GreenGeeks kuponkod (2020)

GreenGeeks rabattkod


GreenGeeks WordPress-värd erbjuder en stor rabatt på 70% RABATT till IsItWP-användare. I likhet med deras namn är de stödjare till en miljövänlig grön miljö och för att säkerställa detta samarbetade de med EPA Green Power-projektet. GreenGeeks fick ett namn i WordPress-värdbranschen med sina fantastiska funktioner som installation med 1 klick, robust säkerhet, snabba uppdateringar, heltidsstöd, säkerhetskopior, CDN-integration och mer. Du kan få 70% rabatt på webbhotell och en gratis domän med GreenGeeks-kupong nedan.

Lös in GreenGeeks-kupongkod – Spara upp till 70% RABATT + gratis domän

I den här artikeln visar vi dig våra exklusiva GreenGeeks-erbjudanden för alla webbhotellalternativ. Du kan också hitta hur du löser in dessa exklusiva GreenGeeks-kupongkoder.

Klicka på något av värdalternativen nedan för att läsa mer information om varje tjänst. Om du hellre vill klippa rakt till jaget och ta tag i kupongkoden, gör det.

Få “WordPress Hosting” med GreenGeeks-kupongkod (70% RABATT)

GreenGeeks rabattkod

WordPress Hosting av GreenGeeks kommer med ett klick på WordPress-installerare, automatiska uppdateringar, dagliga säkerhetskopior, avancerad säkerhet och kundsupport dygnet runt. Det ger också gratis WordPress-migrering från andra värdplattformar till ditt GreenGeeks-värdkonto.

Med alla deras planer får du ett gratis domännamn och överföring av domännamn. Den har en kraftfull cacheteknik som hjälper dig att påskynda din webbplats.

GreenGeeks WordPress Hosting Prissättning: Börjar på $ 2,95 per månad.

Skaffa GreenGeeks WordPress Hosting nu

Skaffa “VPS Hosting” med GreenGeeks (börjar 39,95 $)

GreenGeeks VPS Hosting

VPS Hosting av GreenGeeks är en helt hanterad lösning som kommer med en kraftfull hanteringsportal för dig att lägga till DNS, starta ett konto, stoppa ett konto, brisa ett konto, etc..

Det kontrollerar kontinuerligt efter svartlista IP: er för att hålla dina VPS-servrar skyddade från alla attacker. Varje plan har ett gratis SSL-certifikat, gratis webbplatsöverföring och 24/7/365 levande kundsupport.

GreenGeeks VPS Hosting Prissättning: Börjar på $ 39,95 / månad.

Skaffa GreenGeeks VPS Hosting nu

Skaffa “Dedicated Hosting” med GreenGeeks (börjar på $ 169)

GreenGeeks dedikerad servervärd

Dedicated Server Hosting av GreenGeeks ger dig full kontroll över servrarna. Du kan helt anpassa serverinställningarna och starta webbplatser, programvara, applikationer och alla webb- eller databasprojekt.

Med varje plan får du 5 IP-adresser, SATA-enheter, 10.000 GB-överföring och mer. Liksom alla GreenGeeks-värdlösningar är den dedikerade servervärdet miljövänlig med offset 300% vindkraft vilket gör dem gröna och koldioxidminskande.

GreenGeeks dedikerade värdpriser: Börjar på $ 169 / månad.

Skaffa GreenGeeks dedikerad värd nu

Få “Reseller Hosting” med GreenGeeks Exclusive Deal (Upp till 43% RABATT)

GreenGeeks Reseller Hosting

Reseller Hosting av GreenGeeks erbjuder flera planer för användare att sälja hosting och tjäna pengar online. Det kommer från 10 till 50 konton med obegränsad SSD-utrymme, obegränsad bandbredd, cPanel, WHMCS och mer.

Alla planer har snabb prestanda, gratis kontomigrering, grossistdomäner, skalbarhet och avancerad säkerhet. Återförsäljarhotellet från GreenGeeks har flera datacenter, CDN-integrationer, e-handelskompatibilitet, utvecklarvänlig miljö och nattlig säkerhetskopiering av data.

GreenGeeks återförsäljare värd priser: Börjar på $ 19,95 per månad.

Skaffa GreenGeeks återförsäljare värd nu

Skaffa sig 64% AV + Gratis domän på GreenGeeks Hosting

Använd vår GreenGeeks rabattkod för att få en exklusiv 64% rabatt.

Få kupong »

Skaffa sig 64% AV + Gratis domän på GreenGeeks Hosting
Ingen kod krävs. Klicka på knappen för att göra anspråk på avtal.

GÅ TILL GREENGEEKS.COM

IsItWP-användare kan få 70% RABATT med hjälp av GreenGeeks-kupongkoden på delad WordPress-värd. Följ våra steg för steg-instruktioner nedan och lösa in din GreenGeeks-kupong för att få en exklusiv rabatt på GreenGeeks WordPress-värd.

Det första du behöver göra är att besöka GreenGeeks webbplats. Det visar dig ett välkomstmeddelande. Eftersom du är en IsItWP-användare tillämpas kupongkoden redan för att underlätta.

GreenGeeks WordPress Hosting

Rulla ner lite för att se GreenGeeks webbhotellplaner. Du måste välja en plan och klicka på Komma igång knapp.

GreenGeeks webbhotellplaner

Det tar dig till en ny sida där du måste välja ditt domännamn för att fortsätta med köpet.

GreenGeeks domännamn

Du måste ange ditt domännamn (till exempel example.com eller isitwp.com) och kontrollera tillgängligheten. Om du redan har ett domännamn, ange det och slå på Fortsätta knapp.

På nästa sida måste du lägga till din personliga information som e-post, förnamn, efternamn, adress och mer.

GreenGeeks registrerar sig

När du har lagt till denna information måste du bläddra ner för att verifiera dina paketinformation. GreenGeeks-kupongkoden tillämpas automatiskt och det bästa webbhotellpaketet väljs för dig.

GreenGeeks betalningsvillkor

I Betalningsinformation avsnitt, gå vidare och ange dina kreditkortsuppgifter.

GreenGeeks betalningsinformation

Klicka på Skapa konto & Komma igång för att slutföra köpet.

Vi hoppas att du tyckte att vår GreenGeeks-kuponkod var till hjälp. Du kanske också vill kolla vår kupongsida för fler rabatter.

Om du vill starta en ny webbplats ska du inte missa vår guide om hur du väljer den bästa domänregistratorn.

Lös in GreenGeeks-kupongkod: vanliga frågor

Här är några av de vanliga frågorna om GreenGeeks exklusiva affär.

Hur kan jag få rabatt på GreenGeeks Hosting?

Om du är en IsItWP-användare får du en exklusiv 70% rabatt på GreenGeeks webbhotell. Det inkluderar också en gratis domän, ett gratis SSL-certifikat, en 1-klick WordPress-installation och 24/7 kundsupport.

GreenGeeks WordPress Hosting

Du behöver bara klicka på länken GreenGeeks rabattkod för att få denna fantastiska GreenGeeks specialerbjudande.

Har GreenGeeks värdavgifter varje månad?

Med GreenGeeks får du flera betalningsalternativ. Det gör att du kan betala på en månad, 12 månader, 24 månader och 36 månader. Ju fler månader du betalar för, desto mer rabatt får du på alla planer.

GreenGeeks betalningsvillkor

Om du väljer 36-månadersplanen bör du veta att domännamnet och SSL-certifikatet är gratis för det första året (12 månader). För att fortsätta tjänsten utan avbrott måste du betala för domännamnet och SSL-certifikatet från andra året.

Ger GreenGeeks ofta erbjudanden och rabatter?

Denna GreenGeeks exklusiva affär är för IsItWP-användare som är under en begränsad tid. GreenGeeks erbjuder rabatter och erbjudanden under semestern varje år. Utnyttja detta GreenGeeks specialerbjudande för att få en webbhotellplan och starta din WordPress-webbplats snabbt.

Erbjuder GreenGeeks en pengar-tillbaka-garanti?

Ja, med alla GreenGeeks-exklusiva erbjudanden får du en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map