10 najboljših 24/7 storitev WordPress za podporo spletnemu mestu

Najboljše storitve WordPress


Iščete najboljše storitve za podporo 24/7 WordPress?

Storitve za podporo in vzdrževanje WordPressa vam pomagajo upravljati spletna mesta, kot so spremljanje in posodabljanje jedra WordPress, teme in vtičniki, varnostne kopije, optimizacija uspešnosti itd..

V tem članku bomo delili nekaj najboljših 24/7 podpornih storitev WordPress, ki jih lahko uporabite za upravljanje svojega spletnega mesta.

Zakaj potrebujete storitve za podporo WordPressu?

Vzdrževanje spletnega mesta WordPress je lahko zastrašujoča naloga, še posebej, če niste strokovno usposobljena oseba. Tudi če imate ustrezno tehnično znanje, morda ne boste želeli, da bi vsak dan namenili eno uro urejanja svojega spletnega mesta WordPress. Namesto da bi vzdrževali WordPress, se lahko osredotočite na ustvarjanje odličnih vsebin in rast vašega spletnega podjetja.

Tu je nekaj stvari, s katerimi vam lahko pomaga WordPress podpora.

  • Varnost: Zaščitite svoja spletna mesta pred hekerji in zlonamerno programsko opremo.
  • Nadzor nad časom: Spletno mesto WordPress naj bo vedno na delu in deluje.
  • Izvedba: Optimizirajte spletno mesto glede hitrosti in učinkovitosti.
  • Analytics: Spremljajte promet na svojem spletnem mestu in zbirajte uporabne vpoglede.
  • Nadgradnja: Posodobite svoje glavne teme in vtičnike WordPress, ne da bi pri tem zlomili spletno mesto.

Vsaka podporna storitev WordPress je edinstvena. Preden najamete profesionalnega razvijalca ali podporo za WordPress, dvakrat preverite, ali nudijo prave storitve za vaše potrebe.

Oglejmo si nekaj najboljših 24 -7 podpornih storitev za WordPress, ki so na voljo.

1. Zagovorniki WP

Ljudje WP

WP Buffs je priljubljena podporna storitev za vzdrževanje in upravljanje 24/7 WordPress. Ima oddaljeno ekipo, ki deluje 24 ur na dan, da vam pomaga pri odpravljanju težav s spletnim mestom. Njihova storitev vam omogoča dostop do iThemes Security Pro, najboljšega varnostnega vtičnika WordPress.

Ta storitev priporoča tudi uporabo rakete WP za optimizacijo hitrosti.

2. FixRunner

FixRunner

FixRunner je cenovno ugodna storitev za podporo in podporo WordPressu. Poleg spremljanja in vzdrževanja se lahko zanesete na FixRunner, tudi če je hitra odprava ali razvojna naloga. Urejajo tudi vaše posodobitve za WordPress za teme in vtičnike.

Njihova ekipa za spremljanje spletnih strani poskrbi, da je vaše spletno mesto delovalo 24/7, tako da boste lahko imeli mir. Omogočajo vam tudi storitev varnostnega kopiranja v oblaku za shranjevanje varnostnih kopij in obnovitev spletnega mesta v nekaj minutah.

3. Nega WP mesta

Nega strani WP

WP Site Care je storitev za podporo in vzdrževanje WordPressa. Njihova ekipa zagotavlja, da vaše spletno mesto deluje hitro in varno. Spremlja vaše spletno mesto 24/7, da bi vam zagotovil brezskrbnost, zato se lahko osredotočite na rast vašega podjetja, namesto da bi porabili čas za skrbniške naloge strežnika.

S samodejnimi varnostnimi kopijami se zbirka podatkov, datotek in slik spletnega mesta shrani zunaj mesta v oblaku. Skrb za spletna mesta WP optimizira tudi delovanje vašega spletnega mesta.

4. Tehnična podpora WP

Tehnična podpora WP

Tehnična podpora WP je pomoč in podpora za WordPress. Če se vaše spletno mesto sooča s kakršno koli težavo, potem lahko vložite zahtevo in njihova skupina za podporo vam bo pomagala rešiti.

S svojim spletnim portalom za podporo strankam lahko uporabite za dostop do poročil in povezovanje s skupino za podporo. Zajema vse potrebne storitve, kot so spremljanje spletnih strani, varnostne kopije, posodobitve in optimizacija delovanja.

5. WP SitePlan

WP SitePlan

WP SitePlan ponuja storitve vzdrževanja in podporne načrte za WordPress. Ponuja varnostne rešitve za zaščito vašega spletnega mesta pred hekerji in zlonamerno programsko opremo. Druge storitve vključujejo odpravljanje napak in spremljanje vašega spletnega mesta. Optimizira bazo podatkov, ki zagotavlja, da vaše spletno mesto deluje brez napak.

Za spremljanje uptime, sledenje analitike in nemoteno namestitev posodobitev se lahko zanesete na WP SitePlan. Podpirajo tudi prodajalne WooCommerce.

6. krivulja WP

WP krivulja

WP Curve je vrhunska podporna storitev WordPress. Njihova ekipa strokovnjakov in razvijalcev za WordPress deluje 24 ur na dan, da reši težave z vašim spletnim mestom. Nekatere njihove pomembne storitve vključujejo varnost spletnega mesta, optimizacijo hitrosti, vožnjo prometa in zmanjšanje stopnje obiskov ene strani.

Oddate lahko kakršne koli naloge, kot so odpravljanje napak, razvoj spletnega mesta, posodobitve itd. In nalogo bodo opravile v določenem času. Ponujajo tudi možnost pogovora v živo, s katerim se lahko povežejo s svojo ekipo.

7. Vzdrževanje

Maintainn

Maintainn je storitev za podporo in vzdrževanje WordPressa. Ponuja rešitve za oblikovanje, razvoj in vzdrževanje spletnih mest WordPress. To je integrirano s Sucuri za zagotavljanje varnosti svetovnega razreda in 24/7 spremljanje vašega spletnega mesta.

Druge pomembne lastnosti vključujejo posodobitve za jedro, teme in vtičnike programa WordPress. Z Maintainn lahko ustvarite varnostne kopije zunaj mesta in hitro obnovite, ne da bi pri tem izgubili podatke.

8. WordXpress

WordXpress

WordXpress je odlična rešitev za podporo, vzdrževanje in trženje za WordPress. Vključuje redne posodobitve, varnostne kopije v oblaku zunaj mesta in skeniranje zlonamerne programske opreme. Ponuja tudi neomejeno urejanje, popravke in spremembe za vaše spletno mesto WordPress. S to storitvijo lahko uporabite za spremljanje hitrosti strani, zaščito pred neželeno pošto in drugo.

S programom WordXpress boste dobili sodobnega ustvarjalca strani, dostop do e-poštnega orodja SendGrid in podporo Google Analytics.

9. WP Maintainer

WP Maintainer

WP Maintainer je rešitev za posodobitev, varnostno kopiranje in podporo za vzdrževanje programa WordPress. Sodeluje s Sucuri, da ustvari varnostni sloj in zaščiti vaše spletno mesto pred hekerji, zlonamerno vsebino in zlonamerno programsko opremo.

Ponuja tekoče posodobitve za najnovejšo različico WordPress-a, temo in vtičnike vašega spletnega mesta. Prav tako lahko načrtujete varnostne kopije spletnih mest, jih pošljete po e-pošti ali prenesete v računalnik.

10. Fixmysite.com

Fixmysite

Fixmysite vam lahko pomaga takoj popraviti spletno mesto WordPress. Deluje v 3 preprostih korakih: kontaktirajte, preglejte in popravite. Ponujajo prilagajanje teme, selitev, optimizacijo hitrosti in odstranjevanje zlonamerne programske opreme iz vašega spletnega mesta WordPress.

Z njimi se lahko povežete za revizijo spletnega mesta in celo za namestitev WordPress-a. Ponujajo tudi storitev poslovnega telefona za hitrejšo komunikacijo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše storitve za podporo WordPress 24/7 za upravljanje spletnega mesta. Za podporo strankam boste morda želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih za pomoč WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me