11 nadomestnih prostorov za kvadrat za vsako vrsto spletnega mesta

najbolj priljubljene alternative kvadratnega prostora


Iščete najbolj priljubljene alternative Squarespace? Squarespace je vrhunski ustvarjalec spletnih strani z enostavnim vmesnikom. Odlična izbira, ko začnete prvič; Ko pa vaše podjetje raste in morate na svoje spletno mesto dodati več funkcij, lahko Squarespace postane precej drag.

Ko ste prerasli Squarespace ali začne stati več, kot je vredno, je čas, da poiščete alternativno.

V tem članku vam bomo predstavili nekaj priljubljenih alternativ Squarespace, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje spletnega mesta, ki ste si ga vedno želeli.

1. WordPress

WordPress

WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih mest na svetu. Mnoge vrhunske blagovne znamke uporabljajo WordPress za svoja spletna mesta in bloge. Uporaba je popolnoma brezplačna. WordPress repozitorij ima na voljo na tisoče tem in vtičnikov, zaradi česar je zelo prilagodljiv.

Poleg spletnih mest in blogov lahko WordPress uporabite tudi za ustvarjanje spletne trgovine s pomočjo vtičnika WooCommerce. Ponuja integracije s skoraj vsemi aplikacijami na trgu, vključno s plačilnimi aplikacijami, nakupovalnimi vozički itd. Medtem ko vam Squarespace zaračuna 3-odstotno pristojbino za transakcijo na njihovem prodajnem mestu, WooCommerce omogoča neomejene brezplačne transakcije in ima na voljo tudi številne druge uporabne funkcije.

Oglejte si to stransko primerjavo med Squarespaceom in WordPressom, če želite izvedeti več o 2 platformi. Če uporabljate prostor Squarespace in se želite razširiti, si oglejte naš korak za korakom navodila, kako spletno mesto preklopiti iz Squarespace v WordPress.

2. Wix

Wix

Wix je odličen ustvarjalec spletnih strani za ustvarjanje spletnega mesta, bloga ali spletne trgovine. Nastavitev je enostavna in prihaja z ustvarjalnikom strani s povleci in spusti. Omogoča vam takojšnje dodajanje slik, vsebine in funkcij na vašem spletnem mestu.

Osnovna različica Wixa je brezplačna, kar je super za zagon novega spletnega mesta. To je brezplačna gostovana platforma, zato vam ni treba kupovati spletnega gostovanja. Če pa želite izboljšati funkcije na svojem spletnem mestu ali želite ustvariti spletno trgovino, boste morali kupiti enega od njihovih plačljivih načrtov. Plačljive različice Wixa vam omogočajo, da vključite več možnosti plačila, kot so avtorize.net, PayPal in še več.

Ne zamudite tega članka o alternativah in tekmecih Wix-a.

3. Weebly

Weebly

Weebly je še en priljubljen gradnik spletnih strani na trgu. Lahko se hkrati ustvari spletno mesto in spletna trgovina, kar Weeblyju predstavlja popolno alternativo Squarespaceu. Ima funkcije za ustvarjanje privlačnega spletnega mesta s paralaksnimi ozadji, pisavami po meri in še veliko več.

Spletno mesto Weebly lahko zaženete brezplačno, vendar pa bo, ko bo vaše spletno mesto raslo, za več funkcij morali nadgraditi na njihovo premijsko različico. Za začetna spletna mesta je to odlična rešitev in prijazno do začetnikov.

4. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce je močna programska oprema za e-trgovino. To je gostovana rešitev in vam omogoča, da svoje izdelke uvrstite na najboljših spletnih mestih v panogi in s tem pridobite več poslov.

Je popoln ustvarjalec spletnih strani za kakršne koli velikosti poslovnega spletnega modela. Lahko ustvarite trgovino po meri z njihovimi predlogami in jo ustrezno upravljate. Kar zadeva integracije, odlično sodeluje s tretjimi plačilnimi rešitvami za sprejemanje plačil prek spleta.

5. Shopify

Shopify je priljubljen graditelj e-trgovine. Omogoča preprosto upravljanje, zato lahko spletno trgovino zaženete takoj. Priložen je gradnik povleci in spusti, aplikacije, integracije in še več. Čeprav Squarespace lahko vključuje trgovino za e-trgovino, tekmuje s Shopify, ki je popoln proizvajalec spletnih trgovin.

Poleg osnovnih funkcij lahko kupite premijske dodatke, razširitve in plačilne rešitve, s katerimi lahko spodbudite spletno poslovanje. Ko gre za oblikovanje, je Shopify mogoče popolnoma prilagoditi s svojimi že pripravljenimi temami.

Morda boste želeli preveriti tudi naš popoln seznam možnosti Shopify in tekmovalcev.

Preberite naš celoten pregled Shopify.

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo je graditelj spletnih strani, ki temelji na umetni inteligenci. Z njim lahko preprosto ustvarite spletno mesto. Ponuja brezplačno ime domene, gostovanje in osnovne funkcije SEO. Jimdo ima skupino strokovnjakov, ki so vam pripravljeni pomagati pri načrtovanju analize, varnosti, SEO in nastavitvah.

Ponujajo vrhunske načrte za vaše poslovanje z e-trgovino z neomejeno zmogljivostjo izdelkov. Jimdo ne zaračunava transakcij in je lahko za zavarovana spletna plačila integriran s PayPalom, neposrednim kreditom SEPA in kreditnimi karticami..

7. Duda

Duda

Duda je profesionalni ustvarjalec spletnih strani za digitalne agencije, založnike in podjetja za gostovanje. Ima vrhunske načrte za spletna mesta od osnovne do napredne ravni. Na voljo je vrhunski dodatek za e-trgovino za prodajo prek spleta.

Njihove predloge lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta, ki temelji na zgodbah, za vašo agencijo. Duda ponuja logotipe po meri, upravljanje z ekipami, podporo v klepetu v živo in še več. Na srednjem nivoju ima 30-dnevno brezplačno preskusno različico, s katero lahko preizkusite funkcije, preden jih kupite.

Ne zamudite teh najboljših možnosti za interkom, ki vključujejo LiveChat, Olark, Slack itd.

8. Spletno vozlišče

Spletno vozlišče

Webnode je gostitelj spletnega mesta z več kot 50 brezplačnimi spletnimi predlogi za ustvarjanje spletnega mesta, ki ga potrebujete. Ima brezplačen načrt, ki vam omogoča ustvarjanje osnovnega spletnega mesta v domeni Webnode. Če želite dodati svoje ime domene, boste morali dobiti enega od njihovih premijskih načrtov.

Vendar imajo premijski načrti tudi druge funkcije, vključno z e-poštnimi računi, oblikovalcem obrazcev, oblikovanjem brez oglasov, podporo za Google Analytics, ozadjem videoposnetkov in še več. Webnode vam na njihovem strežniku ponuja prostor za gostovanje na podlagi izbranega načrta.

9. presenetljivo

Osupljivo

Osupljivo je graditelj spletnih strani freemium. Ima brezplačne in premium načrte za izdelavo vaše spletne strani. Njihov urejevalnik v živo je preprost in enostaven za uporabo. Omogoča vam hitro urejanje spletnega mesta in dodajanje vsebine. Za urejanje in objavo lahko kliknete kateri koli element.

Na voljo je z vgrajeno trgovino za e-trgovino. Presenetljivo združuje s PayPal in Stripe za plačila. Tako kot drugi ustvarjalci spletnih strani v tem članku je tudi to velika alternativa Squarespaceu, ki ga lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta.

10. Mozello

Mozello

Mozello je vrhunski graditelj spletnih strani. To je gostujoča rešitev in vam omogoča, da registrirate brezplačno ime domene. Na voljo je z dizajni po meri, marketinškimi funkcijami, integracijo e-trgovine in še več. Mozello ima brezplačen načrt za osnovna spletna mesta (brez imena domene po meri).

Uporablja se lahko tudi za ustvarjanje večjezičnih spletnih strani. Njihov ustvarjalec povleci in spusti vam pomaga takoj zagnati spletno mesto, ne da bi vedeli o kodi. Z mobilnimi odzivnimi dizajni in funkcijami SEO lahko svoje spletno mesto bolje uvrstite v iskalnike.

11. WebStarts

WebStarts

WebStarts je brezplačen graditelj spletnih strani z vrhunskimi naročninami za napredne funkcije. Ima urejevalnik povleci in spusti, s katerim lahko dodate slike, besedilo in druge elemente na vašem spletnem mestu. WebStarts je bil izdelan tako, da je študentom z manjšimi proračuni omogočil spletno prisotnost. Vključuje graditelje obrazcev, vtičnike za članstvo, glasbene trgovine, SEO dodatke in še več.

Je enostaven za uporabo in potrebuje nič kodirnega znanja. Kot gostujoča platforma vas osvobaja skrbi pri iskanju spletnega gostovanja za vaše spletno mesto. Ima predloge po meri, ki jih lahko dodate v predogled v živo in takoj objavite oblikovanje.

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti priljubljene alternative Squarespaceu. Morda boste želeli preveriti tudi naš seznam priljubljenih tekmovalcev WordPressa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map