Astra Theme Review: Är detta gratis WordPress-tema något bra?

Letar du efter ett gratis lättvikts WordPress-tema och undrar om Astra WordPress-tema kan vara det bästa alternativet?


Astra är ett av de snabbast växande mångsidiga WordPress-teman i WordPress-förvaret. Det låter dig skapa vackra webbplatser inom några minuter tack vare det stora biblioteket med förbyggda webbplatser. Oavsett om du vill bygga en portfölj, en WooCommerce-butik eller en företagswebbplats, kan Astra vara ditt alternativ.

Här kommer vi att diskutera Astra-temat i detalj, så att du kan ta reda på om det är det bästa alternativet för din webbplats.

Astra Theme: En översikt

Astra-tema

Astra är ett gratis WordPress-tema som är designat med nybörjare i åtanke. Dess användarvänliga gränssnitt gör det enkelt att ge din webbplats det bästa utseendet utan att koda en enda rad.

Astra är utvecklad av Brainstorm Force, ett företag som har funnits i WordPress-marknaden i över 10 år nu. Det bästa med Astra är att den är lätt och byggd för snabb sidåtergivning. Det behöver mindre än 50 kB utrymme och laddas på bara 0,5 sekunder med standard WordPress-data.

Det fungerar också sömlöst med olika sidbyggare som Elementor och Beaver Builder och flera andra populära plugins som gör det till ett idealiskt val för både nybörjare och webbutvecklare.

Låt oss titta på vilka andra funktioner Astra erbjuder.

Astra Theme Review: Funktioner

Med sin lista över kraftfulla funktioner är det inte förvånande att Astra redan har använts av 700 000 användare. Här är en snabb sammanfattning av vad den erbjuder.

1. Bibliotek med förbyggda webbplatser

Astra demosajter

Astra erbjuder ett stort bibliotek med förbyggda webbplatser. Detta hjälper dig inte bara att spara tid utan ger dig också ett försprång på att bygga och anpassa en webbplats.

I mallbiblioteket hittar du två olika mallalternativ: gratis mallar och premiummallar. Gratis mallar kan användas tillsammans med någon av de gratis populära pluginprogrammen för sidbyggare, till exempel Beaver Builder, Elementor, etc. Om du inte är intresserad av att installera en sidbyggare kan du fortfarande importera webbplatser för readymade som fungerar med Gutenberg editor, den byggda -in WordPress-redaktör.

Premiummallar är taggade som Agency, som endast är tillgängliga med Mini Agency Bundle eller Agency Bundle-licenser för Astra-tema. För att importera ett demonstrationsmallbibliotek måste du använda ett gratis plugin, känt som startmallar.

2. Sömlös integration med populära plugins

Astra kompatibilitet

Eftersom Astra är byggt som ett lätt tema, levereras det inte med flera uppblåsta och oönskade funktioner. Istället kan du använda valfri WordPress-plugins på din webbplats för att göra vad du vill. Det bästa är att Astra är kompatibel med nästan alla populära WordPress-plugin.

Låt oss titta på några av de populära plugins som är kompatibla med Astra:

 • WooCommerce: Bygg enkelt en onlinebutik
 • Sidbyggare: Astra stöder Beaver Builder, Elementor och mer
 • Och många fler: Andra populära plugins inkluderar, men inte begränsat till LearnDash, Toolset, Yoast och mer

3. Snabb, lätt, SEO-vänlig

Astra är fjäderlätt och behöver mindre än 50 kb resurser, vilket gör det till ett av de snabbaste WordPress-teman som finns. Temat kommer också med den nödvändiga Schema.org-markeringen du behöver för att hjälpa sökmotorerna att ge mer informativa resultat från din webbplats.

4. Översättning & RTL Klar

Om din webbplats serverar engelskspråkiga engelska kan Astra vara ditt bästa val eftersom det är lätt att lokalisera webbplatsen med Astra. Du kan också översätta det till RTL-språk som arabiska.

Astra: Användarvänlighet

Astra är ett nybörjarvänligt tema som låter dig anpassa din webbplats utan kodning. När du installerar temat på din webbplats kan du gå till Utseende »Astra-alternativ till vänster på skärmen.

Här ser du flera alternativ. Den första erbjuder snabba länkar till kundanpassaren. Du kan enkelt klicka på dem och arbeta med logotypen, teckensnitt, sidhuvud och sidfot på din webbplats.

Astra-alternativ

Anta att du vill anpassa sidfoten. Du kan helt enkelt klicka på Alternativ för sidinställning under Länkar till Customizer-inställningar. Detta tar dig till kundanpassaren där du kan börja arbeta med din sidfot.

Klicka bara på pennikonen i sidfoten så ser du olika alternativ på vänster sida av skärmen.

Astra anpassare

Du kan nu välja en layout och lägga till ditt eget innehåll med alternativen till vänster. Du har också möjlighet att anpassa bredden på din sidfot, lägga till en kant, bild och färg till den. Om du vill lägga till en widget, text- eller sidfotmeny till din sidfot markerar du bara den med rullgardinspilen under Sektion 2.

För att få din sidfot att sticker ut kan du lägga till en annan färg i din text och dina länkar. Här är en snabb titt på den ändrade sidfoten med Astra.

Anpassad sidfot

Detta är bara ett exempel. Du kan använda din fantasi och ge den vilken look du vill ha. Du kan följa samma process för varje del av din webbplats och få fram det bästa utseendet som det förtjänar.

Nästa alternativ visar de tillgängliga alternativen med Pro-versionen av temat. Om du vill använda dessa alternativ måste du uppgradera ditt tema till premiumversionen. Fram till dess kan dessa alternativ inte nås.

Astra pro funktioner

Om du bläddrar längre ner på skärmen ser du de gratis plugins som temat rekommenderar. Om du vill använda dem klickar du bara på Aktivera -knappen bredvid det plugin du vill och du är bra att gå.

Astra-gratis plugins

Astra: Dokumentation & Stöd

Idealt är Astra lätt att använda. Men även om du har problem med att använda den kan du alltid kolla in dokumentationen för att hitta en lösning. De har en uppsättning vanliga frågor som svarar på nästan alla möjliga frågor du kan ha.

Du kan också gå med i deras Facebook-grupp och kolla in dess diskussionsforum för användare för att se om ditt problem har ett svar. Om du fortfarande inte kan hitta ett svar kan du nå ut till deras supportteam genom att höja en biljett.

Astra temapriser

Astra-temat kan laddas ner gratis. Men om du vill utöka dess funktioner kan du uppgradera din plan till Pro-versionen som kostar bara 59 dollar.

Den goda nyheten är att om du inte gillar deras Pro-version kan du få tillbaka pengarna inom de kommande 14 dagarna.

Vad vi tycker om Astra-tema – Vår bedömning

Astra är ett bra alternativ för alla som letar efter ett nybörjarvänligt tema för att göra sin webbplats visuellt fantastisk. Det har ingen inlärningskurva alls.

Du kan antingen använda en av dess demosajter med deras gratis start-webbplats plugin och finjustera den lite innan du äntligen lanserar den eller skapa en helt ny design från början.

Hursomhelst kommer du att ha en fantastisk tid att designa din webbplats med Astra, särskilt med dess fantastiska hastighet och prestanda.

Under tiden, om du vill ge din webbplats med fler funktioner, här är en lista över några av de måste-ha plugins.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 4,8 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Astra nu »
Få 10% RABATT på Astra »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map