Themify Uendelig

Leter du etter et tema med uendelig rullefunksjon? Noen ganger kan det være lurt å laste alle innleggene dine med bilder og videoer på hovedsiden. I denne Themify Infinite-gjennomgangen vil vi vise deg funksjoner og hjelpe deg med å avgjøre om dette temaet passer for nettstedet ditt.


Themify Infinite Review

Om Themify Infinite

Themify Infinite er et WordPress-tema som tilbyr innhold på hele siden, slik at innleggene dine vises vakkert i alle skjermstørrelser. Brukerne dine kan bla ned til så mange innlegg de vil lese, og det er også funksjonelt for produktsidene dine. Navnet Infinite definerer kjernefunksjonen i en uendelig rulle i dette temaet.

Dette temaet inkluderer Themify Builder, flere innleggsoppsett, WooCommerce, fantastisk meny, to typer navigasjon og mer.

Funksjoner ved Themify Infinite

Themify Infinite har mange unike funksjoner for å bygge en perfekt mote-, fotograferings- eller reiseblogg. Det kommer med bilder og videoer i full bredde, fantastisk meny med miniatyrbilder, fremdriftslinjer og oppsett. Akkurat som alle andre Themify-temaer, kommer Infinite også med Themify-byggherre. Denne dra og slipp-byggherren lar deg designe innlegg og sider, endre responsive breakpoints, animasjonseffekter og mer som du forestiller deg at det skal være.

La oss se på funksjonene i Themify Infinite, slik at du kan bestemme om det er det riktige valget for dine behov.

Uendelig rulling

Dette temaet har den uendelige bla på alle sider som inkluderer hjemmesiden, interne sider og produktsider. Innholdet lastes bare når brukeren ruller ned.

Det er en fantastisk funksjon gjør nettstedet ditt raskere når den først lastes inn i nettleseren. Imidlertid er det en fremdriftslinje i bunnen når du blar til den siste for å vise nytt innhold pent.

Innleggsoppsett

Å ha flere postoppsett hjelper deg med å gjøre et enkelt valg å vise innhold på nettstedet ditt. Du har muligheten til å vise miniatyrbilder med innhold på forskjellige måter.

Innleggsoppsett

Innleggsoppsettet inkluderer listevisning, rutenett 4, rutenett 3 og mer. Du kan endre disse innstillingene når som helst for å få det beste resultatet.

Responsiv og Retina Ready

Themify Infinite er et mobilt responsivt tema som fungerer utmerket i alle skjermstørrelser. Retina-klar-funksjonen viser skarpe bilder på alle mobile enheter. Den er optimalisert for bedre rangering av søkemotorer og brukerne dine kan glede seg over en flott visning av nettstedet ditt i hvilken som helst nettleser eller mobil.

Temaskins

Temaskins er tilgjengelige i dette temaet som en kjernefunksjon. Det er flere fargeskinn tilgjengelig for topplinjen på nettstedet.

Tema Uendelig Skins

Hvis du har et fargetema for din logo, vil dette alternativet til Themify Infinite hjelpe med å velge temahud. I tilfelle du har en enkel logo eller tekst i svart farge, så kan du velge No Skin-alternativet som viser topplinjen i standard hvitfarge.

Mega Menu

Themify Infinite har en unik meny i tidsskriftsstil som gir deg mange alternativer å legge til i den. Du kan legge til widgets, tags, Twitter, produkter, tags og mer i menyen.

Denne menyen med flere kolonner hjelper deg med å lage kraftig navigasjon på nettstedet ditt. Du kan også vise de siste innleggene dine og mye mer.

tilpasning

Som standard er det en tilpassing i WordPress som du kan bruke til å gjøre raske endringer på nettstedet ditt. Imidlertid kommer Themify Infinite med en egen innebygd tilpassing som har gode funksjoner for å redigere temainnstillingene.

Themify uendelig tilpasse nettsted

Hvis du klikker på Avanserte alternativer, ser du et detaljert panel for å tilpasse nettstedet ditt. Få av de viktige alternativene er diskutert nedenfor:

 • Overskrift: Du kan redigere det indre bakgrunnsbildet, skrifttypene og koblingen.
 • overskrifter: Rask og super kontroll over overskrifter for å endre farge, skriftstørrelse, skriftfamilie og andre stylingalternativer på alle sider og innlegg.
 • Hovednavigasjon: Full stylingalternativer for meny, inkludert styling av lenker, rullegardinstyling og styling av containere.
 • sidebar: Tilpass sidefeltets font, widget-styling, link styling, container styling og mer.

Dokumentasjon og støtte

Dokumentasjonen til Themify Infinite har en lang rulle som leder deg gjennom installasjonen av tema og liste over funksjoner. Alle opplæringsprogrammer er godt forklart trinn for trinn med skjermbilder.

Hvis du trenger hjelp, trenger du bare å sjekke dokumentasjonen som følger med, så vil du bli kjent med løsningen for spørringen.

Themify tilbyr støtte på egne fora og e-post. Du kan legge inn spørsmålene dine på disse forumene for en rask respons.

Du kan kjøpe Themify Infinite for en engangsavgift på $ 49. Det kommer med et buy en get one-tilbud, slik at du kan laste ned et annet tema gratis. Du har lov til å installere temaet på så mange nettsteder du ønsker.

Themify-temaer kommer med ett års støtte og oppdateringer. For å få tilgang til alle Themify-temaene, kan du bli med i Temaklubben for bare $ 79.

Resultatene våre

Themify Infinite er et WordPress-tema for fotografer, motebloggere, klær og modellering og mer. Med sin uendelige rulle kan den engasjere besøkende i en lengre periode.

Du kan legge til bilder eller videoer i full størrelse (1200px X 600px) som kjente bilder for innleggene dine. Innholdet lastes bare når brukeren ruller ned, slik at det gjør nettstedet ditt raskere for en god brukeropplevelse.

Vi gir Themify Infinite 5 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få uendelig nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map