SiteGround-kuponkod (2020)

SiteGround-kupongkod


SiteGround är ett välkänt WordPress-värdföretag med flera datacenter och budgetvänliga planer. Du kan välja en server för din webbplats från något av deras 3 datacenter i hela världen. För IsItWP-användare erbjuder de 70% rabatt på startplanen. Om du letar efter webbhotell med optimerade webbservrar och världsberömd kundsupport kan SiteGround vara ditt första val.

Lös in SiteGround-kupongkod – 70% RABATT + GRATIS domän

SiteGround erbjuder kraftfulla lösningar för webbhotell och utveckling. Det levereras med flera tjänster, inklusive webbplatsöverföring, webbutveckling, WordPress-hantering och underhåll och föredragna samarbetsverktyg.

SiteGround-rabattkod

Med SiteGround får du flera typer av värd, inklusive WordPress-värd, webbhotell, WooCommerce-värd, molnvärd, dedikerade servrar och företagshosting.

Alla planer har gratis SSL-certifikat, gratis Cloudflare CDN, dagliga säkerhetskopior, e-postkonton, en webbplatsbyggare och live kundsupport dygnet runt.

Klicka på något av värdalternativen nedan för att läsa mer information om varje tjänst. Om du hellre vill klippa rakt till jaget och ta tag i kupongkoden, gör det.

Få “WordPress Hosting” med SiteGround-kupongkod (70% RABATT)

SiteGround-kuponkod för WordPress Hosting

SiteGround erbjuder en helt hanterad WordPress-värdlösning. Det är överkomligt för nybörjare och kommer med massor av användbara funktioner och verktyg för dagliga säkerhetskopior, iscensättning, e-post osv.

Det ger tre planer: Börja, GrowBig, och GoGeek. Med StartUp-plan kan du vara värd för en webbplats men de andra planerna låter dig vara värd för obegränsade webbplatser. Varje plan har olika webbutrymme och tilldelning av månatliga besökare.

SiteGround WordPress Hosting Prissättning: Börjar på $ 3,95 per månad.

Skaffa WordPress Hosting nu

Få “webbhotell” med exklusiv kupongkod för SiteGround (70% RABATT)

SiteGround-erbjudanden på webbhotell

SiteGround webbhotellplaner är för specialanpassade webbplatser. Det erbjuder flera paket för nybörjare och avancerade användare med fantastiska funktioner för att starta din webbplats direkt.

De mest anmärkningsvärda funktionerna inkluderar enkel webbplatshantering, domänhantering, pålitlig e-posttjänst, ultrasnabb hastighet, förstklassig säkerhet och mer. Det kommer också med webbplatsbyggnadsverktyg för att enkelt konfigurera din webbplats.

Priser för webbhotell för webbhotell: Börjar på $ 3,95 per månad.

Skaffa webbhotell nu

Få “WooCommerce Hosting” med Specialerbjudande på SiteGround (70% RABATT)

SiteGround rabattkod för WooCommerce Hosting

SiteGround tillhandahåller hanterad WooCommerce-värd för att ställa in din onlinebutik på de snabba och pålitliga servrarna. Det hjälper dig att migrera din WooCommerce-webbplats från andra plattformar till SiteGround med deras specialtillverkade plugin.

Som alla deras planer får du smarta cachemöjligheter och ett gratis Cloudflare CDN. Det levereras med ett förinstallerat gratis SSL-certifikat, dagliga säkerhetskopior och automatiska uppdateringar för WordPress- och WooCommerce-resurser.

SiteGround WooCommerce Hosting Prissättning: Börjar på $ 3,95 per månad.

Skaffa WooCommerce Hosting nu

SiteGround “Cloud Hosting” börjar med $ 80 / månad

SiteGround-värdkupong för Cloud Hosting

SiteGround Managed Cloud Hosting är mycket flexibel och skalbar för att vara värd för alla dina webbplatser. Det levereras med privata serverresurser för användare på startnivå till stora affärswebbplatser.

Det är superlätt att hantera och skala ditt RAM eller CPU med ett klick. Med dynamisk cache gör det att du kan luta dig tillbaka och koppla av medan servern får automatiserad prestationsoptimering.

SiteGround Cloud Hosting-prissättning: Börjar på $ 80 / månad.

Få molnvärd nu

Få “Enterprise Hosting” med SiteGround

SiteGround-erbjudanden på Enterprise Hosting

SiteGround Enterprise Hosting är skräddarsydd för avancerade användare och stora affärswebbplatser. Det hanteras fullt ut av teamet av experter som tar väl hand om din värdinfrastruktur.

Det fungerar på Linux-servrarna och ger dig förstklassig support för att skala ditt webbhotell. Du kan också få ett anpassat utvecklingsarbetsflöde för att integrera dina lösningar.

SiteGround Enterprise Hosting Prissättning: För den här planen måste du komma i kontakt med SiteGround-säljteamet för anpassade priser.

Få Enterprise Hosting nu

“Dedicated Server Hosting” med SiteGround börjar från $ 269 per månad

SiteGround-kupong för dedikerad hosting

SiteGround Dedicated Server-värd är för de användare som letar efter mer än en VPS-lösning. Det är ett premiumhotell med högpresterande uppsättningar som hanteras av SiteGround-experter.

Den dedikerade serverinställningen inkluderar auto-uppdateringar, iscensättning, WP-CLI, Git-integration och mer. Det är enkelt att hantera med cPanel, WHM och andra användbara verktyg.

SiteGround Cloud Hosting-prissättning: Börjar på $ 269 / månad.

Få dedikerad servervärd nu

Skaffa sig 70% AV på SiteGround Hosting (Exklusivt erbjudande)

Följ SiteGround-kuponghenvisningslänken av IsItWP för att få exklusiv rabatt på värd.

Få kupong »

Skaffa sig 70% AV på SiteGround Hosting (Exklusivt erbjudande)
Ingen kod krävs. Klicka på knappen för att göra anspråk på avtal.

GÅ TILL SITEGROUND.COM

Du kan få 70% RABATT på din webbhotell med IsItWPs SiteGround-kuponkod på deras startplan. Följ våra steg-för-steg-anvisningar nedan för att kräva maximal rabatter på SiteGround-värd med vår exklusiva SiteGround-rabattkod.

Gå bara till webbplatsen SiteGround. Du måste bläddra ner och klicka på Få plan knapp.

SiteGround-rabattkod

SiteGround erbjuder våra användare en exklusiv 70% rabatt på alla WordPress-värdplaner. Det är en fantastisk affär att börja med att skapa din första webbplats.

Nu ska du ange ditt domännamn (t.ex. www.yourwebsite.com eller isitwp.com) och klicka på Fortsätt knapp.

Notera: Om du redan har en domän kan du fortsätta genom att ange den.

Välj domän för att registrera dig med din kupong för webbhotell

När du har valt ditt domännamn och värdplan måste du lägga till kontoinformationen och dina kontaktuppgifter.

Kontoinformation

Därefter ska du bläddra ner för att ange din klient och betalningsinformation för att fortsätta.

Betala nu med din Siteground-kuponkod

Klicka på Betala nu -knappen, och du köpte den fantastiska hosting-affären av SiteGround.

Vi hoppas att du hittade vår SiteGround-kupongkod till hjälp. Du kanske också vill kolla vår kupongsida för fler rabatter.

Om du vill starta en ny webbplats ska du inte missa vår guide om hur du väljer den bästa domänregistratorn.

Lös in SiteGround-kupongkod: vanliga frågor

Här är några av de vanliga frågorna om SiteGround-exklusiva affären.

Hur kan jag få rabatt på SiteGround Hosting?

Om du är en IsItWP-användare får du en exklusiv 70% rabatt på SiteGround. Det inkluderar också en gratis domän, ett gratis SSL-certifikat, en 1-klick WordPress-installation och 24/7 kundsupport.

Du behöver bara klicka på SiteGround rabattkodslänken för att få denna fantastiska SiteGround specialerbjudande. För mer information bör du hoppa nedåt för att ta reda på hur du använder SiteGround-rabattkoden.

Kostar SiteGround Hosting varje månad?

Med SiteGround får du flera betalningsalternativ. Det låter dig betala för en månad, 12 månader, 24 månader och 36 månaders basis. Fler månader du väljer att betala för, ytterligare rabatt får du på alla planer.

SiteGround-värdplaner

Om du väljer 36-månadersplanen bör du veta att domännamnet och SSL-certifikatet är gratis för det första året (12 månader). För att fortsätta tjänsten utan avbrott måste du betala för domännamnet och SSL-certifikatet från andra året.

Ger SiteGround erbjudanden och rabatter ofta?

Detta SiteGround-avtal är för IsItWP-användare som är under en begränsad tid. SiteGround erbjuder rabatter och erbjudanden under semestern varje år. Dra fördel av denna SiteGround-värdkupong för att få en webbhotellplan och starta din WordPress-webbplats snabbt.

Erbjuder SiteGround en pengar-tillbaka-garanti?

Ja, med alla SiteGround-exklusiva erbjudanden får du en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map