10 najboljših storitev v primerjavi s konferenčnimi klici (2020)

kako vzpostaviti spletne konferenčne klice


Iščete najboljšo programsko opremo za konferenčni klic?

Ker se trend oddaljenega dela v porastu povečuje, se povpraševanje po programski opremi za spletne konferenčne klice doživlja navzgor.

Da ne omenjam, da sta v teh dneh brez primere pomembnejša komunikacija in sodelovanje kot kdaj koli prej.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljše programske opreme za konferenčni klic, ki vam pomaga ostati v povezavi s svojo ekipo.

1. Nextiva

Nextiva, klicna konferenca

Nextiva je ena vodilnih in najbolj zanesljivih poslovnih telefonskih storitev, s katero lahko s svojo ekipo opravite konferenčni klic. S funkcijo Nextiva ‘Meet-me Conferencing’ lahko v isti klic v živo povežete več klicateljev na različnih lokacijah in nadomestite sestanke v oči..

Nextiva ponuja odlično kakovost zvoka in deluje tudi na vseh mobilnih napravah. Prav tako podpira CRM, LiveChat in številne druge funkcije, ki vam bodo pomagale pri upravljanju vašega podjetja, ne da bi bili fizično prisotni v pisarni.

2. RingCentral

RingCentral, spletni konferenčni klici

RingCentral je še en neverjetni ponudnik VoIP, ki ponuja vrsto storitev, kot so konferenčni klici, vse v enem telefon v oblaku, videokonference, skupinsko sporočanje, kontaktni center in še več. Uporabite ga lahko za dodajanje možnosti čakanja na klic, preusmeritve klicev, sistem več telefonskih linij in preusmeritev klicev.

Med videokonferenčnim klicem lahko kličete tudi brezplačne, oblačne telefonske klice, skupinsko sporočanje in celo skupno rabo zaslonov.

RingCentral

3. Povečava

Povečava

Povečava je odlična možnost, če iščete orodja za vodenje spletnih srečanj in videokonference. S Zoomom je sestanek enostaven. Sodelavce ali stranke lahko povabite tudi, da se pridružijo sestanku z deljenjem povezave. Vaše povabilo pa je mogoče sprejeti le, če uporabnik v svojo napravo prenese aplikacijo Zoom.

Svoja srečanja lahko vodite do 40 minut z brezplačnim načrtom Zoom. Če pa želite, da sestanek dlje traja, morate nadgraditi svoj načrt.

4. BlueJeans

Konferenčni klici BlueJeans

Modre kavbojke je ena izmed najboljših programov, ki svojim uporabnikom ponuja možnost varne videokonference. To je čudovit vir za vsakogar, ki dela na daljavo in mora imeti hitre videokonference s svojimi strankami.

Z BlueJeans je enostavno pretvoriti katero koli sobo v sejno sobo. Z nekaj kliki miške lahko gostite tudi spletne seminarje, interaktivne dogodke v živo, mestne hiše in drugo. Za večjo produktivnost ponuja funkcije, kot so nadzor sej v živo, analitika, samodejna opozorila in dostop do sestankov z enim dotikom.

Uporabniki imajo lahko tudi dostop do sestankov z enim dotikom, ne glede na napravo, ki jo uporabljajo. Za zaščito vaše organizacije pred zlonamernimi napadi in varovanje zasebnosti za uporabnike ponuja tudi varnost podjetja.

5. Webex

Cisco Webex

Webex je še en neverjeten izdelek, ki ponuja preproste načine za spletno konferenco za komunikacijo in sodelovanje s strankami po vsem svetu.

Lahko ga uporabite za vodenje sestankov po vsem podjetju, vodenje spletnega seminarja v živo za svoje sledilce, ponudbo spletnega usposabljanja ali tečajev in veliko več. Med tem lahko uporabite več drugih funkcij, kot so skupna raba zaslona, ​​prilagajanje sej itd.

6. Izkoristite velikost

Izkoristite velikost

Z Izkoristite velikost, gostovanje konferenčnih klicev je lahko hitro in enostavno. To lahko storite od kjer koli želite, neposredno iz mobilnega ali namiznega računalnika.

Za večjo produktivnost lahko Lifesize integrirate tudi z Microsoft Teams, Skype for Business, Outlook, Slack, Cisco, Polycom itd. Konektor za konferenčno dvorano imate lahko tudi brezplačno. S to programsko opremo lahko brezplačno kličete v 60 različnih državah.

7. Livestorm

Livestorm

Livestorm je združljiva z vsemi brskalniki in podpira tudi mobilno klicanje. To programsko opremo lahko uporabite za vodenje spletnih seminarjev, video poddaj in intervjujev, spletnih tečajev in še veliko več.

Omogoča vam tudi načrtovanje sestankov s stranko ali zaposlenim. Programsko opremo lahko preizkusite brezplačno. Če vam je všeč, ga lahko nadgradite kadarkoli želite.

8. Zoho sestanki

Zoho sestanki

Zoho sestanki je lahko vaša odlična rešitev, če želite izvesti spletne konference ali organizirati spletni seminar. Ima odlične možnosti, s katerimi lahko snemate seje, pripravljate predstavitve in celo prenašate celotne zapise.

Platforma je zelo varna, zato vam ni treba skrbeti za kršitev zasebnih podatkov. Omogoča vam, da na svoj sestanek dodate ljudi in lahko zmerite tudi občinstvo.

9. UberConference

UberConference

Z UberConference, Vaš sodelavec ali stranka se lahko sestanku pridruži s preprostim klikom na URL, ki ga delite z njimi. Niti jim ni treba prenesti nobene aplikacije.

Programska oprema je združljiva z vašim prenosnikom, tabličnim računalnikom in celo z vašim mobilnim telefonom. S svojo govorno inteligenco lahko celoten prepis vaših sestankov iščete.

10. Pridružite se.me

Pridruži se mi

Pridruži se mi je še ena platforma, ki vam omogoča brezplačno vodenje ali vključitev klica. Ponuja vam brezplačno preskusno obdobje 14 dni. Med preskusom lahko preizkusite možnost zvočnega in video klica, ki jo je mogoče integrirati s koledarjem.

Če ga uporabljate za video konferenco, imate tudi možnost prilagoditve ozadja. Poleg tega boste dobili močne funkcije, kot so snemanje zvoka, načrtovanje in še več.

To je nekaj najboljše programske opreme za spletne konferenčne klice, ki jo lahko uporabite. Upamo, da vam je bil ta članek všeč. Oglejte si lahko tudi naš članek o tem, kako dodati gumb za klic na svoje WordPress spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map