Temna musik

Themify Music är ett WordPress-tema byggt med musiker och artister i åtanke. Den har videobakgrund i full bredd för hemsidan och gör att du enkelt kan bädda in en musikspelare och albumspelningslista. I denna Themify Music-recension hjälper vi dig att avgöra om det är det bästa temat för din webbplats.


themify musik skärmdump

Om Themify Music

Themify Music kommer med specialanpassade funktioner för musiker som hjälper dem att marknadsföra sina musikalbum, turnéer, konserter och evenemang. Det levereras med Themify-byggaren, en dra-och-släpp-byggare som låter dig skapa en webbplats som du föreställer dig.

Med Themify Music kan du enkelt bädda in videor på din webbplats och till och med presentera dem i en lightbox. Temat gör det enkelt att bädda in en anpassad spellista på din webbplats för besökare att lyssna på och köpa.

Låt oss ta en detaljerad titt på några av dess funktioner nedan.

6 anpassade inläggstyper

Temat Themify Music har 6 anpassade inläggstyper som är byggda specifikt för att marknadsföra dina musikalbum och evenemang.

themify musikalbum anpassade inläggstyp

 • evenemang: Lista dina konserter, turnéer och andra evenemang på din webbplats med händelseposttypen. Du kan kategorisera dem och tagga dem. Du kan också inkludera en Google Maps-vy över arenan och sälja biljetter direkt.
 • gallerier: Visa foton från dina senaste händelser eller fotografering. Du kan visa dem i ett 6-kolonns murgalleri eller 2, 3 eller 4-kolumns rutnätlayout.
 • videoklipp: Bädda in dina videoklipp från en populär videodelningswebbplats som YouTube eller ladda upp dem direkt till din webbplats. Du kan antingen låta den spela direkt eller presentera den i en lightbox. Du kan visa filmerna i skjutreglaget eller använda 2, 3 eller 4-kolumns rutnätslayouter.
 • album: Bädda in en anpassad spellista på din webbplats och låt dig besökare lyssna på och njuta av den. Du kan också sälja det direkt från din Album-sida.
 • Tryck: Visa i vilka tidskrifter du visas på din hemsida och andra sidor.
 • portföljer: Precis som de flesta andra Themify-teman, kommer musik också med posttypen Portfolios för att presentera dina portföljobjekt.

widgets

Themify Music ger dig många widgetade innehållsområden. Förutom sidofältet kan du lägga till widgetar till sociala widgetar och tre sidfoten.

widgetiserat innehållsområde i tematisk musik

Det kommer också med många anpassade widgetar. Dom är:

 • Funktionsinlägg
 • Händelseposter
 • Flickr
 • Lista kategorier
 • Lista sidor
 • Mest kommenterade
 • Senaste kommentarerna
 • Sociala länkar
 • Twitter

Videobakgrund i full bredd

Om du letar efter ett Themify-tema som låter dig lägga till videobakgrund i full bredd kan Themify Music vara det bästa alternativet för dig. För att visa en fullständig omslagsvideobakgrund måste du aktivera Themify-byggaren och sedan välja Alternativ »Styling. Välj sedan bakgrundstyp som video.

Footer Music Player

musik-footer-spelare

Footer musikspelare är en annan unik funktion som levereras med Themify Music. Den är kompatibel med stationära eller mobila enheter och spelar automatiskt musik när en besökare surfar på din webbplats. Temat gör att dina besökare kan välja vilka album som ska spelas.

Andra användbara funktioner

Med Themify Music, möjligheterna till skapa en fantastisk WordPress-webbplats är oändliga. Nedan finns några fler funktioner du kan använda.

 • Ajax Navigation: Det hjälper dina besökare att ladda nya sidor utan att behöva klicka på nästa sidlänk.
 • Parallax-rullningseffekt: Temat stöder parallaxeffekt som flyttar bakgrundsinnehållet med en annan hastighet än innehållet i förgrunden under sidrullning.
 • Haka innehåll: Lägg till innehåll till ditt tema utan att manuellt redigera mallen med funktionen för hook content.

Dokumentation och support

Dokumentationen för Themify Music leder dig genom hela listan över funktioner. Alla tutorials förklaras väl med vackra skärmdumpar och videor.

Themify erbjuder support genom sina forum. De är kända för sin snabba responstid.

Themify Music är tillgängligt mot en engångsavgift på $ 49. När du köper temat Themify Music får du ett bonustema att ladda ner gratis.

Du kan använda Themify-teman på obegränsade webbplatser. För att få åtkomst till alla Themify-teman kan du gå med i deras Theme Club för bara $ 79.

Vår poäng

Themify Music är byggd specifikt för artister och musiker som gör att de enkelt kan bädda in videor och musikspelare. Det finns med flera användbara anpassade inläggstyper som är skräddarsydda för att marknadsföra dina evenemang och musikalbum.

Themify Music kanske inte är det rätta valet för dig om du letar efter ett minimalistiskt WordPress-tema för artister. Det är faktiskt ett tungt tema som byggs för att lägga till mycket interaktivt innehåll med liten ansträngning.

Om du är orolig för det sidladdningstid, det är bättre att inaktivera uppspelning av videor och ljud automatiskt. För att öka sidans laddningstid kanske du också vill aktivera skriptminifiering genom att gå till Temainställningar.

På samma sätt kan du inaktivera ajax-navigations- och bildskriptinställningar för snabbare sidåtergivning.

Vi ger Themify Music 4,8 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa musik nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map