Temna Pinboard

Letar du efter ett WordPress-tema i Pinterest-stil? Themify Pinboard är ett flexibelt tema som erbjuder olika funktioner för en personlig blogg eller någon annan bild- och videosida. I denna Themify Pinboard-granskning visar vi dess funktioner i detaljer och hjälper dig att avgöra om det är rätt tema för dina behov.


Themify Pinboard Review

Om Pinboard

Themify Pinboard är ett tema för Pinterest-älskare, med en liknande display och presentation för dina inlägg. Det är ett helt lyhört tema med en stapellayout som anpassas till alla skärmstorlekar. Liksom Pinterest har den också en oändlig rullning, så dina användare kan se så många inlägg som de vill på en sida.

Temalayouten låter dig posta bilder, fotogallerier, lightbox, videor och mer. Det är ett mångsidigt tema som kan användas på en personlig blogg, portföljsida, videografinsida och andra.

Funktioner av Pinboard

Temat har flera funktioner som oändlig rullning, automatisk staplingslayout, klibbig rubrik, sociala delningsalternativ, välkomstmeddelande, multimediainlägg och mer.

Låt oss ta en detaljerad titt på funktionerna i Themify Pinboard för att se om detta är rätt tema för dina behov.

Auto stapling lådor

Layouten för Pinboard-tema liknar Pinterest, med dina inlägg staplade vackert i alla skärmstorlekar. Att ha postlådorna gör det enklare att visa inlägg på ett mobilt och surfplattor.

Du kan anpassa avståndet mellan inlägg. Det låter dig också hantera antalet containrar i rad beroende på ditt behov.

Välkomstmeddelande

Themify Pinboard visar ett välkomstmeddelande under rubriken när webbplatsen laddas i din webbläsare eller mobil. Det här välkomstmeddelandet kan vara allt du vill att dina användare ska läsa i första utseendet.

Lägg till välkomstmeddelande

Som standard är det inaktiverat. För att lägga till detta välkomstmeddelande måste du gå till Themify Pinboard »Themify Settings» Inställningar »Theme Settings och bläddra ner till Välkomstmeddelande fält. Du kan anpassa utformningen av detta välkomstmeddelande från tematilpassaren.

Välkomstmeddelande

Välkomstmeddelandets standardstyling är mycket uppmärksam och besökarnas engagemang ökar din besökstid, vilket är bra för sökmotorsrankning på din webbplats.

Skins

Detta tema erbjuder flera skinn (layouter) som ändrar färgen på alla banners. Du kan enkelt växla till någon av de tillgängliga skinnen genom att gå till Themify Pinboard »Temainställningar» Skins.

Skins

Det finns ett alternativ att välja Ingen hud som visar standardlayouten för Pinboard-tema på din WordPress-webbplats.

Tema Customizer

Det fungerar lik standardinställningen för WordPress med många redigeringsalternativ för temat. Du kan helt anpassa inställningarna för teckensnitt, kant och rymd. Teckensnittinställningar inkluderar färg, stil, storlek och mer.

Avancerad kundanpassning

I de avancerade alternativen kan du ändra styling av rubriker, rubriker, karaktär, formulär, navigering, välkomstmeddelande, inlägg, sidor och mer. Den har en detaljerad stylalternativ som täcker alla dina behov.

Avancerade inställningar

Bilden ovan visar Layoutbehållare alternativ som täcks av avancerad anpassare som nästan liknar varje inställning av temat. Det låter dig också hantera avståndet med marginal och stoppning.

Multimedia-inlägg

Pinboard stöder multimedia-inlägg i det visade området för dina inlägg. Det kan vara video, bild, lightbox eller fotogalleri. Ljuslådan visar en sökikon för att popup-upp bilden, och video visar en uppspelningsikon som låter dig spela upp videon i miniatyrbilden. Det har emellertid möjlighet att spela video på hela skärmen.

Bildgalleriet pop-up i lightboxen och visar fotona. Det här fotogalleriet kanske inte har navigeringen. Om du letar efter ett kraftfullt WordPress-galleri, kolla in den här guiden på hur man skapar ett bildgalleri på din webbplats.

Dokumentation och support

Dokumentationen för Themify Pinboard har en lång rullning som leder dig genom installationen av tema och lista över funktioner. Alla tutorials förklaras väl steg för steg med skärmdumpar.

Om du behöver någon hjälp behöver du bara kolla in den medföljande dokumentationen och du kommer att lära känna lösningen för din fråga.

Themify erbjuder support på sina egna forum och e-postmeddelanden. Du kan skicka dina frågor till dessa forum för ett snabbt svar.

Du kan köpa Themify Pinboard för en engångsavgift på 49 $. Det kommer med ett köp ett få ett erbjudande, så du kan ladda ner ett annat tema gratis. Du får installera temat på så många webbplatser du vill.

Om du inte gillar detta tema av någon anledning, erbjuder Themify en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Det är värdefull tid att lära sig mer om temat du köpte och bestämma om du vill behålla det.

Themify-teman kommer med ett års stöd och uppdateringar. För att få åtkomst till alla Themify-teman kan du gå med i deras Theme Club för bara $ 79.

Vår poäng

Themify Pinboard är ett WordPress-tema för portföljsidor, personliga bloggar, fotografer och videografer. Med sin oändliga rullning kan den engagera dina användare under en längre period.

Mediealternativen låter dig lägga till bilder, videor, lightbox och fler andra medier till inläggen med en författarbild, kommentarer och några fler alternativ.

Vi ger Themify Pinboard 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa pinboard nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map