11 najboljših alternativnih možnosti za boljšo komunikacijo

Najboljše možnosti za interkom


Iščete najboljše interkom alternative in tekmece? Intercom je programska oprema za klepet v živo za prodajo in komunikacijo. Uporabite ga lahko za takojšen klepet z obiskovalci vaše spletne strani, da jih pretvorite v kupce. Intercom se lahko uporablja tudi kot marketinško orodje. Vendar pa nima več naprednih funkcij, zato boste morda morali preveriti druge možnosti, ki imajo manjše omejitve.

V tem članku bomo delili najboljše možnosti za interkom, ki jih lahko uporabite za komunikacijo s strankami.

1. LiveChat

LiveChat

LiveChat, Inc. je eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za klepet in pomoč v službi za podporo strankam. Je najstarejša programska oprema za klepet v živo in odlično deluje v vseh operacijskih sistemih. LiveChat lahko integrirate z WordPressom in drugimi večjimi ustvarjalci spletnih strani, da izboljšate komunikacijski postopek s svojimi strankami.

Na voljo je v več kot 40 jezikih, zaradi česar je resnično globalna programska oprema. Nastavitev je enostavna in klepet lahko upravljate s katere koli naprave, kot je prenosni računalnik, telefon, tablični računalnik itd. Ima čist vmesnik za prikaz na vašem spletnem mestu in služi kot resnična konkurenca Intercomu.

Cena: Če stane letno, stane 16 USD / mesec. Prav tako se lahko prijavite na 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

2. Olark

Olark

Olark je program za klepet v živo za prodajne skupine in podporne skupine. Z njim se lahko povežete z obiskovalci, jim zagotovite podporo in jih pretvorite v stranke. Združuje se s programsko opremo CRM, rešitvami za e-trgovino in drugimi orodji za prenos podatkov iz programske opreme za klepet v živo na vaše spletno mesto.

Na voljo so možnosti prilagoditve, s katerimi lahko zaslon za klepet v živo prilagodite temi vaše spletne strani. Dodate lahko čudovite barve in spremenite obliko klepeta v živo. Kar zadeva funkcije, vam Olark omogoča, da pazite na obseg klepeta, določanje prednosti in pametno preusmeritev osebja na najpomembnejše klepete. Poročila o klepetih lahko dobite tudi v mapi »Prejeto«.

Cena: Če stane letno, stane 15 USD / mesec. Prav tako se lahko prijavite na dvotedensko brezplačno preskusno različico za testiranje programske opreme.

3. ohlapnost

Ohlapnost

Slack je spletna in na programih zasnovana programska oprema za sodelovanje v skupini. Uporablja se lahko za notranjo in zunanjo komunikacijo. Z Slack lahko uporabite za gradnjo kanalov in pošiljanje sporočil večji skupini uporabnikov. Omogoča tudi zasebno komunikacijo s člani ekipe in strankami. To je drugačna programska oprema v primerjavi s programsko opremo za klepet v živo, kot sta Olark ali LiveChat, Inc.

S Slackom lahko v klepet dodate več članov ekipe, da odgovorite na stranko. Lahko je integriran z mnogimi aplikacijami, orodji in storitvami za preprosto izmenjavo vsebine med klepetom.

Cena: Ima brezplačen načrt z osnovnimi funkcijami. Premijska različica se začne od 6,67 USD / mesec, če se zaračuna letno.

4. Zendesk klepet

Zendesk

Zendesk je še ena priljubljena programska oprema za klepet v živo, ki se uporablja za komunikacijo s strankami iz spleta, aplikacij ali sporočil. Ima ciljno usmerjeno in na vedenju tematsko možnost klepeta za povezovanje z obiskovalci na vaših ciljnih straneh. Tem uporabnikom lahko takoj pomagate, da se prijavijo na vašo storitev ali zaključijo nakup.

Na voljo je z ocenami klepeta, pošiljanjem datotek, klepetalnicami, spletnimi obrazci in še več. Zendesk Chat ima nadzorno ploščo v realnem času za prikaz aktivnih klepetov, dohodnih klepetov, klepetov v čakalni vrsti, čakalnega časa, odzivnega časa in drugih dejavnosti iz programske opreme.

Cena: Stroški se začnejo od 14 USD na agenta / mesec. Med brezplačno preskusno različico lahko preizkusite njihovo storitev na ravni podjetja ali se prijavite na brezplačno različico Lite (zelo omejene funkcije).

5. SnapEngage

SnapEngage

SnapEngage je programska oprema za klepet podjetja za prodajo in podporo. Na voljo je s ciljno usmerjeno platformo za spletna mesta. SnapEngage se integrira s Facebook Messengerjem, SMS-v-klepetom, Twitter-to-klepom, WeChatom in drugo priljubljeno programsko opremo za komunikacijo s svojimi uporabniki na kateri koli platformi.

Tako kot druga programska oprema za klepet v živo, tudi on nadzoruje tok klepetov z boti in prilagojenimi sporočili. Dizajn klepeta lahko prilagodite. Ima analitiko, varnost in varnost informacij o uporabnikih ter je združljiv s HIPPA za podjetja, povezana z zdravstvom. SnapEngage lahko samozavestno uporabite kot alternativo Intercomu.

Cena: Začetni načrt stane 16 USD na uporabnika / mesec, če se zaračuna letno. V vseh načrtih je brezplačna preizkusna različica za preizkus storitve.

6. FreshChat

FreshChat

FreshChat je aplikacija za glasnike in klepet v živo. Omogoča vam povezovanje z obiskovalci vašega spletnega mesta s pomočjo botov in oglaševalskih akcij, da jih pretvorite v kupce. Uporabnikom lahko prikažete pojavno sporočilo, ko začnejo izhajati iz vašega spletnega mesta. FreshChat vam omogoča, da svojim uporabnikom pošiljate sporočila na podlagi vedenja, odvisno od tega, katero ciljno stran obiskujejo.

Oglejte si te najboljše WordPress vtičnike.

Na voljo je s pametnimi čepi, odzivi v pločevinkah, zasebnimi zapisi, obvestili na namizju, klepeti in še več. FreshChat je mogoče integrirati z Slack, Facebook Messenger, Shopify, WordPress in drugimi spletnimi aplikacijami.

Cena: Ima brezplačno različico z omejenimi mesečnimi edinstvenimi obiskovalci. Plačani načrti se začnejo od 15 dolarjev na mesec, če se zaračunajo letno.

7. Chaport

Chaport

Chaport je pametni vtični klepetalni vtičnik za spletna mesta WordPress. Vključuje registrirane operaterje, neomejeno zmogljivost klepeta, poročanje, analitiko, zgodovino klepetov in e-poštna obvestila. Brezplačna različica Chaporta vam omogoča, da hkrati na spletu postavite 5 članov ekipe. Za dodatne funkcije lahko nadgradite na premium načrte.

Poleg tega Chaport ponuja večjezične pripomočke za klepet, integracijo Zapierja in podpira aplikacije za uporabo klepeta v živo iz vseh svojih naprav. Priložen je z beležkami za obiskovalce, samodejnimi povabili, tipkanjem vpogledov in še več.

Cena: Če plača letno, stane 9,80 USD / mesec. Osnovni načrt je brezplačen za do 5 operaterjev.

8. Comm100 Live Chat

Comm100 klepet v živo

Comm100 Live Chat je odlična storitev za sporočanje in klepet za vaše spletno mesto, aplikacije in družbene medije. Deluje popolnoma na vedenje uporabnikov in uporabnikom pošilja prilagojena sporočila z analizo njihovih dejanj na vašem spletnem mestu.

Vključuje ankete pred klepetom, integracijo e-trgovine in CRM, inteligentno sledenje, sporočila po meri in drugo. Comm100 Live Chat je prilagodljiva platforma za sodelovanje s strankami in obiskovalci spletnih strani. Ponuja vnaprej programirana sporočila, s katerimi pozdravlja uporabnike in se jim zdijo cenjeni.

Cena: Stane 29 dolarjev na agenta / mesec.

9. Drift

Drift

Drift je odlična programska oprema za živo klepet in tržno platformo za mala podjetja. Pomaga vam povezati prodajno ekipo s potencialnimi strankami. Ima Drift Bot, ki obiskovalcem omogoča takojšnje odgovore, da jih vključijo v pogovore. Drift vam omogoča delo z najbolj priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte in drugimi koristnimi aplikacijami.

Dobili boste pomembne funkcije, kot so urnik sestankov, obveščanje obiskovalcev, trženje na podlagi računov, avtomatizirani center za pomoč in še več. Drift je enostavno nastaviti na svojem spletnem mestu in z njim lahko upravljate z mobilnih naprav.

Cena: Če stane letno, stane 50 USD / mesec. Drift ponuja tudi brezplačno različico z osnovnimi, zelo omejenimi funkcijami.

10. Čist klepet

Čisti klepet

Pure Chat je brezplačna storitev za klepet v živo za velika mesta. Če želite namenskega operaterja klepetanja v živo, potem je Pure Chat najboljša izbira. Lahko se poveže z vašim spletnim mestom in prikaže pripomoček za klepet, ki ga uporabniki lahko povežejo z vami.

Brezplačni načrt ima neomejeno klepete, zvezdišče, prepise klepetov, pripomočke po meri, podpira do 3 operaterje, aplikacije za mobilne naprave in drugo. Uporabnikom prikazuje obrazec pred klepetom, tako da lahko izpolnijo svoje osebne podatke in se lahko povežete z njimi, ko ste v spletu. Pure Chat je lahko pametna alternativa Intercomu.

Cena: Stane 39 USD na mesec, če se letno zaračuna za premijsko različico z največ možnostmi.

11. Smartsupp

Smartsupp

Smartsupps je cenovno dostopna storitev klepetanja v živo, ki jo lahko integrirate s svojim spletnim mestom in aplikacijami, kot so WordPress, WooCommerce, Magento itd. V Google Analytics se integrirajo poročila iz vaših klepetov, ustvarite pa lahko tudi poročila po meri za seje v klepetu v živo..

S Smartsupps lahko uživate v brezplačni storitvi klepeta v živo. Čeprav zgodovino klepeta shrani le 14 dni. Prosti načrt ima osnovne možnosti prilagajanja klepetalnice.

Cena: Prihaja z brezplačnim načrtom. Premijski načrt stane 8 USD na agenta na mesec.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše možnosti Intercoma. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodnik o priljubljenih alternativah in konkurencah MailChimp za avtomatizacijo trženja e-pošte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map