10 najboljših storitev spletnega gostovanja v Veliki Britaniji od 1,50 € – v primerjavi (2020)

najboljše uk storitve gostovanja


Vas zanima ustanovitev spletne strani, a se sprašujete, kaj je najboljše spletno gostovanje v Veliki Britaniji? Če želite ustvariti spletno mesto, potrebujete zanesljivo spletno gostovanje, ki dobro deluje za spletna mesta v Veliki Britaniji. Ker pa obstaja toliko možnosti spletnega gostovanja, je težko najti najboljšo izbiro za vaše spletno mesto.

V tem članku bomo preučili najboljše spletno gostovanje v Veliki Britaniji. Pokrili bomo čas nalaganja, čas delovanja, podporo, cene in drugo, da boste lahko izbrali najboljše spletno gostovanje za spletno mesto v Veliki Britaniji.

O našem postopku pregleda spletnega gostovanja v Veliki Britaniji

Preden začnemo z izbiro najboljšega spletnega gostovanja v Veliki Britaniji, preglejmo naš pregledni postopek.

Ker se ne prijavite za številne spletne gostitelje in jih vse preizkusite, smo to storili za vas za številne najbolj priljubljene spletne gostitelje na tem seznamu.

Tukaj smo naredili, da smo vam prihranili čas in vam pomagali enostavno izbrati najboljše spletno gostovanje v Veliki Britaniji:

 1. Prijavite se z najboljšimi spletnimi gostitelji v Veliki Britaniji na trgu.
 2. Ustvarili smo testno spletno mesto WordPress.
 3. Ogledalo si je spletno okolje v živo na teh testnih mestih z namestitvijo teme WordPress ter dodajanjem navidezne vsebine in slik.
 4. Zaženite nekaj različnih hitrostnih preizkusov in si oglejte, kako bo mesto izvajalo, in zabeležili podatke o preskusu.

Zdaj, ko veste, kako smo pregledali te spletne gostitelje, si oglejmo izbiro številka 1 na našem seznamu za najboljše spletno gostovanje v Veliki Britaniji.

1. Bluehost

bluehost-best-uk-spletno gostovanje

 • Čas nalaganja: 689 ms
 • Občasni čas: 99,99%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: Bluehost.com

Začnite z Bluehostom »

Bluehost je najbolj priljubljen ponudnik spletnega gostovanja, ki napaja več kot 2 milijona spletnih mest po vsem svetu. Bluehost, ki ga uradno priporoča WordPress.org, ponuja namestitev WordPress z enim klikom. Torej lahko začnete graditi svoje spletno mesto v trenutku, brez zapletene programske opreme za prenos in namestitev.

Vsako spletno mesto z Bluehostom ima tudi brezplačno ime domene in SSL potrdilo. Poleg tega lahko brezplačno preizkusite Bluehost 30 dni. Če vam storitev gostovanja ni všeč, nudijo garancijo za vračilo denarja.

Bluehost ponuja tudi 24-urno podporo, na voljo so njihovi usposobljeni strokovni strokovnjaki, ki vam bodo pomagali kadar koli potrebujete. Poleg tega ponujajo center za pomoč, ki vključuje vodnike, video vaje in drugo.

Bluehost je eno najboljših brezplačnih spletnih ponudnikov gostovanja.

UK strežniki: Da, London, Združeno kraljestvo.

Cenitev: Redne cene se začnejo pri 6,29 € / mesec.

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo 2,17 € / mesec (več kot 60% popusta + brezplačno ime domene, SSL). Oglejte si vse podrobnosti na strani s kuponi Bluehost.

Preberite naš pregled Bluehost »

2. SiteGround

siteground-uk-spletno gostovanje

 • Čas nalaganja: 649 ms
 • Občasni čas: 99,98%
 • Podpora: 10/10
 • Spletna stran: SiteGround.com

Začnite s SiteGround »

SiteGround je še ena izmed najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja in jo priporočajo številni profesionalni blogerji. Trenutno gostijo 2 milijona domen.

SiteGround ponuja zanesljivo, hitro in varno spletno gostovanje za majhna in srednje velika spletna mesta (spletna mesta s 100.000 mesečnimi obiskovalci ali manj) in nudijo najboljšo podporo v razredu.

Poleg tega s skupnim načrtom gostovanja dobite brezplačnega graditelja spletnega mesta, brezplačno SSL potrdilo, brezplačno CloudFare CDN, brezplačne e-poštne račune in brezplačne dnevne varnostne kopije.

UK strežniki: Da, London, Združeno kraljestvo.

Cenitev: Redne cene se začnejo pri 9,95 EUR na mesec.

Posebna ponudba: Naši uporabniki dobijo posebno ponudbo v višini 3,95 € na mesec.

Preberite celoten pregled SiteGround »

3. HostGator

host-gator-best-uk-web-gostitelji

 • Čas nalaganja: 691 ms
 • Občasni čas: 99,96%
 • Podpora: 10/10
 • Spletna stran: HostGator.com

Začnite z HostGatorjem »

HostGator je eden najboljših ponudnikov spletnega gostovanja v Veliki Britaniji za začetnike. Z HostGatorjem dobite brezplačna orodja za gradnjo spletnih mest in 4.500 predlog za spletna mesta. Torej lahko spletno mesto enostavno naredite v nobenem trenutku, brez predhodnih izkušenj.

Vsak načrt ponuja neomejen diskovni prostor in pasovno širino, neomejen e-poštni naslov, namestitev WordPress z enim klikom, brezplačno SSL potrdilo, kredit v vrednosti 100 USD za oglase Google in Bing in še več.

HostGator ponuja tudi tehnično podporo 24/7/365 prek telefona, e-pošte in klepeta v živo ter obširno dokumentacijo, ki vključuje več kot 500 video vadnic.

Poleg tega nudijo 45-dnevno garancijo vračila denarja, tako da lahko brez tveganja preizkusite njihovo spletno gostovanje.

UK strežniki: Ne, ZDA.

Cenitev: Redna cena se začne pri 6,95 USD / mesec (približno 6,20 € / mesec).

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačajo le 2,78 USD / mesec (približno 2,48 € / mesec).

Preberite naš pregled HostGator >>

4. Gostovanje A2

a2-gostovanje-uk

 • Čas nalaganja: 1,28 s
 • Občasni čas: 99,90%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: A2hosting.com

Začnite z A2 gostovanjem »

A2 gostovanje ponuja nekaj najhitrejših, najpreprostejših in najbolj zanesljivih spletnih gostovanj za spletna mesta v Veliki Britaniji. Celo najdražji načrt ima 5 baz podatkov, neomejeno shranjevanje, neomejen prenos, brezplačna SSL in SSD, garancijo za vračilo denarja kadarkoli in še več.

Z A2 gostovanjem dobite tudi dostop do njihovih strežnikov Turbo, ki vam omogočajo 20-krat hitrejše nalaganje strani. Toda Turbo strežniki so na voljo samo z dvema najcenejšima načrtoma.

A2 gostovanje prihaja tudi z 2 operacijskima sistemoma, Windows in Linux, z enim klikom pa lahko namestite WordPress, Drupal, Joomla in druge.

UK strežniki: Ne, Amsterdam, Nizozemska.

Cenitev: Redne cene se začnejo od 7,12 € / mesec.

Posebna ponudba: Cene posebne ponudbe se začnejo že samo 2,64 € / mesec.

Preberite naš pregled A2 gostovanja >>

5. GreenGeeks

green-geeks-best-uk-web-gostitelj

 • Čas nalaganja: 697 ms
 • Občasni čas: 99,92%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: GreenGeeks.com

Začnite z GreenGeeksom »

GreenGeeks je storitev spletnega gostovanja z zeleno energijo, ki v mrežo porabi 3-kratno porabljeno energijo v obliki zelene energije. Ne le, da so zavezani okolju, ampak nudijo najboljšo hitrostno tehnologijo, veliko varnost in zemeljsko tehnično podporo.

Vsak načrt ponuja namestitev aplikacije z enim klikom (vključno z WordPressom), neomejen spletni prostor, neomejen prenos podatkov, brezplačno domeno za prvo leto, brezplačno skrivnostno SSL in še več.

UK strežniki: Ne, Amsterdam, Nizozemska.

Cenitev: Redne cene se začnejo pri 9,95 USD / mesec (približno 8,88 EUR / mesec).

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo samo 2,95 USD na mesec (približno 2,63 € / mesec).

Preberite naš pregled GreenGeeks >>

6. iPage

ipage-web-hosting-uk

 • Čas nalaganja: 2,60 s
 • Občasni čas: 99,98%
 • Podpora: 8/10
 • Spletna stran: iPage.com

Začnite z iPageom »

iPage je še en okolju prijazen ponudnik spletnega gostovanja. Njihovi podatkovni centri so, spletni strežniki pa jih poganjajo vetrna energija. iPage je tudi eden najbolj dostopnih spletnih gostiteljev.

Z načrtom gostovanja iPage dobite brezplačno ime domene, ustvarjalca spletnih strani, povlecite in spustite, 1000 tisoč predlog, SSL potrdilo, e-poštni naslov, brezplačen prenos domene in več.

Ponujajo tudi odlično 24-urno podporo strankam in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

UK strežniki: Ne, ZDA.

Cenitev: Redne cene se začnejo pri 8,35 EUR na mesec.

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo samo 1,50 € na mesec.

Preberite naš pregled iPage >>

7. tsoHost

tsohost-best-uk-spletno gostovanje

tsoHost je gostovanje v Veliki Britaniji, ki mu zaupa več kot 250.000 strank in posluje že 14 let.

tsoHost ponuja v celoti upravljano WordPress gostovanje, namestitev z enim klikom, brezplačno ime domene in izjemno hitrost. Poleg gostovanja v WordPressu ponujajo tudi gostovanje v oblaku, gostovanje cPanel, najboljše VPS gostovanje in namenski strežnik. Z VPS in namenskimi strežniškimi rešitvami za spletno gostovanje dobite 99,9-odstotno garancijo.

Njihovi načrti skupnega gostovanja prihajajo z 30-dnevno garancijo vračila denarja, podprta pa jim je tudi strokovna podpora 24/7 prek telefona, vstopnic in klepetanja v živo.

UK strežniki: Da, London, Združeno kraljestvo.

Cenitev: Redne cene se začnejo pri 2,92 € na mesec.

8. Hostinger

hostinger-uk-web-gostitelji

Hostinger je evropski spletni gostitelj, ustanovljen leta 2004, z več kot 29 milijoni uporabnikov. Ponujajo skupno gostovanje, ki je kot nalašč za majhna in srednje velika spletna mesta, pa tudi gostovanje v oblaku in VPS.

Ta spletna storitev gostovanja ponuja edinstven hPanel, ki je zmogljiv in enostaven za uporabo, izjemna hitrost, optimizacija WordPress-a in še več.

Začetniki si lahko olajšajo 24/7/365 podporo strankam v živo in preizkusite jih lahko brez tveganja s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja.

UK strežniki: Da, Združeno kraljestvo.

Cenitev: Redne cene se začnejo od 7,99 € / mesec.

Posebna ponudba: Ob pisanju tega članka lahko začnete že za samo 0,80 € na mesec.

Začnite s Hostingerjem »

9. Srčni internet

srce-internet-spletno gostovanje

Heart Internet je 2. največji spletni strežnik v Veliki Britaniji za spletna mesta, ki jih gosti. Srčni internet zagotavlja varnost, zanesljivost in hitrost s svojim britanskim omrežjem.

Ponujajo tudi namestitev WordPress z enim klikom in s svojim začetnim načrtom spletnega gostovanja dobite 10 GB spletnega prostora in 50 GB mesečne pasovne širine, kar je dobro za začetnike. Poleg tega ponujajo enostavne možnosti nadgradnje, ko raste vaše spletno mesto.

Svoje težave lahko rešite in na vprašanja odgovori njihova prijazna podporna ekipa, 24/7.

UK strežniki: Da, Združeno kraljestvo.

Cenitev: Redne cene se začnejo pri 3,99 € / mesec.

10. eUKhost

eUKhost-UK-spletni gostitelj

eUKhost ima sedež predvsem v Veliki Britaniji, zaupajo pa jih več kot 35.000 strankam po vsem svetu.

Njihov osnovni skupni načrt spletnega gostovanja ima 2 GB prostora na disku v Veliki Britaniji, neomejeno pasovno širino, brezplačno ime domene in več.

eUKhost ponuja tudi visoko ocenjeno tehnično podporo 24/7, kar je velik del razloga, da so na TrustPilot ocenili 9,4 od 10.

UK strežniki: Da, Maidenhead, Reading, Nottingham in Manchester, Velika Britanija.

Cenitev: Redne cene se začnejo pri 2,78 EUR na mesec.

Izbira najboljšega spletnega gostovanja v Veliki Britaniji

Ne glede na to, ali je vaše spletno mesto v Veliki Britaniji ali izdelujete spletno mesto, namenjeno predvsem uporabnikom Združenega kraljestva, morate upoštevati več dejavnikov pri izbiri najboljšega spletnega gostovanja v Veliki Britaniji, vključno s:

 1. Zamuda
 2. Zagotovljeno neplačilo
 3. Lastnosti
 4. Tehnična podpora

Hitro prečimo vsakega od njih.

1. Zamuda
Eden najpomembnejših dejavnikov je latenca.

Kaj je latenca? Zakasnitev je časovno obdobje strežnika, ki sprejema in obdeluje uporabniško zahtevo. Na zakasnitev vpliva lokacija spletnega gostitelja, pa tudi lokacija občinstva spletnega mesta. Čim bližje je spletnemu mestu ali uporabniku podatkovni center, tem boljši bo čas nalaganja strani.

Torej, vidite, zakaj je pomemben pogled na lokacijo strežnikov spletnega gostovanja. Vaše spletno mesto se mora hitro naložiti, če ne želite tvegati, da bi izgubili obiskovalce spletnega mesta. Če izdelujete spletno mesto v Veliki Britaniji, boste želeli poiskati spletne gostitelje s strežniki v Veliki Britaniji ali v bližini. Nekateri spletni gostitelji s sedežem v ZDA so dovolj močni, da še vedno zagotavljajo hiter čas nalaganja.

2. Zagotovljeno neplačilo
Uptime je merilo časa, da strežnik deluje in je na voljo. Če ima vaše spletno mesto veliko izpadov, ga uporabniki ne bodo mogli obiskati. To lahko povzroči, da se obiskovalci vaše spletne strani motijo ​​in morda celo mislijo, da vaše spletno mesto ne obstaja več, zato je pomembno izbrati spletnega gostitelja, ki nudi dobro garancijo za čas.

Skoraj nemogoče je zagotoviti 100-odstotno podaljšanje časa, toda nič pod 99,9% je dokaj nezanesljiv.

3. Značilnosti
Dober spletni gostitelj naj vam zagotovi vse funkcije, ki jih potrebujete za enostavno izdelavo spletnega mesta. Nekatere pomembne lastnosti so na primer:

 • Namestitev z enim klikom – že z enim klikom bi morali namestiti programsko opremo, kot je WordPress.
 • Builder spletnih mest – ustvarjanje spletnega mesta je veliko lažje z ustvarjalcem spletnih strani s povleci in spusti.
 • Gostovanje po e-pošti – Kot podjetje je pomembno, da imate poslovni e-poštni naslov, ki ustreza vašemu imenu domene.
 • Brezplačna domena – Številni spletni gostitelji ponujajo brezplačno domeno, ki vam prihrani denar pri zagonu.

Druge dragocene lastnosti vključujejo marketinška orodja, neomejen prostor na disku in pasovno širino, nadzorno ploščo in drugo. Poglejte si funkcije spletnega gostitelja in se prepričajte, da ponuja vse, kar potrebujete.

4. Tehnična podpora
Za začetnike in strokovnjake je pomembno izbrati splet ali spletno gostovanje spletnega dnevnika, ki nudi dobro tehnično podporo. Najbolje je, da izberete spletnega gostitelja, ki nudi 24-urno podporo z odličnim odzivnim časom, tako da vam ni treba čakati na povratni klic ali odgovor. Namesto tega lahko takoj popravite svoje težave in poskrbite, da bo vaše spletno mesto ves čas na voljo obiskovalcem.

Oglejte si tudi dokumentacijo. Spleten gostitelj, ki ponuja široko paleto dokumentacije, ki vam pomaga rešiti težave, bo koristen za povečanje baze znanja in reševanje lastnih težav.

Recap: Najboljši spletni gostovanje v Veliki Britaniji

Po pregledu vseh najboljših ponudnikov spletnega gostovanja v Veliki Britaniji priporočamo Bluehost kot naš izbor 1. Ker je Bluehost eno najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov gostovanja na svetu, veste, da je vaše spletno mesto v varnih rokah.

Bluehost ponuja številne načrte cen, ki ustrezajo vašim potrebam, širok nabor funkcij, super podporo strankam, odlične zmogljivosti in čas delovanja, poleg tega pa so tudi cenovno ugodni.

UK Web HostingCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportUK Server
Bluehost2,17 € / mesec30 dni689 ms99,99%10/10Da
SiteGround3,95 € / mesec30 dni649 ms99,98%10/10Da
HostGator2,78 USD / mesec45 dni691 ms99,96%10/10Ne
A2 gostovanje2,64 € / mesec30 dni1280 ms99,90%9/10Ne
GreenGeeks2,95 USD / mesec30 dni697 ms99,92%9/10Ne
iPage1,50 € / mesec30 dni2600 ms99,98%8/10Ne
tsoHost2,92 € / mesec30 dniN / AN / A10/10Da
Gostovanje0,80 € / mesec30 dniN / AN / A9/10Da
Srčni internet3,99 € / mesec30 dniN / AN / A8/10Da
eUKhost2,78 € / mesec30 dniN / AN / A10/10Da

Upamo, da ste v tem članku uživali na najboljšem spletnem gostovanju v Veliki Britaniji in da je izbira najboljšega spletnega gostitelja za vas nekoliko lažja. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte našo drugo objavo o najboljših poceni gostovalnih podjetjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map