Temna flottören

Vill du skapa en fantastisk flytande effekt på din webbplats? Themify Float kommer med massor av flytande layouter för parallax att välja mellan, så du kan importera en layout eller designa en helt ny med den inbyggda drag and drop-byggaren. I den här Themify Float-recensionen visar vi dig dess funktioner och förklarar varför det är det bästa temat för att skapa parallax flytande effekter på din webbplats.


themify float review

Om Themify Float

Themify Float är ett WordPress-tema som är inriktat på att skapa olika parallax flytande effekter på din webbplats. Parallaxeffekter är en av de populära trenderna för webbdesign och används på många moderna webbplatser inklusive den officiella webbplatsen för Apple.

En parallaxeffekt är när bakgrundsinnehållet eller bilden rör sig med en annan hastighet än för förgrundsinnehållet.

Precis som alla Themify-teman, är Float också buntat med många inbyggda funktioner som Themify dra och släpp-byggare, WooCommerce-stöd och mycket mer.

Funktioner i Themify Float

Den största fördelen med att använda Themify Float är att du enkelt kan bygga alla slags parallaxeffekter med lätthet utan att behöva skriva en enda kodrader. Temat är kodat med WordPress SEO bästa praxis i åtanke. Det har flera olika redigeringsalternativ för layout, så att du enkelt kan redigera utseendet på din webbplats.

Låt oss titta på några av dess fantastiska funktioner nedan.

Ett klick Demo Setup

När du aktiverar temat får du ett alternativ att importera demosidan med bara ett enda klick. Du kan importera demot och redigera dess innehåll senare. Om du föredrar att inte importera demon direkt, kan du importera den senare med fliken Importera på Themify-panelen.

demoinställning med ett klick

Alternativt kan du bygga en anpassad layout från början med Themify-ramverket.

Drivs med Themify-ramverket

Themify Float har en drag-och-släpp-byggare som låter dig skapa alla slags layouter med live-förhandsvisning. Du kan se en Themify Custom Panel i både ditt inlägg och sidredigeraren. Med den här panelen kan du enkelt bygga alla typer av layouter genom att släppa en modul på rutnätet där det står “släpp modul här.”

När du har sparat inlägget kan du klicka på knappen Byt till frontend för att växla till redigeringsläge för frontend.

Bäst av allt är att dra och släpp-byggaren fungerar oavsett vilken enhet du använder om det är dator, surfplattor eller mobil.

Themify Portfolio Posts

Themify Float rekommenderar att du installerar plugin-programmet Themify Portfolio Post. Detta plugin skapar en ny anpassad inläggstyp som kallas portfolios. Denna anpassade inläggstyp kan vara en utmärkt funktion för dig om du vill visa upp ditt arbete i murstil.

themify float portföljer

Genom att aktivera en oändlig rullningsfunktion på din webbplats kan du dessutom visa fler inlägg för dina besökare när de närmar sig botten på din sida.

Parallaxlayouter

Med dra och släpp-byggaren kan du enkelt skapa en anpassad parallaxlayout från början eller välja från en lista med förbyggda parallaxlayouter. När du har valt layout kan du dubbelklicka på den för att redigera innehållet.

Inbyggda kortkoder

Themify Float kommer med en lista med kortkoder att välja mellan. Det hjälper dig att snabbt infoga innehåll som Flickr fotostream, kolumner och anpassade reglage med bara ett enda klick utan att behöva skriva en enda kodrader.

kortkod

Advanced Theme Customizer

Med standardalternativet för anpassning av teman kan du ändra webbplatsens utseende genom att titta på direktförhandsvisningen. I Customizer hittar du två flikar: Grundläggande och avancerade anpassningsalternativ.

themify float customizer

Den största skillnaden mellan de två flikarna är att den grundläggande fliken ger dig färre alternativ att anpassa medan avancerad flik ger dig fler anpassningsalternativ.

Oändlig rullningspagination

Oändlig bläddringsfunktion gör att dina besökare kan se nästa sida på din webbplats utan att behöva klicka på paginationen. Gå till om du vill aktivera oändlig rullningssidning Themify Float »Themify-inställningar. Välj sedan alternativet Oändlig rullning.

Dokumentation och support

Themify Float-temadokumentationen förklarar allt du behöver veta om att bygga en vacker webbplats med parallax flytande effekt.

Varje handledning dokumenteras som en steg för steg-guide med användbara skärmdumpar. Den innehåller också en video som förklarar hur man utformar anpassade parallaxlayouter med Themify Float. Du kan publicera dina supportfrågor på Themify-forumet. Themify är känd för sin snabba responstid.

Themify float är tillgängligt mot en engångsavgift på $ 49. När du köper Float kan du ladda ner ett annat Themify-tema gratis.

Du kan använda Themify-teman på obegränsade webbplatser.

Vår poäng

Themify Float kan passa perfekt för dig om du letar efter ett kraftfullt tema som låter dig enkelt skapa parallax flytande effekt på din webbplats.

Ut ur rutan kommer temat med många anpassningsalternativ. Det är också 100% lyhört, så det ser bra ut på alla moderna enheter och upplösningar.

Det bästa av allt är att Themify Float drivs med Themify builder, en av de enklaste dra och släpp sidbyggarna för WordPress.

Vi ger Themify Float 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få float nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map