OceanWP Review (2020) – Är det värt att prova?

Letar du efter ett gratis bloggtema för din webbplats och undrar om OceanWP skulle passa bra?


OceanWP är ett av de snabbast växande gratis teman på WordPress.org. Sedan starten 2016 växte den snabbt och har för närvarande använts över 500 000 webbplatser.

I denna OceanWP-granskning kommer vi att titta närmare på de 5 aspekterna av temat.

 • OceanWP temaöversikt
 • OceanWP-temafunktioner
 • Enkel användning
 • Dokumentation & Stöd
 • Prissättning

Mot slutet av inlägget ska vi berätta vad vi tycker om temat och om det är det bästa alternativet för din webbplats.

Så låt oss komma igång.

OceanWP temaöversikt

OceanWP

OceanWP är ett av de populära WordPress-teman som innehåller flera av de senaste e-handelsfunktionerna inbyggda direkt i temat..

Detta tema erbjuder cirka 13 gratis demosajter som du kan importera med ett klick. Den kostnadsfria versionen av temat kan installeras från WordPress.org. Med en premiumlicens får du 13 premiumtillägg för att lägga till förbättrade funktioner på din webbplats.

OceanWP Review: Funktioner

Som ett gratis tema har OceanWP gjort ett bra jobb när det gäller de funktioner som den erbjuder. Du kan ha nästan allt du behöver för att utforma din webbplats.

1. Visuellt fantastiska demonstrationer

Oceanwp-demonstrationer

OceanWP erbjuder en rad vackert utformade demowebbplatser som kan importeras med bara ett musklick. Istället för att bygga din webbplats från grunden kan du använda demosidorna och justera den lite innan du äntligen lanserar den.

För att installera en demosida måste du installera ett gratis plugin som heter OceanExtra.

2. Byggt för e-handelsomvandlingar

oceanwp displayvagn

Det är enkelt att sälja produkter och tjänster med OceanWP eftersom det är helt kompatibelt med WooCommerce. Med sin premiumförlängning kan du skapa en hel del förbättrade vagnsfunktioner enligt följande

 • Native Cart Popups: Den här funktionen kan användas för att fånga dina besökares uppmärksamhet när de lägger till ett objekt i sin kundvagn.
 • Flytande Lägg i varukorg Bar: Dina kunder kommer att se tilläggskorgsfält även om de bläddrar ner på sidan. Detta tvingar dem att gå tillbaka till sin kundvagn, vilket i slutändan minskar din kundvagns uppgivningsgrad.
 • OffCanvas-filter: Hitta enkelt den produkt du letar efter med hjälp av sidofältet utan filtrering.
 • Snabbtitt: Erbjud en snabbvy av din produkt med en popup utan att omdirigera dina användare till en annan sida.

3. Mobil responsiv & SEO-vänlig

Temat har utformats med bästa SEO-metoder i åtanke. Dessutom är webbplatserna du skapar med OceanWP fullt svar, så att du kan vara säker på att det kommer att se lika bra ut på mobila enheter och på stationära datorer.

4. Kompatibilitet för Page Builder

Sidbyggare oceanwp

Om du vill ha friheten att anpassa din webbplats som du vill är OceanWP det bästa alternativet. Detta tema stöder nästan alla populära pluginprogram för sidbyggare där ute, så när det gäller anpassning är himlen gränsen.

5. Översättning & RTL Klar

OceanWP stöder olika språk över hela världen inklusive RTL-språk som arabiska. Detta är en extra fördel för webbplatser som serverar icke-engelska engelsktalande.

6. Robusta förlängningar

Extensions - OceanWP

Du kan också utöka dina webbplatsfunktioner genom att installera dess kostnadsfria och premiumförlängningar. Det erbjuder 21 tillägg, inklusive gratis och premium. Med dessa tillägg kan du fästa vad som helst på din webbplats, visa ditt Instagram-flöde på din webbplats, lägga till ett popup- och inloggningsformulär, visa din portfölj och göra mycket mer.

Enkel användning

OceanWP har designats med nybörjare i åtanke. Så det är extremt enkelt att designa och anpassa din webbplats med det här temat. Så snart du installerar och aktiverar temat på din webbplats ser du några plugin-rekommendationer, inklusive WPForms och Elementor.

OceanWP

Gå till om du vill börja anpassa temat Utseende »Anpassa.

OceanWP-tema

Du kommer nu att omdirigeras till en ny skärm med alla anpassningsalternativ till vänster och förhandsgranskningen av din webbplats till höger.

Anpassa OceanWp

Du kan helt enkelt klicka på vart och ett av dessa alternativ och anpassa din webbplats för att ge den bästa looken. Om du till exempel vill anpassa din rubrik klickar du bara på Rubrik.

Anpassa OceanWp

Under Rubrik ser du flera alternativ som:

 • Header Media
 • Logotyp
 • Meny
 • Social meny
 • Mobil menue

Under Allmän fliken du kan arbeta på sidhuvudets höjd, lägga till en ram till din rubrik, lägga till en bakgrundsfärg, justera dina rubriktexter och göra mycket mer.

oceanwp header

Under logotyp fliken kan du ladda upp en logotyp, lägga till en färg, sväva effekter osv. Under Meny fliken kan du välja dina mallar, justera dina menyer, lägga till länkar, färg, bakgrund osv.

Under Social meny fliken kan du aktivera en social meny, lägga till sociala länkar, utforma dina länkar, lägga till ett socialt länkmål, arbeta med dess färg och göra mycket mer.

OceanWP sociala länkar

Slutligen, under Mobilmeny fliken, kan du göra din webbplats lyhörd för mobila skärmar.

På samma sätt, om du vill anpassa hur dina bloggar ska se ut på din webbplats klickar du bara på blogg.

Anpassa OceanWp

Nu kan du ställa in dina arkiv- och postlayouter, välja en mobil sidofältordning, lägga till en rubriktagg, välja utdragslängd och mer. Detta kan också göras för dina enskilda inlägg.

anpassa Blogginställningar oceanwp

Processen är ungefär densamma för att anpassa olika delar av din webbplats. Så om du vill anpassa toppraden, sidofält, widgets, sidfot eller något annat, välj bara alternativet till vänster och börja anpassa din webbplats från de utökade alternativen. När du är klar med ändringarna trycker du på Publicera -knappen längst upp till vänster på skärmen för att spara dina ändringar.

I grund och botten behöver du inte lära dig någonting innan du börjar använda det här temat. Du kan göra det med några få klick även utan förkunskaper om att använda WordPress.

OceanWP – Dokumentation & Suppoprt

OceanWP har en omfattande dokumentation om hur man använder temat. Du kan leta efter den fråga som liknar ditt problem med hjälp av sökfältet och chanserna är att du har det just där.

Om du behöver direkt hjälp från deras supportteam, skicka in en biljett på deras webbplats.

OceanWP-prissättning

OceanWP är ett gratis plugin. Det fria temat erbjuder alla ovanstående diskuterar funktioner utom demo-webbplatserna. Men om du vill ha fler funktioner med temat måste du uppgradera temat till en av dess premiumplaner.

Temat är prissatt under 3 olika prisplaner:

Personlig: $ 31 för en webbplats
Företag: $ 63 för 3 webbplatser
Byrå: 103 $ för 25 webbplatser

Var och en av dessa planer erbjuder 12 månaders uppdateringar och support. Du kan också ha 8 gratis tillägg, 13 premiumtillägg och 60 pro-demonstrationer.

Vad vi tycker om OceanWP – Vår bedömning

OceanWP är ett underbart tema som kan ge din webbplats det bästa utseendet den förtjänar. Om du har produkter eller tjänster att sälja på nätet, kanske du vill överväga att köpa pro-versionen, så du får många e-handelscentriska tillägg.

Om du letar efter ett gratis tema, det är välkodat och kommer också med många förbyggda demonstrationer, är OceanWP värt att prova.

Så det handlar om OceanWP. Om du vill kolla in fler teman, kolla in de bästa WordPress-teman.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star Half 4,6 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa OceanWP nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map