Björk

Letar du efter att bygga den perfekta webbplatsen för ditt företag? Du kanske vill överväga att använda det enkla och eleganta temat Björk. I denna Birch-recension visar vi dig funktioner och om det är det perfekta temat för din webbplats.


Björkgranskning

Om Björk

Björk är ett lyhört WordPress-tema designat av Adam Mills.

Det är ett enkelt, elegant, iögonfallande tema som fokuserar på att skapa den perfekta webbplatsen för ditt företag. Det är ett vackert utformat tema som lockar dina användares uppmärksamhet med sina unika funktioner och olika anpassningsalternativ. Björk har massor av användbara funktioner för att göra detta tema till det perfekta för ditt företag.

Funktioner av Björk

Birch har ett brett utbud av anpassade funktioner som hjälper dig att bygga den enkla och eleganta webbplatsen för ditt företag. Typografin för detta tema är vacker och ren och hjälper dina läsare att engagera sig mer på din webbplats. Björk har många olika anpassningsalternativ för din hemsida som gör att den sticker ut och lockar dina användares uppmärksamhet.

Här är några viktiga funktioner som gör Björk-tema till ett bra val för din webbplats.

Responsive och Retina Ready

Att ha ett tema som inte svarar kan frustrera dina användare och kan orsaka lägre sökmotor ranking så att ha ett mobilkänsligt tema är mycket viktigt. Och Birch är mobilkänslig, vilket betyder att din webbplats kommer att optimeras perfekt för alla webbläsare, enheter och skärmstorlek. Dessutom är Birch Retina klar, vilket betyder att dina bilder kommer att förbli skarpa på alla enheter.

Featured Video

Utvalda videor liknar mycket en bild som visas, utom i stället för en bild har du en video. Videon kommer att locka dina användares uppmärksamhet genom att visa dem vad ditt företag har att erbjuda dem. Du kan helt enkelt lägga till en YouTube- eller Vimeo-inbäddningskod för att visa upp högst upp på din sida eller på hemsidan.

Parallaxreglage

Du kan fånga dina användares ögon med en vacker reglage för parallax på hemsidan. Skjutreglaget visar bakgrundsbilder och lager med parallaxeffekten. Många populära webbplatser väljer denna effekt för att öka besökarnas upplevelse och det borde du också göra.

Hemsida

Hemsidan kommer med många olika användbara anpassningsalternativ som gör att den sticker ut för dina användare. Alla delar på hemsidan är valfria och kan enkelt slås på / av efter behov.

Birch Review hemsida

 • Hemsida Bio: Marknadsför din biograf eller dela lite intressant information om ditt företag.
 • Sidfoten Widgets: Visa en unik samling av sidfot-widgetar för din hemsida och en annan samling för andra sidor.
 • Hemsidan vittnesmål: Markera dina bästa vittnesmål i skjutreglaget.
 • Hemsida Utmärkta inlägg: Välj från valfri postkategori för att visa ett utdrag av det senaste inlägget.
 • Startsida Utvalda sidor: Markera alla tre sidor på din webbplats.

kortkoder

Björk levereras med enkel att använda kortkoder inbyggd rätt i. Du kan enkelt lägga till knappar med anpassade meddelanden, länkar och färger utan att behöva känna till alla komplicerade koder. Kortkoder kommer att förbättra funktionaliteten och variationen i ditt innehåll enormt utan frustrationen som följer med att lära sig avancerad teknik för webbutveckling eller anställa en utvecklare för att göra kodningen åt dig. Du kan också formatera text och bilder i kolumner och visa bildspel med dina bilder.

anpassning

Björk erbjuder ett obegränsat färgalternativ så att du kan utforma alla element exakt som du vill att det ska vara. När du ändrar färgerna kan du förhandsgranska ändringarna i realtid på din webbplats. Med Birch kan du också använda valfritt Google-teckensnitt för att anpassa text och rubriktext.

Björkgranskningsfärger

Tema alternativ

Du kan använda temalternativen för att få din nya webbplats igång på några minuter och börja anpassa din webbplats med bara några musklick.

Dokumentation och support

Att köpa björk innebär att du har tillgång till gratis livstidsstöd dygnet runt. Träningsfilmer finns också tillgängliga på YouTube för att hjälpa dig förstå hur du använder Birch-temat effektivt.

Björketema kommer med en omfattande skriftlig dokumentation som täcker alla aspekter av temat.

Med varje kopia av Birch-tema får du gratis livslängdsuppdateringar som automatiskt laddas ner och installeras på din webbplats.

Björk är tillgänglig för en engångsavgift på $ 59. När du köper Björk får du tillgång till massor av olika premium-plugins som sparar dig över 150 $.

Vår poäng

Björk är det perfekta förenklade temat för att skapa en elegant, minimalistisk webbplats för ditt företag. Med sin presenterade video, kortkoder, parallaxreglage, olika anpassningsinställningar och hemsidan bio kan du skapa en mycket enkel och elegant webbplats för ditt företag.

Vi ger Birch 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa björk nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map