Avada-tema

Avada er det mest solgte WordPress-temaet gjennom tidene på Themeforest. I denne Avada-temavurderingen vil vi se på hva som gjør Avada så utrolig populær blant WordPress-brukere.


Avada tema gjennomgang

Om Avada Theme

Avada er opprettet av ThemeFusion, et amerikansk basert webdesignteam grunnlagt av Luke Beck og Muhammad Haris. Avada ble første gang presentert for salg i 2012, siden det kontinuerlig er det mest solgte WordPress-temaet i markedet.

Det har mer enn 170 000 kunder, og ThemeFusion har solgt mer enn $ 5 millioner verdier for varer så langt.

Vi tror at Avada kan gjøre livet ditt enklere, og det gjør oss veldig glade. Vår første prioritering er deg, brukeren, og vi lever ut dette ved å gi hver eneste bruker topp støtte. Når du trenger hjelp, kan du stole på oss. Vi oppfordrer deg til å prøve Avada, det vil endre synet ditt på hva et WordPress-tema kan gjøre.

– ThemeFusion Team

Avadas suksess er en historie som er veldig imponerende. La oss se på funksjonene den tilbyr.

Funksjoner

WordPress brukes på 23% av alle nettsteder i verden. Det finnes alle slags nettsteder som kjører på WordPress, og de trenger alle et tema som kan passe til deres krav.

Avada-funksjoner

Avada er kjent som bryterhærkniven til WordPress-temaer. Det har oppnådd dette omdømmet ved å tilby et bredt spekter av funksjoner bygget med temaet.

Ubegrensede design

Avada-temaet har ubegrensede designalternativer. Det lar deg lage praktisk talt enhver designstil og eliminere behovet for flere temaer. Det er et veldig brukervennlig panel med temalternativer som lar deg velge ubegrensede farger og stiler. Gjør det mulig å bruke et populært tema og fremdeles ha et design som er unikt ditt.

avadadesigns

Fullt responsiv

Mobil og nettbrett lager en stor del av internettrafikken. Dette er grunnen til at hvert nettsted må være lydhør, slik at det ser bra ut på mindre skjermer. Avada er fullstendig responsiv utenfor boksen. Det lar deg også endre bredden på containere og bokser uten å bryte den responsive utformingen.

Fusion Core

Fusion core er en plugin som kommer med alle Avada-temaer. Den er designet spesielt for å jobbe med Avada, og den tilfører en ekstremt enkel å bruke Fusion-sidebygger. Ved hjelp av sidebygger kan du designe dine egne sider ved å bruke alle funksjonene i Avada. Fusion core inkluderer også Fusion Slider, kortkodegenerator og mega-meny.

Når du prøver dette temaet, vil du ikke søke etter et annet. Noen gang. Bare fantastisk på alle måter du muligens kan forestille deg.

-Drazencro, Themeforest-bruker

integrasjoner

Avada er fullt kompatibel med WooCommerce-plattformen. Integrasjonen er utrolig vakker og gir deg nok verktøy til å legge til landingssider, bloggseksjon, portefølje eller noe annet innhold du vil legge til.

Avada-woocommerce

Avada er også fullt kompatibel med bbPress-fora. Du kan opprette fora uten å bekymre deg for å sette opp et eget tema for fora. Det integreres vakkert med resten av nettstedet ditt.

Dette kraftige temaet kommer også med innebygde stiler for Gravity Forms, Contact Form 7, The Events Calendar, WPML, etc..

plugins

Avada kommer med en håndfull plugins som leveres med hver lisens. Du får en kopi av Fusion Core-plugin som er skrevet av Avadas team for å jobbe spesifikt med Avada. Denne pluginen har glidebrytere, menyer, kortkoder og fullverdig moderne sidebygger.

Bortsett fra det får du også Revolution Slider, Layer Slider, Parallax Fusion Slider, Elastic Slider, alle blir levert med temaet. Gjør det mulig for deg å lage vakre sider med glidebrytere og CSS 3-animasjoner.

Font Awesome Vector Icon Font

Avada kommer med fullt integrerte Font Awesome ikonoppsett som du kan bruke med kortkoder, mega-menyer, navigasjonsmenyer, sosiale widgets, sosiale menyer.

Brukervennlighet

Det er så mange alternativer og valg som følger med Avada at det høres ut som et veldig komplekst system. Vi sjekket det ut for brukervennlighet for å finne ut hvor brukervennlig det er.

Avada fungerer ut av boksen så snart du aktiverer temaet. For å komme til nivået der nettstedet ditt ser ut som en av demoene, må du imidlertid legge til innhold på nettstedet ditt. For eksempel, hvis du vil legge til glidebrytere, må du først lage glidebrytere.

Avansert administrasjonspanel for Avada

Avada kommer med veldig enkle å bruke verktøy for å lage glidebrytere, destinasjonssider og tilpasse temaet så mye du trenger. Den kommer også med en sidebygger som du kan bruke til å lage helt nye oppsett med en unik design av din egen oppretting.

Ta også en titt på denne komplette ekspertenes sammenligning mellom Divi vs Avada.

Alle disse verktøyene er veldig enkle å bruke, selv for de nybegynnere. Imidlertid får du også en sjanse til å importere demoinnhold. Bare velg en demo fra Avada-nettstedet, og du kan laste ned alt innholdet til nettstedet ditt. Nå trenger du bare å erstatte demoinnholdet med ditt eget.

Dokumentasjon og støtte

Avada Theme øker om supportteamet på deres hjemmeside. Teamet hevder at de gir reell støtte fra de faktiske menneskene som skapte temaet.

Vi er stolte av å tilby DET BESTE salgssupporten rundt. Vi bryr oss om nettstedet ditt så mye som deg, og vil hjelpe på noen måte som mulig

-Team Avada

Avada er veldig godt dokumentert. Hver funksjon i temaet blir forklart i detalj og trinnvise instruksjoner i temadokumentasjon. Dokumentasjon er også tilgjengelig for ekstra plugins som blir levert med Avada.

Resultatene våre

Etter å ha vurdert en lang liste med funksjoner, fantastisk dokumentasjon og brukervennlighet, gir vi Avada 5/5 stjerner. Det er et utmerket tema som kan brukes til å lage nesten alle slags WordPress-nettsteder som kan tenkes.

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få Avada nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map