10 najboljših provizij gostovanja SSL gostovanja 2020 (v primerjavi)


Iščete brezplačnega ponudnika gostovanja SSL za vaše spletno mesto?

SSL certifikat hrani vse občutljive podatke šifrirane na vašem spletnem mestu. Ko obiščejo vaše spletno mesto, poleg naslovne vrstice brskalnika vaših uporabnikov prikaže tudi varnostno omarico.

Toplo priporočamo, da izberete ponudnika spletnega gostovanja, ki ponuja brezplačno SSL potrdilo za vaše spletno mesto.

Kaj je SSL in kako deluje

SSL je industrijski standardni varnostni ukrep, ki ustvarja šifrirano povezavo med brskalnikom vsakega obiskovalca in vašim spletnim mestom.

Če prodajate izdelke, morate imeti potrdilo SSL, da so podatki, ki jih zbirate od strank, zaščiteni. Ker je poleg naslovne vrstice prikazana ikona ključavnice, vam potrdilo SSl pomaga spodbuditi zaupanje vaše publike.

Po drugi strani je spletno mesto brez SSL označeno kot nevarno poleg naslovne vrstice. Da ne omenjam, pomembno je, da imate za svoje spletno mesto potrdilo SSL.

Oglejmo si nekaj brezplačnih SSL gostovalnih podjetij.

Več o dodajanju SSL na svoje spletno mesto najdete tukaj.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost je ena izmed najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja, ki svojim uporabnikom ponuja odlične storitve gostovanja SSL. Za prvo leto lahko imate brezplačno ime domene in brezplačno SSL potrdilo.

Ponujajo tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da lahko prekličete naročnino na spletno gostovanje v celoti.

2. SiteGround

Spletno gostovanje SiteGround, brezplačno ssl

SiteGround je še en neverjetni ponudnik storitev gostovanja SSL, ki ponuja tudi brezplačen SSL z vsemi svojimi načrti gostovanja. Če vaše spletno mesto gosti drugo podjetje za gostovanje, lahko svoje spletno mesto na SiteGround migrirate BREZPLAČNO.

Ponuja tudi zanesljivo varnost, vrhunsko tehnično podporo in popolnoma upravljane storitve gostovanja glede na vaše potrebe. Lahko imate tudi brezplačne dnevne varnostne kopije, neomejene račune e-pošte in še veliko več.

3. Gostovanje inMotion

Gostovanje InMotion, brezplačen SSL

InMotion hosting je priljubljen ponudnik gostovanja SSL, ki vam omogoča, da svoje spletno mesto zaščitite z brezplačnim SSL-jem. Poleg tega ponuja odlične funkcije, ki vam pomagajo pri razvoju vašega podjetja. Z načrtom gostovanja InMotion boste dobili brezplačno ime domene, neomejeno pasovno širino, SSD shrambo in še veliko več.

Za razliko od drugih tu naštetih SSL gostovanj ponuja InMotion avtomatizirano varnostno kopiranje, tako da lahko hitro obnovite spletno mesto kadarkoli želite. Njihova prijazna podporna ekipa je na voljo ves dan.

Celotno mnenje o gostovanju InMontion preberite tukaj.

4. Hostinger

Hostinger, brezplačno ssl

Hostinger je še en neverjeten ponudnik gostovanja SSL, ki ponuja brezplačne SSL s svojimi načrti gostovanja. Če se odločite za višji načrt, vam ponuja tudi brezplačno ime domene za vaše podjetje.

Hostinger ponuja neomejene funkcije spletnega gostovanja za rast vašega podjetja. Lahko imate tudi brezplačnega graditelja spletnih mest, visoko kakovostno skupno gostovanje, gostovanje z optimiziranim WordPressom in še več z njimi. Njihova podpora 24/7 je ena najboljših možnosti podpore v industriji spletnega gostovanja.

5. GreenGeeks

GreenGeeks, brezplačni ssl

GreenGeeks je še en fantastičen ponudnik SSL, ki ga lahko preizkusite. Ponujajo hitro, varno in okolju prijazno storitev gostovanja WordPress z brezplačnim SSL certifikatom za zaščito vašega spletnega mesta.

Ponujajo tudi brezplačno selitveno storitev, tako da, če gostite drugje, lahko svoje spletno mesto preselite na GreenGeeks brezplačno. So tudi razvijalcem prijazen ponudnik gostovanja SSL in trdijo, da so prvi ponudnik zelenega gostovanja.

6. iPage

Spletno gostovanje iPage, brezplačno SSL

iPage je naslednja možnost, ki si zasluži vašo pozornost. Z iPageom imate na voljo brezplačen SSL, brezplačni gradnik spletnega mesta s povleci in spustite, e-poštne naslove, prenos domene in še veliko več.

Ko je namestitev končana, lahko dobite na stotine predlog za oblikovalca spletnega mesta. Dobili boste tudi brezplačne dobropise za oglase v vrednosti 200 USD.

7. HostGator

Gostovanje HostGator, brezplačno ssl

HostGator je še ena fantastična možnost za brezplačno SSL za vaše spletno mesto. Glede na vaš načrt gostovanja lahko za vaše spletno mesto imate neomejeno domenskih imen. To vključuje tudi brezplačno domeno, neomejeno pasovno širino in namestitev WordPress z enim klikom.

Z HostGatorjem imate zanesljivo varnost za svoje spletno mesto. To pomeni, da vam ni treba več kompromitirati varnosti. Preberite naš pregled o HostGatorju, če želite izvedeti več.

8. WP motor

WP motor. brezplačno SSL

WP Engine ponuja celovito upravljanje gostovanja WordPress, ki je hitro, varno in zanesljivo. Gostovanje ponuja vrhunske teme in okvir geneze brez dodatnih stroškov. Odvisno od načrta, ki ga izberete, imate med drugimi funkcijami neomejeno število obiskovalcev, do 1 TB lokalnega pomnilnika in 400 GB + pasovno širino.

Dobite tudi brezplačne SSL, 35+ StudioPress teme, podporo 24 * 7 in še več. S programom WPEngine lahko spletno mesto takoj zaženete in zaženete s popolno varnostjo.

Več o WPEngine tukaj.

9. DreamHost

DreamHost, brezplačni ssl

DreamHost ponuja najbolj zanesljivo storitev gostovanja SSL za vaše spletno poslovanje. S DreamHostom dobite brezplačen SSL, hiter prostor za shranjevanje SSD, WordPress, ki je predhodno nameščen in še veliko več. Da bi vam ponudil dvojno plast varnosti, samodejno varnostno kopira spletno mesto vsak dan. Do tehnične pomoči lahko enostavno kontaktirate tudi ekipo za podporo.

Če želite izvedeti več o DreamHost-u, preberite celoten pregled njihovih gostovalnih storitev.

10. HostPapa

Pregled gostovanja HostPapa, brezplačno ssl, ssl

HostPapa je še ena briljantna možnost za brezplačno SSL za vaše spletno mesto. HostPapa ponuja vse, kar potrebujete za vaše poslovanje v spletu.

Za razliko od drugih gostovalnih platform HostPapa omogoča gostovanje dveh imen domen s svojim začetnim načrtom. Ponuja tudi oblikovalca spletnih strani in vam omogoča, da tudi vi postavite spletno trgovino.

To je to! Upamo, da vam bo ta članek v pomoč.

Če želite svojemu spletnemu mestu dodati dvojno zaščito, lahko dodate varnostni vtičnik. Tu je seznam nekaterih najboljših varnostnih vtičnikov, ki jih lahko namestite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map