Tilltro

Vill du ha ett mångsidigt WordPress-tema för din webbplats? Credence är ett vackert designat och kraftfullt tema med massor av fantastiska funktioner. I denna Credence-granskning visar vi dess funktioner och hjälper dig att avgöra om det är rätt tema för dina behov.


Credence Review

Om Credence

Credence är ett lyhört WordPress-tema av Mojo Marketplace, en välkänd online-butik för mångsidiga och kraftfulla teman.

Detta tema har en färgstark, ljus och lyhörd layout. Det är bäst för företag, teknikföretag, onlinebutiker och mer. De obegränsade färgerna, temabyggare, nätstöd och anpassning gör Credence till ett fantastiskt tema.

Funktioner i Credence

Teman på Mojo Marketplace är laddade med fantastiska funktioner och byggare. På samma sätt har Credence de bästa alternativen för dig att designa din webbplats utan att komma in i kod.

Credence har massor av funktioner som sociala ikoner, egna temavidgets, widgetområden, portföljsidor, sidmallar, reglage, rutnätstyling, sidfot widgetområden, byggare och mer.

Låt oss ta en detaljerad titt på dess funktioner:

Responsiv och Retina Ready Design

Credence är en helt lyhörd tema med enkel och intuitiv design som dina besökare kommer att älska. Det har en mängd olika styling som ser till att inga två webbplatser som använder det här temat kan se liknande ut.

Retina-klar design och bildstöd gör det lättare för mobilanvändarna att läsa innehåll och synbilder utan att zooma in eller onödig bläddra.

Stylingalternativ

Grundläggande stilinställningar i temat är som bakgrundsalternativ, bakgrundsbild, kroppsstilsfärger och länkfärger.

Stylingalternativ

Dessa inställningar är enkla att redigera och ändra när du behöver för att ge en ny look på din webbplats.

Punch-teckensnitt

Credence-tema har en anpassad inläggstyp för Punch-teckensnitt som gör att du enkelt kan lägga till Google-teckensnitt att använda på din webbplats.

Punch-teckensnitt

Instruktionerna ges för att kopiera teckensnittfamiljen att lägga till i din WordPress-administratör.

Header- och sidemenyer

Inställningarna för sidhuvud och sidmenyer är parallella med varandra. Du kan helt enkelt välja menypositionen i det första utseendet på dessa alternativ.

Huvudmeny

I detta tema har rubriken flera avsnitt. Det låter dig aktivera / inaktivera varje avsnitt, så att du kan visa en vacker rubrik på din webbplats.

Rubrikinställningar

Från rubriktekst till menyplats, logoposition, styling, sidhuvudbakgrund, skjutregionens område, rubrikwidgets och massor av fler alternativ finns tillgängliga i dessa inställningar.

Menyplatser

Detta tema erbjuder en rad menyplatser för dig att lägga till enkel navigering för dina användare. Det finns över 5 positioner att placera din meny otroligt.

Menyplatser

Du kan skapa separata menyer för varje plats. De viktiga platserna som byggs är som navigeringsmeny, sekundär navigationsmeny, huvudsidemeny och sidfotmeny.

Toppreglage

Credence-tema har en uppsättning rekommenderade plugins för varje avsnitt på webbplatsen. Den innehåller också bildreglaget. Du kan lägga till en övre skjutreglage i vilken typ av Credence-tema du väljer.

Slider Bilder

Vi rekommenderar att du använder Monolog reglaget plugin för att lägga till bildreglage på din webbplats. Eftersom Credence är en mångsidig webbplats kommer Soliloquy reglaget att fungera fantastiskt med det.

Denna reglage-plugin kommer med alla funktioner som att lägga till skjutreglaget på hemsidan, sidhuvud, sidfot, sidofält och mer. Du kan skapa reglage från Instagram och andra källor också.

Anpassade sidmallar

De flesta av WordPress-webbplatserna har inbyggda sidmallar för att designa webbplatsen efter affärsbehov. Credence har sin egen uppsättning av anpassade sidmallar.

Sidmall

Det låter dig skapa bloggsidor, portföljsidor, tomma sidor och mer. Nedan till Sidattribut inställningar, kan du hantera temalayouten genom att åsidosätta temainställningarna för sidan.

Temalayout åsidosättande

Du kan åsidosätta temasideswidget, skugga, meny och mer för att lägga till de anpassade sidinställningarna för varje sida.

Portföljposter

Temat har en anpassad inläggstyp för Portföljposter som låter dig lägga till din arbetsportfölj på webbplatsen.

Portföljposter

Dessa portföljposter kan visas i olika stilar för att utnyttja det mesta av det.

Portföljvy

Detta är ett av exemplen på hur din portfölj kommer att visas på din webbplats med Credence-tema.

Sidfotsdel

I de allmänna inställningarna för temat kan du hitta alternativen för sidfoten. De omfattande sidfotinställningarna låter dig aktivera / inaktivera sidfotens widgetområde, ställa in antalet kolumner, bakgrundsstyling för widgetområdet och mer.

Sidfotsdel

Du kan också aktivera / inaktivera sidfot, sidfot styling, lägga till sidfot, textjustering och mer.

Inställningar för bottenfot

Dessa inställningar är användbara för att skapa en sidfot efter behov.

Dokumentation och support

Credence-tema har en detaljerad dokumentation som tydligt förklarar hur du kommer igång din webbplats / blogg snabbt och enkelt. Berättade videohandledning, automatiska uppdateringar och supportforum hjälper till att lösa alla frågor.

Credence är tillgängligt mot en engångsavgift på $ 59 för en enda webbplatslicens. Du kan också köpa en 5-platsslicens eller en utvecklarlicens. Vid behov kan du också inkludera tilläggstjänster i ditt köp, som WordPress-temainstallation och WordPress-säkerhetskopiering.

Du kan posta dina supportfrågor genom att logga in på Mojo marknadsplats. SH-teman, teamet bakom Solstice löser alla supportfrågor i tid. Du kan emellertid också skicka e-post till dem för frågor.

Vår poäng

Credence är ett mångsidigt WordPress-tema från Mojo Marketplace för din personliga blogg, små eller stora företag, innehåll, online shoppingföretag och mer. Med Credence kan du enkelt få din webbplats igång. Om du behöver hjälp kan du enkelt hitta en lösning genom att hänvisa till dokumentationen.

Temadesignerna och alternativpanelen gör anpassningen enkel.

Vi ger Credence 5 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prestanda
Betyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 0,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Få tro nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map