Templer Simfo

Ser du etter et minimalistisk WordPress-tema? Simfo er et vakkert designet tema drevet av Themify-byggherren og mange andre fantastiske alternativer. I denne Themify Simfo-gjennomgangen viser vi funksjonene og hjelper deg med å bestemme om det er det rette temaet for dine behov.


Simfo gjennomgang

Om Simfo

Simfo er et minimalistisk tema av Themify markedsplass, en kjent leverandør av WordPress-temaer og plugins. Temaet har en enkel design med subtil preg av grungy tekstur. Den har et balansert hvitt rom for innhold og funksjoner.

Themify Simfo er flott for bloggerne og småbedriftene å presentere sitt arbeid og porteføljer på nettet.

Funksjoner av Simfo

Temaet kommer med flere tilpassede innleggstyper for portefølje, glidebryter, attester og mer. Den drives av Themify-byggherren for å gjøre det enklere og raskere i redigering.

Simfo har et tilpasset panel som ivaretar alle stylingbehov for nettstedet ditt. Du kan redigere bakgrunnsfarge, lenker, meny, overskriftsbilder, overskrifter og mer fra det tilpassede panelet.

Themify epanel har de generelle innstillingene for temaet. Den har to menyer: Hoved og bunntekst. Simfo har over 5 skins med forskjellige farger for å endre utseendet og følelsen på nettstedet ditt fullstendig.

La oss se nærmere på funksjonene i Simfo-temaet:

Minimal responsiv design

Simfo er et minimalt responsivt tema som fungerer bra på alle skjermoppløsninger. Fra stasjonær datamaskin til mobil og nettbrett, justerer temaet etter størrelsen på skjermen med fantastisk visning av innholdet.

Du kan også justere responsive alternativer manuelt fra Themify Simfo-innstillingene i epanelen.

Responsiv utforming

Den er testet med alle de store nettleserne på internett og har fungert bra for alle brukere.

Simfo Skins

Det er over 5 skins tilgjengelig i Simfo-temaet. Den har nyanser av gul, rosa, blå, krem, svart og flere farger. Standardhuden er hvit.

Temaskins

Du kan enkelt skifte til hvilken som helst temahud og endre utseendet på nettstedet helt uten å forstyrre innholdet. Ulike farger i disse temaskinnene hjelper deg med å finne riktig match med forretningstemaet ditt.

Utvalgt glidebryter

Simfo har en omtalt glidebryter som kan styres fra temainnstillingene i Themify-epanelen. Du kan imidlertid vise glidebryteren i to former: innlegg og Bilder.

Hvis du vil legge til innleggets lysbilder, kan du gå til lysbilder posttype i WordPress-administratoren din og lag lysbildene med tekst.

Legg til lysbilder

I temainnstillingene kan du bla til Glidebryteren for hjemmesiden innstillinger. Den lar deg velge om du trenger en glidebryter eller bildeslider.

Glidebryteren epanel

De andre innstillingene er i henhold til valget ditt mellom innlegget eller glidebryteren, så hvis du velger den Bilder alternativet, må du legge til bilder én etter én.

Bilder Glidebryter

Du kan legge til URL-en og tittelen på bildet. Det lar deg også koble lysbildet til hvilken som helst nettside.

Kundevurderinger

I en hvilken som helst personlig blogg eller bedriftsnettsted fungerer kundevurderinger veldig bra for å tiltrekke og konvertere brukere med Sosialt bevis. Simfo har en egen seksjon for å legge til kundevurderinger som vil vises vakkert på nettstedet ditt.

Kundevurderinger

Denne delen hjelper deg med å redigere eventuelle attester for feil.

Velkomsttekst

Simfo har muligheten til å vise velkomsttekst på hjemmesiden til nettstedet ditt over glidebryteren og under menyen. Du kan legge til denne velkomstteksten enkelt fra temainnstillingene i epanelen.

Velkomsttekst

Hvis du lar velkomsttekstfeltet stå tomt, vil det ikke vise noe, og plassen blir automatisk justert.

Bunntekst Widgets

Det er plass til opptil 4 bunntekst-widgeter, og stilen kan velges fra temainnstillingene i epanelen. Widgets kan legges til fra de generelle WordPress widget-innstillingene.

Bunntekstinnstillinger

Du kan også legge til bunntekst fra Themify-epanelen. I disse tekstfeltene kan du også inkludere lenker for copyright på nettstedet.

Tilpasset panel

Det tilpassede panelet med Simfo-tema ligner mange andre Themify-temaer. Det har alternativene for grunnleggende og avanserte innstillinger for å style nettstedet ditt.

Tilpasset panel

Disse stylingsalternativene er som kroppsfarge, lenker, overskrifter, bakgrunn, nettstedslogo og tagline, hovednavigering og mye mer. Det har uendelige stylingsmuligheter, selv om du ikke kan endre noe innhold fra det tilpassede panelet. For eventuelle endringer i innhold, må du gå til Themify-epanelen i WordPress-administratoren.

Dokumentasjon og støtte

Themify Simfo har detaljert dokumentasjon som leder deg gjennom hele listen over funksjoner. Alle veiledningene er godt forklart med vakre skjermbilder og videoer.

Når du trenger hjelp, trenger du bare å skanne gjennom dokumentasjonen. Alt er listet opp i en trinnvis metode.

Themify tilbyr støtte gjennom forumene deres. De er kjent for sin raske responstid.

Themify Simfo er tilgjengelig for $ 49. Når du laster ned Simfo-temaet, vil du få et bonustema du kan laste ned gratis og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Hvis du vil ha tilgang til Photoshop-filene i tillegg til temaet for å lage designtilpasning, må du betale en engangsavgift på $ 69.

Du kan bruke Themify-temaene på ubegrensede nettsteder. For å få tilgang til alle Themify-temaene, kan du bli med i Temaklubben for bare $ 79.

Resultatene våre

Themify Simfo er bygget for personlige blogger, nettsteder og små bedrifter. Den har en minimal design, slik at alt innhold og bilder blir riktig justert med den tilgjengelige plassen.

Hvis du er bekymret for siden hastighet på nettstedet ditt, kan du deaktivere unødvendige animasjonseffekter i Themify Settings. Hvis du vanligvis beskjærer bilder manuelt, kan du også deaktivere innstillinger for bildeskript, noe som kan bidra til å forbedre lastetiden. Dette bør du også sjekke ultimate guide for å øke hastigheten og ytelsen.

Vi gir Themify Simfo 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Simfo nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map