Tidning

Tidningen är ett mycket flexibelt och anpassningsbart premiumtema som är fullpackat och snabbt. Den är utformad för bloggar, nyheter, tidskrifter och andra publiceringswebbplatser och kan också användas som ett flexibelt temat. Ta reda på om det här temat är det du letar efter i vår tidningsöversikt.


Tidningstemaöversikt

Om tidningen

Tidning är ett av de mest populära och högt rankade WordPress-teman på Themeforest. Ett tema i magasin-stil, det passar bäst för nyhetssajter, digitala tidskrifter och andra publikationer, men det är fortfarande tillräckligt flexibelt för att använda för alla typer av webbplatser, oavsett ämne.

Tidningsteman utvecklas av tagDiv.

Funktioner i tidningen

Tidningen är full av många funktioner. Här är höjdpunkterna:

Mycket anpassningsbar design

Målet med Magazine-temat är att göra det enkelt för dig att anpassa din webbplats och skapa en professionell nyhetssajt med ett unikt utseende. Inga två webbplatser som använder detta tema kommer att se desamma ut på grund av de obegränsade anpassningsmöjligheterna.

Tidningen levereras med över 80 färdiga demonstrationer som du kan importera med ett enda klick. De senaste versionerna inkluderar också PRO-demonstrationer, som är snabbare och lättare design.

tagDiv Composer sidbyggare

När du har installerat Newspaper-temat kan du komma åt alla anpassningsalternativ direkt på frontend med tagDiv Composer. Du kan ändra valfri färg eller teckensnitt med hjälp av denna sidbyggare. Med Newspaper-temat har du många typografimöjligheter eftersom det stöder anpassade teckensnittfiler, Google-teckensnitt och Typekit, så det finns i princip ingen gräns.

För varje sida finns det många layoutalternativ att välja mellan med tagDiv Cloud Library.

Tidningsöversikt - teman

För varje sida finns det många layoutalternativ att välja mellan.

Tidningsgranskning - layouter

I dina inlägg kan alla aspekter på sidan döljas eller anpassas.

Tidningsgranskning - postalternativ

Under Tema färger och Temateckensnitt, Du kan ändra stilen på varje avsnitt på din webbplats, från sidhuvud till sidfot. Tidningen stöder anpassade teckensnittfiler, Google-teckensnitt och Typekit, så det finns ingen begränsning för din typografi.

Tidningsgranskning - färger och teckensnitt

Header and Footer Builder

Ett av sätten som många webbplatser ser lika ut är genom att använda samma huvuddesign. Med tidningen kan du skapa en unik utformad webbplats genom att ge dig möjligheter att skapa din egen sidhuvud och sidfot. Med hjälp av knappen Webbplatshanterare kan du aktivera Sticky Header och se mobilhuvudet. Dra och släpp objekt in i det genom att använda elementen i tagDiv Composer.

Tidningsgranskning - rubrikstilar

När du kommer till botten av sidan kan du importera en ny sidfot från tagDiv Cloud Library eller bara skapa din egen som du gjorde med rubriken.

Inbyggd annonsintegration

Om du lägger till ett annonsrutaelement i tagDiv Composer kan du skapa och hantera annonserna du visar på varje sida eller mall på din webbplats. Dra och släpp elementet till önskad position, placera din kod eller ladda upp en filialbild och tryck på Spara.

Dessutom kan du nu visa inline-annonser i dina artiklar. Öppna din enda inläggsmall med tagDiv Composer och klicka på ditt inlägg. Skriv ned din kod på fliken Annonsinställningar och välj att visa den efter önskat antal stycken. Tidningsteman stöder responsiva Google-annonser, AdSense och bannerannonser.

Tidningsgranskning - annonsplatser

För varje avsnitt klistrar du bara in annonskoden från Google Adsense (eller något annat tredjepartsannonsnätverk). Du kan också välja att inaktivera annonsen på skrivbord, surfplatta eller telefon.

Tidningsgranskning - annonsalternativ

Många element att dra & Släppa

Tidningstema innehåller dussintals artiklar också. Du kan använda dem för att visa artiklar, författarinformation, vädret osv.

De mycket anpassningsbara Flex Blocks och Flex Grids låter dig visa blogginlägg på ett flexibelt sätt. Du kan aktivera ett Ajax-filter så att besökare kan välja att visa inlägg efter författare, kategori, ID eller tagg. Dessutom kan du lägga till en förskjutning så att du kan ändra vilka artiklar som visas och var.

Tidningsgranskning - widgets

Det finns också 25 “block” -widgets som du kan använda för att visa olika inlägg. Med block kan du visa blogginlägg på ett anpassningsbart och flexibelt sätt. Du kan aktivera ett Ajax-filter så att besökare kan välja att se inlägg efter författare, kategori eller tagg.

Tidningsöversikt - BLOCKS

Och funktionen ”unika inlägg” förhindrar att samma inlägg visas mer än en gång på en enda sida. Med andra ord kan du använda flera block på en enda sida utan att oroa dig för att samma inlägg visas i mer än ett block.

tagDiv Cloud Library

När du installerar Newspaper Theme för första gången och aktiverar alla nödvändiga plugins får du ett som heter tagDiv Cloud Library. Detta ger dig tillgång till över 1000 mallar, block, sidor, sidhuvuden, sidfot och sektioner. Från vackra mallar för enstaka inlägg till roliga 404-mallar kan du importera var och en med ett enda klick.

tagDiv Cloud Library

(Om du letar efter ett sätt att skapa mer avancerade gallerier med ett mer användarvänligt gränssnitt rekommenderar vi starkt Envira Gallery-plugin.)

Inkluderar premium plugins

Tidningstemat levereras med några plugins som ingår gratis:

 1. tagDiv Composer (installation krävs): anpassad front and dra och släpp sida byggare
 2. tagDiv Cloud Library (obligatoriskt): 1000+ färdiga mallar för sidor och artiklar
 3. tagDiv Newsletter: låter din publik registrera sig för e-postuppdateringar med en av de populära abonnemangsleverantörerna: Mailchimp, Mailer Lite eller Feedburner.
 4. tagDiv Social Counter (obligatoriskt): visar räkningar för dina följare och fans på sociala medier
 5. tagDiv Mobile Theme: ett lättare, snabbare tema som laddas på mobila enheter
 6. Slider Revolution: en populär plugin för bildreglage

Tidningsprogram plugins

(För en mycket snabbare och mer användarvänlig plugin för bildreglage än Slider Revolution rekommenderar vi Monolog.)

Dokumentation och support

tagDiv erbjuder utmärkt dokumentation på den officiella webbplatsen som går över alla funktioner i Newspaper-temat. Det är omfattande och innehåller skärmdumpar av varje steg. Vissa funktioner kan använda mer förklaring, men det finns tillräckligt för att täcka grunderna och komma igång.

Ditt köp av Newspaper-temat inkluderar 6 månaders support från utvecklarna via ett särskilt privat supportforum. De lovar en maximal responstid på 1 arbetsdag och privat e-poststöd om det behövs. Det finns också ett alternativ att utöka stödet i ytterligare 12 månader.

Vår poäng

Tidningen är ett snyggt tema med stor flexibilitet och designalternativ. Som med alla komplicerade teman finns det definitivt en inlärningskurva för att komma igång. Men det är relativt enkelt att navigera, och det mesta av gränssnittet är flexibelt och användarvänligt.

Några av de inbyggda funktionerna kommer att implementeras bättre med plugins, till exempel det mycket grundläggande bildgalleriet (vi rekommenderar Envira Gallery istället). På det här sättet, om du någonsin bestämmer dig för att byta teman, kommer dina bildgallerier att bevaras.

En utmärkt funktion i tidningen är de flexibla designalternativen. Inga två webbplatser som använder detta tema kommer att se lika ut.

Vi ger tidningen 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Skaffa tidning nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map