10 najboljših poslovnih telefonskih storitev za mala podjetja (2020)

najboljše poslovne telefonske storitve


Ali želite najboljšo storitev poslovnega telefona za vaše spletno mesto WordPress? Mnoga mala podjetja na svoja spletna mesta integrirajo sistem spletnih telefonov, da se takoj povežejo s svojimi uporabniki. To je dodatna storitev za klepet v živo, podporo po e-pošti in druge rešitve na trgu. S telefonsko storitvijo za mala podjetja lahko svoje uporabnike takoj vključite. Ta priročnik zajema nekatere najboljše poslovne telefonske linije, ki se začnejo brezplačno do 30 USD na mesec.

Seznam najboljših storitev poslovnega telefona za mala podjetja

Storitev poslovnega telefona, znana za
1. Nextiva19,95 USD / mesečno.Najlažja poslovna telefonska storitev
2. RingCentral19,99 USD / mesečno.Najboljši ponudnik poslovnih telefonov vse v enem
3. Phone.com 9,99 USD / mesečno.Najcenejša storitev VoIP telefona
4. Kobilica29,99 USD / mesečno.Najboljša storitev virtualnega telefona
5. 8 × 824,99 USD / mesečno.Najboljša gostovana poslovna telefonska storitev
6. Vonage 19,99 USD / mesečno.Najboljša napredna telefonska storitev
7. Skype 8,25 $ / mesečno.Najbolj priljubljena spletna telefonska storitev
8. GoogleVoice prostBrezplačna poslovna telefonska storitev
9. Glasovni posnetek 12 USD / mesečno.Najboljši sistem samodejnega telefoniranja
10. CallHippo 8 USD / mesečno.Najboljša storitev freemium virtualni telefon

Kako izbrati najboljše storitve poslovnega telefona – Pogosta vprašanja

Preden se poglobimo in začnemo primerjati različne ponudnike poslovnih telefonov, je vredno vzeti trenutek, da preverite, ali je poslovna telefonska storitev najboljša stava za vaše potrebe.

Na stotine uporabnikov smo pomagali pri vzpostavljanju poslovne telefonske storitve, saj vemo, kaj pomeni imeti telefonski sistem za mala podjetja. Pa začnimo z 5 vprašanj ki smo jih prejeli od uporabnikov.

Če bi raje zarezali naravnost v lov in skočili na primerjavo, poglejte tukaj.

# 1. Kaj je Business VoIP Phone Service?

VoIP pomeni Voice over Internet Protocol (VoIP), znan tudi kot internetna telefonija. VoIP uporabnikom omogoča klicanje prek interneta.

Za razliko od klasičnih telefonskih storitev, poslovna telefonska storitev VoIP ponuja široko paleto dodatnih funkcij, za katere vam ni treba doplačati, kot so preusmeritev klica, čakanje na klic, glasovna pošta, ID klicatelja in več. Poleg tega lahko dokumente pošiljate med pogovorom s svojimi uporabniki.

# 2. Ali potrebujete storitev VoIP / poslovni telefon?

Telefonska storitev VoIP / poslovni telefon se popolnoma razlikuje od običajnega telefonskega sistema.

Če ste majhno podjetje, boste morda želeli razmisliti o nakupu poslovne telefonske storitve iz naslednjih razlogov:

 • Eno številko lahko delite med več uporabnikov hkrati.
 • Za sprejemanje in klicanje lahko uporabite namizni telefon, mobilni telefon ali računalnik.
 • Za večjo produktivnost lahko sledite trajanju klica, čakanju, čakalnim obdobjem in celotni uporabi.
 • Za razliko od tradicionalnega telefonskega sistema so začetni in tekoči stroški relativno nizki.

# 3. Koliko stane stacionarno mesečno?

AT&T telefonskega načrta, ki je na voljo s celotnim naborom funkcij, na primer ID klicatelja, čakanje na klic ali glasovno pošto, potem načrt stane približno 35 dolarjev. Po drugi strani pa je VoIP telefonska storitev ne samo cenejša (začne se pri 19,99 USD / mesec), ampak ima tudi preveč funkcij.

# 4. Koliko stane storitev poslovnega telefona?

Odvisno. Običajno lahko storitev poslovnega telefona stane od 20 do 30 USD na mesec. Če želite videti, koliko bi stala storitev poslovnega telefona, morate preučiti nekaj dejavnikov.

 • Število uporabnikov: Odvisno od tega, koliko uporabnikom želite omogočiti dostop do telefonskega sistema.
 • Funkcije telefona: konference, mobilnost, integracija z več desetimi orodji za CRM itd.
 • Vrsta telefonskega sistema: VoIP, stacionarni, virtualni telefonski sistem

# 5 Prednosti & Slabe strani – Business VoIP Phone Service v primerjavi s stacionarnimi

Se sprašujete, katera je najboljša izbira za vaše poslovne potrebe – stacionarni ali poslovni telefon? Oglejmo si ključne razlike med njimi.

 • Ugodnost: Kot že omenjeno, se zdi, da je storitev poslovnega telefona glede na poslovne lastnosti cenejša od stacionarne.
 • Nabor funkcij: Da ne omenjam, storitev poslovne telefonije ponuja preveč funkcij, ki so zelo koristne za mala podjetja.
 • Dostopnost: S storitvijo poslovnega telefona lahko klic sprejemate od koder koli in kadar koli z izbrano napravo, medtem ko morate biti v svoji pisarni, če želite dostopati do stacionarnega telefona ali najeti recepcijo, ki se bo udeležil
 • Zanesljiva internetna povezava: Storitev poslovnega telefona zahteva zanesljivo internetno povezavo, medtem ko stacionarni ne. Med izpadom interneta bodo vaši poslovni telefonski klici prešli neposredno na glasovno pošto.

10 poslovnih ponudnikov VoIP telefonov (v primerjavi) & Pregledano)

 1. Nextiva – Najboljša / najlažja storitev poslovnega telefona
 2. RingCentral – Najboljši ponudnik poslovnih telefonov vse v enem
 3. Phone.com – Najcenejša storitev VoIP telefona
 4. Kobilica – Najboljša storitev virtualnega telefona
 5. 8 × 8 – Najboljša gostovana poslovna telefonska storitev
 6. Vonage – Najboljša napredna telefonska storitev
 7. Skype – Najbolj priljubljena spletna telefonska storitev
 8. #GoogleVoice – Brezplačna poslovna telefonska storitev
 9. Glasovni posnetek – Najboljši sistem samodejnega telefoniranja
 10. CallHippo – Najboljša storitev freemium virtualni telefon

1. Nextiva: najboljša / najlažja storitev poslovnega telefona

Nextiva

Nextiva je ena izmed najbolj priljubljenih storitev za preusmeritev klicev za mala podjetja. Je enostaven za uporabo in ponuja neverjetne funkcije. Nextiva je cenovno ugodna storitev, kar pomeni, da lahko spletna mesta malih podjetij od nje zlahka izkoristijo. Ima spletno ploščo za upravljanje klicev, govornih sporočil in faksov.

Nextiva ima storitev VOIP, ki omogoča brezplačne domače klice, usmerjanje klicev, prenos glasovne pošte na e-pošto in še več. Njihova storitev VOIP je napredna, vendar uporabnikom prijazna in enostavna za uporabo. Razen tega je glavna prednost uporabe Nextiva ta, da vam bo zagotovil registrirano brezplačno številko, kar pomeni, da se lahko uporabniki brezplačno povežejo z vami. Ponuja tudi druge storitve, kot so klepet v živo, analitika klicev, CRM itd.

Cena: Od 19,95 USD / mesec brez nastavitve. Za najboljšo ceno si oglejte naš kupon Nextiva!

2. RingCentral: najboljši ponudnik poslovnih telefonov vse v enem

RingCentral

RingCentral je storitev za poslovne telefone brez težav, ki jo lahko mala in velika podjetja enostavno uporabljajo. Kot vse druge storitve najboljših poslovnih telefonov, tudi RingCentral ponuja možnost čakanja na klic, prenos klicev, več linijski telefonski sistem, preusmeritev klicev, konferenčne klice, videokonference in drugo.

Omogoča vam skupno rabo zaslonov, klicanje brezplačnih z brezplačno brezplačno klico in odlično sodeluje s storitvami drugih proizvajalcev, kot so Microsoft, Gusto, Dropbox itd. RingCentral ima preprost portal za zagon storitev poslovnega telefona in upravljanje klicev uporabnikov..

Cena: Od 19,99 USD / mesec. RingCentral ponuja tudi druge načrte po meri za izpolnitev vaših potreb. Oglejte si našo stran s kuponi RingCentral za najnovejše ponudbe in popuste.

3. Phone.com: najcenejša storitev VoIP Phone

Phone.com

Phone.com je najboljša storitev poslovnega telefona za mala podjetja. Na voljo je s storitvijo usmerjanja klicev, posredovanjem klicev, faksom, ID-jem klicatelja, več linijskim (konferenčnim) klicem in še več. Telefon.com ima tako aplikacije kot tudi spletne plošče za upravljanje klicev v spletu.

Imajo poceni poslovno telefonsko linijo za številne evropske države in Kanado, ki svojim uporabnikom omogoča širitev poslovanja v te države. Telefon.com ponuja integracijo z veliko CRM programske opreme na trgu, vključno z Zoho in Salesforce.

Cena: Na voljo je s plačilnimi minutami in neomejenimi načrti za oblikovanje cen. Od 9,99 USD / mesec, če se plačuje letno.

4. GrassHopper: Najboljša storitev navideznega telefona

GrassHopper

GrassHopper je najboljši virtualni telefonski sistem za lastnike malih podjetij. Na voljo je z vsemi standardnimi funkcijami storitve VOIP, kot so posredovanje klicev, glasovna pošta, ID klicatelja itd. Omogoča vam klicanje z običajno telefonsko številko. Njihove razširitve je mogoče uporabiti za konferenčne klice, kar je super za vhodna srečanja ekipe.

Spletni portal, ki temelji na aplikacijah, je preprost za uporabo. Na voljo je z brezplačnimi številkami za ZDA, Združeno kraljestvo in Kanado. GrassHopper ima več številk za telefonske številke, brezplačne številke in nečimrne številke za klicanje prek spleta.

Cena: Od 29,99 USD / mesec (1 številka in do 3 razširitve)

5. 8 × 8: Najboljša gostovana storitev poslovnega telefona

8 × 8 je priljubljena storitev poslovnega telefona na trgu. Odličen je za začetnike, ki na svojih spletnih mestih začenjajo dodajati sistem internetnega poslovnega telefona. 8 × 8 ima manj funkcij kot povprečna spletna rešitev za telefon, vendar je koristno za lastnike malih podjetij.

Njihove storitve vključujejo glasovno pošto, samodejno sprejemanje klicev, besedilo, deljenje številk in drugo. Svojim uporabnikom ponujajo več načrtov za lažjo in zanesljivo uporabo.

Cena: Od 24,99 USD / mesec za vsakega uporabnika (tudi 250 odhodnih minut v ZDA in Kanado)

6. Vonage: Najboljša napredna telefonska storitev

Vonage

Vonage je še ena telefonska storitev za majhna podjetja, ki se lahko uporablja za spletne klice. Na voljo je z vsemi standardnimi VOIP storitvami, poleg Amazon Chime, video klici in še več. Njihove premium storitve imajo več funkcij in dodatno napredno tehnologijo za svoje uporabnike.

Njihova spletna skrbniška plošča pomaga pri urejanju klicev, ustvarjanju uporabnikov in upravljanju spletne komunikacije na pameten način.

Cena: Začeti od 19,99 USD / mesec.

7. Skype: Najbolj priljubljena spletna telefonska storitev

Skype

Skype je najbolj priljubljen telefonski sistem za klicanje in vodenje video konferenc na svetu. Ponuja neomejene brezplačne klice drugim uporabnikom Skype prek internetne povezave. Če pa želite klicati na mednarodne ali lokalne številke, boste potrebovali njihove premijske dobropise.

Napaja ga Microsoft, kar pomeni, da ima storitev trdne temelje. Na Skypeu lahko dobite tudi lokalno številko, ki jo lahko uporabniki pokličejo, da se povežejo z vami.

Cena: Osnovna različica je brezplačna za prenos. Načrt podjetja, ki se začne od 8,25 USD / mesec.

8. Google Voice: Brezplačna storitev poslovnega telefona

Google Voice

Google Voice je prilagodljiva storitev poslovnega telefona. Vendar pa ima manj možnosti v primerjavi s popolnoma navideznim sistemom telefonov. To je priročno za uporabnike pametnih telefonov in lastnike podjetij, ki uporabljajo naprave, ki podpirajo Googlove izdelke.

Ima brezplačno ameriško številko, storitev glasovne pošte, snemanje klicev in drugo. Google Voice pomaga ustvarjati boljšo komunikacijo med lastniki podjetij in potrošniki.

Cena: Brezplačna številka za klicanje, besedila in glasovne pošte.

9. Glasovni posnetek: Najboljši sistem samodejnega spremljanja

Glasovni posnetek

Voiceshot je odlična storitev poslovnega telefona za majhna spletna mesta. S sistemom za samodejne odzive lahko kadar koli sprejemate klice, kar pomeni, da ste aktivni tudi po delovnem času. Voiceshot omogoča pošiljanje odhodnih sporočil svojim uporabnikom. Ustvarite lahko tudi besedila po meri, izhodna po meri.

Pomaga pri razporejanju klicev in pošilja opozorila / opomnike vam in vašim uporabnikom o klicu. Druge funkcije vključujejo opozorila o klicu v sili, integracije in še več.

Cena: Začeti od 12 USD / mesec.

10. CallHippo: Najboljša storitev navideznega mobilnega telefona Freemium

CallHippo

CallHippo je eden najbolj priljubljenih sistemov virtualnih telefonov na svetu. Ima standardne funkcije VOIP, kot so telefonska številka, ID klicatelja, preusmeritev klica itd. Za klicanje z aplikacijo CallHippo ne potrebujete namiznega telefona, saj je vse upravljano s spletnega portala.

Ima preprost spletni portal za ustvarjanje uporabnikov, upravljanje klicev in še več. Prav tako lahko ustvarite oddelke in preusmerite klice določenim strokovnjakom. Je ena izmed poceni storitev poslovne telefonske linije za mala podjetja.

Cena: Osnovna nastavitev je brezplačna za do 2 uporabnika. Začetna oblika premium načrtov 8 USD / mesec.

Kaj je najboljša storitev VoIP za mala podjetja?

Tu je kratki seznam najboljših ponudnikov poslovnih telefonov za mala podjetja.

Storitev poslovnega telefonaCenaZnan po
1. Nextiva19,95 USD / mesečno.Najlažja poslovna telefonska storitev
2. RingCentral19,99 USD / mesečno.Najboljši ponudnik poslovnih telefonov vse v enem
3. Phone.com 9,99 USD / mesečno.Najcenejša storitev VoIP telefona
4. Kobilica29,99 USD / mesečno.Najboljša storitev virtualnega telefona
5. 8 × 824,99 USD / mesečno.Najboljša gostovana poslovna telefonska storitev
6. Vonage 19,99 USD / mesečno.Najboljša napredna telefonska storitev
7. Skype 8,25 $ / mesečno.Najbolj priljubljena spletna telefonska storitev
8. GoogleVoice prostBrezplačna poslovna telefonska storitev
9. Glasovni posnetek 12 USD / mesečno.Najboljši sistem samodejnega telefoniranja
10. CallHippo 8 USD / mesečno.Najboljša storitev freemium virtualni telefon

Čeprav obstaja veliko možnosti, menimo, da Nextiva izstopa od ostalih zaradi svojih cenovno dostopnih načrtov in zunanjih možnosti.

RingCentral je dobra alternativa Nextivi. Če iščete cenejšo rešitev, bi bila Phone.com najboljša izbira.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal odkriti najboljše storitve poslovnega telefona. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte tudi naš vodič o 9 najboljših vtičnikov za pomoč WordPress-a za podporo strankam.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map