Konstant kontaktkupongkode (2020)

Konstant kontaktkupongkode


Ser du etter en kupongkode med konstant kontakt? Constant Contact er den ledende e-postmarkedsføringstjenesten for små bedrifter. Den kommer med en dra-og-slipp-e-postbygger som du kan bruke til å tilpasse e-postmaler eller designe din tilpassede e-post med noen få klikk. Du kan enkelt opprette en velkomst-e-post for å hilse på nye brukere av nettstedet, sende automatiserte e-postmeldinger basert på brukeratferd og sende e-post til ikke-åpnere. Constant Contact tilbyr også kraftige listebygningsverktøy for å utvide e-postlister, segmentering av kontakter og en komplett løsning for nettstedsbygger. Hvis du leter etter en kampanjekode for konstant kontakt slik at du kan komme i gang med de beste prisene som mulig, er du på rett sted! Hos IsItWP jobber vi hardt for å forhandle eksklusive avtaler på dine vegne. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du får opptil 15% AVSLAG på konstant kontakt via e-postmarkedsføring.

15% AV på konstant e-postmarkedsføring

Bruk vår kupongkode for konstant kontakt for å få 15% AVSLAG!

Få tilbud »

15% AV på konstant e-postmarkedsføring
Ingen kode kreves. Klikk på knappen for å kreve avtale.

GÅ TIL HTTPS://WWW.ISITWP.COM/REFER/CONSTANT-CONTACT/

Følg instruksjonene nedenfor for å få en best mulig avtale med vår eksklusive kupongkode for konstant kontakt.

Først kan du gå til Constant Contact-nettstedet ved å bruke vår henvisningslink. Derfra kan du klikke på Start din gratis måned knapp.

Konstant kontaktrabattkode

På neste side må du legge til detaljer for e-postplanen din og oppgi brukernavn og passord for å opprette en ny konto.

Konstant e-postplan for kontakt

Nå må du bla litt ned for å velge Forskuddsbetaling 12 måneder alternativ. På denne måten kan du spare 15% og få en 30-dagers gratis bruk på Constant Contact.

Konstant kontaktbetaling

Se på ordresammendragsdelen for å se gjennom bestillingen og klikk på neste for å fullføre kjøpet.

Vi håper du synes vår kupongkode med konstant kontakt var nyttig. Det kan også være lurt å sjekke kupongsiden for flere rabatter.

Vanlige spørsmål om faste kupongkoder

Er du ikke klar til å komme i gang med Constant Contact ennå? Her vil vi svare på noen av de vanligste spørsmålene vi får om vår konstante kontaktrabatt.

1. Hva er en effektiv e-postmarkedsføringstjeneste?

E-postmarkedsføringstjeneste er en ultimate løsning for å sende vakre e-poster til 1000 av abonnentene dine med 1 klikk. Det er et markedsføringsverktøy for å få flere forretningsmessige kundeemner og utvide virksomheten til neste nivå.

2. Hvor mye koster det for en e-postmarkedsføringstjeneste månedlig?

Med vår Constant Contact rabattkode starter prisen deres på $ 20 per måned per 500 abonnenter. Du får også 15% rabatt på 12-måneders forhåndsbetalingsplan og en 30-dagers gratis prøveperiode.

3. Finnes det en gratis versjon av en e-postmarkedsføringstjeneste?

Ja, med konstant kontakt 60-dagers prøveversjon eksklusivt for IsItWP-brukere, kan du bruke e-postmarkedsføringstjenesten GRATIS. Ingen risiko, ingen krav til kredittkort og ingen skjulte gebyrer!

4. Hva er fordelene med en effektiv e-postmarkedsføringstjeneste?

Kraftig e-postmarkedsføringstjeneste som Constant Contact vil hjelpe deg på mange måter:

 • Dra og slipp e-postbyggere: Den kommer med en innebygd dra-og-slipp-e-postbygger for å tilpasse e-postmaler og designe vakre e-poster for brukerne dine uten å redigere noen kode.
 • e-handelsmarkedsføring på e-post: Constant Contact tilbyr en komplett e-postløsning for e-handel butikker som inkluderer å finne nye kunder, engasjere kunder og sende automatiserte e-postmeldinger til potensielle kjøpere.
 • Sporing av e-post: Du kan følge med på markedsføringskampanjene dine for å se svaret fra brukerne dine. På denne måten kan du forbedre e-postene dine og få mer virksomhet på nettet.
 • E-postsegmentering: Du kan sortere kontaktene dine i riktige segmenter for å sende riktig e-post til hver gang. Det hjelper også til å utløse en e-post basert på brukerklikk på nettstedet ditt.

… pluss mye mer. Sjekk ut vår komplette Constant Contact-anmeldelse for å se flere funksjoner og alternativer.

5. Er konstant kontakt bra for små bedrifter og nettbutikker?

Ja, en e-postmarkedsføringstjeneste som Constant Contact er ideell for småbedrifter og e-handel butikker. Det kommer med en dra-og-slipp-e-postbygger, automatiserte e-postmeldinger om brukeratferd, velkomst-e-postmeldinger og en rimelig pris.

6. Hva er den beste e-postmarkedsføringstjenesten?

Constant Contact er en populær e-postmarkedsføringstjeneste og tilgjengelig i lang tid nå. For flere alternativer, se vår komplette liste over de beste e-postmarkedsføringstjenestene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map