt, slik at du kan bruke Twitter-widgeten i et hvilket som helst widget-område på nettstedet ditt.

Twitter-innstillinger

For all forvirring kan du lese den enkle dokumentasjonen. Imidlertid er integrasjonsinnstillingene enkle.

Sosiale lenker-widget

Elemin har et sett med sosiale sosiale koblinger som Facebook, Twitter, Google+, YouTube og mer. Du kan også legge til flere sosiale kanaler. Gå videre og klikk på Legg til lenke alternativet for å øke sosiale ikoner.

Administrer sosiale koblinger

Den ber om navn, lenke og ikonbilde for hver sosiale mediekanal hver for seg. De sosiale koblingene vises i overskriftsdelen av temaet ditt.

Velkomstmelding

Du kan legge til en velkomstmelding for publikum på forsiden. Denne meldingen kan skrives fra Themify-panelinnstillingene i WordPress-administratoren din. Bare gå til Themify Elemin »Temainnstillinger» Temainnstillinger og bla ned til Velkomstmelding textarea for å skrive meldingen.

Velkomstmelding

Hvis du vil fjerne velkomstmeldingen fra nettstedet ditt, kan du bare la dette tekstområdet være tomt og lagre innstillingene.

Fluid Design

Elemin-tema har en flytende type skjerm som tilpasser seg alle størrelser og vises vakkert på alle enhetene. Ditt innhold og skyvekontrollrepresentasjoner fungerer også bra.

Fluid Design

På den mobile eller små skjermenheten krymper menyen i høyre øverste hjørne med søkefeltet. Imidlertid hopper de sosiale koblingene under logoen til nettstedet.

Imidlertid er det andre innholdet lesbart, og skriftstørrelsen justeres automatisk.

Toppglidebryter

Elemin lar deg ganske enkelt aktivere eller deaktivere skyvekontrollen fra innstillingene for temapanelet i WordPress-administratoren.

Skyveinnstillinger

Når dette er aktivert, kan du angi visningsalternativer, synlighet, automatisk spill, bla og mer. Skyveinnstillingene er så enkle og nyttige at du enkelt kan klare å vise innleggene eller bildene dine, angi antall lysbilder, velge innleggets innhold og kan gjøre mye mer.

Overskrift av skyvekontroll

Du kan også vise videoen i glidebryteren fra kategoriene for WordPress-innlegg.

Bunntekst Widgets og tekst

Dette alternativet gjør bunnteksten enkel for deg. Den lar deg legge til copyright-delen din fra temainnstillingene, slik at du ikke trenger å redigere noen kodefil.

Bunntekstinnstillinger

Valg av widgets-kolonner gjør det enkelt for deg å definere widget-områdene for bunnteksten. Du kan legge til widgeter fra Utseende »Widgets i disse bunntekstområdene.

tilpasning

Den massive tilpasningen av Themify Elemin lar deg redigere stylingen på nettstedet ditt. Du kan ganske enkelt gå til Themify Elemin »Tilpass. Det er to alternativer: Grunnleggende og Avansert.

tilpasning

Klikk på et hvilket som helst alternativ og administrer fontinnstillinger, lenkeinnstillinger, bakgrunn og andre alternativer i detaljer.

Dokumentasjon og støtte

Themify Elemin har en detaljert dokumentasjon som leder deg gjennom hele listen over funksjoner. Alle veiledningene er godt forklart med vakre skjermbilder og videoer.

Når du trenger hjelp, trenger du bare å skanne gjennom dokumentasjonen. Alt er listet opp i en trinnvis metode.

Themify tilbyr støtte gjennom forumene deres. De er kjent for sin raske responstid.

Themify Elemin er tilgjengelig for en engangsavgift på $ 49. Når du kjøper Themify Elemin-temaet, vil du få et bonustema du kan laste ned gratis og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Hvis du vil ha tilgang til Photoshop-filene i tillegg til temaet for å lage designtilpasning, må du betale en engangsavgift på $ 69.

Du kan bruke Themify-temaene på ubegrensede nettsteder. For å få tilgang til alle Themify-temaene, kan du bli med i Temaklubben for bare $ 79.

Resultatene våre

Themify Elemin er bygget for reisebyråer, kunstregissører, motedesignere og andre brukere av moderne kunstteknologi. Med flere glidebrytere og presentasjonsområder kan du vise at du jobber for brukerne i en elegant stil.

Hvis du er bekymret for siden hastighet på nettstedet ditt, kan du deaktivere unødvendige animasjonseffekter i Themify Settings. Hvis du vanligvis beskjærer bilder manuelt, kan du også deaktivere innstillinger for bildeskript, noe som kan bidra til å forbedre lastetiden. Du bør også sjekke ut dette ultimate guide for å øke hastigheten og ytelsen.

Vi gir Themify Elemin 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Elemin nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map