Divi Theme & Builder Review (2020): Är det värt priset?

Divi är ett av de populäraste WordPress-teman på marknaden. Divi är skapat av eleganta teman, en av världens ledande WordPress-temabutiker. Det är ett vackert WordPress-tema. I den här granskningen av Divi-teman kommer vi att titta djupare på dess funktion och kolla vad allt väsen handlar om.


divi-theme

Om Divi Theme

Divi skapas av eleganta teman, som är ett av de ledande WordPress-temaföretagen i världen.

Divi ingår i Elegant Themes temaklubbmedlemskap som ger dig tillgång till 2 teman (Divi och Extra) och 2 plugins (Bloom och Monarch) till priset för ett enda tema. Du får också hundratals Divi-webbplatspaket som låter dig snabbt starta en webbplats av vilken typ som helst utan att behöva bygga från grunden.

I tio år har företaget tillhandahållit premium WordPress-stöd för sina produkter som driver ett stort antal webbplatser.

Även om eleganta teman har sitt huvudkontor i San Francisco, är de en distribuerad arbetskraft med över 70 anställda över hela världen.

Divi Theme Review: Kraftfullt temapaket med 100+ webbplatspaket

Som premiumtema och pluginutvecklare vet eleganta teman vad WordPress-användare vill ha av ett kraftfullt tema. De vill ha flexibilitet och funktioner packade i ett fint paket.

Divi var allt jag önskade! Enkla att använda moduler, dra-och-släpp-design, fördefinierade layouter, panelen Anpassa och rutan Custom CSS gör alla för ett exceptionellt snabbt och effektivt sätt att skapa rena, moderna webbplatser som kunder letar efter.

-Kathy Kroll Romana

Låt oss titta på några av huvudfunktionerna i Divi Theme.

Bygg alla typer av webbplatser med Divi Builder

När du köper ett medlemskap för eleganta teman hittar du två olika smaker av Divi i instrumentpanelen: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Alla teman som släppts av eleganta teman, inklusive Divi Theme levereras med dra och släpp Divi Builder som låter dig enkelt bygga och anpassa din webbplats.

Om du vill ha ett mycket anpassningsbart WordPress-tema kan du använda Divi Theme. Alternativt, om du vill använda ett annat tema men också behöver en plug-in för att dra och släppa sidbyggare, kan du använda Divi-byggaren.

Med Divi Builders standardredigerare kan du enkelt dra och släppa rader, kolumner, element och moduler för att skapa vackra layouter på egen hand. Detta gör att du kan skapa en helt anpassad webbplats på nolltid alls utan att röra vid en kodrad.

divi-builder-gränssnittet

Varje modul i din layout kan tas bort eller dupliceras med ett klick på en knapp. Modulerna är också tydligt märkta och färgkodade så att du enkelt kan utforma en layout som fungerar för din webbplats, även om du är nybörjare.

Om du vill lägga till ett nytt avsnitt i din layout kan du göra det med 1 klick och sedan infoga nya moduler i det avsnittet med ytterligare ett par klick på en knapp.

Divis Standard Editor låter dig se “skelettet” i din webbplatslayout, det är som byggstenar för ditt webbplatstema. Men om du föredrar en temaredigerare som är lite mer visuell, oroa dig inte, Divi erbjuder det också, som vi kommer att gå igenom senare.

Kolla också: Bästa plattformar för webbplatsbyggnad

Redo att använda layouter

Divi Theme levereras med hundratals redo att använda layoutpaket. Det här är kompletta design med olika layouter och färger som ger dig ett hoppstart när du ställer in ditt tema. Alla förlagda layouter kan enkelt och oändligt anpassas.

Att använda ett webbplatspaket är särskilt användbart om du inte vill bygga en helt ny design för din webbplats från början. Allt du behöver göra är att välja rätt webbplatspaket från biblioteket och importera det till din WordPress och sedan göra nödvändig anpassning.

divi-layouter-bibliotek

Varje webbplatspaket är utformat för en specifik typ av webbplats och innehåller 7-8 sidor / layouter som är anpassade till den specifika webbplatstypen. Eftersom dessa layouter är förbyggda är allt du behöver göra att importera layouten och lägga till ditt eget innehåll.

Du kan bläddra i layouterna efter kategorier som Mode & Skönhet, teknik, hälsa & Fitness, tjänster och mer. Eller sök helt enkelt efter den perfekta layouten genom att skriva in dina sökord.

divi-yoga-layout

Som en del av Divi Design Initiative hävdar Divi att de kommer att lägga till ett nytt layoutpaket varje vecka.

Med Divi Layouts kan du enkelt och snabbt bygga webbsidor som passar dina exakta behov.

Lägg direkt från 46+ innehållsmoduler till Divi Layout

Moduler är byggstenarna i Divi-temat, även kända som element. Det finns 46 innehållsmoduler som du kan lägga till valfri sida eller layout i ditt tema. Innehållsmoduler inkluderar skjutreglaget, dragspel, portfölj, uppmaning, gallerier, videor, sociala knappar och mycket mer.

divi-innehåll-modules

Du kan enkelt lägga till innehållsmoduler för att anpassa ditt tema genom att helt enkelt dra en modul till en sida. Alternativt kan du lägga till den från Live Preview genom att klicka på (+) -knappen, hitta innehållet som du väljer och klicka på den för att lägga till den i avsnittet.

divi-add-modul

De flesta innehållsmoduler kan också anpassas, så att du inte sitter fast i standardmodulstil. Du kan välja färger, text, storlek, bild, gränser och mer.

skräddarsy-divi-modules

Detta ger dig total kontroll över hur ditt tema ser ut, så att du inte har en webbplats som ser ut som någon annans.

Superb Divi Feature: Live Preview Customizer

När du utformar din webbplats med WordPress måste du klicka på knappen Förhandsgranska för att öppna ett nytt fönster för att se hur din webbplats ser ut. Men med Divis Live Preview kan du se exakt hur din webbplats kommer att se ut när du bygger den.

divi-live-preview

Den snabba och lättanvända Live Preview-anpassaren gör att du kan ändra färger, teckensnitt, stil och mer. Detta gör anpassningen enklare för även nybörjare eftersom de kan se sina ändringar direkt och kan ångra dem när som helst.

Eftersom Divi ger dig möjligheten att anpassa ditt tema med Standard Editor eller Visual Builder, kan du välja vilket som passar bäst för dig. Eller använd en kombination av båda för att bygga ditt tema exakt som du vill.

Divis Plugin-kompatibilitet

divi-wordpress

Vill du starta en e-handelswebbplats? Divi stöder också WooCommerce, en av de bästa e-handelsplugins på marknaden, precis utanför boxen.

Med en Divi onlinebutiklayout och WooCommerce-plugin kan du snabbt bygga dina drömmar online. Din onlinebutik ser otrolig ut på alla enheter och du kan fortfarande använda ditt Divi-tema för att skapa olika avsnitt på din webbplats. Deras webbutiklayouter kommer också med alla sidor du behöver för att sälja dina produkter inklusive en vagnssida och kassasida.

Divi-butikssideslayout har också förbyggda butiksmoduler så att du enkelt kan organisera dina produkter i kategorier som presenterade, till salu och mer.

divi-online-butik

Dessutom kommer Divi på 32 språk med RTL-stöd. Översättningar inkluderar både backend och frontend på din webbplats. Det stöder också WPML så att du kan skapa flerspråkiga webbplatser med samma otroliga tema.

Sucuri Safe Theme

En säkerhetsproblem i ett WordPress-tema eller ett plugin kan äventyra säkerheten på din webbplats.

Koden bakom Divi-temat granskas av Sucuri, ett av de ledande webbsäkerhetsföretagen i världen. Efter noggrann undersökning av koden gav Sucuris säkerhetsexperter Divi sin säkra temasäl.

divi-säkerhet

Det är granskningsteamets uppfattning att detta tema har utvecklats extremt bra och som sådant förtjänar Divi-temat ett säkert tematsäl. Inga väsentliga problem identifierades under sårbarhetsbedömningen. Inga problem identifierades i kodrevisionen

– Sucuri Team

Divi-prissättning

Divi erbjuder två olika prissättningsplaner: Årlig tillgång och livstidsåtkomst. Du kan betala 89 $ per år, vilket är deras mest populära plan, eller ett engångspris på 249 $ för att få tillgång till livstid och uppdateringar. Båda planerna ger dig tillgång till alla teman (Divi och Extra) och plugins (Bloom och Monarch), temainformationer, premiumstöd, obegränsad webbplatsanvändning och en riskfri garanti.

divisprissättning

Divis kundsupport och dokumentation

När du köper Divi by Elegant Themes får du fullständig tillgång till omfattande dokumentation, supportforum och deras fantastiska supportteam.

Elegant Teman har en välutbildad personal av professionella som alltid är tillgängliga för att hjälpa till med dina temaf frågor.

Dessutom driver eleganta teman också en användbar blogg som innehåller självstudier och guider med enkla att följa steg och skärmdumpar för att hjälpa dig lära dig att göra allt och allt med Divi.

divi-support-blogg

Deras supportlicens låter dig också installera Divi på så många webbplatser du vill. Du kan till och med använda den för att bygga klientsajter.

Teknisk support erbjuds endast via biljettbaserade e-postmeddelanden.

Vår bedömning om att använda Divi Builder och Divi Theme

Vi undersökte noga de otroliga funktioner som erbjuds i Divi. Efter att ha testat det en stund, fann vi Divi vara ett utmärkt val för alla som enkelt vill bygga en fantastisk webbplats. Vi ger det 5 av 5 stjärnor.

Om du gillade vår Divi-granskning kanske du vill kolla in vår recension på WP Bakery Page Builder

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Divi nu »
Se Divi-kupong »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map