HostGator kupongkod (2020)

HostGator rabattkod


Letar du efter en HostGator-kupongkod? Du är på rätt plats! HostGator är ett utmärkt val för webbhotell och erbjuder 1-klick WordPress-installation, 99,9% drifttid och 24/7 support. De gör det otroligt enkelt att skapa en högpresterande och pålitlig webbplats. Bäst av allt, IsItWP har skapat en affär för dig att erbjuda en 62% HostGator-kampanjkod exklusivt för våra användare.

Klicka här för att komma igång med HostGator idag, eller fortsätt att läsa för mer information om hur du löser in din HostGator kupongkod.

Lös in din HostGator-kuponkod och få 62% RABATT + Gratis domän

HostGator är känd för sin tillförlitlighet och flexibilitet i värdbranschen. Det är betrodd av toppbloggar som WPBeginner, PCMag och mer.

HostGator rabattkod

Med varje plan får du ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och mycket mer. Det tillhandahåller flera typer av värdalternativ, inklusive delad värd, WordPress-värd, VPS-värd, dedikerad servervärd och återförsäljarhosting.

HostGator erbjuder också en helt flexibel drag-and-släpp webbplats-byggare. Det är mobilvänligt och enkelt att använda, vilket gör det enklare för dig att ställa in din webbhotell och starta din webbplats.

Om du hellre vill klippa rakt till jaget och ta tag i kupongkoden, gör det.

Få “WordPress Hosting” med HostGator-kupongkod (75% RABATT)

HostGator WordPress Hosting

HostGator Managed WordPress-värd är snabb, säker och pålitlig. Det finns i tre planer: Förrätt, Standard, och Företag.

Startplanen är den grundläggande planen som gör att du kan vara värd för en webbplats. Med standardplanen kan du vara värd för två webbplatser och affärsplanen har plats för tre webbplatser. Varje plan har ett annat lagringsutrymme, säkerhetskopior och bandbredd.

HostGator WordPress Hosting Prissättning: Börjar på $ 2,64 / månad.

Skaffa WordPress Hosting nu

Få “VPS Hosting” med exklusiv HostGator-kupongkod (upp till 75% RABATT)

Hostgator VPS Hosting

VPS Hosting av HostGator är en hanterad Linux-värdlösning. Det är helt anpassningsbart med root-åtkomst, anpassade installationer och konfiguration med din virtuella privata servervärd.

Den har flera säkerhetslager, maximal servertillförlitlighet, dataskydd och skalbarhet. Du kan börja med en liten server och skala till en stor med tillväxten av ditt företag.

HostGator VPS Hosting Prissättning: Börjar på $ 19,95 per månad.

Skaffa VPS Hosting nu

Skaffa “dedikerad värd” med HostGator-kampanjkod (upp till 37% RABATT)

HostGator dedikerad server

HostGator Managed Dedicated Server-värdplan är den ultimata lösningen för ditt företag och webbplatser i stor skala. Det ger dig tillgång till fullständiga resurser och ger flexibla serverkonfigurationer.

Det kommer också med DDoS-skydd, IP-baserad brandvägg, Tier-3-datacenter och mer. För Linux-servrar får du cPanel och WHM för att hantera dina webbplatser. Och för Windows-servrar får du Plesk-kontrollpanelen och WebMatrix för webbplatshantering.

HostGator dedikerad server värdpris: Börjar på $ 118,99 / månad.

Få dedikerad servervärd nu

Skaffa “delad webbhotell” med HostGator-kampanjkod (upp till 62% RABATT)

HostGator Shared Hosting

HostGator Shared Hosting-planer är överkomliga för en enda domän och obegränsade domäner. Det kommer med WordPress-installation med 1 klick, gratis webbplatsöverföringar, gratis domän för 1 år och gratis SSL-certifikat.

Det ger också webbplatsbyggaren som hjälper dig att konfigurera din webbplats. Du kan också använda 24-timmars livechatt för alla frågor eller frågor.

HostGator-delad värdpriser: Börjar på $ 2,64 / månad.

Få delad värd nu

Få “Reseller Hosting” med HostGator Special Deal (upp till 33% RABATT)

HostGator Reseller Hosting

HostGator Reseller Hosting erbjuder fantastiska planer för att tjäna pengar online genom att vara värd för dina kunder. Det levereras med alla verktyg du behöver för att hantera webbhotell för återförsäljare, inklusive WHM, cPanel och faktureringsprogramvara.

Oavsett om du är en designer eller utvecklare kan du använda HostGator-återförsäljarhotellplattformen för att öka dina kunder. Det är flexibelt i resursallokering och lätt att skala till en stor plan när det är nödvändigt.

HostGator-återförsäljare värdpriser: Börjar på $ 19,95 per månad.

Få återförsäljare värd nu

Skaffa sig 62% AV på alla HostGator-värdplaner

Följ HostGator-kupongkodhänvisningen av IsItWP för att få rabatten på din valda värdplan.

Hämta kod “

Skaffa sig 62% AV på alla HostGator-värdplaner
kopiera koden nedan och klistra in i kassan:

WPBEGINNER

GÅ TILL HOSTGATOR.COM

IsItWP: s exklusiva HostGator-kuponkod sparar 62% av dina totala utgifter för deras snabba och pålitliga värd. Följ bara anvisningarna nedan för att dra nytta av denna HostGator-kupongkod och njuta av maximal rabatt på HostGator.

Först måste du besöka HostGator-webbplatsen. Eftersom du är en IsItWP-användare tillämpas rabatten automatiskt vid ditt köp.

Klicka på Börja nu knapp.

HostGator rabattkod

Det tar dig till prissättningsavsnittet. Det finns tre planer: Hatchling, Bebis, och Företag. Välj en plan och klicka på Köp nu för att fortsätta.

HostGator-kuponger

Därefter ser du kassasidan.

I Ange ditt domän måste du ange webbadressens webbadress (som www.isitwp.com). Om du inte har valt en domän ännu, missa inte den här listan med bästa domännamngeneratorer.

Välj domän

Nu måste du bläddra ner för att lägga till ett användarnamn och säkerhetsnål med hjälp av instruktionerna som nämns nedan i varje fält. Det hjälper dig att identifiera ditt ägande när du kontaktar live kundtjänst.

Välj värdplan

Efter det ska du ange dina faktureringsuppgifter och betalningsinformation.

verifiera att din hostgator-kampanjkod tillämpades i faktureringsinformationen

Eftersom du har följt våra instruktioner korrekt tillämpas HostGator-kupongkoden automatiskt.

Lägg till Hostgator-kupongkod

Klicka på Kassa nu för att slutföra ditt köp.

Vi hoppas att du hittade vår HostGator-kupongkod till hjälp. Du kanske också vill kolla vår kupongsida för fler rabatter.

Om du vill starta en ny webbplats ska du inte missa vår guide om hur du väljer den bästa domänregistratorn.

Lös in HostGator-kupongkod: vanliga frågor

Här är några av de vanliga frågorna om HostGator-exklusiva affären.

Hur kan jag få rabatt på HostGator Hosting?

Om du är en IsItWP-användare får du en exklusiv 62% rabatt på HostGator webbhotell. Det inkluderar också en gratis domän för ett år, ett gratis SSL-certifikat, en 1-klick WordPress-installation och 24/7 levande kundsupport.

Du behöver bara klicka på HostGator-rabattkodslänken för att få denna fantastiska HostGator-specialaffär. För mer information bör du hoppa ner nedan för att ta reda på hur du använder HostGator rabattkod.

Debiterar HostGator varje månad?

Med HostGator får du flera betalningsalternativ. Det låter dig betala för en månad, 3 månader, 6 månader, 12 månader, 24 månader och 36 månader. Ju fler månader du väljer att betala för, desto mer rabatt får du på alla planer.

HostGator faktureringscykel

Om du väljer 36-månadersplanen bör du veta att domännamnet och SSL-certifikatet är gratis för det första året (12 månader). För att fortsätta tjänsten utan avbrott måste du betala för domännamnet och SSL-certifikatet från andra året och före tider.

Ger HostGator erbjudanden och rabatter ofta?

Detta exklusiva HostGator-avtal är för IsItWP-användare, vilket är under en begränsad tid. HostGator erbjuder rabatter och erbjudanden under semestern varje år. Utnyttja detta specialerbjudande för HostGator för att få en webbhotellplan och starta din WordPress-webbplats snabbt.

Erbjuder HostGator en pengar-tillbaka-garanti?

Ja, HostGator erbjuder en 45-dagars återbetalningsgaranti för alla planer.

Ger HostGator ett gratis domännamn?

Ja, du får ett gratis domännamn med vår HostGator-kupongkod.

Inkluderar HostGator e-post?

Ja, du kan ställa in en professionell e-postadress med din gratis domän.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map