10 najboljših storitev CDN za pospešitev vašega spletnega mesta (2020)

najboljše storitve cdn


Iščete najboljše storitve WordPress CDN?

Omrežja za dostavo vsebine (CDN) predpomnijo vsebino z vašega spletnega mesta na več strežnikih na različnih geografskih lokacijah. Vsebino pošlje obiskovalcu vaše strani prek najbližjega strežnika.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših storitev CDN za WordPress, s pomočjo katerih lahko pospešite svoje spletno mesto.

1. StackPath CDN

StackPath

StackPath je ena najboljših storitev CDN za spletna mesta WordPress. StackPath je bil prej znan kot MaxCDN. Ima inteligenten sistem predpomnjenja, mehanizem za takojšnje čiščenje in pravila predpomnilnika po meri za povečanje uspešnosti spletnega mesta. StackPath CDN ima veliko omrežje strežnikov na vseh kontinentih.

Na voljo je z analitiko v realnem času, EdgeRules po meri, možnostjo segmentiranega prenosa in s skriptno brez strežnika. Osnovni načrt ima lahko do 1 TB mesečne pasovne širine.

Cena: Njeni stroški se začnejo od 20 dolarjev na mesec. Storitev za prvi mesec je brezplačna.

2. KeyCDN

KeyCDN

KeyCDN je eno najmočnejših omrežij za pošiljanje vsebin, ki ima 34 podatkovnih centrov po vsem svetu. Lahko namestite njihov WordPress vtičnik, imenovan CDN Enabler, za enostavno integracijo KeyCDN na svoje WordPress spletno mesto.

Najboljši del je, da vtičnik omogoča čiščenje predpomnilnika vaše cone CDN neposredno iz skrbnika WordPressa. To pomeni, da vam ni treba vpisati na nadzorno ploščo KeyCDN, da očistite predpomnilnik.

Cena: Ima pravilnik o plačilu stroškov in stroške uporabe. KeyCDN ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno različico.

3. Sucuri

Sucuri

Sucuri je najboljša storitev za varovanje, spremljanje in zaščito spletnih strani. Poleg varnosti nudijo tudi rešitev CDN za učinkovitost in optimizacijo hitrosti vašega spletnega mesta WordPress. Vsebuje več možnosti predpomnjenja za vse vrste spletnih mest.

Njihov CDN deluje v omrežju Anycast z globalno distribucijo strežnikov. Konfiguracija za Sucuri CDN ima možnosti po meri za čim večjo hitrost spletnega mesta.

Za dodatne informacije o njihovih storitvah boste morda želeli preveriti tudi pregled Sucuri.

Cena: Osnovni načrt stane 199,99 USD na leto.

4. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare je odlična spletna zmogljivost in varnostna storitev. Ima največjo platformo omrežja v oblaku s 180 podatkovnimi centri po vsem svetu in je zavaroval več kot 16 milijonov domen. Z njim lahko pospešite svoje spletne strani, mobilne aplikacije in API-je.

Ponuja brezplačen vtičnik in drastično izboljša delovanje mest WordPress z minimalno konfiguracijo. Prav tako ščiti vaše spletno mesto pred napadi DDoS in zlonamerne vsebine.

Cena: Pro načrt se začne od 20 dolarjev na mesec. Ponujajo tudi brezplačen račun z osnovnimi funkcijami.

5. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront

Amazon CloudFront je AWS integrirana storitev CDN, ki obiskovalcem takoj posreduje vsebino vašega spletnega mesta. AWS omrežje povečuje CDN s svojimi drugimi storitvami in ponuja visoko hitrost prenosa po vsem svetu. To je napredna storitev za razvijalce in programerje.

Če rečem, se boste morali za nastavitev Amazon CloudFront lotevati rahle krivulje učenja.

Cena: Ima model plačevanja stroškov, ki se zaračunava samo za storitev, ki jo uporabljate. S sistemom AWS boste za kratek čas dobili tudi brezplačna preskušanja.

6. CacheFly

CacheFly

CacheFly je ena najstarejših mrež za pošiljanje vsebin na trgu. Na podlagi omrežja Anycast vam pomagajo izboljšati hitrost vašega spletnega mesta in hitro prinesejo vsebino. Ta storitev CDN pretaka video posnetke in podcaste z bliskovito hitrostjo.

Kadar koli potrebujete pomoč, lahko stopite v stik z njihovo odlično ekipo za podporo, ki vam lahko odgovori na ustrezna vprašanja glede CDN.

Cena: Izhodiščni stroški za male podjetniške načrte znašajo 245 dolarjev na mesec, ki se plačujejo letno. Ob predhodnem plačilu boste prejeli tudi 2 meseca brezplačne storitve.

7. Rackspace

Rackspace

Rackspace je vrhunska storitev računalništva v oblaku, ki uporablja omrežje Akamai in pretaka vsebino na 200 lokacij po vsem svetu..

Podpira trgovine e-trgovine, spletna mesta WordPress, spletne aplikacije, mobilne aplikacije in drugo. To je storitev, ki je strokovno podkovana in potrebuje visoko znanje.

Cena: Je storitev s plačilom, tako da lahko plačate samo za pasovno širino, ki jo porabite. Storitev je popolnoma razširljiva za kakršno koli obremenitev v prometu.

8. Google Cloud CDN

Google Cloud CDN

Google Cloud CDN je poceni omrežna storitev za dostavo vsebin. Z 90 strežniki po vsem svetu omogoča najhitrejšo dostavo vsebine vašim uporabnikom na kateri koli lokaciji. Na voljo je s hitrim nalaganjem strani in povečanjem sodelovanja uporabnikov na vašem spletnem mestu. Google Cloud CDN ponuja en sam naslov IP vsem uporabnikom in ne potrebuje regionalnega DNS-ja.

Na voljo je brezplačen SSL, da bo vaše spletno mesto varno. Integriran je z Googlovo platformo v oblaku in CDN lahko omogočite z enim samo potrditvenim poljem.

Cena: Za dostop do CDN se morate prijaviti na Googlovo platformo v oblaku. Stroški za Google Cloud Platform temeljijo na vaši uporabi.

9. Microsoft Azure CDN

Microsoft Azure CDN

Če iščete varno in zanesljivo omrežje za pošiljanje vsebin, je Microsoft Azure CDN odlična izbira. Ima globalno pokritost in veliko razširljivost pri dobavi vsebine. Integrira se z vsemi storitvami Azure, zaradi katerih je rešitev CDN bolj uporabna.

Azure CDN skrajša čas nalaganja strani, prihrani pasovno širino in pospeši spletno stran. Odlično deluje s spletnimi mesti, aplikacijami in programsko opremo za igre.

Cena: Deluje na modelu plačljivosti.

10. Imperva

Imperva

Imperva je ena najboljših storitev CDN, ki uporablja inteligentno predpomnilništvo, hitro shranjevanje in orodja za optimizacijo. Na voljo je z napredno tehnologijo strojnega učenja za dinamično predpomnjenje. Predpomnilnik lahko takoj očistite in ima možnosti nadzora predpomnilnika po meri.

Podatkovni centri so strateško postavljeni v vseh regijah po vsem svetu, da vsebino prikazujejo s strežnika, ki je bližje uporabnikom. Imperva optimizira vsebino, avtomatizira stiskanje in naredi veliko več kot premium storitev CDN.

Cena: Zahtevati morate ponudbo.

To je vse.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše storitve CDN za vaše spletno mesto WordPress. Po uvedbi izbrane storitve poskrbite za preizkus hitrosti spletnega mesta. Morda boste želeli preveriti tudi navodila po korakih o tem, kako narediti spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map