Bluehost-kupongkod (2020)

Bluehost rabattkod


Letar du efter en Bluehost-kupongkod? Du är på rätt plats! Bluehost är det mest populära värdföretaget och en officiell värdpartner som rekommenderas av WordPress. Det har en stor marknadsandel och känd som det äldsta värdföretaget som startade 1996. Det är också en av de billiga värdlösningarna för nybörjare och nystartade företag.

Lös in Bluehost-kuponkod – Spara upp till 72% RABATT + gratis domän

I den här artikeln visar vi dig våra exklusiva Bluehost-erbjudanden för alla webbhotellalternativ. Du kan också hitta hur du löser in dessa exklusiva Bluehost-kupongkoder.

Klicka på något av värdalternativen nedan för att läsa mer information om varje tjänst. Om du hellre vill klippa rakt till jaget och ta tag i kupongkoden, gör det.

Få “WordPress / Shared Hosting” med Bluehost-kupongkod (63% RABATT)

Bluehost-kupongkod för Shared Hosting

Bluehost-delade värdplaner är perfekta för personliga bloggar, små webbplatser och små online-företag. Du kan få din webbplats igång på en delad server där andra webbplatser också är värd, vilket gör den prisvärd för alla.

Den delade värdplattformen hanteras också, så du behöver inte oroa dig för serverns uppdateringar, integritet osv. Bluehost behandlar alla kunder med samma värde, vilket innebär att du får ett gratis domännamn, ett gratis SSL-certifikat, och andra förmåner med din delade värdplan.

Bluehost Shared / WordPress Hosting Prissättning: Börjar på $ 2,75 / månad.

Få delad Bluehost-hosting nu

Få “VPS Hosting” med exklusiv Bluehost-kupongkod (upp till 50% RABATT)

Bluehost rabatt VPS Hosting

Virtual Private Server (VPS) är en Bluehost-värdstjänst som ger dig dedikerat lagringsutrymme och serverresurser på en dedikerad server. Det är relativt dyra och ett perfekt val för nystartade företag, webbsajter och e-handelsbutiker.

Det är säkrare, stabilt och flexibelt än en delad värdplattform. Bluehost VPS-värd ger full åtkomst till rotfiler, vilket innebär att du kan utföra kommandon, göra konfigurationsändringar och hantera ditt operativsystem.

Bluehost VPS Hosting Prissättning: Börjar på $ 18.99 / månad.

Skaffa Bluehost VPS Hosting nu

Få “dedikerad värd” med Bluehost-kampanjkod (upp till 42% RABATT)

Bluehost-kampanj på Dedicated Hosting

Dedikerade eller premiumhotellplaner är för företag på hög nivå, avancerade webbplatser, stora e-handelsbutiker och webbbanker. Med en Bluehost dedikerad värdplan får du full kontroll över serverresurserna, sekretess och säkerhet.

Det låter dig utföra alla åtgärder på din server utan påverkan från andra användare. En dedikerad serverhosting delas inte med någon annan användare, vilket gör att den skiljer sig från de delade och VPS-värdplanerna.

Bluehost dedikerade värdpriser: Börjar på $ 79,99 / månad.

Skaffa Bluehost dedikerad hosting nu

Få “Managed WordPress Hosting” med exklusivt Bluehost-erbjudande (33% RABATT)

Bluehost-kupong för Managed WordPress Hosting

Managed WordPress hosting av Bluehost är en professionell plan för nybörjare till avancerade användare. Det kommer med flera funktioner som låter dig hantera SEO, sociala medier och e-posttrafik i en instrumentbräda. Den integrerar Google Analytics i ditt WordPress-administrationsområde för att visa detaljerad insikt dagligen, veckovis, månadsvis och årligen.

Det är en helt hanterad plattform för WordPress-användare med automatiska uppdateringar, förbättrad webbplatshastighet, installationer och mer. Du får också en professionell expert som guider dig i hela processen för att ställa in ditt Bluehost-konto, WordPress-konto och skapa sidor på din webbplats.

Bluehost Managed WordPress Hosting Prissättning: Börjar på $ 19,95 per månad.

Skaffa Bluehost WordPress Hosting nu

Få “WooCommerce Hosting” med Bluehost-kupongkod (upp till 72% RABATT)

Bluehost-kuponkod för WooCommerce

WooCommerce Hosting av Bluehost är en dedikerad plan för att skapa säkrade onlinebutiker som är helt anpassningsbara och flexibla. Det fungerar sömlöst med din lagerhantering, säkra betalningar, leveranshantering och beskattning.

Du kan välja en WooCommerce-värdplan och Bluehost tar resten. Det kommer att ge dig en WordPress-installation, WooCommerce-plugininstallation och en WooCommerce SSL för säkra och säkra transaktioner. Processen fungerar snabbare än du föreställer dig, och du kan ställa in din onlinebutik direkt.

Bluehost WooCommerce Hosting Prissättning: Börjar på $ 3,95 per månad.

Skaffa Bluehost WooCommerce Hosting nu

Skaffa sig 65% AV på Bluehost Hosting + GRATIS domän

Följ Bluehost-hänvisningslänken från IsItWP för att få en exklusiv 65% rabatt.

Få kupong »

Skaffa sig 65% AV på Bluehost Hosting + GRATIS domän
Ingen kod krävs. Klicka på knappen för att göra anspråk på avtal.

GÅ TILL BLUEHOST.COM

IsItWP: s användare kan kräva en exklusiv Bluehost-rabatt på 65% med en gratis domän på WordPress-värd. Du behöver bara följa dessa instruktioner nedan, så att du kan få maximal nytta av denna fantastiska Bluehost-exklusiva affär.

För att börja med det måste du besöka Bluehost webbhotell. Därifrån måste du klicka på Komma igång knapp.

Bluehost rabattkod

Därefter måste du välja en värdplan. Du kan få Bluehost-erbjudanden på tre planer: Grundläggande, Plus, och Choice Plus.

Klicka på Välj -knappen på planen som du vill köpa.

Välj värdplan

Efter det måste du registrera ett domännamn. Det finns inget behov av en Bluehost-domänkupong – din gratis domän ingår. Du kan också välja ett befintligt domännamn. Det låter dig också hoppa över detta steg och gå till kassasidan.

Bluehost gratis domän

Slutligen bör du skapa ett konto hos Bluehost för att slutföra köpet. Det kommer att fråga ditt namn och kontaktinformation.

Skapa konto

När du har lagt till alla detaljer bör du bläddra nedåt för att bekräfta ditt värdpaketinformation.

Paketinformation

När du har verifierat informationen om värdpaketet bläddrar du ned för att lägga till din betalningsinformation.

Bluehost betalningsinformation

Klicka på Skicka in för att slutföra köpet.

Vi hoppas att du hittade vår Bluehost-kuponkod användbar! Du kanske också vill kolla vår kupongsida för fler rabatter.

Om du vill starta en ny webbplats ska du inte missa vår guide om hur du väljer den bästa domänregistratorn.

Lös in Bluehost-kupongkod: vanliga frågor

Här är några av de vanliga frågorna om vår Bluehost-rabatt.

Hur kan jag få rabatt på Bluehost Hosting?

Om du är en IsItWP-användare får du en exklusiv 65% rabatt på Bluehost webbhotell. Det inkluderar också en gratis domän, ett gratis SSL-certifikat, en 1-klick WordPress-installation och 24/7 kundsupport.

Bluehost rabattkod

Du behöver bara klicka på Bluehost-rabattkodslänken för att få denna fantastiska Bluehost-specialaffär.

Kostar Bluehost Hosting varje månad?

Med Bluehost får du flera betalningsalternativ. Det låter dig betala på 12 månader, 24 månader och 36 månaders basis. Ju fler månader du betalar för, desto mer rabatt får du på alla planer.

Val av paket

Om du väljer 36-månadersplanen bör du veta att domännamnet och SSL-certifikatet är gratis för det första året (12 månader). Letar du efter en Bluehost-förnyelsekupong? För att fortsätta tjänsten utan avbrott måste du betala för domännamnet och SSL-certifikatet från andra året.

Ger Bluehost erbjudanden och rabatter ofta?

Den här exklusiva Bluehost-affären är för IsItWP-användare som är under en begränsad tid. Bluehost erbjuder rabatter och erbjudanden under semestern varje år. Utnyttja detta Bluehost-specialerbjudande för att få en webbhotellplan och starta din WordPress-webbplats snabbt.

Erbjuder Bluehost en pengarna-tillbaka-garanti?

Ja, med alla Bluehost-exklusiva erbjudanden får du en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map