Temna Elemin

Letar du efter ett enkelt och attraktivt kommersiellt tema för WordPress? Elemin är ett tema baserat på modern teknik med snygg design och flera funktioner för att presentera ditt arbete vackert. I denna Themify Elemin-granskning visar vi dess funktioner och hjälper dig att avgöra om det är rätt tema för dina behov.


Themify Elemin Review

Om Elemin

Elemin är ett tema med djärva färger från monokromatiska till multikromatiska variationer. De 11 skinnen med temat hjälper till att enkelt växla till den design du behöver. Themify Elemin stöder höger till vänster (RTL), flera standardlayouter, gallerier och mer.

Funktioner av Elemin

När det gäller funktioner har Themify Elemin ingen brist på att låta dig presentera ditt innehåll vackert. Från bild till videoinnehåll kan du visa inlägg i bilder och sidor otroligt. Detta tema har flera färgalternativ, så att du kan matcha din styling med layouten.

De andra allmänna funktionerna som du hittar i de flesta av Themify-teman är som byggmästare, enkel logotyp och taglineskrivning, typsnittstyling, full anpassning från bakgrund till länkar och mer kommer att hjälpa dig att bygga en kraftfull webbplats.

Låt oss ta en detaljerad titt på funktionerna i Themify Elemin:

Twitter-integration

Themify Elemins panel låter dig integrera ditt Twitter-konto med ditt tema, så att du kan använda Twitter-widgeten i vilket widgetområde på din webbplats som helst.

Twitter-inställningar

För all förvirring kan du läsa den enkla dokumentationen. Integrationsinställningarna är dock enkla.

Sociala länkar widget

Elemin har en uppsättning standardlänkar som Facebook, Twitter, Google+, YouTube och mer. Du kan också lägga till fler sociala kanaler. Gå vidare och klicka på Lägg till länk alternativ för att öka dina sociala ikoner.

Hantera sociala länkar

Den ber om namnet, länken och ikonbilden för varje sociala mediekanal separat. De sociala länkarna visas i rubrikavsnittet i ditt tema.

Välkomstmeddelande

Du kan lägga till ett välkomstmeddelande för din publik på första sidan. Det här meddelandet kan skrivas från Themify-panelinställningarna i din WordPress-admin. Gå bara till Temna Elemin »Temainställningar» Temainställningar och bläddra ner till Välkomstmeddelande textarea för att skriva ditt meddelande.

Välkomstmeddelande

Om du vill ta bort välkomstmeddelandealternativet från din webbplats ska du bara lämna det här textområdet tomt och spara dina inställningar.

Fluid Design

Elemin-tema har en flytande typskärm som anpassas till alla storlekar och visas vackert på alla enheter. Ditt innehåll och skjutreglagrepresentationer fungerar också bra.

Fluid Design

På den mobila eller lilla skärmenheten krymper menyn till höger uppe i hörnet med sökfältet. Men de sociala länkar hoppar under webbplatsens logotyp.

Det andra innehållet är emellertid läsbart och teckensnittsstorleken justeras automatiskt.

Huvudreglage

Elemin låter dig helt enkelt aktivera eller inaktivera rubrikreglaget från dina inställningar för teman i WordPress-administratören.

Reglageinställningar

När du är aktiverad kan du ställa in visningsalternativ, synlighet, autoplay, rulla och mer. Reglageinställningarna är så enkla och användbara att du enkelt kan klara att visa dina inlägg eller bilder, ställa in antalet bilder, välja inläggets innehåll och kan göra mycket mer.

Header Slider View

Du kan också visa videon i skjutreglaget från dina WordPress-inläggskategorier.

Footer Widgets och text

Detta alternativ gör sidfoten lätt för dig. Det låter dig lägga till ditt copyright-avsnitt från temainställningarna, så du behöver inte redigera någon kodfil.

Sidfotinställningar

Valet av widgetar kolumner gör det enkelt för dig att definiera widgetområden för din sidfot. Du kan lägga till widgetar från Utseende »Widgets i dessa sidfot-widgetar.

anpassning

Den massiva anpassningen av Themify Elemin låter dig redigera stylingen på din webbplats. Du kan helt enkelt gå till Themify Elemin »Anpassa. Det finns två alternativ: Grundläggande och Avancerad.

anpassning

Klicka på valfritt alternativ och hantera teckensnittinställningar, länkinställningar, bakgrund och andra alternativ i detaljer.

Dokumentation och support

Themify Elemin har en detaljerad dokumentation som leder dig genom hela listan över funktioner. Alla tutorials förklaras väl med vackra skärmdumpar och videor.

När du behöver hjälp behöver du bara skanna igenom dokumentationen. Allt listas i en steg-för-metod.

Themify erbjuder support genom sina forum. De är kända för sin snabba responstid.

Themify Elemin är tillgänglig för en engångsavgift på $ 49. När du köper Themify Elemin-tema får du ett bonustema att ladda ner gratis och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Om du vill komma åt Photoshop-filerna samt temat för att skapa designanpassning, måste du betala en engångsavgift på $ 69.

Du kan använda Themify-teman på obegränsade webbplatser. För att få åtkomst till alla Themify-teman kan du gå med i deras Theme Club för bara $ 79.

Vår poäng

Themify Elemin är byggd för resebyråer, konstledare, modedesigner och andra moderna konsttekniska användare. Med flera reglage och presentationsområden kan du visa att du arbetar för användarna i en elegant stil.

Om du är orolig över sidans hastighet på din webbplats kan du inaktivera onödiga animeringseffekter i Themify-inställningarna. Om du vanligtvis beskär bilder manuellt kan du också inaktivera inställningar för bildskript, vilket kan bidra till att förbättra laddningstiden. Du bör också kolla in det här ultimata guide för att öka hastigheten och prestandan.

Vi ger Themify Elemin 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Elemin nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map