Solstånd

Vill du ha ett mångsidigt WordPress-tema för din webbplats? Solstice är ett färgstarkt tema från Mojo Marketplace med fantastiska alternativ som du inte vill missa. I denna Solstice-granskning visar vi dess funktioner och hjälper dig att avgöra om det är rätt tema för dina behov.


Solstice Review

Om Solstice

Solstice är ett retinaoptimerat WordPress-tema av Mojo Marketplace, en välkänd webbutik för mångsidiga teman.

Detta tema har en färgstark, ljus och lyhörd layout. Det är bäst för fotografer, innehållsförfattare, onlinebutiker och mer. De obegränsade färgerna och anpassningen gör Solstice till ett fantastiskt tema.

Funktioner i Solstice

De flesta teman på Mojo Marketplace är laddade med fantastiska funktioner. På samma sätt har Solstice de bästa alternativen för dig att designa din webbplats utan att komma in i kod.

Den kraftfulla WordPress-anpassaren har allt du behöver för att skapa en perfekt webbplats. Solstice har massor av funktioner som sociala ikoner, anpassad “Om mig” widget, widgetområden, färger, portfölj och mer.

Låt oss ta en detaljerad titt på dess funktioner:

Header och Call to Action

Solstice har rubrikinställningarna i panelen för temaanpassning. Det gör att du enkelt kan lägga till logotypen, sidtitel och välja rubriklayout. Det finns tre layoutalternativ för rubriken.

Rubrikinställningar

Under dessa alternativ hittar du inställningarna för uppmaning till handling. Du måste aktivera den och lägga till texten, länken osv.

Uppmaning till handling

Menyn har ett annat avsnitt i anpassningen. Det kan också skapas från menyinställningarna i WordPress-administratören.

Anpassad hemsida

Startsidan för din webbplats kan ställas in från WordPress-anpassaren i Solstice-temat. Normalt finns det begränsade alternativ i andra tematilpassare. Solstice lägger dock till allt för dig i kundanpassningen för att enkelt skapa hemsidan.

Du kan välja mellan vad som ska visas, aktivera eller inaktivera bildspel med detaljerade alternativ, presenterade sidor, presenterade inlägg, välkomsttext och mer.

Hemsidainställningar

Bläddra bara ner i anpassningspanelen med hemsidainställningarna för de andra alternativen. Det gör att du enkelt kan lägga till välkomsttexten också.

Välkommen text

Alla ändringar du gör i kundanpassaren kan ses på höger sida av skärmen. Se till att kontrollera allt innan du träffar Spara och publicera knapp.

Färger på webbplatsen

Från sidhuvud till sidfot, bakgrund, menyer, länkar, knappar och alla färger kan enkelt ändras från anpassningspanelen i Solstice-tema.

Färger

När du klickar på ett färgalternativ öppnar det en visualiserare för dig att helt enkelt välja färgen efter behov.

Sociala ikoner

Sociala ikoner visas i sidfoten på Solstice-temat. Det beror på dig för att aktivera eller inaktivera visningen av dessa ikoner från sidfoten.

Sociala ikoner

När du är aktiverad kan du enkelt lägga till länkarna till dina sociala profiler som Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn och mer.

Du kan också lägga till en anpassad länkikon i slutet av dessa inställningar. Det finns många alternativ för sociala profiler. Om du inte vill ha dem alla kan du enkelt inaktivera genom att avmarkera valfritt alternativ.

Footer Text

På samma sätt som alla andra alternativ i temat kan du också lägga till sidfotens text från WordPress-anpassningspanelen.

Footer Text

Det är enkelt att du lägger till texten i två rader separat. Du kan också lägga till länkarna eller någon anpassad stylingkod i dessa sidfotfält.

Portfölj och vittnesmål

Det finns två anpassade inläggstyper som läggs till i WordPress-administratören efter att du har aktiverat Solstice-temat. Dessa inläggstyper för portfölj och vittnesmål liknar WordPress-sidor och inlägg.

Du kan lägga till din portfölj och kundbedömningar från dessa inläggstyper på din webbplats.

Widgetområden

Solstice-temat har 4 widgetområden. Tre sidfält och en sidfot-widget-widget för att lägga till text, länkar och andra widgetar på webbplatsen.

Widgetområden

Du kan visa olika widgetar på huvudsidan, sidosidan och sidfältet. Du kan dock lägga till widgets i sidfoten också. Alla widgetområden har instruktionerna som ges för att förstå vad som ska visas på vilken plats.

Andra inställningar

Det finns ett avsnitt för inställningar på Solstice-anpassningspanelen. Det här avsnittet låter dig lägga till bakgrundsbild, webbplatsikon och Google Analytics-integration.

inställningar

Alla dessa inställningar kommer med dess instruktioner för att ställa in, så att du kan hålla problemfri när du skapar din webbplats.

Dokumentation och support

Solstice-temat har en detaljerad dokumentation som tydligt förklarar hur du kommer igång din webbplats / blogg snabbt och enkelt.

Solstice är tillgängligt för en engångsavgift på $ 59 för en enda webbplatslicens. Du kan också köpa en 5-platsslicens eller en utvecklarlicens. Vid behov kan du också inkludera tilläggstjänster i ditt köp, som WordPress-temainstallation och WordPress-säkerhetskopiering.

Du kan posta dina supportfrågor genom att logga in på Mojo marknadsplats. I bottenlösa teman löser teamet bakom Solstice alla supportfrågor i tid. Du kan emellertid också skicka e-post till dem för frågor.

Vår poäng

Solstice är ett mångsidigt WordPress-tema från Mojo Marketplace för din personliga blogg, fotografering, konst- och hantverksbyråer, innehåll, online shoppingföretag och mer. Med Solstice kan du enkelt komma igång med din webbplats. Om du behöver hjälp kan du enkelt hitta en lösning genom att hänvisa till dokumentationen.

Temadesignerna och alternativpanelen gör anpassningen enkel.

Vi ger Solstice 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 0,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Solstice nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me