Bridge tema

Det finns några fantastiska multifunktionella premium WordPress-teman som finns tillgängliga på skogarna och Bridge är en av de mest populära bland dem. I denna Bridge-temaversion kommer vi att titta på dess funktioner, flexibilitet och användarvänlighet.


Översikt över temat Bridge

Om Bridge Theme

Bridge är ett mångsidigt WordPress-tema som finns tillgängligt från skogens marknadsplats. Det skapas av Qode Themes, som är en digital designbyrå. Qode-teman grundades 2013 och sedan dess har de släppt 15 WordPress-teman.

På en kort tid har Qode Themes förtjänat elitförfattare-märket på skog med mer än 57 000 försäljningar. De har sålt varor värda mer än 2 miljoner dollar. Företaget har för närvarande 38 anställda och de växer snabbt.

Bridge WordPress-tema är deras mest populära produkt. Det har köpts mer än 32 000 gånger med bra recensioner från kunder.

Funktioner i Bridge Theme

Precis som många premium WordPress-teman, kommer Bridge med många funktioner. Tillåter användare att skapa praktiskt taget alla typer av webbplatser utan kodningskunskap. Låt oss titta på några av funktionerna.

24 unika layouter

Bridge-tema kommer med 24 redo att använda layouter som användare kan distribuera med ett klick. Layouterna är indelade i klassiker, portfölj, blogg, rutnät, vänster meny, en sida, helskärm, landningssida och butikskategorier.

Bridge Theme Layouts

Varje layout ger dig en flexibel uppsättning design för din webbplats. Du kan använda någon av dessa layouter baserat på dina egna krav. Alla layouter är helt anpassningsbara och du kan ändra vad som helst med de inbyggda verktygen.

100+ unika demonstrationer

Bridge är utformad för att vara ett mångsidig tema. Det syftar till att tillgodose behoven på praktiskt taget alla typer av WordPress-webbplatser som kan tänkas. För att uppnå detta mål kommer det med mer än 100 unika demonstrationer med sin egen design och innehåll.

En av de vanligaste klagomålen som användarna möter med andra premiumteman är att deras webbplats inte ser ut som den demo de såg. Med Bridge-tema kan du enkelt skapa en webbplats exakt som demot med bara ett enda klick. Allt design och demoinnehåll kommer att installeras på din webbplats. Nu behöver du bara ersätta innehållet med ditt eget och du kommer att ha en webbplats redo att lanseras.

Helskärmbakgrunder och Parallaxeffekt

Bridge-tema ger dig full kontroll över hur du använder bakgrundsbilder på din webbplats. Du kan använda en bakgrundsbild på helskärm, använda en stor bild genom att anpassa rubriken. Placera uppmaningsknappar i rubriken. Denna flexibilitet återspeglas i många av de inbyggda layouterna och demonstrationerna.

Bridge ger dig också möjlighet att lägga till Parallax-lager på dina sidor. Detta ger en sida ett visuellt djup och gör att den ser mer interaktiv och engagerande ut. För att inte tala om att det imponerar användare som besöker din webbplats.

Gratis plugins ingår

Bridge-tema kommer med två premium WordPress-plugins som ingår i ditt tema. Dessa plugins är Visual Composer och Layers Slider.

Visual Composer är en av de mest populära WordPress-dra- och släppsidebyggarna. Det låter dig enkelt skapa alla typer av sidlayout som du vill använda med en enkelt dra och släpp redigerare. Visual Composer är extremt kraftfull men ändå otroligt nybörjarvänlig.

Layers Slider är ett premium-WordPress-skjutreglage-plugin som gör att du kan skapa vackra bildreglage, videoliders, med fantastiska CSS-animationer och 3D-effekter.

Integration med andra WordPress-plugins

En av de största bekymmerna för användare när de köper ett premium WordPress-tema är om det skulle fungera med en av de plugins som de vill använda. Bridge kommer med fullt stöd för många av de gratis och betalade WordPress-pluginsna ur lådan.

Bridge WooCommerce-stöd

Det är helt kompatibelt med WooCommerce, som är en av de mest populära e-handelsplattformarna för WordPress-webbplatser i världen. Bridge kommer med redo att använda butiksmallar som skulle ta över din WooCommerce-butik och kommer att visa den vackert utan ansträngning.

Bridge-tema är också kompatibelt med WPML, ett WordPress-plugin för att skapa flerspråkiga webbplatser. Det innehåller också stilar för Gravity-formulär, kontaktformulär 7 och Google Maps.

Mega-meny

Bridge tema har intuitiva sätt att skapa navigationsstrukturen på din webbplats. Det har också inbyggt stöd för att bygga Mega Menus. Användare kan anpassa både standard- och mobilmenyer. Du kan också skapa breda eller normala undermenyer samtidigt. Det finns till och med alternativet att välja en bred menylayout med eller utan ikoner. Du kan också lägga till widgetar i en av kolumnerna i den breda menyn och skapa en önskad layout.

Diverse funktioner

Bridge tema erbjuder mycket mer än bara standarduppsättningen funktioner. Som vi sa att det är ett kraftcenter och det är utformat för att vara tillräckligt flexibelt för alla typer av webbplatser. Här är några fler funktioner som du hittar med Bridge-temat.

 • 600+ Google-teckensnitt
 • 80+ Kortkoder
 • Översättningsklar med fullt RTL-stöd
 • Inbyggd portfölj, galleri, vittnesmål
 • Murverk rutnätlayout
 • Klibbig rubrik
 • Uppmaningsknappar
 • CSS 3-animationer
 • Ajax-sidövergångar
 • Infografik och räknare
 • Font Awesome och Font Elegant icon packs
 • Sociala knappar
 • Helskärmssökning
 • Helskärmsmenyer
 • Och mycket mer…

Dokumentation och support

En av de viktigaste sakerna att leta efter när du köper ett premium WordPress-tema är dokumentation och supportalternativ. Bridge tema kommer med omfattande dokumentation. Det innehåller detaljerade artiklar med steg för steg-instruktioner om hur du ställer in din webbplats. Det innehåller också instruktioner för att använda nästan alla funktioner i temat.

Det finns också ett växande urval av videohandledning för användare som vill se hur de kan komma igång snabbt.

Professionellt expertsupport finns tillgängligt från utvecklare. De har ett välutbildat och mycket skickligt team som är angelägna om att hjälpa genom det officiella supportforumet.

Vår poäng

Bridge kommer med alla funktioner som man kan förvänta sig av ett professionellt WordPress-tema av hög kvalitet. Det har utmärkt support efter försäljning och omfattande dokumentation. Vi skulle säga att det är ett bra val för alla slags WordPress-webbplatser. Vi ger det 3,8 av 5 stjärnor.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star HalfBetyg Stjärna tom 3,5 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Skaffa Bridge nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map