Shoptimizer-granskning – det nr 1-optimerade WooCommerce-temat

Letar du efter det perfekta WordPress-temat för din WooCommerce-butik? Shoptimizer är ett av de bästa WooCommerce-optimerade teman som finns för snabbhet och konverteringar.


I vår Shoptimizer-granskning har vi testat sina löften så att du kan avgöra om det är det bästa WordPress-temat för din WooCommerce-butik.

Om Shoptimizer

shoptimizer skrivbord

Shoptimizer är en produkt av CommerceGurus, ett ledande WordPress-temaföretag som fokuserar på att skapa WooCommerce-optimerade teman. De är kända för att skapa enkla att hantera och intuitiva WordPress-teman för e-handelswebbplatser.

Med över 10 000 kunder är CommerceGurus en av de bästa WooCommerce-temaförsäljarna på ThemeForest-marknaden.

Hittills har CommerceGurus listat 13 WordPress-teman i ThemeForest. Emellertid säljs Shoptimizer-temat uteslutande på deras webbplats.

Komma igång med Shoptimizer

Till skillnad från de flesta premium WooCommerce-temat blåser inte Shoptimizer upp ditt WordPress-gränssnitt med för många menyalternativ. Alla temalternativ ingår i WordPress Customizer, så att du kan förhandsgranska ändringarna utan att behöva växla fram och tillbaka mellan din redigerare och förhandsvisningsskärmen.

För den bästa anpassningsupplevelsen föreslår Shoptimizer att du installerar en gratis plugin, Kirki, efter att du har installerat temat. Kirki-plugin ger en rik användarupplevelse till WordPress Customizer.

Efter installationen kan du hitta många olika menyer i din anpassare som visas på skärmdumpen nedan. Du kan sedan ändra färgpaletter, justera hastighetsinställningar, anpassa din rubrik och navigering och mer inom din anpassare.

temainställningar för shoptimizer

Det rekommenderas att du installerar ett annat gratis plugin, Autoptimize, vilket hjälper till att öka din webbplatshastighet ytterligare. När du har aktiverat plugin-programmet måste du utesluta följande skript från Autoptimera genom att lägga till den här raden: Kirki / moduler / webfont-loader / leverantörs typekit / webfontloader.js

autoptimize

Shoptimizer-funktioner – hur det staplar upp

Låt oss titta på hur Shoptimizer staplar upp mot andra populära WooCommerce-teman.

1. Det mest optimerade WooCommerce-temat

Om du lanserar en eCommerce-butik för första gången med WooCommerce, kan Shoptimizer-temat vara det bästa valet för dig. Temat gör det enkelt att kontrollera dina egna data med WooCommerce.

Shoptimizer byggdes baserat på de rekommenderade metoderna som föreslagits av Baymard, ett storskaligt e-handels UX-forskningsinstitut.

2. Demoinstallation med ett klick

Med Shoptimizer är det enkelt att installera demoinnehållet till din WordPress-installation. Du kan snabbt lägga till en underbar hemsida, om, kontakt, vanliga frågor och försäljningssidor med bara ett enda klick. Allt du behöver göra är att installera och aktivera One Click Demo Import-plugin genom att navigera till Utseende »Installera plugins.

När du har installerat demoinnehållet kan du justera innehållet och designen efter dina behov utan att behöva bygga från grunden. Det betyder att även om du är en nybörjare för WordPress kan du enkelt starta en konverteringsoptimerad WooCommerce-butik utan att behöva röra någon kod.

3. Byggt för hastighet och konverteringar

Webbplatshastighet är en av de viktigaste aspekterna av en e-handelsbutik. Även en andra försening kan kosta dig mycket försäljning och intäkter. För att inte nämna, du kan inte äventyra hastigheten när du väljer ett WordPress-tema för din WooCommerce-butik.

Shoptimizer är mycket optimerad för webb- och serverprestanda. Nedan följer några sätt som Shoptimizer staplar upp när det gäller prestanda och hastighet.

Minifierad CSS-skapelse:

hastighet anpassare

I din tematilpassare får du ett alternativ för automatisk minifiering av huvud CSS-filen för supersnabb laddning. Du kan också aktivera ett kritiskt CSS-formatmall i din anpassare så att din webbplats laddas nästan omedelbart för dina kunder när de kommer. Det här kan vara en enorm milstolpe för omvandlingen för din e-handelsverksamhet.

Googles fyrrevision:

shoptimizer hastighetsrevision

Lighthouse är ett verktyg med öppen källkod från Google som låter dig granska en webbapp för tillgänglighet, progressiva webbappar och mer. Shoptimizer-revisionen ger en bra totalresultat.

4. Förbättra din produktkategori SEO

Utan tvekan kan du genom att ha ordentligt optimerade kategorisidor få höga rankningar för de sökord du riktar dig in. Faktum är att kategorisidor gör det enkelt för dina användare och sökmotorer att navigera till din webbplats. Det hjälper dina användare att begränsa sina val snabbt och hitta rätt produkter.

shoptimizer produktkategori seo

För att förbättra din produktkategori SEO har Shoptimizer inkluderat ett ytterligare fält för produktkategorier. Det innebär att du, förutom att lägga till markerad kategoritekst och en bild till toppen, också kan lägga till ytterligare nyckelrik kopia under din kategorisida för bättre placering av sökresultaten..

Temat kommer även med den nödvändiga Schema.org-markering du behöver. Detta hjälper sökmotorer att bättre förstå innehållet på din webbplats.

Relaterad: Bästa riktiga utdragsprogram för att explodera organisk trafik.

5. Bästa shoppingupplevelse

För att ge kunderna den bästa shoppingupplevelsen inkluderar Shoptimizer handplockade e-handelsfunktioner som har visat sig öka din e-handelsverksamhet till nästa nivå.

Så här tillhandahåller Shoptimizer den bästa shoppingupplevelsen för dina användare.

Enkel produktupptäckt:

shoptimizer produktupptäckt

När du söker efter dina produkter behöver dina kunder inte nödvändigtvis lämna sidan för att se toppresultaten. De auto-fullständig sökning -funktionen visar direkt resultaten under sökfältet. Det betyder att dina kunder kan välja rätt produkt på några sekunder.

Mega Menu Support:

support för shoptimizer mega

Lägga till en mega-meny är ett utmärkt sätt att visa upp dina presenterade produkter i din översta navigationsfält. På så sätt, när en användare svävar över ett menyalternativ, kan du visa en dropdown med dina bästsäljande produkter och underkategorier.

6. Arbetar med stora sidbyggare

En av de bästa sakerna med Shoptimizer är att det fungerar med alla större sidbyggare. Om du letar efter ett WooCommerce-tema som fungerar bäst med din favorit WordPress-sidbyggare, kan Shoptimizer vara det bästa valet.

Dokumentation och support

Till skillnad från andra teman är Shoptimizer-temat exklusivt tillgängligt på CommerceGurus webbplats.

Du kan köpa Shoptimizer-temat för bara 99 dollar. Med GPLv2-licensen (eller senare) kan du använda temat på så många webbplatser du vill. Men ditt enda köp ger dig rätt till support på en webbplats. Shoptimizer levereras med ett meddelandesystem som ber dig i administratörspanelen för nya uppdateringar.

Deras dokumentation leder dig genom alla aspekter av att bygga en webbplats med Shoptimizer. De erbjuder support via e-post.

Vår dom om Shoptimizer för WooCommerce-butiker

Om du letar efter ett allt-i-ett WordPress-tema för att köra en eCommerce-butik som drivs av WooCommerce, rekommenderar vi starkt att du installerar Shoptimizer.

Till skillnad från de flesta andra premium WooCommerce-temat, uppblåser Shoptimizer inte din WordPress-admin med ett överflöd av menyalternativ. Alla temalternativ ingår i din WordPress-anpassare, vilket innebär att du enkelt kan anpassa din webbplats genom att titta på live-förhandsvisningen, utan att behöva växla fram och tillbaka mellan din redaktör och förhandsgranskningen.

Importören för dummyinnehåll gör det enkelt att bygga en vacker webbplats på några minuter, inte timmar. Eftersom det stöder de flesta WordPress-sidbyggare är det en väldig vind med Shoptimizer att bygga en webbplats.

Om du gillade den här artikeln kanske du också vill läsa vår artikel om de bästa sidbyggarna för WordPress.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star Half 4,6 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Skaffa Shoptimizer nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map