10 najboljših CRM programske opreme za mala podjetja v primerjavi (2020)

najboljša CRM programska oprema za podjetja


Iščete najboljšo CRM programsko opremo za svoje podjetje? Programska oprema CRM, ki pomeni upravljanje odnosov s strankami, je vsestranska programska rešitev, ki vam omogoča enostavno upravljanje perspektiv, potencialnih strank in strank.

Shranite lahko vse svoje potencialne stranke, kontaktne podatke strank in kontaktne podatke, dodajate beležke, kličete, pošiljate e-poštna sporočila, načrtujete sestanke, upravljate s cevovodom, ustvarjate poročila in še veliko več – vse, ne da bi morali zapustiti programsko opremo CRM. Z vzpostavljenim sistemom CRM so možnosti napačnih napak nadomeščene. To odpravlja uporabo preglednic in ročnih opravil.

Tam je veliko izjemne CRM programske opreme, pa tudi veliko CRM programske opreme, ki nima potrebnih funkcij za upravljanje poslovnih stikov. Kako torej veste, katera CRM programska oprema je najboljša za vaše podjetje?

V tem članku bomo primerjali najboljšo in najbolj priljubljeno CRM programsko opremo za podjetja, tako da boste našli tisto, ki deluje za vas.

Začnimo.

Kaj je najboljša CRM programska oprema

 1. HubSpot – najboljša CRM programska oprema za začetnike
 2. Stalni stik – najboljši CRM za trženje e-pošte
 3. PipeDrive – poceni CRM prodaje
 4. GreenRope – CRM za vse v enem
 5. Zoho – najboljša CRM programska oprema za mala in srednja podjetja
 6. Sveže prodajalne – CRM za mala podjetja
 7. Drip – najboljši CRM za e-trgovino
 8. SalesForce – najboljši prodajni CRM
 9. Streak – Brezplačen CRM v mapi Prejeto
 10. Agile CRM – še en prodajni CRM

1. HubSpot – najboljša CRM programska oprema za začetnike

hubspot-crm-best-crm-software

 • Cenitev: Prost
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Začetniki & Mala podjetja
 • Spletna stran: HubSpot.com

Ena najbolj priljubljenih programov za CRM je zagotovo HubSpot. HubSpot CRM je preprosta in preprosta za uporabo CRM programska oprema, ki je popolna za začetnike, samoprevoznike in startupe. Spletni CRM za mala podjetja vam omogoča enostavno upravljanje stikov in nedavnih dejavnosti stikov.

S programom HubSpot lahko organizirate stike in si s čisto in vizualno nadzorno ploščo zagotovite ažurni ogled celotnega prodajnega lijaka. Stike lahko enostavno razvrstite po osvojeni in izgubljeni ponudbi, po dogovoru o sestankih, določenem časovnem obdobju in več. Lahko celo ustvarite svoje prilagojene filtre, da svoje stike razvrstite točno po vaših potrebah.

Filtrirni mehanizem v HubSpot CRM vam omogoča enostavno rezanje in rezanje stikov. In to je priročno, ko imamo opravka z velikimi bazami podatkov.

vozlišče-crm-armaturna plošča

HubSpot CRM ima na voljo tudi številne funkcije takoj izven škatle. HubSpot CRM poleg upravljanja stikov ponuja razporejanje e-poštnih sporočil, opravil, poslov, prodajo vozovnic, ekipno e-pošto, klepet v živo in še več. HubSpot lahko povežete tudi z Gmailom ali Outlookom, če želite samodejno beležiti vsako dejavnost. To pomeni, da HubSpot CRM lahko zajame vsako e-pošto, kar se zgodi.

HubSpot je 100% brezplačna programska oprema za upravljanje strank, brez časovne omejitve, kar je odlično za mala podjetja, ki se trudijo, da ostanejo na proračunu. To CRM orodje je brezplačno, tudi če imate neomejene uporabnike in lahko shranite kar milijon stikov in podjetij.

Če pa želite bolj napredne funkcije CRM, kot so klici, sestanki, obvestila o sledenju po e-pošti, kontaktne dejavnosti in pogovorni boti, boste morali nadgraditi na enega od plačljivih načrtov HubSpot, ki se začne s 50 USD na mesec. HubSpot CRM se enostavno integrira z večino priljubljenih storitev, kot so Constant Contact, ActiveCampaign, Gmail, RingCentral in še več.

Edina težava Hubspot-a je, da se lahko z rastjo vašega podjetja postopoma odpravite zaradi njegovih omejenih funkcij za večje organizacije. Druga pomanjkljivost Hubspota je, da je tehnična podpora, ki jo ponujajo, plačana. Toda ta programska oprema za upravljanje svinca ima eno najboljših storitev za podporo strankam. Poleg tega so številne njegove plačljive funkcije na voljo drugje, ne da bi plačali denar. In mnogi od njih niso tako napredni, kot jih ponujajo nekateri njeni konkurenti.

Začnite danes s HubSpot CRM »

2. Stalni stik – najboljši CRM za trženje e-pošte

konstanten stik-crm

 • Cenitev: 20 do 335 dolarjev na mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Ne glede na velikost
 • Spletna stran: ConstantContact.com

Konstantni stik morda poznate kot storitev trženja e-pošte, vendar se ta programska oprema lahko uporablja tudi kot CRM. Tako lahko s stalnim stikom svojim naročnikom ne samo preprosto pošljete odlične e-poštne kampanje, temveč lahko upravljate tudi vse svoje stike.

vodenje stalnih stikov-stikov

S konstantnim stikom lahko preprosto naložite svoje trenutne sezname stikov in uporabite oznake za kategorizacijo svojih stikov. Na primer, lahko ustvarite kategorije poštnih seznamov za stike, ki so “VIP stranke”, “potencialne stranke” ali “sledilci Twitterja”. Ponujajo tudi orodja za segmentacijo, čiščenje seznamov, orodja za oblikovanje seznama e-pošte in še več. Poleg tega se Constant Contact brez težav integrira s številnimi drugimi priljubljenimi programi CRM.

Constant Contact ponuja številne različne načrte cen, odvisno od tega, koliko naročnikov po e-pošti imate in do katerih funkcij želite imeti dostop. Ti načrti se gibljejo od 20 USD na mesec do 335 USD na mesec in lahko začnete z brezplačno preskusno različico.

Stalni stik je čudovit vir za lastnike podjetij. Ima pa tudi svoje omejitve. Če na primer potrebujete napredno avtomatizacijo, to morda ni najboljša izbira. Ne omogoča prepoznavanja podvojenih posameznikov, zato jih morate ročno pregledati, če jih želite očistiti. Poleg tega, če želite v svoje e-pošto vdelati videoposnetke, je to lahko le povezava do YouTube. Ne podpira nobenih drugih video povezav.

Začnite z nenehnim stikom danes »

3. PipeDrive – poceni prodajni CRM

programska oprema pipedrive-best-crm

 • Cenitev: 12,50 USD na uporabnika na mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Mala in srednje velika podjetja
 • Spletna stran: Pipedrive.com

PipeDrive je CRM programska oprema, ki je zasnovana preprosto. Želijo poenostaviti prodajni postopek, tako da boste lahko ničesar podvojili in podvojili za dejanja, ki vam bodo prinesla več prodaje. Ta CRM programska oprema je enostavna za uporabo – samo prijavite se, napolnite svoj cevovod in začnite prodajati.

PipeDrive vključuje funkcije, kot so upravljanje cevovodov z jasnim, vizualnim vmesnikom, integracija e-pošte, dejavnosti in cilji, poročanje o prodaji in napovedovanje prodaje. Ponujajo tudi mobilne aplikacije, tako da lahko do svojega CRM dostopate od kjer koli.

armaturna plošča pipedrive-crm

V primerjavi z drugo CRM programsko opremo na tem seznamu PipeDrive ni tako bogat. Na primer, ne ponuja nobenega ločevanja med seznami novih potencialnih strank in stikov. Toda preprostost omogoča enostavno prepoznavanje obetavnih potencialnih strank in ohranjanje odnosov.

PipeDrive ponuja 3 različne načrte cen: Silver, Gold in Platinum. Načrt za srebro je najcenejši načrt, ki znaša 12,50 USD na uporabnika na mesec, zaračunavajo pa ga letno. Ta načrt vključuje osnovne funkcije, kot so pogled s koledarja povleci in spusti, cilji, pametni e-poštni naslov BBC, prilagodljiva nadzorna plošča ter podpora za klepet in e-pošto. Če želite bolj napredne funkcije, kot so avtomatizacija delovnega toka, pametni kontaktni podatki in urnik, boste morali nadgraditi na Gold načrt za 24,20 USD na mesec. Nazadnje vas bo načrt Platinum, ki vključuje več nadzornih plošč, skupin in poročil o napovedi prihodkov, stal 49,17 USD / mesec.

Vendar pa PipeDrive ponuja brezplačno preskusno različico, tako da lahko preizkusite CRM, preden ga kupite. Na splošno je to dobra možnost. Če pa ste začetnik, je njegov obsežen seznam funkcij morda nekoliko presenetljiv. Težave boste morda imeli tudi, če jih poskusite vključiti v Outlook. Ampak to je le občasno, zato lahko izkoristite priložnost.

Začnite danes s PipeDriveom »

4. GreenRope – CRM za vse v enem samem

greenrope-crm

 • Cenitev: 149 USD / mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Majhna in velika podjetja
 • Spletna stran: Greenrope.com

GreenRope je celovita CRM programska oprema, ki vključuje avtomatizacijo trženja, prodajne kanale in storitve za stranke. Ta CRM programska oprema vam omogoča upravljanje e-poštnega marketinga, družbenih medijev, prodaje, dogodkov in upravljanja projektov prav od tega CRM v oblaku ploščad. GreenRope vključuje tudi avtomatizacijo trženja, ki pomaga pri 6-10-krat večji angažiranosti. To celo omogoča ustvarjanje nadaljnjih prodajnih ukrepov za zagotovitev doslednega pretoka poslov.

GreenRope je razdeljen na 3 glavne sklope: prodaja, trženje in poslovanje. Prodajne funkcije vključujejo celoten CRM, upravitelja poteka dela, sistem koledarskega rezervacijskega sistema, orodje za ocenjevanje potencialnih rezultatov, napovedno analitiko in še veliko več.

greenrope-crm-armaturna plošča

S svojim trženjskim paketom dobite dostop do funkcij, kot so programska oprema za trženje e-pošte, preslikava potovanja strank, ustvarjalec ciljne strani, sledilnik e-pošte in še več. Končno se njihov paket operacij ponaša s funkcijami, kot so upravljanje projektov, dogodkov in stikov, sistem vozovnic, klepet v živo in drugo.

Ker je GreenRope napolnjen s toliko funkcijami in zmogljivostmi, je tu rahla krivulja učenja. Ko najdete svojo pot, lahko ta CRM programska oprema prenese vse vaše poslovne potrebe.

GreenRope ima na voljo 7 načrtov za ceno, ki se gibljejo od 149 USD na mesec do 699 USD na mesec. Načrt cen, ki ga izberete, je odvisen od števila stikov. Na primer, najcenejši načrt je samo 1000 kontaktov, najdražji pa 50.000 stikov. Ko bo vaše podjetje raslo, boste morali nadgraditi svoj načrt. To je najdražja CRM programska oprema na seznamu, vendar plačujete za rešitev vse v enem, ne le za CRM.

Toda preden kupite GreenRope, morate vedeti, da ta vključuje krivuljo učenja. Programska oprema v zvezi z njo ni zelo uporabniku prijazna. Ponuja tudi veliko več kot le osnovne funkcije. Tako včasih sploh ne boste vedeli, da obstaja funkcija.

Začnite z GreenRope danes »

5. Zoho CRM – najboljša CRM programska oprema za mala in srednja podjetja ter podjetja

brez zoho-crm

 • Cenitev: 20 USD na uporabnika na mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Mala podjetja in podjetja
 • Spletna stran: Zoho.com

Platforma Zoho CRM spada med široko uporabljane sisteme v industriji. Ta spletna programska oprema za upravljanje odnosov s strankami je idealna za mala in podjetniška podjetja. Zoho CRM ponuja točkovanje svinca, segmentacijo svinca, opozorilo o prodaji v realnem času, socialni CRM, poročila o prodaji in še veliko več.

Z Zoho Social CRM lahko spremljate povratne informacije strank o družbenih medijih, spremljate interakcije strankinih socialnih medijev in še več. Social CRM orodje pomaga pri pridobivanju vpoglednih podatkov o vaši publiki. Zoho se enostavno integrira z G-Suite, Slack, MailChimp, Facebook, GetResponse in še več.

nadzorna plošča zoho-crm-system

Zoho ponuja različne možnosti oblikovanja cen, ki ustrezajo potrebam podjetij vseh velikosti. Izbirate lahko med njihovimi štirimi načrti cen: zaganjalnik, standardni, profesionalni in podjetniški. Začetni načrt, ki se začne pri 8 USD / uporabnika / mesec, vključuje osnovne in nekaj naprednih funkcij, kot so Social CRM, Slack integracija, 10.000 zapisov, polja po meri in še več. S standardnim načrtom, ki se začne pri 12 USD / uporabniku / mesec, dobite dostop do začetnih funkcij, skupaj s 100.000 zapisi, prilagojenimi poročili in nadzornimi ploščami, pretvorbo delovnega toka in še več.

Poklicni načrt je na voljo pri 20 USD / uporabnika / mesec in vključuje vse od prejšnjih dveh načrtov, skupaj s samodejnimi posodobitvami polja, integracijo Google oglasov, 2.500.000 zapisov, makronov, opozoril o prodaji v realnem času, upravljanja zalog in še veliko več. Enterprise načrt, ki je najzmogljivejši, se začne s 35 USD / uporabnika / mesec in je naložen s 5.000.000 zapisov, mobilnim SDK-jem in razdelitvijo aplikacij, e-pošto za prodajalce in še veliko več.

Zoho CRM ponuja celo svoje funkcije za do tri uporabnike, vendar to ne ustreza niti nekaj najboljši brezplačne CRM programske opreme, ki je na voljo na trgu.

Začnite z Zoho CRM danes »

6. Freshsales – CRM za mala podjetja

sveža prodaja-crm-programska oprema

 • Cenitev: 12 USD na uporabnika na mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Majhna in velika podjetja
 • Spletna stran: Freshworks.com

Freshsales by Freshworks je enostavna uporaba CRM programske opreme, ki je narejena predvsem za mala podjetja. Ta CRM rešitev vam omogoča, da samodejno zajamete obiskovalce svojega spletnega mesta kot prodajne rezultate in jih razvrstite glede na njihovo sodelovanje z vašim spletnim mestom. Poleg tega njihov 360-stopinjski pogled strank omogoča dostop do socialnih profilov strank, prepoznavanje dotičnih točk in še več z enega zaslona.

sveža prodaja-crm-armaturna plošča

Nekatere druge funkcije izstopajoče vključujejo točkovanje svinca, samodejno obogatitev profila, samodejno dodeljevanje potencialnih strank, rezervacijo sestankov, pametne obrazce in še več. Freshsales ponuja tudi številne funkcije za sledenje dogodkom, vgrajene funkcije spletne telefonske storitve, funkcije e-pošte itd., Tako da lahko svoje stranke upravljate in spoznate na različne načine.

Ponujajo 4 različne načrte cen: Blossom, Garden, Estate in Forest. Ti načrti se gibljejo v ceni od 12 USD / mesec do 79 USD / mesec, na uporabnika in zaračunavajo letno. Poleg tega ponujajo tudi brezplačni načrt za vedno, imenovan Sprout. Z brezplačnim načrtom Sprout dobite potencialne stranke, stike, ponudbe, e-pošto, vgrajen telefon, račune, integracije, mobilne aplikacije in še več. Poleg tega je to vse za neomejene uporabnike, stike in podporo. Če želite imeti dostop do njihovih naprednejših funkcij, boste morali izbrati enega od njihovih plačljivih načrtov.

Če je vaša baza podatkov zelo obremenjena, bo morda nalaganje programske opreme nekaj časa. Pogreša tudi nekatere ključne lastnosti, kot je nastavitev samodejnih alarmov. Zaradi naprednega vmesnika boste morda morali nekaj časa naučiti, kako ga uporabljati.

Začnite s Freshsales danes »

7. Drip – najboljši CRM za e-trgovino

drip-crm-popular-crm-programska oprema

 • Cenitev: 49 USD / mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Podjetja, ki prodajajo spletne tečaje & info izdelkov
 • Spletna stran: Drip.com

Drip je še eno podjetje, ki je znano po storitvi trženja e-pošte, vendar je Drip tudi močno CRM orodje, s katerim lahko upravljate svoje stike in izvedete več o svojih strankah. Drip CRM je zasnovan na spletnih straneh za e-trgovino, vendar lahko številne vrste podjetij s spletnim mestom izkoristijo ta orodja.

Ta CRM programska oprema ponuja avtomatizacijo delovnih procesov, oblikovalce e-pošte, e-poštne kampanje, segmentacijo, prilagajanje vsebine, sledenje konverzijam po meri, trženje namenskih nakupov in še veliko več. Poleg tega lahko z oznakami, polji po meri in dogodki spoznate osebne zgodbe vsake stranke. Strankam lahko uporabite oznake po meri, da spremljate vse njihove dejavnosti, tako da lahko z njimi ukrepate čim hitreje.

drip-crm-oznake

Drip ponuja 3 različne načrte cen: osnovni, profesionalni in podjetniški. Osnovni načrt je 49 USD na mesec za do 2.500 stikov in neomejeno pošiljanje e-pošte. Pro-načrt stane 122 dolarjev na mesec za do 5000 stikov in če imate več kot 5000 stikov, boste potrebovali načrt podjetja, ki se razlikuje v ceni. Drip lahko brezplačno preizkusite 14 dni.

A samo zato, da vas obvestim, da so predloge e-poštnih predlogov Drip nekoliko osnovne. Če želite uporabiti nekatere napredne predloge, boste morda razočarani. Vnesete lahko lastne e-poštne predloge po meri v HTML. Pri Dripu je delo s svojimi kodami HTML nekoliko težavno, če niste strokovnjak za programiranje.

Začnite z Drip danes »

8. SalesForce – najboljši prodajni CRM

prodajno silo

 • Cenitev: 25 USD na uporabnika na mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Srednja in velika podjetja
 • Spletna stran: Saleforce.com

SalesForce je zelo priljubljena programska oprema za CRM na trgu, v resnici je # 1 CRM platforma po vsem svetu. Ker je ta CRM programska oprema že tako dolgo na voljo, vključuje vrsto naprednih funkcij in ponuja rešitve za upravljanje vsega, od prodaje, storitev za stranke, trženja, trgovine, produktivnosti, angažiranosti itd..

Zlasti se osredotoča na prodajni oblak in ponuja funkcije, kot so upravljanje računov in stikov, upravljanje priložnosti, upravljanje s strankami, prodajni podatki, mobilni in še več. Te funkcije vam bodo pomagale hitreje rasti računov, hitreje poiskati nove stranke in hitreje zaključevati pogodbe.

SalesForce ponuja 4 različne načrte cen, ki se gibljejo od 25 do 25 mesecev do 300 dolarjev na mesec na uporabnika, ki se letno zaračunajo. Načrt z najnižjimi cenami je glede značilnosti zelo omejen. Če želite imeti dostop do naprednih funkcij, kot je Einstein umetna inteligenca, boste morali nadgraditi na cenovno ugodnejši načrt. SalesForce ponuja brezplačno 30-dnevno preskusno različico, tako da lahko preizkusite, preden se obvezujete.

Edina pomanjkljivost te programske opreme je, da če resnično želite kar najbolje izkoristiti, morate kupiti dodatke. Tako postane nekoliko predrago. Tudi konfiguracija in nastavitev sta nekoliko zapleteni in zamudni. Verjetno je to zaradi natrpanega vmesnika, ki po nepotrebnem zaplete stvari. Podpora za stranke nima zelo dobrega ugleda, tako da, če se nekje zataknete, je to lahko težava.

Začnite danes s SalesForce »

9. Streak – Brezplačen CRM v mapi Prejeto

streak-crm

 • Cenitev: Brezplačno do 49 USD / mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Mala podjetja
 • Spletna stran: Saleforce.com

Streak je CRM programska oprema, ki je vgrajena naravnost v Gmail, zato je enostavna za uporabo tudi za popolne začetnike. To orodje vam omogoča samodejno zajemanje podatkov iz vaših stikov in e-poštnih sporočil, prejemanje obvestil, ko stvari potekajo po cevovodu, ter nastavite nadaljnja opravila in opomnike. S svojo ekipo lahko samodejno delite tudi e-poštna sporočila, opombe in več, tako da so vsi na isti strani.

streak-crm-armaturna plošča

Streak ponuja funkcije za upravljanje delovnih tokov, kot so prodaja, razvoj poslovanja, najem, podpora, upravljanje projektov in drugo – ali pa lahko popolnoma prilagodite svoje natančne potrebe. Ponujajo tudi funkcije za doplačilo mape »Prejeto«, vključno s sledenjem ogledov, združitvijo pošte, pošiljanjem pozneje, odrezkov in več.

S to CRM programsko opremo lahko izbirate med tremi načrti cen: osebnim, profesionalnim in podjetniškim. Osebni načrt je brezplačen in vsebuje osnovne funkcije CRM, neomejene osebne cevovode in električna orodja po e-pošti. S profesionalnim načrtom, ki stane 49 USD na mesec, dobite dostop do neomejenih skupnih cevovodov, naprednih poročil, integracij, pogledov po meri in še več. Načrt podjetja je na voljo v višini 129 USD / mesec z naprednimi funkcijami, kot so dovoljenja po meri, obvezna polja, pa tudi s posebnim upravljalnikom uspeha in podporno telefonsko podporo.

Streak na splošno nima ničesar negativnega. Ampak edino, kar nam ni všeč pri tem, je, da ne morete imeti e-poštnih sporočil v več poljih. Prav tako nimate možnosti, da bi škatle združili. Če želite, da so vse vaše pošte na enem mestu, morate izbrisati prejšnje in jih nato znova ustvariti.

Začnite z Streak danes »

10. Agile CRM – še en prodajni CRM

agilen crm

 • Cenitev: 14,99 USD / mesec
 • Podprte naprave: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
 • Najboljše za: Mala podjetja
 • Spletna stran: Agilecrm.com

Agile CRM je še ena vse-v-enem CRM programska oprema, ki jo je enostavno nastaviti in uporabljati za avtomatizacijo prodaje, trženja in storitev.

Ponujajo upravljanje stikov na eni strani, sledenje pogodb, klicanje z enim klikom, avtomatizacijo glasovne pošte, načrtovanje sestankov, upravljanje projektov in še veliko več – in to samo za prodajo. Ponujajo tudi tržne funkcije, kot je ustvarjalec ciljne strani, sledenje e-pošte in socialni paket. Funkcije storitev vključujejo službo za pomoč, vstopnice in drugo.

agile-crm-armaturna plošča

Agile CRM je brezplačen za do 10 uporabnikov, vključuje prodajne funkcije, kot so ocenjevanje potencialnih strank, načrtovanje sestankov terminov, sledenje e-pošte itd. Če želite dobiti dostop do njihovih marketinških funkcij, potrebujete njihov načrt cen, ki je na voljo po dostopnih 14,99 USD / mesec . Njihov redni načrt, ki stane 49,99 USD na mesec, je tisto, kar vam bo prineslo storitvene funkcije, program Enterprise pa 79,99 USD / mesec vam nudi napredne funkcije, kot so vtičniki in integracije, podpora za e-pošto in telefon, pa tudi osnovna poročila in poročila po e-pošti..

Edino, kar nam pri Agile CRM ni všeč, je njegova uporabniška podpora. Če poskušajo izboljšati to področje, se ne boste mogli pritoževati nad Agile CRM.

Začnite z Agile CRM danes »

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljšo CRM programsko opremo za vaše podjetje. Zdaj lahko začnete upravljati svoje potencialne stranke, potencialne stranke in stranke ter jih bolje spoznati in tako spodbuditi konverzije. Če ste uživali v tem članku, si oglejte našo drugo objavo o najboljših storitvah poslovnega telefona.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map