Temna Elegant

Letar du efter ett tema som skapar en elegant blogg åt dig? Du kanske vill överväga att använda det mångsidiga Themify Elegant-temat. I den här Themify Elegant-recensionen visar vi dig funktionerna och om det är det perfekta temat för din webbplats.


Themify Elegant Review

Om Themify Elegant

Themify Elegant är ett mångsidigt, elegant tema som tar fram alla snygga animationer och grafisk effekt och fokuserar på ditt innehåll. Därför är namnet elegant med det rena, enkla utseendet och den vackra typografin. Detta tema inkluderar Themify Builder, olika layoutalternativ, 2 olika anpassade inläggstyper och WooCommerce.

Feature av Themify Elegant

Themify Elegant erbjuder många olika funktioner för dig att skapa en portfölj för din webbplats eller blog. Themify Elegant stöder olika rutbaserade layouter som anpassar sig perfekt för att passa på skärmen oavsett skärmstorlek. Precis som alla andra Themify-teman, kommer Elegant också med Themify-byggaren, en dra-och-släpp-byggare som låter dig designa dina inlägg och sidor som du föreställer dig.

Här är några viktiga funktioner som gör Themify Elegant tema till ett bra val för din webbplats.

Responsive och Retina Ready

Detta tema är mobilkänsligt, vilket betyder att din webbplats kommer att optimeras perfekt för alla webbläsare, enheter och skärmstorlek. Att ha ett mobilkänsligt tema är viktigt eftersom ett icke-svarande tema kan frustrera dina användare och orsaka lägre rangering av sökmotorer. Dessutom är detta tema retina redo, vilket betyder att dina bilder förblir skarpa på alla enheter.

Dra och släpp Builder

Temat ingår i Themify builder, ett drag and drop-verktyg som hjälper dig att skapa alla typer av layouter utan att behöva anställa en utvecklare.

Alternativet Themify-byggare är tillgängligt i post-, sid- och portföljredigerare. Bäst av allt, det gör att du kan redigera innehållsmoduler från framsidan på din webbplats, så du behöver inte växla mellan förhandsgranskningsfliken och sidredigeringsfliken för att granska stilen.

Anpassade inläggstyper

Inläggstyper gör det lättare att lägga till och kontrollera olika typer av innehåll på din webbplats. Themify Elegant innehåller två olika anpassade inläggstyper:

 • Portföljens inläggstyp: Visa upp ditt arbete och bli märkt genom att skapa en portfölj.
 • Team Post Type: Var och en av dina teammedlemmar kan ansluta sina sociala medier till sina profiler.

WooCommerce

Themify Elegant kommer med WooCommerce-styling för att skapa en elegant eCommerce-butik. Att använda ett WooCommerce-klart tema innebär att butiken ser snygg ut utan att användaren behöver utforma det med CSS. Med det här temat kan du sälja dina produkter och tjänster i specialdesignade produktlayouter med Themify Builder och dess bekanta drag-and-drop-funktion.

Tillsammans med den inbyggda WooCommerce-funktionen skapade Themify också ett WooCommerce-tillägg som låter dig placera dina produkter var som helst på din webbplats.

Det ger dig funktioner som up-selling och cross-selling, utan problem. Det är också mobilvänligt, så du behöver inte oroa dig för att skapa olika versioner för olika enheter.

WooCommerce levereras med det flexibla fraktalternativet som gör det lättare och snabbare för dig att leverera dina produkter överallt i världen.

Andra coola funktioner

Med Themify Elegant finns det många andra funktioner som hjälper dig att bygga en effektiv och iögonfallande webbplats. Nedan finns några fler funktioner som hjälper dig att göra webbplatsens utseende unikt.

 • Vacker typografi: Perfekt designad och balanserad med vita utrymmen, vilket gör att varje sida ser ren ut.
 • Vänster eller mittlayout: Du kan antingen förinställa layouten för hela webbplatsen eller justera den för varje inlägg och / eller sida.
 • Bildfilter: Med det här temat kan du lägga till filter till dina bilder utan att redigera den ursprungliga bildkällan.
 • Murverk och rutnätslayouter: Med den här funktionen kan dina inlägg staplas ovanpå varandra.
 • Anpassad huvudstyling: Formatera rubrikens bakgrund, teckensnitt och färg individuellt för varje sida och / eller inlägg.
 • Färgskinn: Det finns ytterligare 6 alternativa färgskinn som du kan välja mellan.

Grundläggande och avancerad tematilpassare

Du kan anpassa olika Themify-element med standardanpassningsalternativet. I anpassningsalternativet hittar du grundläggande och avancerade alternativ. I Avancerad alternativet kan du skapa formulär, mobil menypanel och mycket mer.

ge elegant recension - avancerade alternativ

Dokumentation och support

Dokumentationen för Themify Elegant leder dig genom hela listan över funktioner. Alla tutorials förklaras väl med vackra skärmdumpar och videor. När du behöver hjälp behöver du bara bläddra igenom dokumentationen, och troligen hittar du lösningar där.

Themify erbjuder support genom sina forum och e-postmeddelanden. För snabbare supportsvar rekommenderas att du använder deras forum för att ställa frågor.

Themify Elegant finns tillgängligt för en engångsköp på 49 $. När du gör ett köp kan du välja ett gratis bonustema att ladda ner. Du får installera temat på så många webbplatser du vill.

Utvecklarlicensen är tillgänglig för $ 69, inklusive Photoshop-filer också. För att få åtkomst till alla Themify-teman kan du gå med i deras Theme Club för bara $ 79.

Vår poäng

Themify Elegant är det perfekta temat för författare, konstnärer, designers, byråer, redaktionella webbplatser och enskilda portföljer. Med sina anpassade inläggstyper, bildfilter och mur- och rutnätlayout kan du skapa en elegant webbplats som visar ditt innehåll.

Vi ger Themify Elegant 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få Themify Elegant nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map