Temna oändligt

Letar du efter ett tema med oändligt rullningsfunktion för innehåll? Ibland kanske du vill ladda alla dina inlägg med bilder och videor på startsidan. I denna Themify Infinite-granskning visar vi dig funktioner och hjälper dig att avgöra om detta tema är rätt för din webbplats.


Themify oändlig recension

Om Themify Infinite

Themify Infinite är ett WordPress-tema som erbjuder innehåll på hela sidan, så dina inlägg visas vackert i alla skärmstorlekar. Dina användare kan bläddra ner till så många inlägg som de vill läsa och det fungerar också för dina produktsidor. Namnet Infinite definierar kärnfunktionen i en oändlig rull i detta tema.

Detta tema inkluderar Themify Builder, flera inläggslayouter, WooCommerce, fantastisk meny, två typer av navigering och mer.

Funktioner i Themify Infinite

Themify Infinite har massor av unika funktioner för att bygga en perfekt mode-, fotograferings- eller reseblogg. Det kommer med bilder och videor i full bredd, fantastisk meny med miniatyrbilder, framstegsfält och layouter. Precis som alla andra Themify-teman kommer Infinite också med Themify-byggaren. Med denna drag-and-drop-byggare kan du designa dina inlägg och sidor, ändra dina responsiva brytpunkter, animationseffekter och mer som du föreställer dig att vara.

Låt oss titta på funktioner i Themify Infinite, så att du kan bestämma om det är rätt val för dina behov.

Oändlig rullning

Detta tema har den oändliga rullningen på alla sidor som innehåller hemsidan, interna sidor och produktsidor. Innehållet laddas bara när användaren bläddrar nedåt.

Det är en fantastisk funktion som gör din webbplats snabbare när den laddas först i webbläsaren. Det finns emellertid en framstegsfält längst ner när du bläddras till den sista för att visa nytt innehåll snyggt.

Inläggslayout

Att ha flera inläggslayout hjälper dig att göra ett enkelt val att visa innehåll på din webbplats. Du har möjlighet att visa miniatyrbilder med inlägg med innehåll på olika sätt.

Inläggslayout

Dessa inläggslayout inkluderar listvy, rutnät 4, rutnät 3 och mer. Du kan ändra dessa inställningar när som helst för att få bästa resultat.

Responsive och Retina Ready

Themify Infinite är ett mobilkänsligt tema som fungerar bra på alla skärmstorlekar. Funktionen för näthinneklar visar skarpa bilder på alla mobila enheter. Den är optimerad för bättre sökmotor ranking och dina användare har en fantastisk visning av din webbplats i valfri webbläsare eller mobil.

Temaskinn

Temaskinn finns tillgängliga i detta tema som en central funktion. Det finns flera färgskinn tillgängliga för toppraden på din webbplats.

Tema Oändliga skinn

Om du har ett färgtema för din webbplatslogotyp, kommer detta alternativ av Themify Infinite att hjälpa till att välja temahud. Om du har en enkel svartfärgslogo eller text så att du kan välja alternativet Ingen hud som visar den övre fältet i vit vitfärg.

Mega-meny

Themify Infinite har en unik meny i tidskriftsstil som ger dig många alternativ att lägga till i den. Du kan lägga till widgetar, taggar, Twitter, produkter, taggar och mer i menyn.

Denna meny med flera kolumner hjälper dig att skapa kraftfull navigering för din webbplats. Du kan också visa dina senaste inlägg och mycket mer.

anpassning

Som standard finns det en anpassare i WordPress som du kan använda för att göra snabba ändringar på din webbplats. Emellertid kommer Themify Infinite med en egen inbyggd kundanpassning som har fantastiska funktioner för att redigera temainställningarna.

Themify oändligt anpassa webbplats

Om du klickar på avancerade alternativ visas en detaljerad panel för att anpassa din webbplats. Några av de viktiga alternativen diskuteras nedan:

 • Rubrik: Du kan redigera den inre bakgrundsbilden, teckensnitt och länkar.
 • rubriker: Snabb och superkontroll över rubriker för att ändra färg, teckensnittstorlek, teckensnittsfamilj och andra stylingalternativ på alla sidor och inlägg.
 • Huvudnavigering: Fullständiga stylalternativ för menyn inklusive länkstyling, rullgardinsstyling och behållerstyling.
 • Sidebar: Anpassa sidobarens teckensnitt, widgetstyling, länkstyling, behållerstyling och mer.

Dokumentation och support

Dokumentationen för Themify Infinite har en lång rullning som leder dig genom installationen av tema och lista över funktioner. Alla tutorials förklaras väl steg för steg med skärmdumpar.

Om du behöver någon hjälp behöver du bara kolla in den medföljande dokumentationen och du kommer att lära känna lösningen för din fråga.

Themify erbjuder support på sina egna forum och e-postmeddelanden. Du kan skicka dina frågor till dessa forum för ett snabbt svar.

Du kan köpa Themify Infinite för en engångsavgift på 49 $. Det kommer med ett köp ett få ett erbjudande, så du kan ladda ner ett annat tema gratis. Du får installera temat på så många webbplatser du vill.

Themify-teman kommer med ett års stöd och uppdateringar. För att få åtkomst till alla Themify-teman kan du gå med i deras Theme Club för bara $ 79.

Vår poäng

Themify Infinite är ett WordPress-tema för fotografer, modebloggare, kläder och modellering och mer. Med sin oändliga rullning kan den engagera dina besökare under en längre period.

Du kan lägga till foton eller videor i full storlek (1200px X 600px) som visade bilder för dina inlägg. Innehållet laddas bara när användaren rullar ner, så det gör din webbplats snabbare för en bra användarupplevelse.

Vi ger Themify Infinite 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få oändligt nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map