Temna Simfo

Letar du efter ett minimalistiskt WordPress-tema? Simfo är ett vackert designat tema som drivs av Themify-byggaren och massor av andra fantastiska alternativ. I denna Themify Simfo-granskning visar vi dess funktioner och hjälper dig att avgöra om det är rätt tema för dina behov.


Simfo Review

Om Simfo

Simfo är ett minimalistiskt tema av Themify marketplace, en välkänd leverantör av WordPress-teman och plugins. Temat har en enkel design med subtil touch av grungy konsistens. Det har ett balanserat vitt utrymme för innehåll och funktioner.

Themify Simfo är bra för bloggarna och småföretagen att presentera sitt arbete och portföljer online.

Funktioner hos Simfo

Temat kommer med flera anpassade inläggstyper för portfölj, skjutreglage, vittnesmål och mer. Den drivs av Themify-byggaren för att göra det enklare och snabbare i redigering.

Simfo har en anpassad panel som tillgodoser alla stylingbehov för din webbplats. Du kan redigera bakgrundsfärgen, länkar, meny, rubrikbilder, rubriker och mer från den anpassade panelen.

Themify epanel har de allmänna inställningarna för temat. Den har två menyer: Huvudsaklig och sidfot. Simfo har över 5 skinn med olika färger för att helt ändra utseendet och känslan på din webbplats.

Låt oss ta en detaljerad titt på Simfo-temat:

Minimal responsiv design

Simfo är en minimal lyhörd tema som fungerar bra på alla skärmupplösningar. Från stationär dator till mobil och surfplatta, justeras temat efter skärmens storlek med en fantastisk visning av innehållet.

Du kan också justera de responsiva alternativen manuellt från Themify Simfo-inställningarna i epanelen.

Responsiv design

Det har testats med alla stora webbläsare på internet och fungerat bra för alla användare.

Simfo Skins

Det finns över 5 skinn tillgängliga i Simfo-temat. Den har nyanser av gul, rosa, blå, grädde, svart och fler färger. Standardhuden är vit.

Temaskinn

Du kan enkelt byta till valfritt temahud och ändra webbplatsens utseende helt utan att störa innehållet. Mångfalden av färger i dessa temaskall hjälper till att hitta rätt matchning med ditt företagstema.

Presenterad skjutreglage

Simfo har en skjutreglage som kan hanteras från temainställningarna i Themify-epanelen. Du kan emellertid visa skjutreglaget i två former: inlägg och Bilder.

Om du vill lägga till inläggsbilderna kan du gå till slides posttyp i din WordPress-admin och skapa bilderna med text.

Lägg till bilder

I temainställningarna kan du bläddra till Skjutreglaget för hemsidan inställningar. Det låter dig välja om du vill ha en postreglage eller bildreglage.

Glidare epanel

De andra inställningarna är beroende på ditt val mellan posten eller bildreglaget, så om du väljer Bilder alternativet måste du lägga till bilder en efter en.

Bilder Slider

Du kan lägga till bildens URL och titel. Det låter dig också länka bilden till vilken webbplats som helst.

Kundbedömningar

På alla personliga bloggar eller företagswebbplatser fungerar kundutlåtanden mycket bra för att locka till och konvertera användare med Socialt bevis. Simfo har ett separat avsnitt för att lägga till kunduttalanden som kommer att visas vackert på din webbplats.

Kundbedömningar

Det här avsnittet hjälper dig att redigera alla vitsord för fel.

Välkommen text

Simfo har möjlighet att visa välkomsttext på webbplatsens hemsida ovanför reglaget och under menyn. Du kan lägga till den här välkomsttexten enkelt från temainställningarna i epanelen.

Välkommen text

Om du lämnar välkomsttextfältet tomt visas det inget och utrymmet justeras automatiskt.

Footer Widgets

Det finns upp till 4 sidfots widgetar utrymme och stilen kan väljas från temainställningarna i epanelen. Widgets kan läggas till från de allmänna inställningarna för WordPress widget.

Sidfotinställningar

Du kan också lägga till sidfot från Themify-epanelen. I dessa textfält kan du också inkludera länkar för upphovsrätt till webbplatsen.

Anpassad panel

Den anpassade panelen i Simfo-tema liknar många andra Themify-teman. Det har alternativ för grundläggande och avancerade inställningar för att utforma din webbplats.

Anpassad panel

Dessa stylingsalternativ är som kroppsfärg, länkar, rubriker, bakgrund, webbplatslogotyp och tagline, huvudnavigering och mycket mer. Det har oändliga stylingsmöjligheter, men du kan inte ändra något innehåll från den anpassade panelen. För ändringar i innehållet måste du gå till Themify-epanelen i WordPress-administratören.

Dokumentation och support

Themify Simfo har detaljerad dokumentation som leder dig genom hela listan över funktioner. Alla tutorials förklaras väl med vackra skärmdumpar och videor.

När du behöver hjälp behöver du bara skanna igenom dokumentationen. Allt listas i en steg-för-metod.

Themify erbjuder support genom sina forum. De är kända för sin snabba responstid.

Themify Simfo är tillgängligt för $ 49. När du laddar ner Simfo-temat får du ett bonustema att ladda ner gratis och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Om du vill komma åt Photoshop-filerna samt temat för att skapa designanpassning, måste du betala en engångsavgift på $ 69.

Du kan använda Themify-teman på obegränsade webbplatser. För att få åtkomst till alla Themify-teman kan du gå med i deras Theme Club för bara $ 79.

Vår poäng

Themify Simfo är byggt för personliga bloggar, webbplatser och små företag. Den har en minimal design, så allt innehåll och bilder är korrekt justerade med tillgängligt utrymme.

Om du är orolig över sidans hastighet på din webbplats kan du inaktivera onödiga animeringseffekter i Themify-inställningarna. Om du vanligtvis beskjuter bilder manuellt kan du också inaktivera inställningar för bildskript, vilket kan bidra till att förbättra laddningstiden. Du bör också kontrollera detta ultimata guide för att öka hastigheten och prestandan.

Vi ger Themify Simfo 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa Simfo nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map