Temna Pinshop

Letar du efter ett WordPress-tema för e-handel? Pinshop är ett vackert designat Pinterest-stiltema som ger en fantastisk online shoppingupplevelse till dina användare. I denna Themify Pinshop-granskning visar vi dess funktioner och hjälper dig att avgöra om det är rätt tema för dina behov.


Themify Pinshop Review

Om Pinshop

Pinshop är ett tema för e-handel med Pinterest-stil från Themify marknadsplats. Det ger en fantastisk användarupplevelse för besökarna med sin oändlighetsrulle, produktens visning i staplingsordning, responsiv design av produkter och retina-klar design.

Temat har ett stort urval av skinn och animationer för att stödja front-end-upplevelsen. Det erbjuder fullständig anpassning av layout, teckensnitt och färger från den anpassade panelen med grundläggande och avancerade inställningar.

WooCommerce-plugin behövs för att temabutiken ska lägga till och visa produkter på webbplatsen.

Funktioner i Pinshop

Pinshop-temat kommer med en anpassningsbar produktreglage på hemsidan för att ge en fantastisk bild av utvalda produkter till användarna. Flera temaskinn, layouter för sidor och inlägg, responsiv design, fast sidhuvud och andra funktioner stöder temat för att skapa en fantastisk användarupplevelse.

Huvudfunktionen i temat är oändlighetsrollen som gör det möjligt för användare att se alla produkter på en sida. Låt oss ta en detaljerad titt på alla funktioner i Pinshop-temat:

Infinity-produktrulle

Themify Pinshop har en oändlig rullning på hemsidan och andra sidor. Det betyder att användarna kan bläddra ner för att se produkterna utan att ändra sidor på webbplatsen.

Detta tema gör online shopping enkelt med sin layout som visar alla produkter på en enda sida. Besökarna kan enkelt hitta en specifik produkt med sökfunktionen.

Sortera produkter

Sorteringsfunktionen hjälper användarna att hitta produkterna på grundval av popularitet, prissättning och andra alternativ.

Fast rubrik

Pinshop har en fast rubrik som bläddrar med webbplatsen. Du kan aktivera eller inaktivera det fasta sidhuvudalternativet från temainställningar.

Fast rubrik

På rullningen försvinner logotypen och sociala ikoner. Den fasta rubriken visar menyn och sökfältet på skärmen.

Fast rubrik

På toppen visar det också logotypen och sociala ikoner.

Produktreglage

Produktreglaget visas på webbplatsens hemsida och visar de presenterade produkterna som du kan välja medan du lägger till dem på din sida.

Produktreglage

Du kan redigera inställningarna för skjutreglaget från Themify epanel. Det låter dig aktivera eller inaktivera reglaget, visa eller dölja titeln och prissättningen, antalet produkter och mer.

Produktreglage

Antalet rullningar och hastighetsinställningar hjälper till att hantera användarupplevelsen för reglaget.

Temaskinn

Pinshop-tema stöder över 10 skinn för att ändra hela webbplatsens utseende och känsla med ett klick. Du kan gå till epanelen från temat Pinshop-temat från WordPress-administratören och välja temahud efter behov.

Temaskinn

Det låter dig ändra temahudet när som helst så att du får de nya färgerna och layouten för din webbplats.

anpassning

I likhet med många andra Themify-teman, erbjuder den anpassningsbara panelen i Pinshop ett stort urval av alternativ för att redigera temastilarna.

Anpassa panelen

Från bakgrundsbilder, färger, teckensnitt, teckensnittstorlekar, till obegränsade möjligheter, har du två avsnitt: Grundläggande och Avancerad inställningar. Dessa inställningar åsidosätter all grundläggande styling efter temat, så att du kan hantera och ändra alla temastilar från den här anpassade panelen.

responsiv layout

Themify Pinshop är ett helt lyhört tema som innebär att det fungerar bra på alla mobila enheter. Du behöver inte redigera någon kod för att justera storleken för olika skärmar. Retina-klar layout ger dina användare en tillräcklig upplevelse när du läser innehållet eller tittar på produkter på din webbplats.

Du kan inaktivera de responsiva designinställningarna eller helt enkelt anpassa dem för olika skärmstorlekar.

Responsiv design

Det har testats och verifierats för alla de senaste webbläsarna. Det finns inget kompatibilitetsproblem i temat.

Dokumentation och support

Themify Pinshop har en detaljerad dokumentation som leder dig genom hela listan över funktioner. Alla tutorials förklaras väl med vackra skärmdumpar och videor.

När du behöver hjälp behöver du bara skanna igenom dokumentationen. Allt listas i en steg-för-metod.

Themify erbjuder support genom sina forum. De är kända för sin snabba responstid.

Themify Pinshop är tillgängligt för $ 49. När du laddar ner Pinshop-temat får du ett bonustema att ladda ner gratis och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Om du vill komma åt Photoshop-filerna samt temat för att skapa designanpassning, måste du betala en engångsavgift på $ 69.

Du kan använda Themify-teman på obegränsade webbplatser. För att få åtkomst till alla Themify-teman kan du gå med i deras Theme Club för bara $ 79.

Vår poäng

Themify Pinshop är byggd för e-handelswebbplatser. Den har en Pinterest-stildesign och oändlighetsrulle för att visa dina produkter vackert på en sida.

Om du är orolig över sidans hastighet på din webbplats kan du inaktivera onödiga animeringseffekter i Themify-inställningarna. Om du vanligtvis beskjuter bilder manuellt kan du också inaktivera inställningar för bildskript, vilket kan bidra till att förbättra laddningstiden. Du bör också kolla denna ultimata guide för att öka hastigheten och prestandan.

Vi ger Themify Pinshop 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Pinshop nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map