Templer Pinshop

Leter du etter et e-handel WordPress-tema? Pinshop er et vakkert designet Pinterest-stil-tema for å gi en fantastisk online shoppingopplevelse til brukerne dine. I denne Themify Pinshop-gjennomgangen viser vi funksjonene og hjelper deg med å bestemme om det er det rette temaet for dine behov.


Themify Pinshop gjennomgang

Om Pinshop

Pinshop er et tema for netthandel på Pinterest av Themify markedsplass. Det gir en fantastisk brukeropplevelse for de besøkende med sin uendelig rulling, produktene vises i stablende rekkefølge, responsiv styling av produkter og retina klar design.

Temaet har et stort utvalg av skinn og animasjoner for å støtte frontend-opplevelsen. Det tilbyr full tilpasning av layout, skrifter og farger fra det tilpassede panelet med grunnleggende og avanserte innstillinger.

WooCommerce-plugin er nødvendig for at temabutikken kan legge til og vise produkter på nettstedet.

Funksjoner av Pinshop

Pinshop-temaet leveres med en tilpassbar produktglidebryter på hjemmesiden for å gi en flott utsikt over kjente produkter til brukerne. Flere temaskinn, side- og postoppsett, responsiv design, fast topptekst og andre funksjoner støtter temaet for å skape en fantastisk brukeropplevelse.

Hovedfunksjonen i temaet er uendelig rulling som lar brukerne se alle produktene på en side. La oss se nærmere på alle funksjonene i Pinshop-temaet:

Infinity Product Scroll

Themify Pinshop har en uendelig rulle på hjemmesiden og andre sider. Det betyr at brukerne kan bla ned for å se produktene uten å endre sider på nettstedet.

Dette temaet gjør online shopping enkelt med utformingen som viser alle produktene på en enkelt side. Besøkende kan enkelt finne et hvilket som helst spesifikt produkt med søkefunksjonen.

Sorter produkter

Sorteringsfunksjonen hjelper brukerne med å finne produktene på bakgrunn av popularitet, priser og andre alternativer.

Fast topptekst

Pinshop har en fast topptekst som blar med nettstedet. Du kan aktivere eller deaktivere alternativet for fast topptekst fra temainnstillinger.

Fast topptekst

På bla forsvinner logo og sosiale ikoner. Den faste overskriften viser menyen og søkefeltet på skjermen.

Fast topptekst

Når du er på toppen, viser det logo og sosiale ikoner.

Produktglidebryter

Produktglidebryteren vises på hjemmesiden til nettstedet og viser de utvalgte produktene du kan velge mens du legger dem til på siden din.

Produktglidebryter

Du kan redigere innstillingene til glidebryteren fra Themify epanel. Den lar deg aktivere eller deaktivere glidebryteren, vise eller skjule tittelen og prisene, antall produkter og mer.

Produktglidebryter

Antall ruller og hastighetsinnstillinger hjelper deg med å administrere brukeropplevelsen for glidebryteren.

Temaskins

Pinshop-temaet støtter over 10 skins for å endre hele nettstedets utseende og følelse med ett klikk. Du kan gå til epanelen til Themify Pinshop-temaet fra WordPress-admin og velge temahuden etter behov.

Temaskins

Det lar deg endre temahudet når som helst, slik at du får de nye fargene og oppsettet for nettstedet ditt.

tilpasning

I likhet med mange andre Themify-temaer, tilbyr det tilpassbare panelet i Pinshop et stort utvalg av alternativer for å redigere temastilene..

Tilpass panel

Fra bakgrunnsbilder, farger, skrifter, skriftstørrelser, til ubegrensede muligheter, har du to seksjoner: Grunnleggende og Avansert innstillinger. Disse innstillingene overstyrer all grunnleggende styling etter temaet, slik at du kan administrere og endre alle temastiler fra dette tilpassede panelet.

Responsive Layout

Themify Pinshop er et fullt responsivt tema som betyr at det fungerer bra på alle mobile enheter. Du trenger ikke redigere noen kode for å justere størrelsen for forskjellige skjermer. Retina-klar layout gir brukerne en tilstrekkelig opplevelse når du leser innholdet eller ser på produktene på nettstedet ditt.

Du kan deaktivere de responsive designinnstillingene eller bare tilpasse den for forskjellige skjermstørrelser.

Responsiv utforming

Den er testet og bekreftet for alle de nyeste nettleserne. Det er ingen kompatibilitetsproblemer funnet i temaet.

Dokumentasjon og støtte

Themify Pinshop har en detaljert dokumentasjon som leder deg gjennom hele listen over funksjoner. Alle veiledningene er godt forklart med vakre skjermbilder og videoer.

Når du trenger hjelp, trenger du bare å skanne gjennom dokumentasjonen. Alt er listet opp i en trinnvis metode.

Themify tilbyr støtte gjennom forumene deres. De er kjent for sin raske responstid.

Themify Pinshop er tilgjengelig for $ 49. Når du laster ned Pinshop-temaet, vil du få et bonustema du kan laste ned gratis og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Hvis du vil ha tilgang til Photoshop-filene i tillegg til temaet for å lage designtilpasning, må du betale en engangsavgift på $ 69.

Du kan bruke Themify-temaene på ubegrensede nettsteder. For å få tilgang til alle Themify-temaene, kan du bli med i Temaklubben for bare $ 79.

Resultatene våre

Themify Pinshop er bygget for netthandelsnettsteder. Den har en Pinterest-stildesign og uendelig rull for å vise produktene dine vakkert på en side.

Hvis du er bekymret for siden hastighet på nettstedet ditt, kan du deaktivere unødvendige animasjonseffekter i Themify Settings. Hvis du vanligvis beskjærer bilder manuelt, kan du også deaktivere innstillinger for bildeskript, noe som kan bidra til å forbedre lastetiden. Du bør også sjekke denne ultimate guiden for å øke hastigheten og ytelsen.

Vi gir Themify Pinshop 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Pinshop nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me