Kontantkod för konstant kontakt (2020)

Kontantkod för konstant kontakt


Letar du efter en kupongkod för konstant kontakt? Constant Contact är den ledande e-postmarknadsföringstjänsten för små företag. Det kommer med en dra-och-släpp-e-postbyggare som du kan använda för att anpassa e-postmallar eller designa din anpassade e-post med några klick. Du kan enkelt skapa ett välkomstmeddelande för att hälsa nya webbplatsanvändare, skicka automatiserade e-postmeddelanden baserat på användarens beteende och skicka e-postmeddelanden till icke-öppnare igen. Constant Contact erbjuder också kraftfulla listbyggnadsverktyg för att växa dina e-postlistor, segmentering av kontakter och en komplett webbplatsbyggnadslösning. Om du letar efter en kampanjkod för konstant kontakt så att du kan komma igång med bästa möjliga prissättning är du på rätt plats! På IsItWP arbetar vi hårt för att förhandla om exklusiva erbjudanden för dig. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du får upp till 15% RABATT på konstant kontakt e-postmarknadsföring.

Skaffa sig 15% AV om konstant kontakt e-postmarknadsföring

Använd vår kupongkod för konstant kontakt för att få 15% RABATT!

Få erbjudande »

Skaffa sig 15% AV om konstant kontakt e-postmarknadsföring
Ingen kod krävs. Klicka på knappen för att göra anspråk på avtal.

GÅ TILL HTTPS://WWW.ISITWP.COM/REFER/CONSTANT-CONTACT/

Följ instruktionerna nedan för att få bästa möjliga affär med vår exklusiva kupongkod för konstant kontakt.

Besök först Constant Contact-webbplatsen med vår hänvisningslänk. Därifrån kan du klicka på Börja din gratis månad knapp.

Konstant Kontakt Rabattkod

På nästa sida måste du lägga till information för din e-postplan och ange ditt användarnamn och lösenord för att skapa ett nytt konto.

Konstant e-postplan för kontakt

Nu måste du bläddra lite för att välja Förskottsbetalning 12 månader alternativ. På så sätt kan du spara 15% och få en 30-dagars gratis användning på Constant Contact.

Kontantkontaktbetalning

Se avsnittet om orderöversikt för att granska din beställning och klicka på Nästa för att slutföra ditt köp.

Vi hoppas att du hittade vår Constant Contact-kupongkod användbar. Du kanske också vill kolla vår kupongsida för fler rabatter.

Vanliga frågor om ständig kupongkod

Är du inte redo att komma igång med Constant Contact ännu? Här kommer vi att svara på några av de vanligaste frågorna vi får om vår konstantkontaktrabatt.

1. Vad är en effektiv e-postmarknadsföringstjänst?

E-postmarknadsföringstjänst är en ultimat lösning för att skicka vackra e-postmeddelanden till 1 000 av dina prenumeranter med ett klick. Det är ett marknadsföringsverktyg för att få fler affärsledningar och växa ditt företag till nästa nivå.

2. Hur mycket kostar en e-postmarknadsföringstjänst varje månad?

Med vår rabattkod för konstant kontakt börjar deras pris på $ 20 per månad per 500 prenumeranter. Du får också 15% rabatt på 12-månaders förskottsplan och en 30-dagars kostnadsfri provperiod.

3. Finns det en gratisversion av en e-postmarknadsföringstjänst?

Ja, med Constant Contact 60-dagars rättegång exklusivt för IsItWP-användare kan du använda marknadsföringstjänsten via e-post GRATIS. Ingen risk, inget kreditkortkrav och inga dolda avgifter!

4. Vilka är fördelarna med en effektiv e-postmarknadsföringstjänst?

Kraftfull e-postmarknadsföringstjänst som Constant Contact hjälper dig på många sätt:

 • Dra och släpp e-postbyggare: Den levereras med en inbyggd drag and drop e-postbyggare för att anpassa e-postmallar och designa vackra e-postmeddelanden för dina användare utan att redigera någon kod.
 • e-handelsmarknadsföring via e-post: Constant Contact tillhandahåller en komplett e-postlösning för e-handel butiker som inkluderar att hitta nya kunder, engagera kunder och skicka automatiserade e-postmeddelanden till potentiella köpare.
 • E-postspårning: Du kan hålla reda på dina e-postmarknadsföringskampanjer för att se svaret från dina användare. På så sätt kan du förbättra dina e-postmeddelanden och få mer affärer online.
 • E-postsegmentering: Du kan sortera dina kontakter i rätt segment för att skicka rätt e-post till varje gång. Det hjälper också att utlösa ett e-postmeddelande baserat på användarklick på din webbplats.

… plus mycket mer. Kolla in vår kompletta Constant Contact-recension för att se fler funktioner och alternativ.

5. Är Constant Contact bra för småföretag och onlinebutiker?

Ja, en e-postmarknadsföringstjänst som Constant Contact är idealisk för småföretag och e-handelsbutiker. Det kommer med en drag and drop-e-postbyggare, automatiserade e-postmeddelanden om användarnas beteende, välkomstmeddelanden och ett överkomligt pris.

6. Vad är den bästa e-postmarknadsföringstjänsten?

Constant Contact är en populär e-postmarknadsföringstjänst och tillgänglig under lång tid nu. För fler alternativ, se vår kompletta lista med de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map