10 najboljših ponudnikov gostovanja po e-pošti 2020 (v primerjavi in ​​pregledi)

Najboljši ponudniki gostovanja po e-pošti


Iščete najboljše ponudnike gostovanja po e-pošti za vaše majhno podjetje?

Če ste kupili spletno gostovanje za začetek poslovanja v spletu, ste morda opazili, da številne storitve gostovanja ponujajo vgrajeno možnost gostovanja vaših e-poštnih sporočil.

Čeprav je to odlična stvar za vse, ki so se šele začeli, je za mnoge to slabo. In največji od njih so njegove omejene lastnosti. To je takrat, ko pridejo v poštev storitve gostovanja po e-pošti. Za razliko od vgrajenih možnosti, ki jih ponujajo storitve spletnega gostovanja, lahko s storitvami gostovanja po e-pošti zagotovite, da se vsako e-poštno sporočilo pošlje uporabnikom.

Poleg tega lahko imate popoln nadzor nad svojimi e-poštnimi sporočili. In zaradi njihove neverjetne podpore se lahko osredotočite samo na svoje podjetje, ne da bi vam bilo treba skrbeti karkoli glede njegove konfiguracije ali nastavitev.

Kako najti najboljšega ponudnika gostovanja po e-pošti

Na splošno je treba upoštevati več dejavnikov, preden se odločite za dobrega ponudnika gostovanja po e-pošti. Oglejmo si nekatere od njih:

 • Domena po meri: Vedno preverite, ali vam dovoljuje uporabo domenske e-pošte po meri ali ne.
 • Garancija dostave: Obstaja verjetnost, da bodo vaša e-poštna sporočila namesto mape z neželeno pošto prispela do prejetih sporočil prejemnikov.
 • Zmogljivost pošiljanja datotek: Preverite, ali vam ponudnik gostovanja po e-pošti omogoča, da iz svojega računa pošljete ogromno prilog datotek. Večje datoteke lahko pošljete.
 • Potek: Nimate smisla izbrati storitve gostovanja, če ta ne more zagotoviti 99,9% uptime.
 • Varnost: Ohranjanje e-poštnih sporočil brez neželene pošte ali katere koli druge zlonamerne grožnje je izredno pomembno.

1. Bluehost: Gostovanje po e-pošti z brezplačno domeno e-pošte

E-pošta Bluehost

Bluehost je eden najbolj priljubljenih in najboljših ponudnikov gostovanja po e-pošti, ki poleg spletnega gostovanja ponuja tudi storitve gostovanja po e-pošti. S temi storitvami imate lahko brezplačno domeno za celo leto in ustvarite neomejeno e-pošto za vaše podjetje. Zaradi svoje zanesljive varnosti prek IMAP ste lahko prepričani, da so vaša e-poštna sporočila vedno zaščitena pred potencialno ranljivimi grožnjami. Ponuja tudi 3 različne rešitve za spletno pošto, s katerimi lahko zaščitite pošto.

Bluehost vam omogoča, da ustvarite 5 e-poštnih računov s poljubnimi načrti za spletno gostovanje. Prav tako vam ni treba skrbeti za čas njegove nadgradnje, saj ima Bluehost odličen uspeh pri 99,99-odstotnem podaljšku.

Celotno mnenje o Bluehostu si preberite tukaj.

2. SiteGround: najboljši varen ponudnik gostovanja po e-pošti

Gostovanje po e-pošti na spletnem mestu

SiteGround je še en fantastičen ponudnik gostovanja po e-pošti, ki ga lahko preverite. Že zdaj se je uveljavil kot vodilni ponudnik storitev spletnega gostovanja za mala in velika podjetja. In njegove storitve gostovanja po e-pošti so enako dobre glede funkcij in varnostnih možnosti.

Če se odločite za SiteGround, lahko pošljete do 400 e-poštnih sporočil na uro. Vsako e-poštno sporočilo, ki ga pošljete, lahko vsebuje do 40 prejemnikov, če pa e-poštno sporočilo ni prikazovano, bo samodejno poskusno poskusilo poskusiti v roku 24 ur. Prav tako ste lahko prepričani v varnost svojih e-poštnih sporočil, ker omogoča privzeto funkcijo SpamExpert za vsakega uporabnika.

Celotno mnenje o SiteGround si preberite tukaj.

3. HostGator: Najboljše gostovanje po e-pošti z neomejenimi naslovi e-pošte

HostGator, brezplačne migracijske storitve

HostGator je še en neverjeten ponudnik gostovanja po e-pošti, ki svojim uporabnikom ponuja zavarovane in zmogljive storitve gostovanja e-pošte. Omogoča vam gostovanje e-poštnih sporočil na vašem strežniku. Ko ustvarite e-poštno sporočilo, do njih lahko dostopate prek spletne pošte ali prek telefona, tako da nastavite spletni odjemalec po svoji izbiri.

Najboljši del je, da z vsemi načrti dobite neomejene e-poštne račune. HostGator zagotavlja 99,98-odstotno podaljšanje časa.

4. G Suite: Poslovna e-pošta z Gmailom

GSuite e-poštna sporočila, gostovanje po e-pošti

GSuite ni le vaš povprečni ponudnik gostovanja po e-pošti. To je popolno orodje za upravljanje podjetij, ki vam omogoča popoln dostop do vseh Googlovih orodij za organizacijo in varnost. Tako lahko brez strokovne pomoči racionalizirate svoje podjetje.

Ponuja 25MB možnosti za prilogo e-pošte in omogoča tudi ustvarjanje neomejenega števila skupinskih e-poštnih sporočil. Poleg Gmaila za podjetja vam omogoča dostop do vseh Googlovih aplikacij, vključno s storitvijo Google Drive, Dokumenti, Glasom itd.
Naučite se, kako ustvariti profesionalno e-pošto z G Suite tukaj.

5. Gostovanje A2: Gostovanje po e-pošti s predpisano garancijo

@ Gostovanje, brezplačna selitev

A2 gostovanje ponuja zavarovane in zanesljive storitve gostovanja po e-pošti, ki zagotavljajo, da bodo vaša e-poštna sporočila brez težav poslana in prejeta. Kot ponudnik spletnega gostovanja ponujajo tudi neomejene e-poštne naslove z možnostmi posredovanja in samodejnega odzivanja. Imate lahko tudi neomejeno količino pomnilnika, kjer bo shranjeno vsako vaše sporočilo, dokler ga sami ne izbrišete.

A2 gostovanje samodejno varnostno kopira vsa vaša sporočila in tako zagotavlja, da je vse varno in zaščiteno. Uporabniku prijazen cPanel olajša konfiguracije in nastavitve. Najboljša stvar pri A2 gostovanju je, da kadarkoli ponudijo garancijo za povratno vračilo denarja za neizkoriščeno storitev.

Tukaj je več o A2 gostovanju.

6. Tekoči splet: Gostovanje po e-pošti z upravljanim gostovanjem

Tekoči splet, gostovanje po e-pošti

Tekoči splet je še ena zanesljiva storitev gostovanja po e-pošti, ki ponuja odlične funkcije. Standardni načrt ponuja prostor za shranjevanje 25 GB in podpira priloge 50 MB. Omogoča vam tudi enostavno uvažanje e-poštnih sporočil z drugih platform, kot sta Gmail in Outlook.

Po potrebi lahko nastavite filtre in pravila za e-pošto. Poleg tega ponuja dostop do POP, SMTP, IMAP in kakovostno zaščito pred neželeno pošto. Ponuja več načrtov z različnimi funkcijami. Višji kot je vaš načrt, več funkcij lahko imate.

Preberite naš pregled o tekočem spletu tukaj.

7. iPage: Najcenejši ponudnik gostovanja po e-pošti

iPage

iPage je še ena storitev gostovanja po e-pošti, s katero lahko ustvarite neomejen e-poštni naslov za svoje podjetje. To je odlična možnost za lastnike malih podjetij, ki morajo ustvariti e-poštne naslove za svoje zaposlene.

Ponuja tudi funkcijo za posredovanje po e-pošti in samodejni odziv, kar vam olajša stik s strankami tudi v vaši odsotnosti. Za zagotovitev, da je vaš e-poštni račun varen pred grožnjami, ponuja podporo IMAP.

Več o iPageu najdete tukaj.

8. Gostovanje inMotion: Še ena platforma za gostovanje po e-pošti

InMotion Hosting je neverjetna e-poštna platforma za gostovanje pri spletnem gostovanju za tiste, ki iščejo e-pošto poslovnega razreda in spletno gostovanje. Lahko imate skoraj vsako funkcijo, ki jo boste morda potrebovali za upravljanje poslovnih e-poštnih sporočil. Od filtriranja e-pošte do samodejnega odzivanja na e-poštna sporočila na črni seznam ponuja svojim uporabnikom odlične funkcije.

Z e-poštnimi nastavitvami lahko delate neposredno iz njegovega uporabniku prijaznega cPanela.

Tukaj je več o gostovanju InMotion.

9. GoDaddy: začetnikom prijazno gostovanje po e-pošti

E-poštna sporočila GoDaddy

GoDaddy je bil vedno začetna možnost za začetnike pri postavljanju e-poštnih sporočil, domen in spletnega gostovanja.

GoDaddy ponuja do 50 GB prostora za shranjevanje in zagotavlja 99,99% uptime. Omogoča tudi pošiljanje računov, urejanje sestankov, sledenje kilometrine z aplikacijami Rezervacije, Outlook, Upravljanje strank in MileIQ..

Več o GoDaddyju preberite tukaj.

10. Office 365: poslovna e-pošta s Outlooki

Office 365

Office 365 je eden najboljših ponudnikov e-poštnih ponudnikov gostovanja, ki vam omogoča, da imate gostovanja e-pošte poslovnega razreda za mala in velika podjetja. Omogoča vam prilagoditev in shranjevanje vsakega prejetega e-poštnega sporočila. Njihove storitve lahko uporabite za sodelovanje v različnih oddelkih in lokacijah. Prav tako lahko upravljate različne naloge in sodelujete v timskem delu s programom Microsoft Planner. Takšne funkcije vam pomagajo enostavno voditi, upravljati in racionalizirati podjetje.

To je nekaj storitev gostovanja e-pošte, za katere se lahko odločite. Upamo, da vam bo ta članek pomagal izbrati najboljše storitve gostovanja e-pošte za poslovno e-pošto. Morda boste želeli preveriti tudi najboljše ponudnike storitev trženja e-pošte na trgu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map